ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου – Άρη σου δίνει την αναγκαία όρεξη και ορμή για να αντιμετωπίσεις αποτελεσματικά κάθε δυσκολία και να πετύχεις πράγματα με την αξία σου. Παράλληλα όμως, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε φορτώνει με υπευθυνότητες, οι οποίες μάλιστα σου εμφανίζονται ως «μονόδρομος» για την πρόοδο και την καριέρα σου, με έναν περίπου εκβιαστικό τρόπο. Και είτε τα ζήτημα αφορά στην οικογένειά σου, είτε στην καριέρα σου, εδώ είναι που θα πρέπει να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου, στους άλλους πριν τους… ανοίξει η όρεξη και σε βάλουν στην πίεση, ποντάροντας στο φιλότιμό σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου- Άρη σου υπενθυμίζει ότι έχεις φίλους/ες ή ομοϊδεάτες που θέλουν και μπορούν να σου προσφέρουν συμπαράσταση αλλά και λύσεις σε ότι σε βασανίζει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει αξιοσημείωτες έρευνες και αποκαλύψεις-εκμυστηρεύσεις ξεδιαλύνοντας άγνωστες πτυχές των πραγμάτων, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποια κακά συναπαντήματα στο διάβα σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να δεις ή να ακούσεις κάτι δυσάρεστο, ενώ αν υπάρξει κάποια εμπλοκή με γείτονα ή συγγενή, να είσαι μεν συμβιβαστικός όχι όμως να σε «καβαλήσουν» κιόλας!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου-Άρη ανοίγει «πόρτες» στην καριέρα σου κι επειδή «ο τολμών νικά» είναι πιθανό να ξεκινήσεις μια προσπάθεια που θα σου αποφέρει αναγνώριση αλλά και την πεποίθηση ότι μπορείς να τα καταφέρεις όσο ψηλά κι αν μπει ο «πήχης». Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σου ζητά να κλείσεις ένα κεφάλαιο στα οικονομικά σου, αλλάζοντας ριζικά τους στόχους και τις κατευθύνσεις σου, ιδιαίτερα αν βρεθείς σε αδιέξοδο. Σε κάθε περίπτωση όμως, καλό θα ήταν να μην εγκλωβιστείς σε έναν δανεισμό που σου καλύπτει μεν επείγουσες ανάγκες αλλά σε «δένει χειροπόδαρα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέτει προ διλήμματος για το αν θα πρέπει να συμβιβαστείς με κάποια «τετελεσμένα» στην ζωή σου ή αν, αφορμής δοθείσης, αφήσεις τελικά πίσω σου όλα εκείνα που σε περιορίζουν ή σε θλίβουν, ξεκινώντας μια νέα αναγεννητική πορεία. Ίσως βέβαια κάποια πράγματα να πονάνε –ιδιαίτερα εκείνα που αφορούν σε έναν «δικό σου» άνθρωπο- αλλά εδώ που έφτασες δεν έχεις άλλη επιλογή. Παράλληλα, βέβαια το εξάγωνο Ήλιου- Άρη προσδίδει μια ζωντάνια στην καθημερινότητά σου κι αν αφεθείς στην ροή σύντομα θα ξεχάσεις ότι «σοβαρό» σε απασχολεί!

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο Ήλιου- Άρη συμβάλλει στο να ρισκάρεις και να δικαιωθείς στον οικονομικό τομέα, ίσως μάλιστα να μαζέψεις όλο το «χαρτί» με… μια κίνηση! Επιπλέον μπορεί να αποζημιωθείς «γενναία» για μια πρότερη ζημιά ή απώλεια. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω ορίζει το τέλος ενός κύκλου στα εργασιακά σου και καλό είναι να μην «γαντζωθείς» σε αυτό που «πεθαίνει», υποκύπτοντας σε ενδεχόμενους εκβιασμούς αλλά να προχωρήσεις μπροστά, έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σου. Όσο για την υγεία και την διατροφή σου, το ζητούμενο είναι η «κάθαρση».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου- Άρη σε ωθεί να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα κι όπως θα διαπιστώσεις «κι ο άγιος φοβέρα θέλει»! Επιπλέον, μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα από μια πρόσκαιρη συμμαχία ή συνεργασία. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να διερευνήσεις τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου, επιλέγοντας ανάμεσα σε «εξυπηρετικές» καταστάσεις που όμως σε συγκινούν ελάχιστα και σε κάποιες άλλες πιο παθιασμένες που όσο να’ ναι έχουν τους… κινδύνους τους! Σε κάθε περίπτωση πάντως, πριν ξεκινήσεις το οτιδήποτε φρόντισε πρώτα να τελειώσεις με τα παλιά.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω φαίνεται πως είτε στην καριέρα σου, είτε στο σπίτι σου η κατάσταση δεν πάει άλλο κι εδώ είναι που καλείσαι να πάρεις τις αποφάσεις σου, «κόβοντας μαχαίρι» οτιδήποτε δεν συνάδει με το αίσθημα δικαίου, όσο κι αν «πονάει». Καλό είναι επίσης να διερευνήσεις το παρελθόν σου, προκειμένου να συνειδητοποιήσεις τα βάρη αλλά και τα ταλέντα που κουβαλάς μέσα σου. Παράλληλα, βέβαια το εξάγωνο Ήλιου- Άρη σου ανοίγει νέες προοπτικές στα εργασιακά σου και δεν έχεις παρά να τις αξιοποιήσεις, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου- Άρη σου προσφέρει συγκινήσεις μέσα από παρέες και δραστηριότητες, ενώ σε ωθεί να μοιραστείς αυτά που σε ευχαριστούν με αγαπημένα σου πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε θέλει επαρκώς «υποψιασμένο/η» στις συναλλαγές σου με τον «έξω κόσμο», ώστε να αποκαλύψεις υπόγειες κινήσεις που αποσκοπούν στο να βρεθείς προ τετελεσμένων, είτε στην δουλειά, είτε στο συγγενικό σου περιβάλλον. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να στερηθείς των υπηρεσιών που σου παρέχουν μέσα μεταφοράς κι επικοινωνίας, λόγω μιας βλάβης ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο Ήλιου- Άρη σηματοδοτεί πρωτοβουλίες και μια νέα αρχή σε οικογενειακά ζητήματα, ενώ «ανάσες» μπορείς να πάρεις και από την αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να αποδώσεις «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» στον οικονομικό τομέα, αναλαμβάνοντας μεν τις ευθύνες σου αλλά και οι άλλοι τις δικές τους. Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να επωμιστείς βάρη που όσο περνά ο καιρός θα σε περιορίζουν ολοένα και πιο πολύ. Επιπλέον, η ημέρα δεν προσφέρεται για σημαντικές αγορές ή επενδύσεις αλλά κυρίως για πωλήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε «ρίξει» ψυχολογικά, μέσα από κάποια δυσάρεστα περιστατικά ή την συνειδητοποίηση καταστάσεων που πονάνε, το ζητούμενο ωστόσο είναι το να «αναγεννηθείς από τις στάχτες σου», διαγράφοντας με μια μονοκοντυλιά όλα εκείνα που σε «κρατάνε» πίσω, από τις πάγιες συνήθειες ή τις εμμονές σου, μέχρι τις δεσμεύσεις σου που αποδείχτηκαν ασύμφορες στην πράξη. Παράλληλα, βέβαια το εξάγωνο Ήλιου- Άρη φέρνει βοήθειες από συγγενικά πρόσωπα, ενώ σου δίνει το δικαίωμα να «ξελαμπικάρεις» μέσα από εκδρομές και αθλητικά δρώμενα

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο Ήλιου- Άρη σου φέρνει… χρήμα, κάτι που σε βοηθά να καλύψεις άμεσα ανάγκες και επιθυμίες. Περί αποταμίευσης βέβαια… ουδείς λόγος να γίνεται αφού προέχει το να νιώσεις «ζωντανός/η» μέσα από την κατανάλωση! Κατά τα άλλα πάντως, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να μην αδιαφορήσεις για θέματα υγείας –είτε προσωπικά, είτε δικών σου ατόμων- αλλά και για όλα εκείνα που μπορεί να διαδραματίζονται στο παρασκήνιο, αφού σίγουρα υπάρχει ένα άτομο που σε ζηλεύει ή σε εχθρεύεται κι όσο πιο σύντομα το «ξεσκεπάσεις», τόσο το καλύτερο για σένα

ΙΧΘΕΙΣ

Το εξάγωνο Ήλιου- Άρη σε ωθεί να διεκδικήσεις ένα καλύτερο μέλλον για σένα και τους δικούς σου ανθρώπους κι όπως θα διαπιστώσεις μια κίνηση αρκεί για να «γυρίσει» το παιχνίδι υπέρ σου. Τόλμησε λοιπόν και θα δικαιωθείς! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να βάλεις τέλος σε μια φιλική σχέση που δεν σου αξίζει ή να αποσυρθείς οριστικά από μια συλλογική προσπάθεια στην οποία συμμετέχουν και άτομα που δεν έχουν καθαρό το «κούτελο» τους. Ίσως πάλι να στενοχωρηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς και αγαπάς.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/02: ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ