ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Τοξότη να πολλαπλασιάζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δεν έχεις παρά να επικεντρωθείς σε εκείνες που έχουν νόημα και ουσία, αφού είναι εύκολο να αρχίσεις να «χαζολογάς» δεξιά κι αριστερά. Αν μάλιστα ασχοληθείς και με κάτι επιμορφωτικό, ακόμα καλύτερα για σένα. Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού αν έχεις μείνει «ρέστος/η» θα λάβεις κάτι που δεν το περιμένεις, γενικότερα ωστόσο, έχεις να κάνεις με απρόβλεπτους παράγοντες και καταστάσεις που σπανίζουν, σε συμφέρει λοιπόν να ποντάρεις στην έκπληξη κι όχι στα υποτιθέμενα «σίγουρα»!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Τοξότη θα αποκτήσεις πρόσβαση σε κεφάλαια ή παροχές, όλα αυτά όμως μπορεί να είναι και δανεικά, οπότε πρόσεξε λίγο το πώς θα διαχειριστείς το πλεόνασμα σου. Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να υπάρξουν καταστάσεις και απρόοπτα που θα σε «ξεβολέψουν», οπότε μην έχεις τίποτα ως «σίγουρο», τόσο στα προσωπικά, όσο και τις συνεργασίες σου. Ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις πως οι «ξένοι» σε καταλαβαίνουν καλύτερα από τους «δικούς σου». Κατά τα άλλα καλείσαι να κάνεις αλλαγές στην εμφάνισή σου αλλά και να ξεφύγεις από «τα ίδια και τα όμοια».

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη απέναντί σου πολλά είναι εκείνα που εξαρτώνται από τους άλλους κι όχι τόσο από τις δικές σου προσπάθειες, κάτι όμως που δεν σε… χαλάει καθόλου, αφού οι εξελίξεις θα κινηθούν σε μια οικεία για σένα κατεύθυνση. Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού καλείσαι να υιοθετήσεις μια νέα ή πρωτοποριακή θεραπεία, δεν αποκλείεται ωστόσο να προκύψει και μια ξαφνική όσο και ανεξήγητη αδιαθεσία. Επιπλέον μια αποκάλυψη για κάτι που θα προτιμούσες να παραμείνει μυστικό θα σε κάνει άνω-κάτω, ενώ στα εργασιακά σου άλλα υπολόγιζες κι άλλα σου τυχαίνουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Τοξότη σε περιμένουν αρκετές και διαφορετικές μεταξύ τους εργασίες. Ενδέχεται ωστόσο να ταλαιπωρηθείς από ενοχλήσεις στην υγεία σου ή τις επιπτώσεις μιας «άτσαλης» διατροφής. Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού αναμένονται «έκρυθμες» καταστάσεις τόσο στα πλαίσια μιας «στρωμένης» συλλογικής δράσης, όσο και σε πιο προσωπικά ζητήματα. Η σιγουριά θα σε «φάει» δηλαδή, ίσως μάλιστα να αιφνιδιαστείς από έναν «δικό σου» άνθρωπο. Αντίθετα όμως στην περίπτωση που περνούσες άσχημα, ο «από μηχανής θεός» σου έχει κάτι… καλό φυλαγμένο!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Τοξότη «βγάζει» το παιδί που κρύβεις μέσα σου και μέσα από το παιχνίδι θα βρεις τον εαυτό σου ή θα ανακαλύψεις νέες δυνατότητες. Όσον αφορά δε τις διαπροσωπικές σχέσεις σου το πιθανότερο είναι να υπάρξουν συναισθηματικά «σκαμπανεβάσματα». Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού προμηνύεται μια αντιστροφή των όρων σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα και αν τα πράγματα πήγαιναν… χάλια, θα δεις επιτέλους μια «άσπρη μέρα»! Από την άλλη πλευρά βέβαια αν η ζωή σου είναι «τακτοποιημένη» σίγουρα κάτι ή κάποιος θα βρεθεί για να φέρει τα πάνω-κάτω!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Κάποιες ανακατατάξεις στον χώρο σου ή την οικογένειά σου θα σε ξεβολέψουν, ίσως μάλιστα να δεχθείς απρόσκλητους επισκέπτες ή να χρειαστεί να μείνεις κάπου αλλού, αφού η Σελήνη στον Τοξότη συνηγορεί και σε μια μετακόμιση. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού σε οδηγεί σε μια αλλαγή στάσης που θα ξενίσει όσους/ες σε θεωρούν «δεδομένο/η». Επιπλέον, καλείσαι να χειριστείς με… ισχυρή αίσθηση του χιούμορ άτομα που «πουλάνε τρέλα»! Αν όμως προσπαθήσεις να τηρήσεις… ευλαβικά ένα πρόγραμμα, τότε μπορεί εύκολα να πέσεις «θύμα» μιας ανατροπής ή μιας δυσάρεστης έκπληξης.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη δρομολογεί κοινωνικές επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια, ενώ μπορεί να λάβεις και μια ευχάριστη είδηση. Επιπλέον, η μέρα σου θα είναι «γεμάτη» από συζητήσεις επί παντός επιστητού, που… δεν καταλήγουν απαραίτητα κάπου, αλλά καταπολεμούν κάθε αίσθημα μοναξιάς. Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού οι οικονομικές ισορροπίες στην ζωή σου τείνουν να αλλάξουν ή ακόμη και να ανατραπούν ξαφνικά αλλά όσο κι αν «ξεβολευτείς», έχε εμπιστοσύνη στην… έκπληξη! Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις ένα σπάνιο δώρο ή να αποκτήσεις κάτι «προχωρημένο».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει να θέλεις να αποκτήσεις πράγματα που θεωρείς πως στερήθηκες το προηγούμενο διάστημα, με συνέπεια να εξανεμιστούν οι οικονομίες σου, από την άλλη πλευρά όμως ενισχύει τις πιθανότητες για να έχεις κι ένα έξτρα έσοδο. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού τείνει να διαταράξει τις ισορροπίες στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, μέσα από «ακατανόητες» για σένα συμπεριφορές, σκέψου όμως μήπως η αιτία κρύβεται στην δική σου «απόλυτη» τάση. Αντίθετα όμως, κάποιος/α που θεωρείς πως είναι «εχθρός» σου, θα σε εκπλήξει ευχάριστα με την στάση του/της.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σηματοδοτεί αρκετές μετακινήσεις και μια μάλλον ζωηρή κοινωνική ζωή με πλούσια ερεθίσματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια συμβάλλει στην πολυδιάσπασή σου και σε κάνει πιο ασταθή συναισθηματικά, σε προσωπικά θέματα λοιπόν είναι πιθανό κάποια στιγμή να γίνεις… πιο παιδί, από παιδί! Παράλληλα, στα εργασιακά σου, τίποτε δεν κινείται σύμφωνα με το πρόγραμμα κι αν θεωρείς τα πράγματα δεδομένα, μπορεί τελικά να εκπλαγείς δυσάρεστα. Αντίθετα αν είσαι ανοικτός/η στις αλλαγές, τότε η αντίθεση Ερμή-Ουρανού θα σε ανταμείψει, πέρα και έξω από κάθε πρόβλεψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σου ζητά να κάνεις ένα διάλειμμα από τα καθήκοντά σου, αφού εκείνο που προέχει είναι το να διερευνήσεις το «μέσα» σου και να φροντίσεις την υγεία σου που δείχνει κάπως απορρυθμισμένη. Παράλληλα, με την αντίθεση Ερμή-Ουρανού μπορεί να γοητευθείς από πρόσωπα που έχουν κάτι το «αιρετικό», μπαίνοντας κι εσύ στον πειρασμό να κάνεις ένα διάλειμμα από τις «καθώς πρέπει» καταστάσεις. Ωστόσο, με βάση την «συντηρητική» νοοτροπία σου είναι πολύ πιο πιθανό να απορήσεις –τουλάχιστον- με τα όσα συμβαίνουν, καταλήγοντας στο ότι… η τρέλα δεν πάει στα βουνά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε τροφοδοτεί με νέες γνωριμίες που σίγουρα χρειάζονται μια κάποια αξιολόγηση, αφού σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να απουσιάζει εντελώς η… σοβαρότητα! Αν βέβαια θες απλά να περάσεις καλά, τότε «ούτε γάτα, ούτε ζημιά»! Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού φέρνει ένα κύμα ανανέωσης και αλλαγών στο σπίτι ή τα οικογενειακά σου και δεν έχεις παρά να… ενδώσεις σε αυτές, αν όχι να πρωταγωνιστήσεις! Επιπλέον και στην καριέρα σου γίνονται πράγματα «κατ’ εξαίρεση», ενώ η μέρα προσφέρεται για να προσεγγίσεις «ισχυρά» άτομα με… διακεκριμένες ιδιοτροπίες!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να αναλάβεις δράση προκειμένου να ανταποκριθείς στις προκλήσεις της ημέρας, που δεν θα είναι και λίγες, ίσως μάλιστα να «τριφτείς» και με πρόσωπα ή καταστάσεις που σε ξενίζουν αλλά σημασία έχει να γίνει η δουλειά σου. Παράλληλα, η αντίθεση Ερμή-Ουρανού σε ενθαρρύνει να αλλάξεις κάποια πράγματα στην εμφάνισή σου και να επισκεφθείς μέρη για πρώτη φορά, ενώ σου ανοίγει και νέους δρόμους πνευματικής αναζήτησης. Επιπλέον, αναμένονται έκτακτα περιστατικά ή απρόοπτα που θα σε αιφνιδιάσουν, άλλες φορές ευχάριστα κι άλλες… όχι!

ΠΗΓΗ