ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να πάρεις πρωτοβουλίες σε προσωπικά και επαγγελματικά θέματα, ορμώμενος/η από την ανάγκη σου να προστατέψεις τους δικούς σου ανθρώπους, την ίδια στιγμή ωστόσο θα βρεθείς απέναντι με άτομα που έχουν μια φοβία για οτιδήποτε το «ξένο» ή το νέο. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού αλλάζει τα δεδομένα στα οικονομικά σου, με τις εκπλήξεις και τις εξαιρέσεις να έχουν τον πρώτο λόγο. Και βέβαια σε συμφέρει να είσαι ανοικτός/η στις προκλήσεις, αφού σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύεις να την «πατήσεις» από τα «σίγουρα».

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού τονίζει τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου και βέβαια δεν υπάρχει ουδείς λόγος να τις… κρύψεις, ίσα-ίσα που αυτές θα σε αναδείξουν! Επιπλέον μπορεί να προσεγγίσεις άτομα ή κύκλους που επίσης ξεχωρίζουν για τον τρόπο ζωής και τα ενδιαφέροντά τους, ώστε να κάνετε από κοινού την «επανάστασή» σας. Όσο για τον «συντηρητικό» εαυτό σου, μάλλον δεν έχει καμία… τύχη! Κατά τα άλλα, με το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα έχεις την τάση να «ξεσκεπάσεις» κρυμμένες αλήθειες αλλά σε σχέση με τους συγγενείς και τα περιουσιακά σου μπορεί να προκύψουν θέματα και μάλιστα έντονα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού αλλάζει το σκηνικό στα εργασιακά σου, ίσως μάλιστα να υπάρξουν απρόβλεπτες αντιδράσεις, από άτομα που θα περίμενες να σε στηρίξουν, από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την υποστήριξη κάποιων «ξένων». Επιπλέον, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις ρότα σε θέματα υγείας και διατροφής, ενώ δεν αποκλείεται να σου αποκαλυφθεί και κάτι που θα σε κάνει «να πέσεις από τα σύννεφα»! Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σε ωθεί να εξασφαλίσεις όσα περισσότερα γίνεται αλλά σε αυτήν την προσπάθειά σου μπορεί να «τα σπάσεις» με κάποιον/α φίλο/η σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σε κάνει ακόμη πιο συναισθηματικό/η και «ψυχοπονιάρη/α», άρα και εξαρτώμενο από άτομα και καταστάσεις. Ίσως βέβαια να σου τύχει ένα τέτοιο άτομο ως συνεργάτης ή… ταίρι, υπάρχουν όμως και οι «σοφοί» μιας κάποιας ηλικίας που μπορούν να καλύψουν το κενό, χωρίς να σε βάλουν στην διαδικασία μιας μεγάλης εσωτερικής αναταραχής! Από την άλλη πλευρά, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε φέρνει σε επαφή με πρωτοποριακούς κύκλους, δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναδείξεις και την αντίστοιχη δική σου δυναμική, έστω κι αν πέσεις σε αντιφάσεις.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε καλεί να κάνεις πράγματα, που μπορεί μεν να σε ξενίζουν, στην πορεία όμως θα διαπιστώσεις ότι βρίσκουν μια αναπάντεχη ανταπόκριση. Μην διστάσεις λοιπόν να κινηθείς έξω από τα πλαίσια, είτε στον τρόπο ζωής σου, είτε στην καριέρα σου, αλλάζοντας από μόνος σου κάποια πράγματα, πριν σου τα αλλάξουν… άλλοι/ες! Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα δημιουργεί «φατρίες» στην δουλειά σου, ενώ ως προς τα θέματα υγείας, που τυχόν σε απασχολούν, σίγουρα η ρίζα τους βρίσκεται στο παρελθόν και η λύση θα έρθει από μια παραδοσιακή θεραπεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η σε συναισθηματικά ζητήματα κι εδώ είναι που οι αγκαλιές θα «πιάσουν τόπο», αρκεί βέβαια να μείνεις σε αυτά που σε ενώνουν κι όχι σε εκείνα που σε χωρίζουν! Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε ωθεί να βγεις προς τα έξω αλλά και να αλλάξεις κάτι στην εξωτερική σου εμφάνιση, πολύ πιο γόνιμη θα είναι ωστόσο η συνεισφορά του σε σχέση με τα ενδιαφέροντα και τις πνευματικές αναζητήσεις σου. Όσο για την καθημερινότητά σου θα δεις ή θα μάθεις πράγματα που θα σε αιφνιδιάσουν, μπορείς όμως κι εσύ να «πουλήσεις τρέλα»!

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να έχεις μια γόνιμη επαφή με την Παράδοση ή με άτομα που την υπηρετούν, ενώ είναι πιθανό να βρεις κάτι θαμμένο ή κρυμμένο στον χώρο σου. Από την άλλη πλευρά όμως, είτε στο σπίτι, είτε στις σχέσεις σου το κλίμα ομοψυχίας μπορεί να «σπάσει» και να ξεσπάσει ένας μικρός «εμφύλιος». Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε καλεί να κυνηγήσεις την έκπληξη ή εφαρμόσεις κάποιες «αδόκιμες» πρακτικές στα οικονομικά σου, αφού οι «συνήθεις» δεν πρόκειται να αποδώσουν. Επιπλέον, ενδέχεται να αποκτήσεις κάτι σπάνιο ή «εξεζητημένο».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε θέλει πρόθυμο/η να ανοίξεις νέους δρόμους στην ζωή σου κι αν τύχει να «σπάσει» μια συνεργασία σου, μην «κολλήσεις», αφού αυτή είναι η ευκαιρία που έψαχνες για να κάνεις κι εσύ το «άλμα» σου. Μπορεί βέβαια να βρεις κι ένα πρόσωπο με το οποίο συμφωνείτε σε πολλά και ιδίως στην «δημιουργική «τρέλα» σας. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα φέρνει μια αναταραχή στο εργασιακό περιβάλλον σου, συνάμα όμως οδηγεί τα βήματά σου σε στέκια και άτομα που σου θυμίζουν πολλά, ίσως μάλιστα να ξαναζήσεις κάποιες καταστάσεις μέσα σε μια ιδιαίτερη συγκινησιακή φόρτιση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να σου επιστραφούν χρήματα ή να λάβεις κάτι από την οικογένειά σου, εξίσου πιθανή δείχνει όμως η αναζωπύρωση μιας οικονομικής ή περιουσιακής διαφοράς. Επιπλέον, ένα ξέσπασμα ή ένας εξωγενής παράγοντας απειλεί την ειρήνη στο σπίτι σου. Κατά τα άλλα, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει αλλαγές και μεταβολές στα εργασιακά σου και προκειμένου να πέσεις εσύ θύμα κάποιου αιφνιδιασμού, είναι προτιμότερο να μπεις εκούσια σε μια νέα «ρότα». Βάλε λοιπόν μπροστά τα πιο «τρελά» ή τολμηρά σχέδιά σου και οι εξελίξεις θα σε δικαιώσουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα ενεργοποιεί τις άμυνες σου και είναι πιθανό να «κλειστείς». Επιπλέον, σε κάνει πολύ πιο συναισθηματικό/η, με συνέπεια να μην αντιδράς λογικά και να είσαι επιρρεπής σε εξαρτήσεις κι εδώ ένα επιπλέον πρόβλημα είναι η έλλειψη ομοψυχίας στην οικογένεια. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού προοιωνίζει σχέσεις που χαρακτηρίζονται από ιδιαιτερότητες, θέτοντας σε δοκιμασία τις «συντηρητικές» και πάγιες πρακτικές σου. Ίσως όμως να ενοχληθείς από την απρόβλεπτη συμπεριφορά ενός «δικού σου» ανθρώπου, που εμφανίζεται πιο… ανεξάρτητος/η απ’ όσο θα ήθελες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Άρη-Ουρανού σε καλεί να αλλάξεις ρότα σε περιουσιακά και οικογενειακά θέματα, αφού το «αναμενόμενο» δεν θα συμβεί ποτέ! Επιπλέον είναι πιθανό να φιλοξενήσεις έναν πρόσωπο με το οποίο θα υπάρξουν απρόβλεπτες όσο και… συναρπαστικές εξελίξεις, ίσως όμως και να φιλοξενηθείς εσύ σε ένα άλλο περιβάλλον, ύστερα από μια ξαφνική ανατροπή των δεδομένων. Παράλληλα, το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα βγάζει στην επιφάνεια «μυστικά και ντοκουμέντα» για παλιές υποθέσεις αλλά μπορεί να σε κάνει «έρμαιο» και κάποιων δικών σου απωθημένων.

ΙΧΘΕΙΣ

Το τετράγωνο Άρη-Χείρωνα μπορεί να συμβάλλει στην αναθέρμανση μιας «βεντέτας», αλλά και στην «φανατική» συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό ή «εθνικό» περιεχόμενο. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Ουρανού πριμοδοτεί σπάνιες στιγμές στα πλαίσια μιας εξόδου ή ενός ταξιδιού, ενώ μπορεί να λάβεις μια είδηση που θα σε αιφνιδιάσει ευχάριστα ή να γνωρίσεις ένα πολύ ιδιαίτερο άτομο, που θα σε μυήσει σε μια γνώση για λίγους. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι πολύ «προχωρημένο», που θα αναβαθμίσει τις επικοινωνιακές δυνατότητές σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/02: ΤΟ ΣΚ ΘΑ ΣΑΣ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ