ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να φέρει στενόχωρες καταστάσεις και αδιέξοδα στο σπίτι και την οικογένεια σου, κι αν πρόκειται για κάποιο περιουσιακό ζήτημα που φτάνει σε αδιέξοδο, προσπάθησε να «παγώσεις» τις εξελίξεις, μέχρι νεωτέρας. Αν πάλι νοιώσεις πως ένα δικό σου άνθρωπος σε απορρίπτει ή σε μειώνει, μάλλον βρίσκεται στην κακή ημέρα του, οπότε δικαιολόγησέ τον. Όσο για τις δουλειές σου… «τα κεφάλια μέσα»! Κατά τα άλλα θα έχεις την ευκαιρία να δώσεις λύσεις και σε τεχνικά προβλήματα ή να ξεφορτωθείς-αποθηκεύσεις πράγματα που δεν χρειάζεσαι πια.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο τσεκάρει την προνοητικότητα σου ως προς την διευθέτηση πρακτικών θεμάτων της καθημερινότητας κι όχι κάτω από τις καλύτερες συνθήκες ή συγκυρίες, αφήνοντας για αργότερα κάθε είδους ψυχαγωγική δραστηριότητα. Το πιθανότερο μάλιστα είναι να υπάρξουν καθυστερήσεις, ζημιές και «γκαντεμιές», που θα σε πάνε πίσω. Επιπλέον, φρόντισε να είσαι νομότυπος/η σε αυτά που κάνεις, έχοντας μαζί σου τα αναγκαία έγγραφα. Από την άλλη πλευρά, η ημέρα προσφέρεται για να βάλεις σε μια τάξη τις σκέψεις ή τα πράγματά σου και να επιμορφωθείς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε πιέζει να δώσεις λύση σε ένα οικονομικό πρόβλημα, που έχει σύνθετες παραμέτρους, μπορεί ωστόσο να μην είναι δικό σου αλλά ενός προσώπου του περιβάλλοντός σου. Κι εδώ βέβαια δεν χωρούν συναισθηματισμοί, ενώ σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δανειστείς αλλά ούτε και να δανείσεις χρήματα, γιατί θα τα… κλαις! Επιπλέον είναι σκόπιμο να δώσεις προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου, αποφεύγοντας σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, από την άλλη πλευρά όμως μπορείς να επωφεληθείς από μια πώληση ή την αξιοποίηση αδιάθετου υλικού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να πάρεις δύσκολες μεν αλλά αναγκαίες αποφάσεις, που έχουν να κάνουν τόσο με την δική σου στάση απέναντι στα πράγματα αλλά πολύ περισσότερο με την στάση σου απέναντι στους άλλους. Κι εδώ βέβαια είναι που πρέπει να θέσεις τα όριά σου πριν πληρώσεις εσύ τα «σπασμένα». Επιπλέον μια σωστή διαχείριση είναι να λειτουργήσεις ως σύμβουλος, όχι όμως «για την ψυχή της μάνας σου» αλλά επ’ αμοιβή. Σε κάθε περίπτωση πάντως η ημέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα αλλά κυρίως για ένα «ξεσκαρτάρισμα» με γνώμονα τον ρεαλισμό.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σε πιέζει να ασχοληθείς, θέλοντας ή μη με θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ίσως μάλιστα πιεστείς να κόψεις μια συνήθεια που σε βλάπτει ή αναγκαστείς να ακυρώσεις τις δραστηριότητές σου εξ αιτίας μιας αδιαθεσίας.. Επιπλέον στο εργασιακό σου περιβάλλον, ακολούθησε μια συμβιβαστική πολιτική, έχοντας επίγνωση ότι θα «φορτωθείς» και με δουλειές άλλων. Παράλληλα, η επίγνωση του τι διαμείβεται στα παρασκήνια είναι σήμερα «εκ των ων ουκ άνευ», αφού κάποιος/α προσπαθεί να σε υπονομεύσει και να σου κολλήσει «ρετσινιές».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο διεγείρει το αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια προσπάθεια για το κοινό καλό, δεν θα πρέπει ωστόσο να «φορτωθείς» επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν ή να δώσεις «λευκή επιταγή» σε κάποιον/α, αφού το πιθανότερο είναι να «κάνουν παιχνίδι» στις δικές σου πλάτες. Επιπλέον, μια αρνητική εξέλιξη στις υποθέσεις ενός «δικού σου» ανθρώπου μπορεί να σε στενοχωρήσει, σε κάθε περίπτωση όμως είναι μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ιδιαίτερα σε σχέση με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα του καθενός.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σου φορτώνει ευθύνες και υποχρεώσεις και η πρώτη σου επιλογή είναι «να σκύψεις το κεφάλι», βάζοντας σε δεύτερη μοίρα όλα εκείνα που σε ευχαριστούν. Επειδή όμως μπορεί τελικά να κάνεις την «βρώμικη δουλειά» και κάποιος/α άλλος/η να πάρει τα εύσημα, φρόντισε να διασφαλίσεις την θέση και τα κεκτημένα σου όχι με λόγια και… φιλικά χτυπήματα στην πλάτη αλλά γραπτώς Παράλληλα ενδέχεται να σου ασκηθούν πιέσεις και σε οικογενειακά ζητήματα, σε κάθε περίπτωση όμως η ημέρα δεν προσφέρεται για νέα ξεκινήματα αλλά για ξεκαθαρίσματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα σε κάνει να πληρώσεις τις ελλείψεις σου σε υλικό και μέσα, μην επιχειρήσεις λοιπόν να «πας ξυπόλητος στα αγκάθια». Αντίθετα η προνοητικότητα και η σωστή οργάνωση θα σε δικαιώσουν. Επιπλέον, καλό είναι να έχεις μαζί σου τα απαραίτητα έγγραφα ή τις αποδείξεις των συναλλαγών σου, αφού θα σου ζητηθούν, ενώ ανάλογη τυπικότητα θα πρέπει να επιδείξεις και σε ένα ζήτημα με νομικές προεκτάσεις. Παράλληλα, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ μπελάδες αναμένονται και με έναν «ξεροκέφαλο» γείτονα ή συγγενή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει οικονομικές πιέσεις και προβλήματα που δεν μπορούν να τύχουν μιας άμεσης αντιμετώπισης, αφού η κατάσταση είναι περίπλοκη. Καλό είναι λοιπόν να διαχειριστείς τα πράγματα με σύνεση, ιεραρχώντας τις ανάγκες σου και δίνοντας μόνον εκεί που πρέπει, χωρίς να υποκύψεις σε συναισθηματικούς εκβιασμούς. Αν πάλι προκύψει κάποιο έκτακτο έξοδο και οι οικονομικές δυνάμεις σου δεν αρκούν, προτίμησε να μείνεις σε αυτά που έχεις, χωρίς να δανειστείς χρήματα. Σε κάθε περίπτωση δε, μην προβείς σε σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, αφού δεν θα σου «βγουν».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αναδεικνύει την ικανότητά σου να δίνεις λύσεις σε δύσκολα προβλήματα, ενώ μπορεί και να δικαιωθείς για τις επιφυλάξεις σου απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που φάνταζαν πολύ «σούπερ». Από την άλλη πλευρά βέβαια οι απαιτήσεις μιας νομικής υπόθεσης ή ενός συνεργάτη σου μπορεί να σε στριμώξουν, καλό είναι λοιπόν να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου κι αν δεις ότι έχεις «πέσει σε τοίχο», προτίμησε να μεταθέσεις τις διαπραγματεύσεις σου στο εγγύς μέλλον, όταν πια οι συνθήκες θα είναι καλύτερες και δεν θα έχεις να αντιμετωπίσεις τόσα αδιέξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο δίνει έμφαση σε ζητήματα φυσικής ή ψυχικής ευεξίας και δεν αποκλείεται να σου προκαλέσει μια αδιαθεσία ή να σωματοποιήσει πιέσεις που δέχθηκες όλο το προηγούμενο διάστημα, με συνέπεια να «αράξεις» με το ζόρι! Γιατί όταν δεν «ακούς» το σώμα σου, αργά ή γρήγορα θα σε «εκδικηθεί», μπας και συνετιστείς! Αν πάλι σου προκύψουν δουλειές, που δεν είναι τόσο της αρμοδιότητάς σου αλλά προϊόν της αδυναμίας ή άρνησης κάποιων να τις διεκπεραιώσουν, δεν έχεις παρά να θέσεις και τα δικά σου προαπαιτούμενα, πριν… καταρρεύσεις μέσα στην ζέστη!

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, εκείνο που προέχει είναι το να αξιολογήσεις τα πεπραγμένα σου, κάνοντας την αυτοκριτική σου όπου δει αλλά δεν αποκλείεται να ασχοληθείς και με κάποια σοβαρά ζητήματα φίλων και αγαπημένων, βάζοντας ένα «φρένο» στην ψυχαγωγία σου, που έτσι κι αλλιώς θα είναι πολύ κατώτερη των προσδοκιών σου. Επιπλέον, αν ένας «δικός σου» άνθρωπος περνά δύσκολα, θα χρειαστεί μεν την συμπαράστασή σου αλλά όχι σε βαθμό «να γίνεις χαλί να σε πατήσουν». Όσο για την τύχη σου, βρίσκεται μάλλον στο ναδίρ της κι ότι πετύχεις θα είναι με την αξία σου.

 

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/07 : Βάλε τις σκέψεις σου σε τάξη και μην προσπαθείς να κατευθύνεις τις καταστάσεις ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ