ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο δεν αποκλείεται να λάβεις μια έκτακτη οικονομική ενίσχυση, το πιθανότερο όμως είναι να ξοδέψεις άμεσα το περίσσευμά σου, αποκτώντας κάποια αγαθά κι εδώ είναι που πρέπει να ρωτήσεις για να καταλήξεις σε αυτό που σε συμφέρει περισσότερο. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν ή καταστάσεις που έχεις ξαναζήσει, ωστόσο το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα σε κάνει να φαντάζεσαι πράγματα που δεν ισχύουν. Όσον αφορά όμως σε καλλιτεχνικές δράσεις και διακοσμητικές εργασίες, έχεις το συμπαντικό οκ για «να κάνεις παπάδες»!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να επιστρατεύσεις όλες τις δεξιότητές σου, αφού η ημέρα θα έχει ποικίλες προκλήσεις, με εσένα πρωταγωνιστή. Επιπλέον, προσπάθησε να «χαλιναγωγήσεις» την κτητικότητά σου, αφού όλα αυτά που κρατάς σφιχτά στην αγκαλιά σου, μπορεί να γίνουν… καπνός ανά πάσα στιγμή! Μάλιστα, η ανάδρομη Αφροδίτη φέρνει ελλείψεις αγαθών και η μόνη εφικτή λύση είναι να «βολευτείς» με αυτά που έχεις «βαφτίζοντας το κρέας, ψάρι»! Στον αντίποδα βέβαια μπορεί να σε ανταμείψει με μια επιστροφή χρημάτων, που θεωρούσες χαμένα. ίσως όμως και να σου χαριστεί ένα χρέος σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα που αφορούν στην σωματική και ψυχική σου ευεξία κι αν νοιώσεις την ανάγκη να απομονωθείς για λίγο μην διστάσεις να το πράξεις. Επιπλέον μπορεί να λάβεις ένα μήνυμα από το… υπερπέραν! Παράλληλα, με την ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σε βάζει σε μια «ρετρό» γραμμή, έχεις την τάση να «σκαλίσεις» το παρελθόν με συνέπεια να σκέφτεσαι επίμονα πρόσωπα και καταστάσεις του «χθες». Ωστόσο το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα, εκτός από τον ρομαντισμό φέρνει και αρκετές αυταπάτες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο συμβάλλει σε ενδιαφέρουσες στιγμές με φίλους/ες κι αγαπημένα πρόσωπα, ίσως όμως να υπάρξουν και κάποιες «πονηριές» που δεν εγκρίνεις ή σου κακοφαίνονται, ενώ ανάλογο είναι το κλίμα και σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη επηρεάζει την σωματική και ψυχική σου υγεία κι αν δεις να επανεμφανίζονται κάποια συμπτώματα, είναι για να δοθεί μια οριστική λύση στο πρόβλημά σου, όχι με «χημικά» μέσα όμως αλλά μέσα από μια «εναλλακτική» θεραπεία. Επιπλέον, το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα σου ανοίγει «παράθυρο» σε έναν… άλλο κόσμο!

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στον Ταύρο οι εξελίξεις τρέχουν και δεν είναι διόλου πρακτικό το να περιμένεις το πότε θα «ωριμάσουν οι συνθήκες», κατά πώς τις θες, αφού τόσο οι ευκαιρίες, όσο και τα προς επίλυση προβλήματα είναι εδώ και σου… γνέφουν! Καλό είναι λοιπόν «να βάλεις νερό στο κρασί σου» και να επικεντρωθείς στο πώς θα γίνουν οι δουλειές σου. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να συμβάλλει σε ένα reunion ή να επαναφέρει στο προσκήνιο μια παλιά φιλία, το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα όμως καθιστά ανεδαφική κάθε οικονομική «προοπτική» και δεν είναι ώρα «να πάρουν τα μυαλά σου αέρα»!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο διανθίζει την καθημερινότητα σου με ενδιαφέροντα περιστατικά και πάμπολλες γνωριμίες, οι οποίες βέβαια δεν έχουν απαραίτητα κάποια βαρύτητα. Επιπλέον, αναμένεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις ενώ θα «ανάψουν» και τα τηλέφωνα! Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη αναλαμβάνει να σε… παρηγορήσει για όλα αυτά που ήθελες και δεν έγιναν, έστω και με τα… ψέματα! Ωστόσο. το τετράγωνο της με τον Ποσειδώνα σου εφιστά την προσοχή σε μια «γλυκιά εξαπάτηση», που θα σε κάνει να πιστέψεις σε κάποιον/α, χωρίς να το αξίζει πραγματικά

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε ωθεί να ξοδέψεις κάτι παραπάνω για να καλύψεις επίκαιρες ανάγκες, σίγουρα όμως μια μικρή έρευνα αγοράς θα σε βοηθήσει να γλιτώσεις κόπο και χρήμα. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη σε κάνει να αναπολείς στιγμές του παρελθόντος και πέρα από τα πρόσωπα που θα προστρέξουν για να σου τις θυμίσουν, υπάρχουν και οι φωτογραφίες ή τα αντικείμενα που είχαν και έχουν για σένα συναισθηματική αξία. Φαίνεται να υπάρχει ωστόσο κι ένα «κόλλημα», που δεν αποκλείεται να σε «καθηλώσει» στο χθες, καθιστώντας δύσκολη την προσαρμογή σου στο σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο στρέφει το ενδιαφέρον σου στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως μάλιστα να ανταλλάξεις απόψεις και να μαζέψεις πληροφορίες γύρω από οικονομικά θέματα. Στην πορεία βέβαια δεν θα λείψουν τα μπερδέματα και τα πισωγυρίσματα, οπότε μην «δένεις» καταστάσεις που σύντομα θα αποδειχθούν «της στιγμής» κι έτσι θα πρέπει να τις δεις. Παράλληλα, με την ανάδρομη Αφροδίτη να… ψάχνει τρόπους για να σε στηρίξει οικονομικά, δεν αποκλείεται να σου επιστραφούν χρήματα, να σου χαριστεί ένα κληροδότημα αλλά και να κερδίσεις από εμπόριο έργων τέχνης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο εκείνο που προέχει είναι η υγεία σου κι επειδή είναι εύκολο να παρασυρθείς σε διατροφικές ατασθαλίες, «κράτα χαρακτήρα». Επιπλέον, καλό είναι να μην ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου «ανοίγοντας» -όπως συνηθίζεις- πολλές δουλειές ταυτόχρονα. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη μπορεί να αναβιώσει μια πρώην συνεργασία σου αλλά και να σε φέρει σε επαφή με πρόσωπα που υπήρξαν «κάτι» για σένα στο παρελθόν, με την συνέχεια να είναι ανοικτή. Επιπλέον, τείνεις να υιοθετήσεις «ρετρό» σχήματα αλλά ίσως αυτή να είναι και μια λύση στις ελλείψεις του «σήμερα».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Σελήνη στον Ταύρο καλείσαι να εκφράσεις τις πιο δημιουργικές τάσεις σου αλλά και να απολαύσεις την παρέα σου με αγαπημένα πρόσωπα. Καλό είναι όμως να μην «δέσεις» τίποτε, αφού οι καταστάσεις θα αλλάζουν διαρκώς και σίγουρα δεν σε… συμφέρει να «πιστέψεις» σε κάποιον/α, αφού στην συνέχεια θα διαψευστείς. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη σε καλεί να ξεκουραστείς και να μην αγχώνεσαι για το τι θα γίνει στις δουλειές σου, αν μάλιστα «έχεις κάνει το καλό» σε μια πρότερη φάση της ζωής σου, τότε ήρθε η ώρα της ανταμοιβής σου. Επιπλέον όμως είσαι επιρρεπής σε μυκητιάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς σε υποθέσεις του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια προσωρινή μετακόμιση σε άλλο χώρο ή να δεχθείς εσύ επισκέψεις. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη σε ωθεί να ανατρέξεις στο παρελθόν, αναπολώντας ρομαντικές καταστάσεις με αγαπημένα σου πρόσωπα και θεωρώντας ότι αυτές μπορεί να βρουν την θέση τους στο «σήμερα». Ωστόσο το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα σε οδηγεί σε μια υπεραισιόδοξη οπτική και σε μια εξιδανίκευση, που δεν θα «σου βγει» στην πράξη.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, να θυμάσαι ωστόσο ότι κάποια πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή θα αλλάξουν πάρα πολύ γρήγορα, γι’ αυτό μην βιαστείς να πάρεις θέση. Επιπλέον όμως είναι πιθανό να μάθεις μια τεχνική. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη στρέφει το ενδιαφέρον σου στο σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ είναι το ίδιο πιθανό να σου χαρίσουν ή να χαρίσεις ένα κληροδότημα. Όσο για το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα σε βοηθά να βιώσεις μια αίσθηση ευτυχίας και να ξεχάσεις κάθε πρόβλημα που «ασχημαίνει» την ζωή σου

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/05 : Συγκεντρώσου περισσότερο στα εργασιακά για καλύτερα αποτελέσματα ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ