ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας έχεις την υποστήριξη των άλλων και μια συνεργασία ή συμφωνία μπορεί να σου φέρει «στο πιάτο» αυτό που επιθυμείς. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε θέλει πιο προσεκτικό/η στην διατροφή σου και μακριά από τα «βρώμικα». Στην δουλειά σου πάλι πολλά θα κριθούν από ερωτικές προτιμήσεις ή αντιζηλίες και βέβαια δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας δόλιας μόχλευσης από ένα πρόσωπο που σε εκδικείται γιατί… δεν του έκατσες! Από την άλλη πλευρά βέβαια θα έχεις την ευκαιρία να καταλάβεις την θέση κάποιου/ας που την έχασε.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε κάνει πολύ πιο επιρρεπή σε πάθη κι ίσως να έχεις μια «κολασμένη» εμπειρία, ενδέχεται όμως να σου αποκαλυφθεί και κάτι για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που δεν θα σου αρέσει καθόλου. Επιπλέον φαίνεται να παίρνεις κάποια πράγματα πολύ στα σοβαρά, με κίνδυνο να «τα βάψεις μαύρα», αν κάτι δεν πάει καλά. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας δημιουργεί νέα και θετικά δεδομένα στην καριέρα σου και πέρα από την αναγνώριση του έργου σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να δικτυωθείς ή να διαφημιστείς, διευρύνοντας το πελατολόγιό σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια –ίσως και δυσάρεστη-αναπροσαρμογή σε περιουσιακά ή οικογενειακά θέματα, με ένα κληροδότημα ωστόσο να είναι πιθανό. Επιπλέον καλείσαι να καθαρίσεις την βρωμιά στον χώρο σου. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας σηματοδοτεί προσωπικές επιτυχίες στον κοινωνικό στίβο αλλά ίσως και την διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Επιπλέον αναμένεται μια διεύρυνση του κύκλου των γνωριμιών σου καλό είναι ωστόσο να μην αρκεστείς μόνον σε δημόσιες σχέσεις αλλά να στοχεύσεις και σε κάτι πιο φιλόδοξο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και περιουσιακά θέματα κι αν δεν έχεις άμεσα οφέλη από μια μίσθωση, είναι πολύ πιθανό να προβείς σε μια ρύθμιση ή συμφωνία που σου λύνει τα χέρια. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το καλό ή… κακό σεξ παίζει αποφασιστικό ρόλο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αν όμως δεν… ενδιαφέρεσαι για κάτι τέτοιο πρόσεξε μήπως σε παρακολουθήσει κάποιος/α με κακό σκοπό. Επιπλέον δεν αποκλείεται να λάβεις μια άσχημη είδηση, η οποία όμως θα έχει σίγουρα κάποιες θετικές συνέπειες για σένα.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε «ανεβάζει» στα μάτια των άλλων και δεν μένει παρά να αξιοποιήσεις έμπρακτα το πλεονέκτημά σου, μέσα από μια συμφωνία ή συνεργασία με άτομα που έχουν «άκρες» και ισχύ. Επιπλέον, θα λάβεις και μια καλή είδηση για μια νομική υπόθεσή σου. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, πρόσεξε μήπως πέσεις θύμα του πάθους σου για περισσότερα κέρδη, αφού το «όλα ή τίποτα» δεν έχει πάντα την… επιθυμητή κατάληξη! Επιπλέον, κάποιος/α μπορεί να σε δελεάσει οικονομικά ή… σεξουαλικά, με σκοπό να σε κατευθύνει εκεί που θέλει!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να «βουτάει στα βαθιά» καλείσαι να στείλεις «στον αγύριστο» τα πάθη, τις εμμονές σου αλλά και τις όποιες αυτοκαταστροφικές σου τάσεις, δίνοντας έμφαση σε μια νέα αρχή που ανατέλλει στην ζωή σου και έχει όλες τις προδιαγραφές για να πετύχει. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας συμβάλλει στην βελτίωση των εργασιακών σχέσεων αλλά και των οικονομικών σου, αφού είναι εύκολο να βρεις χρηματοδοτικές «άκρες», με συνέπεια την βελτίωση της ποιότητας της ζωής σου. Δεν χρειάζεται μάλιστα καν να «το ζορίσεις», αφού οι άλλοι θα φροντίσουν γι’ αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας καταπολεμά αποτελεσματικά την μοναξιά σου και σε ενθαρρύνει να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες, έχοντας εξασφαλισμένη την αποδοχή των άλλων προς το πρόσωπό σου. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιβραβευθούν άμεσα οι προσπάθειές σου, ενώ «παίζει» και μια διάκριση ενός αγαπημένου σου προσώπου. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε παραπέμπει σε μια… ερωτική συνωμοσία! Επιπλέον, πρόσεξε το τι τρως και πίνεις, αφού σε «κυνηγούν» αλλοιωμένα προϊόντα, ενώ αν έχεις κάποιο pet, τσέκαρε και την δική του υγεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε «ανάβει» ερωτικά, την ίδια στιγμή όμως σε θέλει πιο καχύποπτος/η απέναντι σε «όψιμες» φιλίες ή παρέες, αφού οι προθέσεις κάποιων υπαγορεύονται από την ζήλεια, τον φθόνο ή κάποια «χοντρά» σεξουαλικά απωθημένα. Αν βέβαια σου αρέσουν όλα αυτά, τότε καλά να περάσεις και… πάω πάσο! Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε βοηθά να επωφεληθείς από μια μυστική συμφωνία ή συμμαχία, ενώ μπορεί και να εκμεταλλευτείς την θετική συγκυρία σε περιουσιακά θέματα. Επιπλέον, σε θέματα υγείας και διατροφής θα έχεις την δέουσα ενημέρωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα μπορεί να συμβεί κάτι, που σηματοδοτεί μια νέα φάση στην καριέρα ή τα οικονομικά σου με το κίνητρο ωστόσο να είναι κυρίως σεξουαλικό κι εδώ ίσως να μπαίνουν και κάποια ηθικά ζητήματα! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας προάγει την κοινωνικότητα σου, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα με ποικίλα ενδιαφέροντα, που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε αναζήτηση σου. Φρόντισε όμως να «βγάλεις» και κάτι ουσιαστικό από όλα αυτά, πέρα από θεωρίες και «λόγια του αέρα»! Επιπλέον, είναι πιθανό να καρπωθείς την επιτυχία ενός φίλου ή μιας φίλης σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας, έχεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις κάτι σημαντικό ή να συνάψεις μια επωφελή οικονομική ή/και επαγγελματική συμφωνία. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να λάβεις μια εύφημο μνεία για το έργο και την δράση σου. Παράλληλα, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, είσαι έτοιμος/η να βουτήξεις στα βαθιά», για να πάρεις αυτό που θες, είτε στον έρωτα, είτε στο χρήμα αλλά σίγουρα το κάθε τι έχει και ανταλλάγματα. Επιπλέον, με την λίμπιντό σου σε… ανοδική πορεία, έχεις την τάση να εντρυφήσεις σε «πονηρές» αναζητήσεις αλλά πρόσεξε που πας και μπλέκεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε… αναδεικνύει, διευρύνοντας και την απήχηση που έχεις στο κοινό, δεν αποκλείεται μάλιστα να σου δοθεί «βήμα» για να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου. Αν πάλι προκύψει κάτι που σχετίζεται με σπουδές ή το εξωτερικό, προχώρησέ το. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα πρόσεξε μήπως «μπλέξεις» και με άτομα ή κύκλους που δεν δίνουν ποτέ κάτι χωρίς να πάρουν κάποιο «βαρύ» αντάλλαγμα. Φοβού λοιπόν τους «Δαναούς» και δώρα φέροντες! Επιπλέον, πρόσεξε μήπως μια σεξουαλική αναζήτηση στο.. άγνωστο, σου βγει τελικά «ξινή».

ΙΧΘΥΕΣ

Το τρίγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα σε φέρνει σε επαφή με τα… πάθη σου αλλά και με άτομα που σε δελεάζουν με «τυράκι» το χρήμα ή… κάποιες ηδονές και αν ενδώσεις, όπως θα διαπιστώσεις αργότερα, δεν θα σου είναι καθόλου εύκολο να απεμπλακείς. «Ζύγισε» λοιπόν τα πράγματα και πάρε την σωστή για σένα απόφαση. Παράλληλα, το τρίγωνο Ήλιου-Δήμητρας σε καλεί να πάψεις να ανησυχείς για τα οικονομικά σου, αφού το πιθανότερο είναι να αποκομίσεις ένα ευδιάκριτο κέρδος ή να σου παρασχεθούν σημαντικές διευκολύνσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να μάθεις ένα «πολύτιμο» μυστικό.

ΠΗΓΗ