ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μια σχετικά ζωηρή καθημερινότητα, με ευχάριστες πινελιές κι εσύ δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις τους ρυθμούς της, βάζοντας στο περιθώριο εγωισμούς και καθωσπρεπισμούς. Το ιδανικό βέβαια θα ήταν να ταξιδέψεις για να βρεις τον παράδεισό σου αλλά μπορείς να… βολευτείς και με μικρές γουλιές ικανοποίησης, από τα πολλά κι ενδιαφέροντα που θα σου συμβούν σήμερα. Παράλληλα, το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο, μεταθέτει τις εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, όπου με το ανοιχτό τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα αρχίσει να γίνεται το… έλα να δεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη ανακινεί οικονομικά θέματα κι επειδή το πρώτο ζητούμενο είναι η καλοπέρασή σου μέσα σε ένα κλίμα ευμάρειας, είναι πολύ πιθανό να χαλαρώσεις κάπως την οικονομική σου πολιτική, ώστε να απολαύσεις τα καλά της ζωής. Μπορείς φυσικά να αξιοποιήσεις και τις «άκρες» που διαθέτεις ή τις γνωριμίες σου, ώστε να σου δοθούν πράγματα και να μην μπεις καν στον κόπο να «ξηλωθείς». Παράλληλα, το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα σου, με βασικό αίτημα την αλλαγή πορείας ή έστω την αναθεώρηση όσων δεν «τράβηξαν».

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε κάνει να μοιάζεις με παιδί σε λούνα παρκ, που θέλει να τα δοκιμάσει όλα, οπότε καλό είναι να… ενημερώσεις τα πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος ότι σήμερα δεν «σηκώνεις» ούτε περιορισμούς, ούτε αυστηρούς κώδικες ηθικής. Φυσικά ουδείς λόγος να γίνεται περί σταθερότητας κι αξιοπιστίας αλλά οι «επιπολαιότητες» έχουν την δική τους… χάρη! Παράλληλα, το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο, σου ανοίγει την όρεξη για περισσότερα ταξίδια, ίσως όμως να επικεντρωθείς και σε σπουδές, όσο τουλάχιστον θα σου το επιτρέψουν τα ερωτικά καρδιοχτύπια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σου ανοίγει αρκετές και διαφορετικές μεταξύ τους δουλειές, πέρα όμως από τα καθημερινά, καλείσαι να επικεντρωθείς στο επικοινωνιακό κομμάτι, δηλαδή σε προωθητικές ενέργειες, χωρίς όμως να βάλεις ιδιαίτερα «φίλτρα» ή περιορισμούς, αφού η ανταπόκριση μπορεί να έρθει από οπουδήποτε. Στο εργασιακό σου περιβάλλον βέβαια κάθε έννοια πειθαρχίας πάει… περίπατο, αφού στην ουσία έχεις να κάνεις με μικρά παιδιά που κάνουν ζαβολιές! Παράλληλα, το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο εγκαινιάζει μια περίοδο μεταβολών στα οικονομικά σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Τοξότη δεν σου αφήνει καθόλου… μυαλό για άλλες υποθέσεις, πλην των προσωπικών σου, όπου μάλιστα ανθούν πολλά «λουλούδια», οπότε κι εσύ μην αντιστέκεσαι, προσπαθώντας να «σοβαρευτείς». Τα «άτακτα» παιδάκια θέλουν παιχνίδι και αγκαλιά, αυτό να θυμάσαι, είτε πρόκειται για πραγματικά παιδάκια, είτε για εκείνο που ζει μέσα σου! Δώσε προτεραιότητα λοιπόν στην δημιουργικότητα σου, δρώντας ελεύθερα. Παράλληλα, το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι αυτό να το λάβεις… σοβαρά υπόψη σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει μεταβολές και «χύμα» καταστάσεις στο σπίτι και την οικογένειά σου, το πιο «αντιπροσωπευτικό» της όμως για σένα είναι μια μετακόμιση ή η έλευση επισκεπτών που θα κάνουν το πρόγραμμά σου άνω-κάτω! Υπομονή, Σελήνη είναι θα περάσει… Εξ άλλου αν δεν επικρατεί γύρω σου το χάος, πως θα επιβάλλεις την τάξη; Με τις αρετές του μυαλού σου εννοείται, αφού το ανοικτό τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη θα σε κάνει σίγουρα «καρδιακό»! Παράλληλα, το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να αλλάξουν κάποια πράγματα στη δουλειά σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να πάρεις τους… δρόμους ή τουλάχιστον να εξαντλήσεις κάθε δυνατότητα επικοινωνίας με κάθε μέσον και κάθε τρόπο. Κουραστικό θα μου πεις το να είσαι συνέχεια με τα αυτιά σου τεντωμένα, σκέψου όμως και τις νέες γνωριμίες που θα κάνεις, τα κουτσομπολιά που θα μάθεις και τις χαρούμενες στιγμές που θα ζήσεις στην καθημερινότητά σου. Παράλληλα, το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια αλλαγή ρότας στα προσωπικά σου και μια νέα δημιουργική φάση για σένα, αν όμως έχεις παιδιά, τότε διεκδικούν το να γίνουν το πρώτιστο ενδιαφέρον σου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σου φέρνει «και του πουλιού το γάλα», αφήνοντας στο πέρασμά της μια αίσθηση πληρότητας κι ευχαρίστησης. Φυσικά θα υπάρξουν και κάποια «υπερβολικά» αιτήματα για βοήθειες ή αγορές από πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος, κάνε όμως κι εσύ ένα… ψυχικό, αφού έτσι κι αλλιώς θα τους το «χτυπάς» για χρόνια, αποκτώντας πλεονέκτημα στις μελλοντικές οικονομικές διαπραγματεύσεις σου! Παράλληλα, η νέα θέση του Ήλιου στον Υδροχόο, σηματοδοτεί αλλαγές στο οικογενειακό σου περιβάλλον, τις οποίες καλό θα ήταν να προκαλέσεις εσύ…

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου ανεβάζει τον ενθουσιασμό σου στα ύψη, ενώ η παιχνιδιάρικη διάθεσή σου μπορεί να «αποστομώσει» κάθε απόπειρα να… σοβαρευτείς. Η ζωή δεν είναι παιχνίδι λένε κάποιοι/ες αλλά σιγά μην «μασήσεις». Εξ άλλου με το ανοιχτό τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη, έχεις και κάτι έρωτες να… τσιμπολογήσεις κι ώρα είναι να αφήσεις το γάμο και να πας για τα πουρνάρια. Στο λούνα παρκ μάλιστα, για ταξιδάκια δε και ξεπορτίσματα, δεν το συζητώ. Είναι κι αυτός ο Ήλιος που περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο, ανανεώνοντας τις ορέξεις και τις προοπτικές σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη δεν σε αφήνει να κοιμηθείς, μωρά κλαίνε, παιδάκια σου χτυπάνε το κουδούνι μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα και το κυριότερο στη δουλειά σου κάθε απόπειρα σου να μοιράσεις ακριβοδίκαια καθήκοντα και υποχρεώσεις, σκοντάφτει πάνω στην ιδιαίτερη μεταχείριση που τυγχάνουν κάποια τεμπελόσκυλα. Α, μα έτσι δεν γίνεται χωριό, να έρθουν πάραυτα τα όργανα της τάξεως για να συλλάβουν τους ταραξίες! Παράλληλα, το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο φέρνει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου κι αν είναι προς το συμφέρον σου, θα ξεχάσεις γρήγορα τα άλλα βασανάκια σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να βγεις έξω, αφού σε περιμένουν νέες γνωριμίες, τόσο φιλικές, όσο και από τις… άλλες, φαίνεται μάλιστα πως όλα θα λάβουν χώρα σε ένα νεανικό περιβάλλον. Αν πάλι παραμείνεις «εντός των τειχών» λόγω κάποιων υποχρεώσεων, είναι πολύ πιθανό να σε επισκεφθούν άτομα που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και να ξεχάσεις όλα τα «σοβαρά». Αν έχει κι έρωτες το μενού, ακόμα καλύτερα! Παράλληλα, ο ερχομός του Ήλιου στα μέρη σου δίνει το έναυσμα για να χαράξεις μια νέα πορεία στην ζωή σου, είτε στα προσωπικά, είτε στα επαγγελματικά σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη είναι κάπως «φασαριόζικη» για τα δεδομένα σου και κάποια στιγμή θα νιώσεις την ανάγκη να απομακρυνθείς από την βουή του πλήθους ή να είσαι «ωσεί παρών». Σιγά όμως μην τα καταφέρεις να ηρεμήσεις, αφού με το ανοιχτό τετράγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι κι ο έρωτας, αυτός ο μεγάλος πλανευτής που σου χτυπάει την πόρτα, το πολύ-πολύ λοιπόν, να «φορτώσεις στον κόκορα» τις υποχρεώσεις σου και να ψάξεις να τον βρεις! Παράλληλα, το πέρασμα του Ήλιου στον Υδροχόο φέρνει μια νέα φάση στα εργασιακά σου αλλά και αλλαγές στην διατροφή σου.ΠΗΓΗ