ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε θέλει προσηλωμένο/η στην τήρηση των τύπων στην δουλειά σου, ενώ σε καλεί να κάνεις κάποιες αναγκαίες εξετάσεις για την υγεία σου, έτσι για να… σιγουρευτείς ότι όλα πάνε καλά! Αν πάλι νιώθεις καλά με το να απομονωθείς, ακολούθησε το ένστικτό σου. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Δία σε ωθεί να αφήσεις πίσω σου τους όποιους δισταγμούς σου, ζώντας το «σήμερα» και δεν θα αργήσεις να διαπιστώσεις ότι η αισιοδοξία σου «παράγει» από μόνη της θετικά αποτελέσματα, ιδιαίτερα στα επαγγελματικά σου. Επιπλέον, μπορεί να γνωρίσεις ένα διακεκριμένο άτομο, πρόθυμο να σε βοηθήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις παρέες αλλά και τα «κονέ» σου με έναν συλλογικό φορέα, συνδυάζοντας το τερπνόν μετά του ωφελίμου, ίσως μάλιστα να γνωρίσεις κι ένα άτομο χαμηλού προφίλ, που ειδικεύεται σε ιατρικά θέματα. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Δία σε ωθεί να συνδυάσεις επιμόρφωση και διασκέδαση, είτε διαβάζοντας και μαθαίνοντας νέα πράγματα, είτε εντρυφώντας σε μια διαφορετική κουλτούρα. Επιπλέον, υπάρχει το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού, όχι απαραίτητα με κάποιο πρακτικό σκοπό αλλά κυρίως για να «ξεφύγεις» και να αλλάξεις παραστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς μπορεί να σου εξασφαλίσει στήριξη και διευκολύνσεις από ένα «ισχυρό» πρόσωπο, αρκεί βέβαια να κάνεις κι εσύ κάποιες παραχωρήσεις, στα πλαίσια ενός αμοιβαίου συμφέροντος και να τηρήσεις τα δέοντα. Επιπλέον, η επαφή σου με ειδικούς θα σε κάνει να νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά για θέματα υγείας. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Δία μπορεί να συμβάλλει στην βελτίωση των οικονομικών σου και κατ’ επέκταση στην κάλυψη πολλών αναγκών ή την εκπλήρωση επιθυμιών σου αλλά ποτέ μην ξεχνάς ότι θα νιώσεις κατά πολύ ευτυχέστερος/η αν μοιραστείς το περίσσευμά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο στους Ιχθύς να σε «πονοκεφαλιάζει» με λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν, θα χρειαστεί να επιστρατεύσεις και τις πρακτικές ικανότητές σου κι αν τυχόν δεν σου φτάσουν κι αυτές, τότε τον λόγο έχει η… τεχνολογία! Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Δία ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και είτε με δικής σου πρωτοβουλία, είτε πάνω στην ροή μπορεί να «ξανοιχτείς» περισσότερο, κερδίζοντας σε υποστήριξη και αναγνώριση. Επιπλέον, «παίζει» δυνατά και μια επωφελής συμφωνία, να θυμάσαι ωστόσο ότι θα υπάρξουν και αντιδράσεις από κάποιον/α, που θίγεται από αυτήν.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε βάζει να… πασχίζεις με ισολογισμούς και λεπτομερείς υπολογισμούς στα οικονομικά σου, διορθώνοντας τα όποια λάθη, κάτι που όντως μπορεί να παίξει κομβικό ρόλο στο να στοχεύσεις σωστά. Στο «κάδρο» μπαίνουν όμως και κάποια αναγκαία έξοδα για φάρμακα ή ιατρικές υπηρεσίες Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Δία σε ωθεί να κάνεις κάτι τολμηρό στην δουλειά σου και παρά τις όποιες αντενδείξεις, όλα θα πάνε πρίμα. Επιπλέον φαίνεται πως σε περιμένουν έξτρα εργασίες, δεν αποκλείεται όμως να παράσχεις βοήθειες ή υπηρεσίες σε ένα άτομο που έχει την ανάγκη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η ενεργή Έρις πιστοποιεί την χρησιμότητα που έχεις για τους άλλους με τις πρακτικές ιδέες σου, προσφέροντάς σου συνάμα και χειροπιαστά πλεονεκτήματα στις συνεργασίες σου. Ίσως μάλιστα να αποδειχθείς καταλυτικός παράγοντας για την αντιμετώπιση θεμάτων υγείας. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Δία σε κάνει πολύ πιο τολμηρό στις προσωπικές επιδιώξεις σου, ενώ δημιουργεί και τις προϋποθέσεις για περισσότερες συγκινήσεις και διασκεδαστικές στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, το πιθανότερο είναι να ανακουφιστείς ή να… πανηγυρίσεις για μια επιτυχία τους.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με την δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις και βοήθειες από εργαζόμενους, που κατέχουν καλά το θέμα τους. Όσο για τα θέματα υγείας απλά πράξε τα δέοντα. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Δία σε ωθεί να αναλάβεις ενεργό ρόλο σε σχέση με περιουσιακά θέματα αλλά και την φροντίδα ατόμων που φιλοξενείς ή σε… φιλοξενούν! Επιπλέον όμως φαίνεται να αλλάζουν προς το καλύτερο τα δεδομένα στο σπίτι και την οικογένειά σου, έστω κι αν προηγηθεί μια σχετικά «έκρυθμη» κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς προσδίδει στις διαπροσωπικές σχέσεις σου με ένα ωφελιμιστικό πλαίσιο, και δεν αποκλείεται να υπάρξει μια ανταλλαγή εξυπηρετήσεων, που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που αγαπάς. Ίσως όμως και να συμβεί αυτό με αφορμή ένα θέμα υγείας. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Δία σε ωθεί να βάλεις στην άκρη μακροπρόθεσμα σχέδια κι στρατηγικές, εκφράζοντας άμεσα τα «θέλω» σου. Επιπλέον μπορεί να έχεις τα «τυχερά» σου στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ μια «πρόσκαιρη» γνωριμία θα αποδειχθεί πολύ αποτελεσματική ως προς τις επιδιώξεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε ωθεί να βάλεις σε μια τάξη τον χώρο σου ή να εκσυγχρονίσεις τον εξοπλισμό σου, είτε στο σπίτι, είτε στο γραφείο. Επιπλέον, η επιμονή σου σε κάποιες τυπικές λεπτομέρειες είναι το «κλειδί» της επιτυχίας σου σε επαγγελματικά ή περιουσιακά ζητήματα που σε απασχολούν. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου και σε κάνει σχετικά πιο δοτικό/η και γαλαντόμο/α, κάτι που σίγουρα είναι… εκμεταλλεύσιμο από άτομα που ξέρουν καλά τον τρόπο να ζητούν περισσότερα. όσα κι αν έχουν! Κάνε το καλό λοιπόν αλλά εκεί που θα πιάσει πραγματικά τόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς κάνει την καθημερινότητά σου πολύ πιο λειτουργική, ενώ μπορεί να αποκτήσεις χρήσιμα εργαλεία ή συσκευές-αξεσουάρ. Από την άλλη πλευρά βέβαια, κάποιες τεχνικές λεπτομέρειες θα σε «κολλήσουν» αλλά γι’ αυτό υπάρχουν οι ειδικοί! Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Δία στο ζώδιό σου σε κάνει μεν να υπερεκτιμάς τις δυνατότητές σου αλλά πάντα υπάρχει χώρος για ένα μικρό… θαύμα! Ίσως μάλιστα να ευνοηθείς από το «θράσος» σου, παρά τα «λαθάκια» ή τις επιπολαιότητες που θα κάνεις. Έχε τον νου σου ωστόσο στις φωτιές, αφού μπορεί να φουντώσουν στην στιγμή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να βάλεις κάτω τα πράγματα και να κάνεις τους λογαριασμούς σου κι αν δεν βγάζεις άκρη σε κάποια ζητήματα υπάρχουν και οι ειδικοί, που θα σου δώσουν τις λύσεις που χρειάζεσαι. Υπολόγισε πάντως και κάποια έξοδα για φάρμακα ή ιατρικές υπηρεσίες. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Δία σε ωθεί να αξιοποιήσεις παρασκηνιακές «άκρες», ιδιαίτερα σε σχέση με εργασιακά ζητήματα που σε απασχολούν κι όπως θα διαπιστώσεις, όταν έχεις «δόντι», δεν υπάρχει τίποτε που να μη γίνεται! Επιπλέον, αν ξεκινήσεις μια δίαιτα, θα έχεις θεαματικά αποτελέσματα

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε καλεί να αναζητήσεις πρακτικές λύσεις στα ζητήματα της καθημερινότητας, αφήνοντας κατά μέρος τις… ασάφειες, αφού έτσι θα εξασφαλίσεις στήριξη από καθημερινούς ανθρώπους, ως ανταπόδοση μιας δικής σου βοήθειας. Εννοείται πως «παίζουν» και τα θέματα υγείας. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Δία σε ωθεί να γίνεις πιο κοινωνικός/η, αφού στις φιλίες και τις συλλογικότητες θα βρεις το κουράγιο που αναζητάς. Κι αν βέβαια αποφασίσεις να συμπορευτείς με άλλους/ες. έστω και από… απόσταση, θα διαπιστώσεις ότι σου ανοίγονται δρόμοι, που δεν φαίνονται με μια πρώτη ματιά.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/03: ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ