ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα καθιστά ανέφικτη κάθε προσπάθεια ελιγμών στην καριέρα σου ή σε μια κεντρική υπόθεση που σε «καίει» και είτε θα ενδώσεις σε πρακτικές που δεν συνάδουν με τις ηθικές αξίες σου, προκειμένου να «προκόψεις», είτε θα σταθείς εμπόδιο σε «σκοτεινές» πρακτικές, ξέροντας πώς ένα… κάποιο τίμημα θα το πληρώσεις! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να ρομαντζάρεις με φίλους/ες και να ονειρευτείς έναν καλύτερο κόσμο, μακριά από ότι σε «λερώνει» Επιπλέον, μπορεί να σταθείς σε κάποιον/α που περνά δύσκολα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν μεν επικεντρωθείς στις πνευματικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις σου, τότε το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα θα σε φτάσει στην ουσία της υπόθεσης. Αντίθετα όμως στην καθημερινότητά σου, η διάθεση σου ενδέχεται να «μαυρίσει», ύστερα από κάτι που θα δεις ή θα μάθεις. Επιπλέον, ενώ έχε τον νου σου για κατασκοπευτικές δράσεις σε βάρος σου, είτε στο διαδίκτυο, είτε στο περιβάλλον σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να κρύψεις τις όποιες ατέλειές σου και να ζήσεις τον… μύθο σου σε ένα «βασιλικό» περιβάλλον, δίκην Σταχτοπούτας!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί κομβικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, με το αποτέλεσμα ωστόσο να μην εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «έχουν τα γένια και τα χτένια», χρησιμοποιώντας ενίοτε και αθέμιτα μέσα. Αν πάλι ρισκάρεις σε στυλ «ή όλα ή τίποτα», να ξέρεις ότι πιθανότατα θα καταλήξεις στο… δεύτερο! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να «ταξιδέψεις» μέσα από καλλιτεχνικά δρώμενα και γενικότερα να ονειρευτείς ένα καλύτερο μέλλον, ανεξάρτηα με το αν αυτό δεν θα έρθει ποτέ!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί ένα τέλος πραγμάτων σε σχέση με τα προσωπικά σου ή μια συνεργασία και δεν αποκλείεται να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία, ύστερα από όσα θα σου ψιθυρίσει ένα «πουλάκι». Είναι ωστόσο πιθανό και το να μπεις σε μια νέα και «ανθυγιεινή» κατάσταση, εν ονόματι μιας κακώς εννοούμενης ασφάλειας, που μοιάζει περισσότερο με πειθαναγκασμό. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε βάζει να ονειρεύεσαι πλούτη και παλάτια, κάτι πολύ καλό για την ψυχολογία σου αλλά και άτοπο, όσον αφορά τις πραγματικές προοπτικές σου.

ΛΕΩΝ

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί «υποχθόνιες» κινήσεις στα εργασιακά σου που εκπορεύονται από ένα ισχυρό κέντρο εξουσίας. Επιπλέον ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί στην ζωή ενός συγγενούς σου ή σε ένα pet που έχεις, ενώ αν τυχόν βασανίζεσαι από κάποιο θέμα υγείας δεν έχεις παρά να «κόψεις μαχαίρι» ότι αποδεδειγμένα σε βλάπτει. Παράλληλα βέβαια, με την Αφροδίτη απέναντί σου, μπορεί να σου συμβούν και πολλά όμορφα πράγματα ή να σου δοθούν υποσχέσεις, που όμως θα πρέπει να τις αντιμετωπίσεις όπως το κάθε τι που… στερείται ρεαλισμού!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα θα χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση, που εύκολη δεν την λες, ωστόσο η επόμενη διαθέσιμη επιλογή σου είναι το να επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, που θα σε μπλέξει χειρότερα στην συνέχεια, ίσως μάλιστα να βγάλει και τον χειρότερο εαυτό σου. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, φαίνεται να βασανίζονται κρυφά από κάτι, προσπάθησε λοιπόν να επικοινωνήσεις περισσότερο μαζί τους. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί την παροχή ή.και απόλαυση υπηρεσιών ευεξίας, αν όμως έχεις ζώα ή φυτά τσέκαρε για παράσιτα.

ΖΥΓΟΣ

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί ξεκαθαρίσματα στον χώρο σου αλλά και το κλείσιμο μιας οικογενειακή υπόθεσης με τρόπο που μπορεί και να… μην σου αρέσει! Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσεις ότι προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του, κάποιος/α δεν διστάζει τελικά μπροστά σε τίποτα κι εσύ βέβαια σε καμία περίπτωση δεν είσαι ασφαλής. Σε μια άλλη γωνιά του… σύμπαντός σου πάντως, η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί την ενασχόλησή σου με δραστηριότητες που σε «απογειώνουν», ενώ κάθε ασχήμια ή ατέλεια μπορεί να εξαφανιστεί μέσα σε ένα… ροζ συνεφάκι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να διαλευκάνεις μια σειρά από «μυστήριες» υποθέσεις, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για… θεωρίες συνωμοσίας, που κρύβουν κάποιες αλήθειες. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί εύκολα να πέσεις θύμα των εμμονών σου ή της τάσης σου να βλέπεις παντού υπόπτους και να τους… εξολοθρεύεις με τον τρόπο σου! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει «εντός» και σε διαρκή… ονειροπόληση, είναι μια ευκαιρία λοιπόν να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, εξωραΐζοντας τον χώρο σου ή/και πλευρές της οικογενειακής σου ζωής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα συνηγορεί σε μια αποζημίωση ή κληρονομιά, συνάμα όμως ρίχνει «αυλαία», πιστοποιώντας το κλείσιμο ενός οικονομικού κύκλου και μια νέα αρχή. Αν λοιπόν θελήσεις να απαλλαγείς από πρότερες δεσμεύσεις, με το όποιο κόστος, τότε καλώς, αν όμως «κολλήσεις», αναζητώντας σώνει και καλά μια κάποια λύση στα αδιέξοδά σου, τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα κυκλωμάτων. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να ξεφύγεις από την σκληρή ή μίζερη πλευρά της πραγματικότητας, μέσα από δράσεις και ασχολίες που «τρέφουν» την ψυχή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα «απογειώνει» την libido σου, συνάμα όμως κινδυνεύεις να αναλωθείς σε υποθέσεις επί προσωπικού κι όχι με υγιή τρόπο. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο φαίνεται να ζει «μαύρες» μέρες και η πρόκλησή σου είναι να το «αναστήσεις» κι όχι να του δώσεις μια για να πάει πιο κάτω. Το αυτό ισχύει και για σένα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου σηματοδοτεί μια «εκτός τόπου και χρόνου» αισιοδοξία για τα οικονομικά σου και προκειμένου να προβείς σε εντελώς άστοχες κινήσεις είναι προτιμότερο να προσφέρεις όπου υπάρχει ανάγκη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε βάζει σε φάση ρομαντισμού και ονειροπόλησης κι όταν όλα δείχνουν τόσο ωραία, τόσο το… χειρότερο για την πραγματικότητα, όσο «μαύρη» κι αν είναι, που… είναι! Μάλιστα, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα συνηγορεί σε αποκαλύψεις μυστικών, με τους «καλοθελητές» να ελέγχονται για την τιμιότητά τους, ίσως όμως να μπεις κι εσύ στον πειρασμό να παραβιάσεις τα «προσωπικά δεδομένα» κάποιου/ας, κάτι που θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη ή αξιοπιστία. Επιπλέον, μπορεί να σε πιάσει το… κακό το μάτι και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα αν δεν αποτοξινωθείς ενεργειακά.

ΙΧΘΥΕΣ

Με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα έφτασε η στιγμή να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, όποιον/α αποδείχτηκε «λίγος/η» για σένα, ύστερα από όσα θα μάθεις ή θα σου εκμυστηρευθούν. Αν πάλι σου τύχει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, πρόσεξε μήπως οι σκοποί της είναι πολύ πιο «σκοτεινοί» από αυτούς που δηλώνονται επισήμως.Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, σου προσφέρει την δυνατότητα χαλάρωσης και ξεκούρασης, ώστε να έρθεις «στα ίσα σου», ενώ, είναι πιθανό να λάβεις «καθοδήγηση» από ένα σημαδιακό όνειρο ή… απ’ ευθείας από τον «φύλακα άγγελό» σου!

 

ΠΗΓΗ