ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Χείρωνας στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ευάλωτο συναισθηματικά και πρόσεξε μην «κολλήσεις», σε πρόσωπα ή καταστάσεις που σε κρατάνε πίσω. Ότι έγινε, έγινε και πας στο παρακάτω, χωρίς δράματα και μεμψιμοιρίες. Κι ευτυχώς σε αυτήν την ενδεχόμενη εσωστρέφεια αντιτίθενται τόσο η Σελήνη στον Λέοντα, που σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με άτομα «του σαλονιού» ή του θεάματος, όσο και η Αφροδίτη στους Διδύμους, που σου υπόσχεται μια ευχάριστη καθημερινότητα, μέσα από εξόδους και διασκεδαστικές στιγμές. Ίσως μάλιστα να βρεθείς και με γνωστούς/ες από τα παλιά.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα καλείσαι να επικεντρωθείς στα του οίκου σου, πολύ περισσότερο αν σου προκύψουν «διακεκριμένοι» επισκέπτες. Ίσως όμως και να βρεθείς εσύ εκτός έδρας, παίρνοντας γεύση από ένα «αριστοκρατικό» περιβάλλον. Επιπλέον, η Αφροδίτη στους Διδύμους φέρνει περισσότερα έσοδα, και κατ’ επέκταση μια άνεση στο να… ξοδέψεις! Παράλληλα, με τον Χείρωνα να αναλαμβάνει δράση μπορεί να πληροφορηθείς για το παρασκήνιο μιας κατάστασης του παρελθόντος, ύστερα από μια συνάντηση με κάποιον/α, που γνωρίζει πολλά και… μπορεί πλέον να τα αποκαλύψει!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να σε «μπολιάζει» με τύχη και… γοητεία, το πιθανότερο είναι να περάσεις όμορφα, κερδίζοντας συνάμα και κάποια διακριτά οφέλη. Επιπλέον, η Σελήνη στον Λέοντα σου προσφέρει υλικό για κουβέντα και περισσότερες ευκαιρίες για ξεπόρτισμα, με την ημέρα να προσφέρεται για μια εκδρομή ή έναν περίπατο αλλά και για ψώνια πάσης φύσεως. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας αναβιώνει παρέες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, ενώ δεν αποκλείεται να ενταχθείς ή να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια με παραδοσιακό «χρώμα».

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ενεργός Χείρωνας δρομολογεί επαγγελματικές ή/και οικογενειακές εξελίξεις, με το συναίσθημα όμως να περισσεύει, κάτι που σημαίνει ότι εύκολα κάποιος/α θα σε «πατήσει» στο αδύνατο σημείο σου και θα σε «τουμπάρει». Από την άλλη πλευρά βέβαια μπορείς κι εσύ να πράξεις αναλόγως, στα πλαίσια μιας ενότητας του τύπου «όλοι μια οικογένεια είμαστε». Μάλιστα, η Αφροδίτη στους Διδύμους θα σου δώσει ευκαιρίες για να ξεκουραστείς αφήνοντας το «καράβι» στον… αυτόματο πιλότο! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μια αστάθεια στα οικονομικά σου και στις επιθυμίες σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου δεν θα μείνει ευχαριστημένη παρά μόνον όταν μαζέψεις όλο το χειροκρότημα κι εδώ το ευτύχημα είναι ότι ανεξάρτητα από τις υπερβολές σου και τις επιδείξεις γενναιοδωρίας μα και ματαιοδοξίας, η Αφροδίτη στους Διδύμους σε κάνει ακόμη πιο αποδεκτό σε κύκλους και παρέες, σε βαθμό που θα ξεχάσεις οποιαδήποτε άλλη δυσκολία σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας ενισχύει την τάση σου να ασχολείσαι με το παρελθόν, ενώ ενδέχεται να ξαναβρεθείς με παλιούς γνώριμους ή να πας σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά. Επιπλέον, μπορεί να επανεξεταστεί ένα νομικό ζήτημα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους σου παρέχει ευκολίες μέσω ενός ισχυρού προσώπου, ενώ σε βοηθά να κερδίσεις τις εντυπώσεις, όπου κι αν βρεθείς. Ωστόσο η Σελήνη στον Λέοντα σε ταλαιπωρεί με θέματα υγείας και διατροφής άλλοτε υπαρκτά κι άλλοτε προϊόν της… υποχονδρίας σου! Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε παραπέμπει σε οικονομικές εξελίξεις και φαίνεται πως θα κληθείς να ασχοληθείς με μια υπόθεση του παρελθόντος, προκειμένου να πετύχεις την καλύτερη δυνατή ρύθμιση. Ίσως όμως να λάβεις κι ένα κληροδότημα ή ένα συγκινητικό δώρο από φίλο/η.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Χείρωνα απέναντί σου η ανάγκη να «χωθείς» σε μια αγκαλιά γίνεται πολύ έντονη, σε βαθμό που μια προσωπική «αποκατάσταση» να δείχνει πλέον… φαβορί! Κατά τα άλλα δεν αποκλείεται να αναβιώσει μια παλιά συνεργασία σου ή να βρεθεί ένας αναπληρωτής που θα καλύψει τα όποια κενά. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε βοηθά να περάσεις καλά σε μια φιλική παρέα ή κοινωνική εκδήλωση, διώχνοντας κάθε… υποψία μοναξιάς! Επιπλέον, και η Αφροδίτη στους Διδύμους σε καλεί να «ξεπορτίσεις» και να ανταλλάξεις γνώμες ή πληροφορίες με κόσμο, ίσως μάλιστα να κάνεις κι ένα ταξιδάκι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ανακατατάξεις στους στόχους και την καριέρα σου και μάλλον πρέπει να κάνεις «τα στραβά μάτια», προκειμένου να γίνουν οι δουλειές σου, αφού όλοι χρειάζονται, ακόμη και οι πιο… αντιπαθητικοί/ες! Από την στιγμή μάλιστα που ο ενεργός Χείρωνας τείνει να δημιουργήσει «φατρίες» στα εργασιακά σου, η διατήρηση των ισορροπιών ανάμεσα στους «δικούς σου» και τους άλλους είναι το πρώτο ζητούμενο, αφού ποτέ δεν ξέρεις την έκβαση μιας αντιπαράθεσης. Κατά τα άλλα πάντως η Αφροδίτη στους Διδύμους θα φροντίσει να έχεις όσο χρήμα χρειάζεσαι, για να το… σπαταλήσεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου, σου συγχωρεί κάθε λάθος ή επιπολαιότητά σου κι όσο οι άλλοι σε… κανακεύουν, δεν έχεις να ανησυχείς για τίποτε! Επιπλέον, με τον Χείρωνα στον Κριό μπορεί να ξαναβρεθείς με αγαπημένα πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό, με τις συγκινήσεις να «φουντώνουν», ίσως μάλιστα όλα αυτά να συμβούν καθώς παραθερίζεις σε ένα ήδη γνωστό σου μέρος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει ένα… ατέρμονο κουβεντολόι αλλά και ενδιαφέρουσες εξόδους ή ακόμη και ταξίδια, ενώ θα έχεις περισσότερες ευκαιρίες για να «παίξεις» κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο ενεργός Χείρωνας σε προσανατολίζει στα του οίκου σου, με την δημιουργία ενωτικού κλίματος να είναι το πρώτο ζητούμενο και την ρύθμιση κληρονομικών ή περιουσιακών θεμάτων το δεύτερο. Επιπλέον, μπορεί να ανακαλύψεις κάτι στον χώρο σου, κατά την διάρκεια εργασιών ανακατασκευής ή… ανασκαφής! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα μπορεί να αποκτήσεις κάτι που «τρέφει» το πρεστίζ σου ή τουλάχιστον ανταποκρίνεται σε υψηλές προδιαγραφές. Όσο για τα εργασιακά σου, με την Αφροδίτη στους Διδύμους, το μόνο που μπορεί να σε ενοχλήσει είναι η… τεμπέλικη διάθεση κάποιων!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου θα παίξει τον δικό της ρόλο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, πολλαπλασιάζοντας τις εναλλακτικές σου, μην καταλήξεις ωστόσο σε «φτηνές» επιλογές, αφού εκείνο που σου πάει σήμερα είναι ένα πιο αριστοκρατικό στυλ. Επιπλέον με την Αφροδίτη στους Διδύμους να συμφωνεί και να επαυξάνει στην προσωπική γοητεία σου, η «αυλή» σου ολοένα και… μεγαλώνει, ενώ είναι πιθανό να χαρείς και για την επιτυχία ενός αγαπημένου σου προσώπου! Παράλληλα, με τον Χείρωνα στον Κριό να «απλώνει δίχτυα» στο παρελθόν είναι πιθανό να ασχοληθείς με τα παλιά… γενικώς!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στους Διδύμους ευνοεί οικογενειακές και περιουσιακές υποθέσεις, ενώ σου δίνει και την έμπνευση να εξωραΐσεις τον χώρο σου. Επιπλέον, θα περάσεις όμορφα με πρόσωπα που σε συγκινούν, είτε στο σπίτι σου, είτε ως φιλοξενούμενος/η. Ωστόσο, η Σελήνη στον Λέοντα σου εφιστά την προσοχή στην υγεία και την διατροφή σου, ενώ φέρνει και «αρρυθμίες» στα εργασιακά σου. Παράλληλα, ο ενεργός Χείρωνας σε καλεί να ξαναδείς μια παλιά οικονομική υπόθεσή σου ή να καλύψεις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σου, ίσως όμως και να σου παρασχεθεί βοήθεια από τους οικείους σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/07 : η μέρα είναι κατάλληλη για φλερτ και διαφορετικές από τις συνηθισμένες δραστηριότητες ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ