ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς ίσως να σου αποκαλυφθεί ένα παρασκήνιο για μια παλιά υπόθεση και τον πραγματικό ρόλο κάποιων προσώπων που μπορεί και σήμερα να διεκδικούν μερίδιο από την ζωή σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να επαναλάβεις μια θεραπευτική διαδικασία, που δεν «έπιασε». Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να σε φορτώσει με επιπλέον ευθύνες, όχι τόσο εξ αιτίας δικών σου λαθών αλλά κυρίως λόγω κακών χειρισμών των προκατόχων σου και το πιο ρεαλιστικό είναι να ξεκινήσεις πάλι από την αρχή με τους δικούς όρους, «βγάζοντας το φίδι από την τρύπα».

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις φίλους/ες και γνωστούς/ες από το παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται να αναβιώσει κι ένα κοινωνικό ή πολιτικό ενδιαφέρον σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια ένα πρόσωπο που εκτιμάς απομακρύνεται από σένα, ενώ μια τρέχουσα συλλογική δράση σου πάει πίσω. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σε ωθεί να «ξεκοκαλίσεις» ένα γνωστικό αντικείμενο, όσον αφορά όμως στις επαφές και τις μετακινήσεις σου δημιουργεί κινδύνους, ιδιαίτερα αν βρεθείς σε μέρη που δεν γνωρίζεις. Επιπλέον, μπορεί να πάθεις μια τεχνική ζημιά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς καλείσαι να ολοκληρώσεις ημιτελείς καταστάσεις, ή να διαπραγματευτείς ξανά την θέση σου και τις επαγγελματικές προοπτικές σου Ενδέχεται βέβαια να υπάρξουν και εμπόδια ή αναποδιές σε σχέση με νέες πρωτοβουλίες που θα πάρεις, δεν έχεις όμως παρά να χρησιμοποιήσεις τις διαθέσιμες εναλλακτικές σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω μπορεί να αναδείξει οικονομικές ελλείψεις και ανάγκες, κάτι που σίγουρα θα σε ενεργοποιήσει για να τις καλύψεις, πρόσεξε όμως μήπως πέσεις θύμα μιας αυθαίρετης ή παράνομης πράξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Την ίδια στιγμή που ένα πρόσωπο από το περιβάλλον σου απομακρύνεται, ένα άλλο, με το οποίο σας συνδέουν πολλά κι έχεις να δεις καιρό, επανεμφανίζεται στο προσκήνιο, αλλάζοντας εν μέρει τις προτεραιότητές σου. Επιπλέον όμως, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς μπορεί να σου φέρει αναποδιές ή καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Παράλληλα, ο Άρης απέναντί σου τείνει να διακόψει μια σχέση ή συνεργασία σου, ίσως μάλιστα να συμβούν όλα κάτω από το βάρος εξελίξεων που δεν αφήνουν περιθώρια για κάτι διαφορετικό ή έστω έναν συμβιβασμό.

ΛΕΩΝ

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να ασχοληθείς με οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια επιστροφή χρημάτων ή οφέλη από μια ρύθμιση χρεών. Από την άλλη πλευρά όμως ένα αναμενόμενο έσοδο καθυστερεί, αλλάζοντας ίσως τις προτεραιότητές σου. Επιπλέον, αν αγοράσεις κάτι φρόντισε να έχεις δικαίωμα αλλαγής. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω φέρνει διεκδικήσεις στα εργασιακά σου, που με την σειρά τους θα οδηγήσουν σε μια ολική επανατοποθέτηση των πραγμάτων. Μπορεί ακόμη να ταλαιπωρηθείς από ένα οξύ όσο και περαστικό θέμα υγείας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή απέναντί σου, μια νέα συνεργασία σου μπορεί να μπει «στον πάγο», μέχρι τουλάχιστον να εκπληρωθούν στο ακέραιο οι όροι της, από την άλλη πλευρά όμως, ένας πρώην συνεργάτης προσφέρεται για να καλύψει όλα εκείνα που χρειάζεσαι, φαίνεται μάλιστα πως καταφθάνει την κατάλληλη στιγμή! Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω δρομολογεί εξελίξεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, με το πρώτο ζητούμενο να είναι η άμεση κάλυψη υλικών και συναισθηματικών αναγκών, χωρίς ωστόσο να παραλείψεις να ικανοποιήσεις και καθαρά σεξουαλικές επιθυμίες!

ΖΥΓΟΣ

Αν μια τρέχουσα εργασία σου «κολλήσει» εξ αιτίας μιας τεχνικής ανεπάρκειας, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις παλαιό υλικό για να γίνει η δουλειά σου ή απλά να περιμένεις. Επιπλέον όμως, ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς δεν προσφέρεται για επεμβάσεις ή δραστικές θεραπείες, παρά μόνον στην περίπτωση διόρθωσης ενός παλιού λάθους. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω σηματοδοτεί επείγουσες εργασίες στον χώρο σου, ίσως όμως να ενοχληθείς από τις παρεμβάσεις διαφόρων που μπλέκονται στα οικογενειακά σου και δεν έχουν τις καλύτερες των προθέσεων απέναντί σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια παλιά δραστηριότητα ή ένα χόμπι που είχες εγκαταλείψει, καλύπτει το «κενό» που νιώθεις μέσα σου, κάνοντας σε να νιώθεις πιο ολοκληρωμένος/η. Ακόμη, με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς είναι πιθανό να ξανασμίξεις με πρόσωπα από το παρελθόν σου αλλά και να βρεθείς σε μια φάση αναμονής, σε μια τρέχουσα σχέση σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, θα σου έρθει όμως πολύ πιο… βολικά, αν επικεντρωθείς σε διαβάσματα ή μελέτες, αφού στις εξωστρεφείς δράσεις σου ενδέχεται να προκύψουν εντάσεις, ακόμη και ατυχήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς φέρνει νέα δεδομένα στην οικογενειακή σου ζωή, είτε πρόκειται για μια δική σου μετακόμιση, είτε για την έλευση φιλοξενούμενων, που σε αναγκάζει σε αναπροσαρμογές. Επιπλέον καλείσαι να επανεξετάσεις τους χειρισμούς σου σε ένα περιουσιακό ζήτημα, κατά τα άλλα όμως αναμένεται να βρεις κάτι που θεωρούσες χαμένο. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω φέρνει οικονομικές διεκδικήσεις κι απ’ ότι φαίνεται έχεις να διαχειριστείς μια κατάσταση που δεν «σηκώνει» ημίμετρα. Και για να μην βρεθείς σε θέση άμυνας, διεκδίκησε όσα σου αναλογούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς σε καλεί να «φρεσκάρεις» δεξιότητες και γνώσεις που κάποτε απέκτησες και σήμερα σου χρειάζονται αλλά και να υιοθετήσεις εναλλακτικές διαδρομές προκειμένου να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα σου τύχει. Επιπλέον, μπορεί να συναντήσεις έναν γνωστό ή συγγενή που έχεις να δεις καιρό. Παράλληλα, ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει πιο δραστήριο και σεξουαλικό/η αλλά και «στόχο» συμφερόντων και «αντιφρονούντων», καλό είναι λοιπόν να είσαι σε επιφυλακή. Αν όμως δεις πως «δεν σε παίρνει», τότε άσε τις κατά μέτωπο επιθέσεις και φέρσου πιο ευέλικτα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς ένα παλαιό οικονομικό θέμα επανέρχεται στο προσκήνιο κι ίσως χρειαστεί να «τρέξεις» για την διεκπεραίωση του, καλύπτοντας και ατέλειες ή κενά του παρελθόντος. Επιπλέον, κάποια έσοδα που περιμένεις μπορεί να καθυστερήσουν, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να βρεις χρήματα που θεωρούσες χαμένα. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω ανακινεί το παρασκήνιο, φέρνοντας αποκαλύψεις για την δράση κάποιων «κακών», μπορεί ωστόσο να αναδείξει και κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου και δεν παίρνουν αναβολή.

ΙΧΘΕΙΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, καλείσαι να επαναλάβεις προσπάθειες και διαδικασίες αφού το πιθανότερο είναι να μην σου βγουν «με την μια» κάποια πράγματα. Επιπλέον όμως θα μπορέσεις να διορθώσεις ότι δεν έγινε ολοκληρωμένα και να καλύψεις τα όποια κενά σε δράσεις ή υποθέσεις του παρελθόντος. Παράλληλα, ο Άρης στον Αιγόκερω ανανεώνει τον κοινωνικό κύκλο και τις παρέες σου, ενώ δεν αποκλείεται να «στρατευθείς» σε μια συλλογική προσπάθεια, σε κάθε περίπτωση όμως θα υπάρξουν κόντρες και διαφωνίες που θα χωρίσουν τα «πρόβατα» από τα «ερίφια».

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/02: ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ