ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου δημιουργεί την επιθυμία να «εξαφανιστείς» από προσώπου γης για να απολαύσεις με την ησυχία σου όλα εκείνα που τροφοδοτούν την ευτυχία σου. Ανάλογα «μυαλά» κουβαλάει και ο Χείρωνας στο ζώδιό σου, οπότε ένα «κοκούνινγκ», πασπαλισμένο με μπόλικο συναίσθημα είναι η ιδανική επιλογή για σένα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη σε παρακινεί να αναζητήσεις την περιπέτεια κάπου εκεί… έξω αλλά αν τον ακούσεις το πιθανότερο είναι να περιπλανιέσαι ασκόπως, χώρια τα «λάδια» που θα συναντήσεις στο διάβα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς διαμορφώνει ένα εξαιρετικά αρεστό περιβάλλον στις συναναστροφές σου, που πρακτικά είναι και το «καταφύγιό» σου μπροστά σε κάθε τι αγχωτικό, αφού όλοι/ες σε έχουν στα όπα-όπα. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας συμβάλλει με εξιστορήσεις παλαιών καταστάσεων κι αν έχεις πρόσβαση σε παππούδες και γιαγιάδες, δώσε τους τον… λόγο! Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στον Τοξότη σε βάζει να τρέχεις για οικονομικά θέματα, αλλά μην το πράξεις, αφού το πιθανότερο είναι να κάνεις μια τρύπα στο νερό ή ακόμα χειρότερα να πας για μαλλί και να βγεις… γουλί!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε βοηθά να φανείς ακόμη περισσότερο γοητευτικός/η, με την βοήθεια ίσως κάποιων αξεσουάρ που σε ανεβάζουν στα μάτια των άλλων. Και χωρίς αυτά όμως μια χαρά θα τα πάς, ίσως μάλιστα να τραβήξεις την προσοχή και το ενδιαφέρον κάποιων «γηραιών» φίλων σου, που σε βλέπουν κι… αλλιώς! Επιπλέον, με τον Χείρωνα στο «κόλπο», είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια ομάδα με παραδοσιακό «χρώμα». Από την άλλη πλευρά, ο Άρης απέναντί σου σε κάνει να κυνηγάς το ανέφικτο, έχε το λοιπόν κατά νου, είτε πρόκειται για ένα προσωπικό σου ζήτημα είτε για μια συνεργασία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς δημιουργεί ένα ευχάριστο όσο και «μαγευτικό» περιβάλλον για σένα κι αν αποφασίσεις να εξέλθεις θα τρυγήσεις όλα τα πλεονεκτήματα που σου παρέχει η θέση της. Μπορείς φυσικά να βρεις τον παράδεισό σου και σε έναν άλλο χώρο που «μιλάει» στην ψυχή σου ή απλά να παραμείνεις εντός, απολαμβάνοντας ταινίες και αναγνώσματα «εποχής». Από την άλλη πλευρά ο Άρης στον Τοξότη επιμένει να σε «τρέχει» με δουλειές, που είναι λέει «επείγουσες» επειδή όμως χαΐρι δεν θα δεις είναι προτιμότερο να κάτσεις στα αβγά σου. Επιπλέον, «απειλείσαι» από μια ίωση.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε κάνει να νιώθεις πως έχεις όλα τα καλά του κόσμου κι ας… μην τα έχεις, κάτι που θα σε κάνει ακόμη πιο γενναιόδωρο προς τα πρόσωπα που αγαπάς. Θα λάβεις ωστόσο και τα ανταλλάγματά σου, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος, ενώ δεν αποκλείεται να ωφεληθείς κι από την εξέλιξη μιας περιουσιακής υπόθεσής σου. Παράλληλα βέβαια ο Άρης προσπαθεί να σε βγάλει από την «νιρβάνα» σου, εγείροντας ερωτικές επιθυμίες, οι οποίες αν δεν είναι ουτοπικές θα είναι σίγουρα προοίμιο μιας απιστίας. Αν πάλι έχεις παιδιά προστάτεψέ τα από ενδεχόμενους κινδύνους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου δημιουργεί ένα «ειδυλλιακό» κλίμα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και δεν έχεις κανέναν λόγο για να μην απολαύσεις αυτό το «μουσικοχορευτικό διάλειμμα» στην μονότονη καθημερινότητά σου. Ίσως μάλιστα να σου προκύψει και η αναβίωση μιας σχέσης, μέσα σε ένα κλίμα συγκινήσεων και τρυφερότητας. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη σου εφιστά την προσοχή σε υγρασίες και διαρροές στον χώρο σου, ενώ αν λείψεις επί μακρόν από το σπίτι ή το γραφείο να ξέρεις πως κάτι… στραβό θα συμβεί, αφού «όταν λείπει ο γάτος, χορεύουν τα ποντίκια»!

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε βοηθά να χαλαρώσεις μακριά από τις κάθε λογής εντάσεις, ίσως μάλιστα να πάρεις μια άδεια από την δουλειά σου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι οι περιποιήσεις που σε περιμένουν, θα έχουν και μια ερωτική διάσταση, είτε προέρχονται από το ταίρι σου, είτε από μια… ψυχή που σε θυμήθηκε κι έσπευσε να σου δείξει τι έχανες τόσον καιρό μακριά της! Παράλληλα βέβαια ο Άρης στον Τοξότη προσπαθεί να σε «αποπλανήσει» με δήθεν προοπτικές που υπάρχουν στον «έξω κόσμο», όμως μόνον παγίδες κρύβει για σένα και μην τον… ακούς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου προσφέρει την ευκαιρία να ζήσεις πολύ… σπέσιαλ στιγμές, είτε στα πλαίσια μιας εμπνευσμένης δημιουργικότητας, είτε καθαρά ερωτικές. Είναι πιθανό μάλιστα να τα μοιραστείς όλα αυτά με ένα πρόσωπο που συνδέεται με το παρελθόν σου ή έχετε μια αξιοπρόσεκτη διαφορά ηλικίας. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας σε τροφοδοτεί με «μαντζούνια» διά… πάσα νόσον! Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Τοξότη δημιουργεί κινδύνους για τα οικονομικά σου, μην επενδύσεις πουθενά λοιπόν, ούτε να κάνεις σημαντικές αγορές, ενώ έχε τον νου σου και στα «αρπακτικά».

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε κάνει υποψήφιο θύμα μιας παραπλάνησης ή μιας αναγκαίας φαρμακευτικής αγωγής. Επιπλέον πρόσεξε μήπως «χάσεις την μπάλα» ύστερα από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ. Παράλληλα βέβαια η Αφροδίτη στους Ιχθύς αντιτείνει να κάνεις τον χώρο σου πιο «κόζι», με την ζεστασιά του να ικανοποιεί τόσο εσένα όσο και τους επισκέπτες σου. Επιπλέον σε καλεί να μείνεις αγκαλιά με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ζώντας ευτυχισμένες στιγμές, αν όμως έχεις «υπόλοιπα» από το παρελθόν ενδέχεται να «φας» κάποιο κόλλημα, που θα σε φέρει σε μια πολύ ευαίσθητη κατάσταση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου τα εμφανίζει όλα όμορφα κι ωραία κι εσύ δεν έχεις παρά να κάνεις τα… στραβά μάτια, αφού ακόμη και ψέμα να είναι, δικαιούσαι κάποιες στιγμές ευτυχίας, μακριά από τα όσα «σοβαρά» σε απασχολούν. Επιπλέον, μπορεί να δεχθείς επισκέψεις στον χώρο σου, με τις συγκινήσεις να περισσεύουν, ενώ «παίζει» και μια θετική εξέλιξη στα περιουσιακά σου. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στον Τοξότη, η υγεία σου μπορεί να πάρει την… κάτω βόλτα και να χρειαστείς φαρμακευτική αγωγή, φαίνεται όμως να υφαίνεται και μια συνωμοσία στο εργασιακό σου περιβάλλον.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου φέρνει δώρα κι ενισχύει τα οικονομικά σου, επιτρέποντάς σου να προσφέρεις κι εσύ στα πρόσωπα που αγαπάς. Και μέσα σε αυτά που θα δωρίσεις ή θα σου δωρίσουν υπάρχει σίγουρα και κάτι με μεγάλη συναισθηματική αξία. Επιπλέον, ο ενεργός Χείρωνας ανασύρει ευχάριστες αναμνήσεις που μπορεί να γίνουν η «μαγιά» μιας ευτυχισμένης καθημερινότητας. Κατά τα άλλα βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη σπέρνει «ζιζάνια» στις παρέες και τις συλλογικές δράσεις σου, ενώ αν σε προσεγγίσει κάποιος/α με «φιλικές» διαθέσεις να ξέρεις πως κάτι άλλο κρύβεται από πίσω.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι όλα τα… λεφτά για σένα, κυριολεκτικά και μεταφορικά κι εσύ δεν έχεις παρά να απολαύσεις όλα αυτά που σου προσφέρονται σε συναισθηματικό αλλά και σε υλικό επίπεδο. Ίσως μάλιστα να επανεμφανιστεί κι ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, με το οποίο σε συνδέουν πολλά. Από την άλλη πλευρά, ο Άρης στον Τοξότη σε βάζει να κυνηγάς «χίμαιρες» και καλό είναι να μην «τσιμπήσεις» σε δήθεν προοπτικές αφού σε «παραμυθιάζουν». Το αν θα πράξεις κι εσύ το ίδιο για να γλιτώσεις από κάποιες κακοτοπιές, επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια αλλά σίγουρα… μπορείς!ΠΗΓΗ