ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 19/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου δρομολογεί στενόχωρες καταστάσεις, είτε προσωπικές, είτε ενός δικού σου ανθρώπου ή συνεργάτη. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να διεκπεραιώσεις πιεστικά καθήκοντα και η πρώτη σου επιλογή είναι «να σκύψεις το κεφάλι», βάζοντας σε δεύτερη μοίρα όλα εκείνα που σε ευχαριστούν. Επειδή όμως μπορεί να «πέσεις» πάνω σε «στραβόξυλα», φρόντισε να είσαι νομότυπος/η και τυπικά κατοχυρωμένος/η σε ότι κάνεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να πληρώσεις τα σπασμένα για λάθη και παραλείψεις, είτε φταις, είτε… δεν φταις!.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας και διατροφής, ενώ φαίνεται να σε περιμένουν και αρκετές… αγγαρείες, αφού η παροχή υπηρεσιών από την πλευρά σου δείχνει μονόδρομος! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει προνοητικό και οργανωτικό/η, ώστε να ταλαιπωρηθείς το λιγότερο δυνατόν στις επαφές και τις μετακινήσεις σου. Επιπλέον, καλό είναι να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα ή τις αποδείξεις των συναλλαγών σου, αφού θα σου ζητηθούν. Ίσως πάλι να αφιερώσεις χρόνο στην μελέτη προσώπων και καταστάσεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε.. ενημερώνει ότι οι διαπροσωπικές σχέσεις σου βρίσκονται σε «στενωπό», το ίδιο και η ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, αφού είναι πιθανό να υπάρξουν ατυχίες ή να αυξηθούν οι πιέσεις και τα προβλήματα, κι εδώ είναι που πρέπει να διαχειριστείς την όλη κατάσταση, χωρίς περιττούς συναισθηματισμούς. Αν πάλι προκύψει μια έκτακτη ανάγκη και οι οικονομικές δυνάμεις σου δεν αρκούν, πάγωσε το θέμα μέχρι νεωτέρας. Όσο για αγορές και επενδύσεις άφησέ τις για αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό φέρνει μια στενοχώρια στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ δεν ευνοεί την απόκτηση οικιακού εξοπλισμού. Μπορείς ωστόσο να απαλλαγείς από «παλιατζούρες». Παράλληλα, ο Κρόνος απέναντί σου σηματοδοτεί μια κρίση στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να «την ακούσεις» ενώ δεν φταις σε κάτι. Και βέβαια το να φορτωθείς ευθύνες και υποχρεώσεις άλλων δεν είναι προς το συμφέρον σου. Αν πάντως «στριμωχτείς», προτίμησε να κερδίσεις χρόνο, μεταθέτοντας τις αποφάσεις στο εγγύς μέλλον, όταν πια οι συνθήκες δεν θα είναι τόσο αντίξοες.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε βάζει να λύνεις προβλήματα γνωστών ή/και συγγενών αλλά αυτό είναι πολύ καλύτερο από το να βασανίζεσαι με τα δικά σου! Και δυστυχώς μπορεί να υπάρξουν και τέτοια, αφού ο Κρόνος στον Αιγόκερω συνηγορεί σε μια αδιαθεσία, που θα κάνει την ανάπαυσή σου… υποχρεωτική! Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να σου προκύψουν δουλειές, που δεν είναι τόσο της αρμοδιότητάς σου αλλά προϊόν της αδυναμίας ή άρνησης κάποιων να τις διεκπεραιώσουν και προκειμένου να βρεθείς κατηγορούμενος/η, ας μην αναλάβεις κάτι που απλά δεν το κατέχεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό φέρνει έξοδα που δεν μπορείς να αποφύγεις, ίσως όμως και να δικαιωθείς για προληπτικά μέτρα που έχεις λάβει. Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω εκείνο που προέχει είναι να ασχοληθείς με την επίλυση προβλημάτων, μεθοδικά και υπομονετικά, όπως ξέρεις, ξεκινώντας από την ακριβοδίκαιη κατανομή πόρων. Αν βέβαια έχεις αναθέσει μια σημαντική υπόθεσή σου σε άλλον/η, τότε θα «φορτωθείς» και την δική του/της αμέλεια. Επιπλέον, αν ένα αγαπημένο σου πρόσωπο «έσφαλε», πέρα από την κριτική που του πρέπει, θα χρειαστεί και την συμπαράστασή σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι στις… κακές της και δεν ευνοεί αισθητικές παρεμβάσεις αλλά και οτιδήποτε το ψυχαγωγικό. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σηματοδοτεί στενόχωρες καταστάσεις, στο σπίτι και την οικογένεια σου, αν όμως πρόκειται για καθαρά πρακτικά ζητήματα είναι βέβαιο ότι θα βρεις τις απαιτούμενες λύσεις, αρκεί να κινηθείς προσεκτικά και μεθοδευμένα, στα πλαίσια μιας ρεαλιστικής πολιτικής. Με τους οικείους σου επί προσωπικού είναι τα πιο δύσκολα… Επιπλέον, μπορεί να ξεφορτωθείς ή να πουλήσεις αντικείμενα που δεν χρειάζεσαι πια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σου εφιστά την προσοχή σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού κινδυνεύεις να πληρώσεις για το κάθε «λάθος» σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να διευθετήσεις πρακτικά θέματα της καθημερινότητας κι όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες ή συγκυρίες. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να υπάρξουν εμπλοκές ή καθυστερήσεις και τεχνικά προβλήματα. Επιπλέον, φρόντισε να είσαι νομότυπος/η σε αυτά που κάνεις και να έχεις μαζί σου κάθε αναγκαίο έγγραφο. Η ημέρα πάντως προσφέρεται για «να βάλεις στην θέση του» ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό φέρνει συναισθηματικά «ζόρια» ή κακές επιλογές στις διαπροσωπικές σχέσεις σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να δώσεις λύση σε ένα σύνθετο οικονομικό πρόβλημα και δεν αποκλείεται τελικά να εγκλωβιστείς ανάμεσα στα «πρέπει» και τα «θέλω» σου, πέφτοντας σε μια μάλλον καταθλιπτική κατάσταση. Το σωστό βέβαια θα ήταν να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου, αποφεύγοντας σημαντικές αγορές ή επενδύσεις. Ωστόσο μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση ή την αξιοποίηση αδιάθετου υλικού.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σε καθιστά… υπεύθυνο/η για όλα, ίσως όμως να δικαιωθεί και μια «επαγγελματική» στάση σου. Έτσι κι αλλιώς βέβαια, ο Κρόνος στο ζώδιο σου σε φέρνει ενώπιον περίπλοκων καταστάσεων, με μεγάλο βαθμό δυσκολίας κι αν δεν τα καταφέρεις εσύ, τότε… ποιος; Αν ωστόσο αποτύχεις μπορεί να κριθείς αυστηρά ή να σε κυριεύσουν οι τύψεις κι οι ενοχές, γι’ αυτό ας μην επιχειρήσεις κάτι που δεν κατέχεις καλά ή δεν «σου βγαίνει». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να καταβληθείς από μια μελαγχολία, ανεξάρτητα με το αν υπάρχουν εξωτερικά συμβάντα που να την δικαιολογούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό φέρνει απογοητευτικές καταστάσεις, που αφορούν είτε σε σένα, είτε σε ένα συγγενικό σου πρόσωπο. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε καλεί να μην αμελήσεις θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Ίσως μάλιστα είναι σκόπιμο να κόψεις μια συνήθεια που σε βλάπτει ή να ακυρώσεις δραστηριότητές που θα σε ταλαιπωρούσαν. Παράλληλα, μπορεί να σου αποκαλυφθεί κι ένα παρασκήνιο, που ναι μεν θα σε στενοχωρήσει, από την άλλη πλευρά όμως, η γνώση του θα σου δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα για το ποιοι/ες σε στηρίζουν πραγματικά και ποιοι/ες όχι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον Ζυγό σηματοδοτεί ένα σφίξιμο στο «ζωνάρι» σου, με την λιτότητα να είναι η… μόνη οδός! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε πιέζει να συμμετάσχεις σε μια προσπάθεια για το κοινό καλό, δεν θα πρέπει ωστόσο να «φορτωθείς» επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν, πολύ περισσότερο αν σου ζητηθεί να… καταθέσεις τον οβολόν σου! Επιπλέον, μια αρνητική εξέλιξη στις υποθέσεις ενός φίλου ή μιας φίλης μπορεί να σε στενοχωρήσει, αν όμως αντιληφθείς ότι κοιτάζει μόνον «την πάρτη του» και σε εκμεταλλεύεται, τότε να τον… σουτάρεις χωρίς δεύτερη σκέψη!

ΠΗΓΗ