ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιό σου σε φέρνει ενώπιον καταστάσεων που σε κάνουν απαισιόδοξο/η, αν όμως «βυθιστείς» σε ένα προσωπικό ή «υπαρξιακό» ζήτημα, κινδυνεύεις να «κολλήσεις» άσχημα, μεταδίδοντας την «μαυρίλα» και έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε ένα κοινωνικό άνοιγμα, που θα σου «ανοίξει τα μάτια», γι’ αυτό μην διστάσεις να έρθεις σε επαφή με κόσμο ή να κινηθείς στα πλαίσια μιας συλλογικής προσπάθειας, όσο «κουλή» κι αν σου φαίνεται. Επιπλέον, μπορεί να σου φέρει έναν φίλο ή μια φίλη με ιδιαίτερες αναζητήσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν σχεδιάζεις να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό στον επαγγελματικό ή στον κοινωνικό τομέα, μην θεωρήσεις πως πας στα «σίγουρα», αφού στην παρούσα φάση μπορεί να πέσεις θύμα μιας αρνητικής έκπληξης ή μιας απρόσμενης αλλαγής συσχετισμών. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο «απαιτεί» να εκσυγχρονιστείς ή να πειραματιστείς, αφού οι συνήθεις πρακτικές δεν θα αποδώσουν. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 12ο ηλιακό οίκο σου φέρνει εκμυστηρεύσεις αλλά και κακολογίες από άτομα που δεν σε βλέπουν με «καλό μάτι», εσύ όμως φρόντισε να αποτοξινωθείς από τις αρνητικές σκέψεις.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Νέες γνωριμίες κι ενδιαφέροντα αλλά ίσως κι ένα έκτακτο ταξίδι, θα δώσουν περισσότερο νόημα στην ζωή σου και θα διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Όσο για την «καραντίνα» που σε κρατά μακριά από πρόσωπα, αν δεν βρεις εσύ λύσεις, τότε ποιος θα βρει; Επιπλέον, με την Σελήνη στον Υδροχόο καλείσαι να μελετήσεις επιστημονικά ζητήματα ή κάτι πολύ έξω από αυτά που ενδιαφέρουν τον πολύ κόσμο. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε «μπάζει» σε μυστικούς κύκλους, ενώ σηματοδοτεί κι ένα ξεκαθάρισμα στις τάξεις των φίλων σου, αφού κάποιος/α… δεν σου τα λέει καλά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στον 10ο ηλιακό οίκο σου, σου επισημαίνει ότι για να πετύχεις έναν μεγάλο στόχο θα πρέπει να προσεταιριστείς άτομα που έχουν τον τρόπο και τα μέσα για να σε «σπρώξουν», ανεξάρτητα με το αν «τα πας» ή όχι. Αν πάλι τους πας κόντρα, ένας σημαντικός στόχος σου θα «θαφτεί». Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σου εξασφαλίζει μεν την πρόσβαση σε μια πηγή χρηματοδότησης που δεν είχες στα υπόψη, από την άλλη πλευρά όμως σου κόβει κάποια αναμενόμενα έσοδα, ενώ καλό είναι να έχεις τον νου σου στην δράση «περιθωριακών», αφού μπορεί να σου κάνουν την ζημιά.

ΛΕΩΝ

Αν δυσκολεύεσαι από μόνος/η σου να τα βγάλεις πέρα, μην διστάσεις να συνάψεις μια «κατ’ εξαίρεση» ή «αιρετική» συμφωνία –έστω και με βραχυπρόθεσμο ορίζοντα- βάζοντας στο περιθώριο τις όποιες ενστάσεις ή επιφυλάξεις των γύρω σου. Αντίθετα με την Σελήνη απέναντί σου δεν θα βρεις εύκολα ανταπόκριση εκεί που την… περιμένεις! Παράλληλα, ο Ήλιος στον 9ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί μεν τις έρευνες, από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση ή να προκαλέσει ένα επικοινωνιακό μπλακ άουτ. Επιπλέον, αν πορευτείς σε μέρη που δεν γνωρίζεις, μάλλον θα ταλαιπωρηθείς αρκετά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο να αλλάζει κάποιες από τις εργασιακές σταθερές σου, ίσως δυσκολευτείς να «χωνέψεις» το νέο καθεστώς, θα ήταν προτιμότερο όμως να υιοθετήσεις τις αλλαγές, αν όχι να τις… προκαλέσεις! Επιπλέον, σε θέματα σωματικής ή ψυχικής ευεξίας καλείσαι να αλλάξεις ότι δεν «τραβάει», υιοθετώντας πιο πρωτοποριακές μεθόδους. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 8ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί μεν τα οικονομικά σου αλλά δεν αποκλείεται αυτό να γίνει με τρόπους ή μέσα που αντίκεινται στην ηθική σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορεί να λάβεις μια κληρονομιά-αποζημίωση.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα ή κύκλους που επιδιώκουν να σε «εξαγοράσουν» αλλά οι τελικές αποφάσεις ανήκουν σε σένα. Ίσως όμως να στενοχωρηθείς κι από τις εξελίξεις στην ζωή ενός συνεργάτη σου. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Υδροχόο σου ανοίγει τον δρόμο στην ανάπτυξη νέων ενδιαφερόντων αλλά και στην έκφραση των πιο «εξεζητημένων» αναζητήσεών σου, αφού σήμερα το ζητούμενο είναι η πρωτοτυπία και η διαφορετικότητα. Ίσως μάλιστα να έρθεις πιο κοντά σε «ασύμβατα» άτομα, αντίθετα όμως από τους «δικούς σου» θα εισπράξεις αρνήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο να υποκινεί σημαντικές αλλαγές στην ζωή σου, η δημιουργική «τρέλα» σου είναι ίσως η πιο σημαντική προϋπόθεση για να ξεκινήσεις κάτι και να σου πάει καλά. Αντίθετα ακολουθώντας την «πεπατημένη» θα υπάρξουν ανάποδες καταστάσεις. Επιπλέον, καλείσαι να προβείς σε αλλαγές στο σπίτι ή το γραφείο σου. Παράλληλα, ο Ήλιος στον 6ο ηλιακό οίκο σου υποκινεί αποκαλύψεις για όλα όσα έχουν γίνει στο εργασιακό σου περιβάλλον και τελικά φαίνεται πως θα βρεθείς «από πάνω». Επιπλέον, μπορεί να «ξεθάψεις» εξοπλισμό που θα σου φανεί χρήσιμος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο, η επικοινωνία σου με τους άλλους γίνεται πιο… εξελιγμένη! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια απρόσμενη είδηση ή να κάνεις ένα έκτακτο ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις και κάποια «προχωρημένα» αξεσουάρ, με τα οποία θα κάνεις την διαφορά. Παράλληλα βέβαια, ο Ήλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει πιο επιρρεπή σε πάθη κι εμμονές, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς σε εκδηλώσεις ζήλειας ή ενέργειες που παραβιάζουν τα προσωπικά δεδομένα των άλλων ή αντίθετα να γίνεις εσύ το θύμα ανάλογων ενεργειών. Αν πάλι έχεις παιδιά μπορεί να πάρεις μια στενοχώρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια «καταλυτική» εξέλιξη θα σε στενοχωρήσει αλλά θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια πληρέστερη εικόνα για τα τεκταινόμενα, στην οικογένειά σου ή για ένα περιουσιακό θέμα. Επιπλέον, ο Ήλιος στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να ψάξεις τον χώρο σου αλλά και να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα αντικειμένων. Κατά τα άλλα βέβαια είναι ίσως η πιο κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσεις κάτι… έξτρα για σένα στον οικονομικό τομέα, αφού η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί ευχάριστες εκπλήξεις και απρόσμενα έσοδα. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή με πολύ ιδιαίτερο στυλ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να προβείς σε ενέργειες κι επιλογές που ξενίζουν κάποιους/ες, κάτι όμως που… ποσώς σε ενδιαφέρει, από την στιγμή που εκφράζεις την αλήθεια σου. Αν όμως αντίθετα επιμείνεις… συντηρητικά, τότε σε περιμένει μια μάλλον δυσάρεστη έκπληξη. Επιπλέον είναι πιθανό να υπάρξουν ηλεκτρομαγνητικές «ανωμαλίες». Παράλληλα, ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να επικεντρωθείς σε έρευνες και διαβάσματα, παρά σε εξωτερικές δράσεις, αφού μπορεί να έχεις μια θλιβερή εμπειρία ή ένα «κακό συναπάντημα». Ίσως όμως και να ταξιδέψεις στα πλαίσια ενός δυσάρεστου καθήκοντος.

ΙΧΘΕΙΣ

Σήμερα ενδέχεται να υπάρξουν αποκαλύψεις ή απρόσμενες καταστάσεις που θα σε κάνουν άνω-κάτω. Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να αλλάξεις μια θεραπευτική αγωγή αλλά και να προστατέψεις την υγεία σου από σπάνια ενδεχόμενα, αφού… αυτά κυριαρχούν σήμερα! Παράλληλα, ο Ήλιος στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε φτάνει στο «σημείο μηδέν» στα οικονομικά σου, επειδή ωστόσο κάποια πράγματα είναι προαποφασισμένα, αν δεν έχεις τις «άκρες» σου, μην κάνεις καμία κίνηση Καλό είναι επίσης να μην δεσμευτείς με δυσβάστακτες υποχρεώσεις, προκειμένου να ξεπεράσεις ένα τρέχον πρόβλημα.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/03 : ΔΕΙΞΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΑ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ