ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 20/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε κάνει ακόμη πιο ενεργό στα κοινωνικά δίκτυα, όπου σίγουρα θα «γίνει παιχνίδι», στα πλαίσια μιας αναζήτησης έξω τα «τετριμμένα». Επιπλέον, είναι πιθανό να ανταλλάξεις μηνύματα και πληροφορίες με φίλους/ες ή να συμμετάσχεις σε ένα συλλογικό εγχείρημα, ουδείς λόγος να γίνεται λοιπόν περί «μοναξιάς» και απομόνωσης! Παράλληλα με τον Άρη στο ζώδιό σου και την Αφροδίτη απέναντί σου θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία να… εξασκήσεις την γοητεία σου στους άλλους, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις πολλές φιλοφρονήσεις από κοντά αλλά και από μακριά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες για να αντικρούσεις όλα τα «παλαβά» που συμβαίνουν στην ζωή σου, αφού όπως θα διαπιστώσεις, σε αρκετές περιπτώσεις οι προθέσεις των άλλων θα σε βγάλουν από τα «νερά» σου, ίσως όμως όλα αυτά να είναι κι ένα… συμπαντικό μήνυμα ότι θα πρέπει να γίνεις πιο ελαστικός/η στις πεποιθήσεις και την πολιτική σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να ξεκουραστείς και να φροντίσεις τον εαυτό σου, κόντρα ίσως στις «απαιτήσεις» του Άρη στον Κριό, που σε θέλει «απίκο» για διάφορες δουλειές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές σου με τον έξω κόσμο –μακάρι και τις μετακινήσεις σου, για να ξεσκάσεις- ίσως όμως να αφιερώσεις χρόνο και σε διαβάσματα ή επιμορφωτικά videos. Επιπλέον, μια είδηση μπορεί να σε «ξεσηκώσει» και να αναλάβεις δράση. Παράλληλα, ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα που έχουν «τσαγανό» και σίγουρα θα μοιραστούν μαζί σου πολλά, είτε σοβαρά, είτε… όχι, το σημαντικότερο όμως είναι πως μπορούν να σε κάνουν να νοιώσεις έντονα, ίσως μάλιστα με την Αφροδίτη στον Ζυγό να ερωτοτροπήσεις… ελαφρώς!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σου κι ίσως να προβληματιστείς από κάποια «κουλά» που θα συμβούν, ακόμη όμως κι αν «στριμωχτείς» προσωρινά, να ελπίζεις σε μια μάλλον απροσδόκητη ενίσχυση. Όσο για τις αγορές σου, τείνουν προς την… πολυτέλεια! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου λειτουργεί ως βάλσαμα σε κάθε τι που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια σου και «στράβωσε» πρόσφατα. Ίσως βέβαια να δεχθείς και μια επίσκεψη που θα σε «εξιτάρει». Είναι βέβαια κι ο Άρης στον Κριό, που όλο και κάτι θα βρει για να σε «τρέξει»!

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη απέναντί σου, ίσως να νοιώσεις περισσότερο ανασφαλής εξ αιτίας της αβεβαιότητας που εισπράττεις από τους άλλους, αυτό όμως θα σε ωθήσει τελικά να αναδείξεις τα πιο ιδιαίτερα στοιχεία σου, κερδίζοντας τις εντυπώσεις και «γυρίζοντας» την κατάσταση υπέρ σου. Επιπλέον, μπορεί να ωφεληθείς από μια «παράδοξη» συνεργασία. Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί για περισσότερες «ζωντανές» στιγμές με δράση και συναγωνισμό, ενώ με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα υπάρξουν και οι πιο απολαυστικές «φάσεις», με χορούς, τραγούδια και ποικίλα θεάματα-ακροάματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να κάνεις το νοικοκυριό σου, διευθετώντας ότι έχει μείνει πίσω αλλά αν δεις ότι οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν, ξεκουράσου και μην επιμείνεις, έστω κι αν κάποια πράγματα μείνουν στην μέση. Κι αύριο μέρα είναι… Επιπλέον, αναμένονται μεταβολές στα εργασιακά σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη και ο Άρης στον «άξονα» των οικονομικών σου, σηματοδοτούν κέρδη ή δώρα αλλά θα πρέπει να τα διεκδικήσεις για να τα αποκτήσεις. Κι από πλευράς σου όμως μπορείς να κάνεις τα δωράκια σου, ως ένδειξη μάλιστα ενός πολύ πιο… προσωπικού ενδιαφέροντος!

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο να σε «εξιτάρει» και να σε εκπλήσσει πότε θετικά και πότε αρνητικά, δεν έχει νόημα να επιμείνεις σε κάποιο σχέδιο ή πρόγραμμα, αφού όλα θα ανατραπούν. Επιπλέον, σε κάποιες περιπτώσεις θα λάβεις τα… ανάποδα από αυτά που θα ζητήσεις! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βοηθά να βιώσεις και την ευχάριστη πλευρά της ζωής, ίσως μάλιστα να τύχεις μιας ιδιαίτερης περιποίησης από ένα πρόσωπο που ενδιαφέρεται για σένα και το… δείχνει! Κι αν θες ακόμη περισσότερα, με τον Άρη απέναντί σου μπορεί να γίνει «φάση» στο… άψε-σβήσε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο φέρνει «ανωμαλίες» στην εύρυθμη λειτουργία των πραγμάτων στο σπίτι ή την οικογένειά σου ή σε κάνει να νοιώθεις πως «δεν σε χωρά ο τόπος», ωστόσο «πουλώντας» κι εσύ «τρέλα», θα τους κάνεις όλους/ες να καταλάβουν το ποιος κάνει -και θα πρέπει να κάνει- κουμάντο τελικά! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε μια κρυφή στήριξη από ένα πρόσωπο που «σε πάει», ίσως μάλιστα να κάνετε μαζί πράγματα που σας γεμίζουν. Μπορεί ακόμη να βρεις την… χαρά της ζωής σε ένα «μυστικό» μέρος, με την κατάλληλη παρέα, φυσικά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο συνηγορεί στο να επικοινωνήσεις περισσότερο από όσο συνηθίζεις –κι άλλο που δεν θες! Το πρόβλημα βέβαια είναι οι περιορισμοί λόγω του lockdown αλλά… ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία μπορείς να επιμορφωθείς ή να εξασκηθείς σε μια νέα τεχνική. Παράλληλα, με τον Άρη στον 5ο ηλιακό οίκο σου να σε προδιαθέτει για να ζήσεις πιο έντονους ρυθμούς, τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να συνδυάσεις έρωτα και καλοπέραση, στα πλαίσια μιας «παιχνιδιάρικης» ατμόσφαιρας. Ίσως βέβαια να προκύψουν και κάποιες σκηνές ζήλειας, αν φανείς περισσότερο «ανήσυχος/η» απ’ όσο θα έπρεπε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Υδροχόο είναι πιθανό να φερθείς πιο «ασύμβατα» ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου, φαίνεται ωστόσο να αξίζει το «ρίσκο» που θα πάρεις. Επιπλέον, είναι καλύτερο για την ψυχολογία σου να μην λειτουργείς «μαγκωμένος/η», αφού «μια ζωή την έχουμε», μάλιστα η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε ευκολίες και στήριξη από άτομα που «περνάει ο λόγος τους», ίσως μάλιστα να συνηγορήσει σε αυτό και η προσωπική γοητεία σου, σε βαθμό τέτοιο που ότι ζητήσεις θα το πάρεις άμεσα. Είναι κι ο Άρης στον Κριό όμως που σου χαλάει την ηρεμία στο σπίτι!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου αναδεικνύει τόσο τις αρετές όσο και τις αδυναμίες σου κι όσο κι αν κάποιοι/ες… απορήσουν με τα καμώματά σου, χρειάζεσαι όσο τίποτε άλλο μια «έκρηξη» διαφορετικότητας που θα σε φέρει « στα ίσα σου». Φυσικά θα… επισυνάψεις και την ανάλογη θεωρία! Παράλληλα, ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου «μπολιάζει» την καθημερινότητά σου με διόλου… βαρετά περιστατικά και με δρώμενα που είτε σε «ανεβάζουν», είτε σε… εκνευρίζουν! Κι επειδή, με την Αφροδίτη στον Ζυγό, με το ζόρι κρατιέσαι για να μην βγεις έξω, φόρα τουλάχιστον την «εξαντρίκ» μάσκα σου!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καθιστά απρόβλεπτα δημιουργικό/η σε καθεστώς lockdown, όποτε… χαίρε απομόνωση! Επιπλέον μπορεί να δεις ένα «σημαδιακό» όνειρο. Οφείλεις ωστόσο να φροντίσεις και για των σωματική και ψυχική σου ευεξία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου, συνηγορεί σε… σούπερ στιγμές απόλαυσης είτε στο τραπέζι είτε στο… κρεβάτι, ενώ ευνοεί και τα οικονομικά σου, ιδιαίτερα αν ψάχνεις για κάποιον/α που θα εγγυηθεί για σένα ή θα χρηματοδοτήσει ένα εγχείρημά σου. Με τον Άρη στον Κριό ωστόσο, θα ξοδέψεις για να νιώσεις πιο «ζωντανός/η».

ΠΗΓΗ