ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 21/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω καθιστά περίπου μάταιη κάθε προσπάθεια ελιγμών ή μιας συνεννόησης με τους «κακούς» κι αν ξεκινήσει η μάχη, είτε θα θριαμβεύσεις, είτε «θα σε φάνε λάχανο». Μέσος όρος δεν υπάρχει και δυστυχώς ούτε μέσω μιας νόμιμης οδού μπορείς να βρεις το δίκιο σου, αφού τα πράγματα είναι στημένα. Αν βέβαια «το λέει η καρδούλα σου», μπορείς να πολεμήσεις μόνος/η, βγάζοντας στην φόρα και διάφορες «βρωμιές». Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Κρόνου μοιράζει στα δύο τις φιλίες σου με τις μισές να είναι «βάσανο» και τις άλλες μισές να λειτουργούν επιβοηθητικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Δία-Κρόνου δίνει το έναυσμα για να αναλάβεις νέα καθήκοντα, έχοντας μεν υποστήριξη από κάποιον ισχυρό αλλά «συν Αθηνά και χείρα κίνει», που σημαίνει ότι θα πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να καθιερωθείς. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω συνηγορεί σε ένα κακόβουλο παιχνίδι στα οικονομικά σου, που αν δεν προσέξεις, μπορεί να σε φέρει στο χείλος της καταστροφής, είτε πρόκειται για μια νομική αντιπαράθεση με «καρχαρίες», είτε για ένα συγγενικό σου πρόσωπο που έχει προηγούμενα μαζί σου. Επιπλέον μπορεί να πάθει σοβαρή ζημιά ένα μέσον που χρησιμοποιείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να μην… αστειεύεται, θα χρειαστεί να παλέψεις για να διασφαλίσεις τα συμφέροντά σου, έχοντας μάλιστα απέναντί σου ένα πιστωτικό ίδρυμα που δεν δείχνει κανένα έλεος ή ένα άτομο που χρησιμοποιεί αθέμιτες πρακτικές. Μην απορήσεις κιόλας αν σου πλασάρεται ως φίλος ή συνεργάτης, όσο κι αν στην πραγματικότητα πρόκειται για «φίδι στον κόρφο σου». Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Κρόνου λειτουργεί θετικά σε ζητήματα σπουδών, όσον αφορά όμως τις μετακινήσεις σου και δη τις μακρινές θα σε πάει «μια μέσα μια έξω»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Πλούτωνας απέναντί σου σηματοδοτεί μια κρίσιμη καμπή στην ζωή σου, καλώντας σε να ξεκαθαρίσεις το τοπίο, ιδιαίτερα σε σχέση με τα προσωπικά ή/και τα εργασιακά σου. Κι εδώ δεν χωρούν ημίμετρα, αφού αν δεν δώσεις ριζικές λύσεις, το πιθανότερο είναι να βρεθείς εκ νέου σε αδιέξοδο, έχοντας μάλιστα να αντιμετωπίσεις και μια σειρά από «μοιραίες» ατυχίες ή πολιτικές χειραγώγησης. Ίσως βέβαια όλα αυτά να αφορούν έναν «δικό σου» άνθρωπο. Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Κρόνου ανοίγει μια περίοδο όπου θα βγάλεις πολλά και θα δώσεις πολλά, με το ζητούμενο να είναι να έρθεις «μια η άλλη».

ΛΕΩΝ

Η σύνοδος Δία-Κρόνου ορίζει μια ενδιαφέρουσα φάση στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου τίποτε δεν θα πάει εντελώς καλά και τίποτε εντελώς χάλια! Τα υπόλοιπα εξαρτώνται από το αν θα δεις το «ποτήρι» μισοάδειο ή μισογεμάτο, αφού και η ψυχολογία θα παίξει τον ρόλο της. Παράλληλα βέβαια, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω τείνει να κλείσει ένα κεφάλαιο στα εργασιακά σου κι αν δεις ότι πάνε να σε υποβαθμίσουν, πάρε το καπελάκι σου και φύγε, αφού για μια… αξιοπρέπεια ζεις, χώρια που θα δώσεις το δικαίωμα να σε «πατήσουν» κι άλλο! Ίσως όμως όλα αυτά να αφορούν σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα χρειαστεί να πάρεις μια δύσκολη απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ή οικογενειακό ζήτημα, κλείνοντας οριστικά και αμετάκλητα έναν κύκλο. Ίσως βέβαια να κλείσει κι από μόνος του χωρίς να σε… ρωτήσει! Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο φαίνεται να βρίσκεται σε κίνδυνο ή έχει μπλέξει άσχημα. Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Κρόνου ορίζει μια νέα φάση στα εργασιακά σου με την σκληρή δουλειά να αποτελεί εχέγγυο της επιτυχίας σου. Επιπλέον, σε θέματα υγείας θα βρεις τις σωστές λύσεις, έστω κι αν ταλαιπωρηθείς στο ενδιάμεσο.

ΖΥΓΟΣ

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να δώσεις την μέγιστη δυνατή προσοχή σε μια οικογενειακή ή περιουσιακή σου υπόθεση, ιδιαίτερα αν εμπλέκονται και συγγενικά σου πρόσωπα σε αυτήν. Κι αν τυχόν αντιληφθείς ότι κάποιος/α κινείται υπόγεια προς ίδιον όφελος, χρησιμοποίησε τα ένδικα μέσα που έχεις στην διάθεσή σου. Ίσως πάλι να ταλαιπωρηθείς από μια ζημιά στο σπίτι που για να διορθωθεί θα πρέπει να σκαφτεί το… σύμπαν! Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Κρόνου ορίζει την αφετηρία μιας περιόδου, όπου τα προσωπικά σου θα πηγαίνουν από το ένα άκρο στο άλλο, μέχρι να ισορροπήσουν στο… κέντρο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η σύνοδος Δία-Κρόνου σηματοδοτεί καίριες εξελίξεις στην οικογένεια ή/και τα περιουσιακά σου με κάποιες πτυχές της πραγματικότητας να σε ενθουσιάζουν κι άλλες να σε απογοητεύουν, Σημασία έχει όμως πώς ότι «πρέπει» να σωθεί, θα σωθεί. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ωθεί να διερευνήσεις τις προοπτικές μιας επένδυσης που μπορεί να έχει όντως «σκοτεινά» σημεία κι εδώ το ταλέντο σου να ψυλλιάζεσαι την «στραβή», θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο/η. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις κάτι από δεύτερο χέρι σε τιμή ευκαιρίας ή να ξεφορτωθείς με το αζημίωτο, ότι δεν σου κάνει πια

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω λίγο θέλει για να φέρει τα οικονομικά σου αλλά και τα προσωπικά σου «στην κόψη του ξυραφιού» και το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι το να επιμείνεις εμμονικά σε κάτι που δεν σου «βγήκε» αφού απλά θα μπεις πιο βαθιά στον «λάκκο». Βάλε λοιπόν στην άκρη τον εγωισμό σου και δες πώς γίνεται να βγεις από το αδιέξοδο με τις μικρότερες κατά το δυνατόν απώλειες. Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Κρόνου ορίζει την έναρξη μιας περιόδου όπου τα ταξίδια και οι μετακινήσεις σου θα έχουν ένα μεικτό περιεχόμενο, συνδυάζοντας δουλειά και αναψυχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε φέρνει σε επαφή με την «σκοτεινή» όψη των πραγμάτων, είτε πρόκειται για δικά σου απωθημένα που βγαίνουν στην επιφάνεια, είτε για την εμπλοκή σου σε μια υπόθεση που έχει και… κακούς υπονομευτές! Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, καλείσαι να το εξολοθρεύσεις, πριν πάρει έκταση, αν όμως έχεις κάποιο pet, το «καμπανάκι» κτυπάει πιθανότατα για αυτό.. Παράλληλα, με την σύνοδο Δία-Κρόνου πολλά από αυτά που θα βγάζεις, θα δίνονται για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου, σημασία έχει ωστόσο ότι δεν θα μείνεις «στον άσσο».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την σύνοδο Δία-Κρόνου στο ζώδιό σου, η εναλλαγή ευκολιών και δυσκολιών θα σε συνοδεύσει για αρκετό καιρό κι εσύ καλείσαι να βρεις ένα μέτρο ανάμεσα τους. Παράλληλα, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε ωθεί, ίσως και να σου επιβάλλει να ανακαλύψεις τι παίζεται στο παρασκήνιο, ίσως όμως να μπεις στον πειρασμό να παραβιάσεις τα «προσωπικά δεδομένα» κάποιων, κάτι που θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη ή αξιοπιστία. Ενδέχεται βέβαια να πάθεις κι εσύ τα… ανάλογα! Επιπλέον, οφείλεις να καταπολεμήσεις κάθε πιθανή εστία μόλυνσης, είτε γύρω σου, είτε στο σώμα σου..

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σηματοδοτεί ένα τέλος πραγμάτων, τόσο στις φιλίες σου, όσο και την καριέρα σου, αν μάλιστα αυτά τα δύο συνδέονται μεταξύ τους, ίσως να νιώσεις ακόμη μεγαλύτερη πίκρα. Αν πάλι σου τύχει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια ή παρέα, πρόσεξε μήπως παρασυρθείς σε «σκοτεινά» μονοπάτια, ενώ αν έχεις «παρτίδες» με ένα πιστωτικό ίδρυμα, μάλλον θα σου βάλει «το μαχαίρι στο λαιμό». Παράλληλα, η σύνοδος Δία-Κρόνου ορίζει την έναρξη μιας περιόδου, όπου η παροχή υπηρεσιών θα πρέπει να γίνεται αμφίδρομα κι όχι μόνον από την πλευρά σου.

ΠΗΓΗ