ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να κινηθείς δυναμικά απέναντι στις ποικίλες προκλήσεις της ζωής, μην παθιάζεσαι και πολύ όμως, ούτε να βιαστείς, αφού τα φαινόμενα… απατούν! Ίσως μάλιστα να εμπλακείς άθελά σου σε μια ίντριγκα, πιστεύοντας πώς κάνεις το καλό, παρασυρμένος/η όμως από ανακριβείς πληροφορίες που… εντέχνως σου διοχέτευσε κάποιος για να επωφεληθεί προσωπικά! Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς ενισχύει τις μεταφυσικές τάσεις σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αποσπαστείς από τα «γήινα», ενώ μπορεί να μυηθείς και σε εναλλακτικές μορφές θεραπείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Κριό μπορεί να ταλαιπωρηθείς από μια οξεία αδιαθεσία, η οποία θα σου δώσει την αφορμή να ασχοληθείς πιο σοβαρά με την υγεία και την διατροφή σου. Επιπλέον, ενδέχεται να φτάσεις στην πικρή διαπίστωση πως κάποιος/α βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του/της, την ίδια στιγμή που σου «πουλάει» άλλα. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς δημιουργεί μια «θολούρα» στις σχέσεις σου κι είναι πιθανό να λαθέψεις στις εκτιμήσεις σου ή να αρχίσεις να φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν. Τα ανάλογα ισχύουν και για την ενασχόλησή σου με τα κοινά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Δήμητρα στους Ιχθύς σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις με τα… ψέματα και να δείξεις κάτι πολύ περισσότερο από αυτό που είσαι στην πραγματικότητα, το ίδιο εύκολο είναι όμως να «την πατήσεις» κι εσύ δίνοντας βάση σε προτάσεις ή προοπτικές, που δεν έχουν καμία βάση. Όσον αφορά βέβαια σε καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις έχεις το οκ για να δράσεις, ενώ μπορεί να έχεις κι ένα μεταφυσικό βίωμα. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό συνηγορεί στην ενασχόλησή σου με τα κοινά, φέρνει ωστόσο και ανταγωνισμούς, με τα «σιγανά ποτάμια» να κάνουν την… δουλίτσα τους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να εντείνεις τις προσπάθειές σου προκειμένου να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου, θα χρειαστείς ωστόσο και… πονηριά, αφού κάποιος/α που έχει δόλο θα σε βάλει να πασχίζεις σε λάθος κατεύθυνση ή να μάχεσαι με τον λάθος άνθρωπο. Παράλληλα, η Δήμητρα στους Ιχθύς σου συνιστά να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στις πνευματικές αναζητήσεις σου, χωρίς όμως να «παραμυθιαστείς» εντελώς από «δασκάλους», που μπορεί να είναι και… fake! Επιπλέον, μια νομική υπόθεσή σου θα αναβληθεί, μην «χάψεις» όμως και τα όσα σου λένε οι δικηγόροι!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει εντάσεις με άτομα του περίγυρού σου, ενώ σε βάζει να «τρέχεις» για να ανταποκριθείς σε έκτακτες καταστάσεις, ωστόσο καλό είναι να ρίξεις το βάρος στις πνευματικές ανησυχίες σου, αφού σε καθαρά πρακτικά ζητήματα θα κάνεις «μια τρύπα στο νερό». Παράλληλα, με την Δήμητρα στους Ιχθύς, μια συνεργασία που θα σου προταθεί δεν είναι διόλου… τίμια και κινδυνεύεις να πετάξεις τα λεφτά σου στην θάλασσα. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς να χαρίσεις κάτι σε όποιον/α έχει ανάγκη ή να εμψυχώσεις τους κατατρεγμένους, κάνοντας μια καλή πράξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η σύνοδος Δήμητρας-Ποσειδώνα στους Ιχθύς σε βοηθά να συνθέσεις το πραγματικό με το φανταστικό, είτε πρόκειται για κάτι καλλιτεχνικό, είτε για τις μεταφυσικές αναζητήσεις σου. Ωστόσο μπορεί… εύκολα να παραπλανηθείς από άτομα που ξέρουν να «σερβίρουν» καλά τον εαυτό τους και να πειστείς για τις δήθεν προοπτικές που έχει ένα εγχείρημα ή μια συνεργασία. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό, ας μην έχεις μεγάλες οικονομικές προσδοκίες, αντίθετα δώσε προτεραιότητα στην διασφάλιση των κεκτημένων σου, αφού περιβάλλεσαι από… άρπαγες και πονηρούς!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου φέρνει εντάσεις στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, υπάρχει ωστόσο σοβαρό ενδεχόμενο να λαθέψεις όσον αφορά στους υπαιτίους ή τον καταλογισμό ευθυνών, γι’ αυτό δες τι μπορεί να κρύβεται πίσω από την «βιτρίνα». Παράλληλα, με την Δήμητρα στους Ιχθύς καλείσαι να ξεκουραστείς ή/και να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, ενώ όσον αφορά θέματα υγείας που τυχόν αντιμετωπίζεις, θα ακούσεις πολλά και… ανυπόστατα αλλά τελικά ένα «placebo» αρκεί για να γίνεις καλά! Αν όμως σου προταθεί μια επαγγελματική συνεργασία μην «τσιμπήσεις».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να φορτσάρεις στην δουλειά σου, αν όμως συμμετέχουν κι άλλοι στην προσπάθεια το πιθανότερο είναι να σου… σπάσουν τα νεύρα, αφού ο καθένας κάνει τα δικά του! Επιπλέον, η υγεία σου δεν είναι και στα καλύτερά της αλλά ένας καλός ύπνος θα τα διορθώσει όλα. Παράλληλα, με την Δήμητρα στους Ιχθύς τα όσα «υπέροχα» φαντάζεσαι ή οραματίζεσαι σίγουρα δεν «στέκονται» στον πραγματικό κόσμο και μόνον ως μέρος μιας εμψυχωτικής διαδικασίας μπορούν να εκληφθούν. Αν πάλι εντυπωσιαστείς από ένα πρόσωπο, σίγουρα η εικόνα που σου δίνει είναι πλασματική.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Δήμητρα στους Ιχθύς συνηγορεί σε μια φιλοξενία ή/και σε μια ανθρωπιστική πράξη, όσον αφορά όμως πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με το σπίτι, την οικογένειά ή/και τα περιουσιακά σου, πίσω από τις ενθαρρυντικές προοπτικές που σου εμφανίζονται, δεν υπάρχει τίποτε το αληθινό, οπότε έχε τον νου σου! Παράλληλα η Σελήνη στον Κριό «στοχεύει» τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, με τις παρεξηγήσεις να περισσεύουν, πρόσεξε ωστόσο μήπως σε «τυφλώσει» ο εγωισμός και κατηγορήσεις άδικα ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, αφού «αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για το σπίτι ή την οικογένειά σου, ίσως όμως να υπάρξουν και εντάσεις που θα σε… συγχύσουν! Σε κάθε περίπτωση, όλα μπορεί να ξεκινήσουν από ένα ψέμα ή μια «δολιοφθορά», με τον/την ένοχο ωστόσο να μην είναι αυτός/η που φαίνεται! Παράλληλα, με την Δήμητρα στους Ιχθύς να φέρνει λάθη ή/και ακυρώσεις στην καθημερινότητά σου, πρόσεξε μήπως χάσεις έγγραφα που χρειάζεσαι. Επιπλέον, μια πρόταση που θα σου γίνει στερείται προοπτικών ή είναι για το… θεαθήναι, ενώ μπορεί να πέσεις θύμα μιας πλαστογραφίας!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Κριό το… κουβεντολόι καλά κρατεί, ωστόσο όλα αυτά που θα σου πουν ελέγχονται για την αξιοπιστία τους. Αν πάλι εξέλθεις για να διεκπεραιώσεις τις υποθέσεις σου, μάλλον θα βολοδέρνεις χωρίς ουσιαστικό αποτέλεσμα, είναι λοιπόν προτιμότερο να ακούσεις μουσική, να δεις ταινίες ή να διαβάσεις «εντός των τειχών». Παράλληλα, με την Δήμητρα στους Ιχθύς είναι μεν πιθανό να κερδίσεις χρήματα που δεν… φαίνονται πουθενά ή να επωφεληθείς από «λαθραίες» συναλλαγές, όσον αφορά όμως στις «κανονικές» οικονομικές συναλλαγές σου, κάπου υπάρχει λάθος ή απάτη!

ΙΧΘΥΕΣ

Μια… σύναξη ονείρων και «πνευμάτων» σε μεταφέρει σε έναν άλλο κόσμο που δεν έχει ούτε βάσανα ούτε πόνο, παρά μόνον αγάπη, ενώ η «έκστασή» σου μπορεί να αποτυπωθεί δημιουργικά και σε καλλιτεχνικές δημιουργίες. Επιπλέον, με την σύνοδο Δήμητρας-Ποσειδώνα στο ζώδιό σου, έχεις να δώσεις πολλά σε άτομα που περνάνε δύσκολα μπορείς όμως πάντα να εμφανίσεις μια δικιά σου «ιδανική» εικόνα προς τα έξω, κερδίζοντας σε αναγνώριση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε βοηθά να κερδίσεις περισσότερα αξιοποιώντας την… πονηριά σου, ίσως όμως και να ξοδευτείς για τους λάθος λόγους.

ΠΗΓΗ