ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα ορίζει μια κρίσιμη καμπή, κατ’ αρχάς στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως όμως να σημάνει και κάποιες εφ’ όλης της ύλης σημαντικές εξελίξεις και σίγουρα το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε μια τέτοια φάση είναι το να «κολλήσεις» στο παρόν ή το παρελθόν, αρνούμενος/η να πας μπροστά. Παράλληλα, κάτι «παίζεται» στα οικονομικά σου αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχείς για το αν έχεις ή δεν έχεις την οικονομική ισχύ για να κινηθείς όπως θα ήθελες. αφού η Σελήνη στον Σκορπιό δεν δρομολογεί μόνον έξοδα αλλά και έσοδα ή παροχές.

ΤΑΥΡΟΣ

Παίρνοντας την σκυτάλη από τα χθεσινά, η Σελήνη στον Σκορπιό εξακολουθεί να φέρνει νέα δεδομένα και στις συνεργασίες σου, αυτήν την φορά ωστόσο τα πράγματα είναι περισσότερο «του χεριού σου» και συμβατά με τα θέλω σου, συναισθηματικά αλλά και οικονομικά. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να βάλει τέλος σε έναν κύκλο εργασιών, ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας «καρφωτής» ή συνωμοσίας από ένα πρόσωπο που είτε το έχει… συνήθειο, είτε σε εκδικείται. Επιπλέον, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από πονοκεφάλους ή το… κακό το μάτι!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή σε πάθη και το πρώτο που οφείλεις να κάνεις είναι να… διαγράψεις από τον χάρτη του μυαλού σου κάθε «λάγνα» αλλά και αρνητική σκέψη, κάτι διόλου εύκολο αφού οι πειρασμοί είναι πολύ δελεαστικοί, ενώ ενδέχεται να σου αποκαλυφθεί κάτι για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δεν θα σου αρέσει καθόλου. Αν πάλι έχεις παιδιά, προστάτεψέ τα από τις κακοτοπιές. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό σε περιμένουν αρκετές εργασίες, σε κάθε περίπτωση όμως μην υπερβείς τα όρια της σωματικής και ψυχικής αντοχής σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει ανεπιθύμητους ή «σκοτεινούς» μουσαφίρηδες, είτε πρόκειται για ανθρώπους είτε για… άλλα όντα! Επιπλέον, το οικογενειακό κλίμα δείχνει να «βαραίνει» απότομα και μάλλον θα χρειαστείς έναν ψυχολογικό αντιπερισπασμό για να μην σε πάρει από κάτω. Από την άλλη πλευρά όμως ξεκινά μια διαδικασία που θα σε απελευθερώσει από τις παθογένειες του παρελθόντος. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σου επιφυλάσσει γλέντια, έρωτες και διασκεδάσεις, ίσως όμως να σηματοδοτήσει και αγωνίες για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΛΕΩΝ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα δημιουργεί ένα «κατασκοπευτικό» κλίμα στην καθημερινότητά σου κι είναι πιθανό να σε παρακολουθήσει κάποιος/α, ενώ δεν αποκλείεται να γίνεις μάρτυρας ενός δυσάρεστου σκηνικού ή να λάβεις μια άσχημη είδηση. Από την άλλη πλευρά όμως το ερευνητικό σου δαιμόνιο βρίσκεται στα… καλύτερά του κι αν αφοσιωθείς σε παντός είδους μυστήρια, θα βγάλεις «λαγό»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό συμβάλλει σε αλλαγές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, ενώ είναι πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις και στα περιουσιακά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σου ζητά να μην μπλέξεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, αφού η συνέχεια δεν θα σε δικαιώσει, ίσως μάλιστα να βρεθείς προ τετελεσμένων. Επιπλέον, πρόσεξε μήπως ήδη κάποιος/α σου παίζει παιχνίδια με σκοπό να σε κατευθύνει εκεί που θέλει. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό, η ημέρα προσφέρεται για ένα ταξίδι, μια εκδρομή ή έστω έναν περίπατο, ενώ γενικότερα αναμένεται να έρθεις σε επαφή με αρκετό κόσμο, είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακά-τηλεφωνικά. Προσπάθησε πάντως να μην αναλωθείς σε… κακεντρεχή σχόλια!

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα να σε φέρνει σε επαφή με δυσάρεστες ή «σκοτεινές» καταστάσεις, η «αθωότητα» και τα… διπλωματικά ημίμετρα δεν έχουν καμία θέση στην ζωή σου. Επιπλέον, είναι «εκ των ων ουκ άνευ» το να απαρνηθείς ότι σε βλάπτει αλλά και τους δεσμούς σου με «τοξικά»  άτομα που σε χειραγωγούν επ’ ωφελεία τους. Παράλληλα, ο Ήλιος στην Παρθένο φέρνει αποκαλύψεις για το πώς κάποιος/α μπορεί να σε… χαντακώσει εκούσια ή ακούσια, ενώ θα λάβεις μια πλήρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα του παρασκηνίου ή για ζητήματα σωματικής και ψυχικής ευεξίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου, σου δίνει έναν πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, γι’ αυτό να είσαι σε επαγρύπνηση και το πρώτο που πρέπει να κάνεις είναι να ελέγξεις τα πάθη και την ζήλεια σου. Από εκεί και ύστερα η «τριβή» σου με μακάβριες ή «τελειωμένες» καταστάσεις θα αναδείξει και το ιδιότυπο «μαύρο» χιούμορ σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα ενθαρρύνει την καχυποψία σου πολύ περισσότερο που… όντως γίνονται κινήσεις πίσω από την πλάτη σου, ίσως μάλιστα να σε «θάβουν» εν απουσία σου άτομα που έχεις περιβάλλει με την εμπιστοσύνη σου κι… αλίμονο τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να είσαι πιο καχύποπτος/η απέναντι σε όσα λέγονται και γίνονται στο φιλικό σου περιβάλλον, αφού οι προθέσεις κάποιου/ας, υπαγορεύονται από την ζήλεια ή τον φθόνο. Επιπλέον είναι πιθανό να διακοπεί οριστικά μια φιλία σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια, τα όσα θα μάθεις θα σε προστατέψουν από κακοτοπιές, είτε στα προσωπικά, είτε στα οικονομικά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα και σε οτιδήποτε αφορά την σωματική και ψυχική σου ευεξία, ίσως όμως να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα σε καλεί να ανιχνεύσεις έγκαιρα κάποιες «ύποπτες» κινήσεις, που στρέφονται εναντίον σου κι αν χρειαστεί να «ξεκόψεις» οριστικά από άτομα που σε βλάπτουν ή στοχεύουν στην χειραγώγησή σου. Ίσως μάλιστα να κλείσει οριστικά ένας κύκλος στην καριέρα σου αλλά σε κάθε περίπτωση οφείλεις να δεις μπροστά, αφήνοντας πίσω σου ότι σε μπλοκάρει. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό θα σου δοθούν νέες ευκαιρίες για κοινωνικά «ανοίγματα», ενώ ίσως σου προταθεί να συμμετάσχεις και σε μια ομαδική προσπάθεια, όπου όμως πίσω της κρύβονται συμφέροντα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός και το καλό είναι ότι με την Σελήνη στον Σκορπιό θα δικτυωθείς σε «υψηλά» κλιμάκια, λαμβάνοντας σημαντικές υποσχέσεις. Από την άλλη πλευρά όμως θα έρθεις σε επαφή και με την «σκοτεινή πλευρά» της ζωής. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα ενδέχεται να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο, ενώ μπορεί να σου ζητηθούν κάποιες πληροφορίες που –σωστά- υποψιάζεσαι ότι δεν θα χρησιμοποιηθούν για… καλό σκοπό! Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα έχεις την ευκαιρία να εντρυφήσεις σε γνώσεις και μυστήρια «για λίγους».

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει τετελεσμένα στα οικονομικά σου, πρόσεξε όμως μήπως «μπλέξεις» και με άτομα ή κύκλους που δεν δίνουν ποτέ κάτι χωρίς να πάρουν κάποιο «βαρύ» αντάλλαγμα. Κι αν το ζητούμενο είναι να κάνεις μια νέα αρχή, σκέψου και το ενδεχόμενο να αφήσεις οριστικά πίσω σου ένα οικονομικό μοντέλο που σε κάνει δέσμιο/α συμφερόντων και μηχανισμών.Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει περισσότερες επαφές και μετακινήσεις αλλά ακόμη κι αν παραμείνεις «εντός», θα «πήξεις» στα τηλέφωνα και τις διαδικτυακές κρούσεις.

ΠΗΓΗ