ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους η ημέρα για σένα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα ζωηρή σε μετακινήσεις κι επαφές και τα καλά νέα είναι πως έχεις να ωφεληθείς πολλά από την διεύρυνση είτε του κύκλου γνωριμιών σου, είτε των πνευματικών σου οριζόντων. Επιπλέον, είναι στο πρόγραμμα κι ένα ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που θα διευκολύνει την επικοινωνία σου με τον έξω κόσμο. Παράλληλα, ο Δίας στον 10ο ηλιακό οίκο σου ενισχύει το πρεστίζ σου και ευνοεί κάθε τι σημαντικό για σένα, ίσως μάλιστα να υπάρξει και η μεσολάβηση ενός υψηλά ιστάμενου προσώπου που «σε πάει».

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους επηρεάζει θετικά τα οικονομικά σου, επιτρέποντάς σου να αποκτήσεις ότι ποθείς κι ακόμη περισσότερα, στα μέτρα του δυνατού βεβαίως! Μάλιστα, η τύχη σου μπορεί να πιστοποιηθεί και με κεράσματα, δώρα αλλά και την επιστροφή κάποιων δανεικών ή μια χρηματοδότηση που θα σε διευκολύνει. Παράλληλα, ο Δίας στον 9ο ηλιακό οίκο σου, εκτός από τις περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, δρομολογεί ένα μεγάλο ταξίδι, ενώ σου δίνει «βήμα» στο εξωτερικό ή τα media. Επιπλέον, μπορεί να ευνοηθείς σε ένα νομικό ζήτημα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καλεί να επικεντρωθείς σε εκείνα που σε ευχαριστούν, αφού τα πιο δύσκολα θα τα αναλάβουν άτομα που έχουν «άκρες» και είναι πρόθυμα να βοηθήσουν. Εννοείται δε, πώς εκδρομές, περίπατοι και ποικίλες παραστάσεις διεκδικούν μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου σου. Επιπλέον, ίσως προβείς σε μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση, που θα κάνει τους άλλους να «παραμιλάνε»! Παράλληλα, ο Δίας στον 8ο ηλιακό οίκο σου φέρνει οικονομικές ευκολίες κι εξυπηρετήσεις, απόλαυσε λοιπόν την ημέρα σου, ξέροντας πως δεν θα σου λείψει τίποτε!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σε βοηθά να χαλαρώσεις μακριά από ευθύνες, ενώ αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, μπορείς να εξασφαλίσεις την καλύτερη δυνατή αντιμετώπισή του. Επιπλέον μπορεί να μάθεις διάφορα μυστικά αλλά και να επωφεληθείς από μια παρασκηνιακή βοήθεια. Παράλληλα, ο Δίας απέναντί σου δημιουργεί γόνιμες συνθήκες στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και δεν έχεις παρά να είσαι περισσότερο ανοικτός/η σε προτάσεις, αφού έτσι η ζωή σου θα γίνει πολύ πιο εύκολη! Επιπλέον είναι πιθανό να επωφεληθείς από την επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέες γνωριμίες και σίγουρα μέσα στον «σωρό» θα υπάρξουν άτομα που «σε πάνε» και μπορούν να συνεισφέρουν τόσο στην ψυχαγωγία σου, όσο και σε πρακτικά ζητήματα. Ίσως μάλιστα «να πάρεις τα πάνω σου», συμμετέχοντας σε μια συλλογική προσπάθεια ή μέσα από γόνιμες διαδικασίες και συζητήσεις με φορείς-ιδρύματα. Παράλληλα, ο Δίας στον 6ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα εργασιακά σου κι ίσως γίνει μια συζήτηση ή ένα ραντεβού που θα σου ανοίξει νέους δρόμους. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου προσφέρουν ένα «πακέτο» ευεξίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια διακριτή πρόοδο στην καριέρα σου, ίσως μάλιστα να πετύχεις «με ένα σμπάρο, δυό τρυγόνια»! Επιπλέον, αναμένεται να περάσεις όμορφα και να κάνεις τα «κονέ» σου, συμμετέχοντας σε μια γιορτή, είτε στον χώρο σου, είτε οπουδήποτε αλλού. Σε αυτό συνηγορεί και ο Δίας στον 5ο ηλιακό οίκο σου, ίσως μάλιστα να συναντήσεις κι έναν παλιό σου γνώριμο με τον οποίο σας συνδέουν πολλά. Επιπλέον, είναι πιθανό να χαρείς από την επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ η καλή σου τύχη μπορεί να μεταφραστεί και σε ένα οικονομικό όφελος.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει ευχάριστες ειδήσεις, περισσότερες διασκεδαστικές στιγμές στην καθημερινότητα σου, περιπάτους, εκδρομές αλλά και την ευκαιρία να παρακολουθήσεις κάποιες ενδιαφέρουσες παραστάσεις. Απόλαυσε λοιπόν όλα αυτά που σου προσφέρονται, ξέροντας ότι ακόμη κι αν ήθελες να μείνεις μόνος/η… δεν θα τα κατάφερνες! Παράλληλα, ο Δίας στον 4ο ηλιακό οίκο σου «ψήνει» ευνοϊκές εξελίξεις σχετικές με ακίνητα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια βοήθεια από την οικογένειά σου. Επιπλέον, σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή να παρευρεθείς σε μια δεξίωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σηματοδοτεί μια σχετική οικονομική ευχέρεια, καλό είναι όμως να μην προβείς σε κινήσεις εντυπωσιασμού ή έναν αχρείαστο δανεισμό, αφού πρώτον μπορεί να σου χαρίσουν αυτό που θέλεις και δεύτερον μπορείς να είσαι ευχαριστημένος/η και με τα… πιο λίγα! Παράλληλα, ο Δίας στον 3ο ηλιακό οίκο σου φέρνει εκδρομές ταξίδια, ευχάριστες ειδήσεις αλλά και «πνευματώδεις» γνωριμίες, συμβάλλοντας συνάμα στην πληρέστερη δικτύωσή σου με πρόσωπα και πράγματα, καλό είναι όμως να μην σπαταλήσεις τον χρόνο σου μόνον σε κουτσομπολιά και ανούσιες συζητήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε καθιστά… αδιαφιλονίκητο φαβορί στις προτιμήσεις των άλλων, προσφέροντάς σου συνάμα μια σειρά από ευκολίες, ακόμη κι αν κάνεις «σκέρτσα» ή κάποιες επιπολαιότητες, αφού σήμερα σου συγχωρούνται τα πάντα! Επιπλέον να είσαι ανοικτός/η σε προτάσεις, αφού σε κάθε περίπτωση θα σε φέρουν σε μια θέση καλύτερη από την τωρινή. Παράλληλα, ο Δίας στον 2ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί τα οικονομικά σου και πέρα από τα… κεράσματα, ίσως σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση που θα σε πάει μπροστά, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους σου προσφέρει μια σειρά από καθημερινές ευκολίες, με πρώτη και καλύτερη την απαλλαγή σου από κάποιες επαγγελματικές ευθύνες, ενώ δεν αποκλείεται να σου γίνει μια νέα πρόταση για δουλειά. Παράλληλα, ο Δίας στο ζώδιό σου σε θέλει πιο κοινωνικό/η και ανοικτό/η σε προτάσεις, τόσο για τα προσωπικά σου θέματα, όσο και για τα επαγγελματικά σου, αφού είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνεις τα «κονέ» σου» αλλά και για να εκμεταλλευτείς την θετική προαίρεση των άλλων προς το πρόσωπό σου. Μόνον για… δίαιτες μην μιλάς κι όλα θα πάνε τέλεια!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους ορίζει μια ευχάριστη καμπή στις σχέσεις σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, αν μάλιστα έχεις παιδιά μπορεί να χαρείς από μια επιτυχία ή την συνολική πρόοδο τους. Όσο δε για τις πιο προσωπικές ενασχολήσεις σου, μέρα που είναι, δεν έχεις παρά να το… γλεντήσεις! Παράλληλα, ο Δίας στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά σε ζητήματα υγείας, παρέχοντάς σου συνάμα μια σειρά από μυστικές βοήθειες αλλά και… ενημερώσεις για τα παρασκηνιακά δρώμενα ποικίλων υποθέσεων, υλοποιώντας στην πράξη το «εσύ κοιμάσαι και η τύχη σου δουλεύει»!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στους Διδύμους φέρνει νέα και «βολικά» δεδομένα στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ αφήνει ορθάνοικτες… πόρτες και παράθυρα για να λάβεις μια σημαντική βοήθεια από τους οικείους σου. Δεν έχεις λοιπόν να χαλαρώσεις κι εσύ, συμμετέχοντας στο εορταστικό κλίμα και αφήνοντας πίσω σου έγνοιες και σκοτούρες. Παράλληλα, ο Δίας στον 11ο ηλιακό οίκο σου διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο με «σημαίνουσες» γνωριμίες σου θα αποδειχθούν γόνιμες ως προς την πρόοδο αλλά και την ευχαρίστησή σου, ενώ ένα ανάλογο «μπόνους» σε περιμένει αν έρθεις σε επαφή με συλλογικότητες.

 

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/06 : Οι εργασιακές υποθέσεις σημειώνουν κάποιες καθυστερήσεις ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ