ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να αποκτήσεις άμεσα ότι σου λείπει, σίγουρα όμως θα «σου γυαλίσουν» κι άλλα, που δεν είναι της παρούσης αλλά δεν παύουν να αποτελούν έναν πειρασμό για σένα, με συνέπεια να μείνεις «ταπί». Αν λοιπόν είσαι ή βρεθείς «φορτωμένος/η» με χρήμα, προσπάθησε να φερθείς πιο συνετά και βέβαια προστάτεψε τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές. Από την άλλη πλευρά, ένα φιλόδοξο οικονομικό πλάνο σου μπορεί να υλοποιηθεί στο «πατ-κιουτ»! Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω, ένα σημαίνον πρόσωπο μπορεί να σου προσφέρει εξυπηρέτηση.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί να σε κάνει πιο επιτακτικό και πεισματάρη, με συνέπεια να προκαλέσεις αντιδράσεις στους γύρω σου. Προσπάθησε λοιπόν να γίνεις πιο διαλλακτικός και πριν νοιώσεις την οργή μέσα σου να φουντώνει, ασχολήσου με εντατικές εργασίες ή κάνε γυμναστική για να… ξεθυμάνεις! Μάλιστα, με την φούρια που έχεις, μπορείς να διεκπεραιώσεις κι ένα έργο «βουνό», μέσα σε λίγο χρόνο. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω η ημέρα προσφέρεται για εξόδους και ψώνια κάθε είδους, ενώ μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να διερευνήσεις το παρασκήνιο, ξεκινώντας βέβαια από τις δουλειές σου αλλά συμπεριλαμβάνοντας και τα προσωπικά σου, ώστε να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων προερχόμενων μάλιστα από πρόσωπο «υπεράνω πάσης υποψίας»!Επιπλέον δεν αποκλείεται να υπάρξει και μια οξεία ενόχληση στην υγεία σου, που θα σε βάλει σε μπελάδες. Παράλληλα, βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω λειτουργεί ευεργετικά για τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να καλύψεις τα όποια κενά ή τις επιθυμίες σου, με την συνδρομή κάποιου/ας που έχει και… θέλει να σου δώσει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σου φέρνει νέες γνωριμίες, οι οποίες μάλιστα σε πρώτη φάση σε «εξιτάρουν», στην πορεία ωστόσο θα υπάρξουν ανακολουθίες, που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου και εντάσεις που θα σε πληγώσουν. Τα ανάλογα ισχύουν και στην περίπτωση που συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, ενώ τα «σκάγια» μπορεί να πιάσουν και τα παιδιά σου, γι’ αυτό έχε τα από κοντά. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη απέναντί σου εξακολουθεί να σου προσφέρει διευκολύνσεις μέσω των άλλων και… λίγο σε νοιάζει αν αυτές προέρχονται από εκεί που δεν το περιμένεις!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να αναλάβεις δράση στον επαγγελματικό τομέα, με τα αποτελέσματά σου ωστόσο να είναι… αμφιβόλου κατάληξης αφού σίγουρα στην πορεία σου τύχουν και κάποια «στραβόξυλα». Η μοίρα σου βέβαια θα είναι κατά πολύ καλύτερη αν την ορίσεις εσύ, αποφεύγοντας για την ώρα συνεργασίες, που σου φέρνουν εμπόδια ή περιπλέκουν τα πράγματα. Κι αν κινηθείς έτσι, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να βρεις βολικές λύσεις στα εργασιακά σου,, ενώ σηματοδοτεί κι ενέργειες που έχουν να κάνουν με την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής σου ευεξίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο επιταχύνει τους ρυθμούς στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις ένα ταξίδι-αστραπή, κατά τα άλλα όμως οι εξωστρεφείς δράσεις σου ενδέχεται να πλαισιωθούν από διαξιφισμούς και κόντρες «για ψύλλου πήδημα». Αντίθετα αν επικεντρωθείς στις πνευματικές αναζητήσεις σου ή σε επιμορφωτικά ζητήματα, η όποια διαφωνία θα έχει τουλάχιστον έναν γόνιμο χαρακτήρα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ σε κάθε περίπτωση μπορείς να συνδυάσεις δουλειά και διασκέδαση.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο να στέλνει τα οικονομικά σου στην… αβεβαιότητα, οφείλεις να τα διαχειριστείς ισορροπημένα και να συγκρατήσεις την καταναλωτική σου διάθεση, που είναι εύκολο να λάβει υπερβολικές διαστάσεις, ιδιαίτερα αν υπάρξει κάποιο έκτακτο έσοδο. Ίσως όμως να ξοδευτείς και για ανάγκες άλλων ή να πληρώσεις τα «σπασμένα» τους. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω ευνοεί οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ είναι πιθανό να εξωραΐσεις τον χώρο σου ή να αποκτήσεις οικιακά είδη, που θα σε αφήσουν ιδιαίτερα ικανοποιημένο/η.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου βάζει στο «κόλπο» τους… άλλους, με τους οποίους «μαζί δεν κάνετε και χώρια δεν μπορείτε» κι επειδή δεν έχει νόημα να επιμένεις σε μια «σώνει και καλά συμπόρευση», αν δεις ότι κάτι «στραβώνει», απομακρύνσου μέχρι να περάσει η φούρια. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορεί να τα βρεις σε όλα με έναν νέο συνεργάτη αλλά να ξέρεις ότι η σχέση σας είναι βραχυπρόθεσμη. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να διευρύνεις τον κύκλο γνωριμιών αλλά και τα ενδιαφέροντα σου, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση που θα ανυψώσει το ηθικό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να δώσεις προτεραιότητα σε ζητήματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία, πολύ περισσότερο που μπορεί να ταλαιπωρηθείς κι από ένα οξύ σύμπτωμα στην υγεία σου κι επειδή «παίζει» να αυξηθεί και ο φόρτος εργασίας σου, φρόντισε να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου, Επιπλέον είναι στο πρόγραμμα ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν αλλά την «νύφη» μπορεί να την πληρώσει κι ένα pet που έχεις. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω σε βοηθά να καλύψεις ανάγκες και επιθυμίες, ίσως μάλιστα να σου χαρίσουν κάτι που θέλεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σου γίνεσαι βέβαια… ανάρπαστος/η όπως θα διαπιστώσεις όμως έλκεις και άτομα που έχουν μια όλως διόλου διαφορετική νοοτροπία από την δική σου. Σε αυτό συνηγορεί η Σελήνη στον Ταύρο, που με την σειρά της σε ωθεί να εκπληρώσεις τα θέλω σου, στις διαπροσωπικές σχέσεις σου όμως, αυτό μπορεί να συμβεί και από την… άλλη πλευρά με την όλη κατάσταση να καταλήγει είτε σε «έρωτα» είτε σε «πόλεμο»! Αν πάλι έχεις παιδιά, μια «ταραχή» θα την περάσεις. Σε κάθε περίπτωση πάντως δικαιούσαι να προβείς σε μια ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει δραστικές μεταβολές στο σπίτι και την οικογένειά σου, με τα επείγοντα περιστατικά να δίνουν τον ρυθμό. Ωστόσο, μπορεί απλά να βρεθείς εσύ σε ένα νέο περιβάλλον, όπου θα χρειαστεί να θέσεις τα δικά σου όρια απέναντι σε αυταρχικές συμπεριφορές. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για αλλαγές στην καριέρα σου ή ένα νέο ξεκίνημα, αρκεί να είσαι έτοιμος/η να «σπάσεις αυγά». Παράλληλα βέβαια με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορείς να βρεις τις «άκρες» σου, ώστε κάποια πράγματα να εξελιχθούν πιο εύκολα, ενώ μπορεί να συμμετάσχεις σε μια «συνωμοσία» με καλό σκοπό.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά σε κάποιες περιπτώσεις θα χρειαστεί να δείξεις υπομονή απέναντι σε… εκνευριστικούς τύπους, περιμένοντας να απολαύσεις την ηρεμία σου, όταν έρθει η ώρα της! Ίσως πάλι να προκύψουν ζημιές στον εξοπλισμό σου. Πολύ πιο γόνιμες πάντως θα είναι οι πρωτοβουλίες σου στην κατεύθυνση της επιμόρφωσής σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Αιγόκερω συνηγορεί στο να βρεθείς κοντά σε φίλους/ες ή ομοϊδεάτες περνώντας καλά, ίσως μάλιστα να λάβεις βοήθεια ή συμπαράσταση από κάποιον/α που σε αγαπά ή/και σε εκτιμά.

ΠΗΓΗ