ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Πολλά είναι αυτά που «σου δίνουν στα νεύρα» και δεν θες και πολύ για να «ριχτείς» σε μια κοινωνική ή πολιτική δράση, με σκοπό να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και φυσικά όλη αυτή η διαδικασία θα προκαλέσει ρήξεις και τριβές, ίσως μάλιστα να υπάρξουν και διασπαστικές τάσεις μεταξύ «ημετέρων». Επιπλέον, ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να φέρουν την διακοπή μιας τρέχουσας φιλίας. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να ξεκουραστείς ή απλά να «δραπετεύσεις» από τα δυσάρεστα και να αφοσιωθείς σε εκείνα που γεμίζουν την ψυχή σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνουν περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις και μάλιστα μέσα σε ένα κλίμα αντεγκλήσεων και διαφωνιών κι εδώ θα χρειαστεί από πλευράς σου μια συμβιβαστική στάση, ώστε να μην επέλθει ρήξη με άτομα που σίγουρα τα χρειάζεσαι και σε χρειάζονται. Ανάλογα ισορροπημένη πρέπει να είναι η πολιτική σου σε σχέση με αυτά που επιδιώκεις να πετύχεις, συνδυάζοντας δυναμισμό και σύνεση. Παράλληλα, με τον Ποσειδώνα στον 11ο ηλιακό οίκο σου δεν αποκλείεται να συμμετάσχεις σε ένα θεατρικό παιχνίδι ή μια συλλογική προσπάθεια με καλλιτεχνικό περιεχόμενο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα σου, προκειμένου να γίνει το δικό σου ή να προσεγγίσεις ένα ισχυρό άτομο κι εδώ σίγουρα θα μετρήσει η ικανότητά σου να εμφανίζεις τα πράγματα όπως θες! Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο σου δίνουν την ώθηση για να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου, είτε σε θεωρητικά, είτε –περισσότερο- σε τεχνικά θέματα, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις, τις επαφές σου με τους άλλους αλλά και την χρήση εργαλείων ή συσκευών, καλό είναι να είσαι πιο προσεκτικός/η, αφού ένας λάθος χειρισμός αρκεί για να βρεθείς σε δύσκολη θέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο σε θέλουν «ετοιμοπόλεμο/η», σε οικονομικά ζητήματα, είτε για να διεκδικήσεις περισσότερα, είτε για να διασφαλιστείς από έξωθεν απειλές. Ενώ όμως αμυντικά «το ‘χεις» κι όποιος/α τολμήσει να περάσει την… νοητή γραμμή, θα βρει τον μάστορά του, όσον αφορά εξωστρεφείς κινήσεις όπως είναι οι σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, μην κινηθείς αν δεν κατέχεις πολύ καλά το θέμα. Παράλληλα βέβαια με την Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, θα σου δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσεις, να αποτοξινωθείς αλλά και να ταξιδέψεις νοερά, όπου επιθυμείς.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης και ο Κρόνος απέναντί σου απειλούν να διαταράξουν τις μέχρι τώρα διαμορφωμένες ισορροπίες στην ζωή σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Επειδή όμως ο θυμός είναι κακός σύμβουλος, προσπάθησε να μην δράσεις «εν βρασμώ» αλλά να περιμένεις μέχρι να περάσει η «μπόρα». Από την άλλη πλευρά βέβαια ούτε η υπερβολική υποχωρητικότητα θα σε βοηθήσει, οπότε αναζήτησε την «χρυσή τομή». Παράλληλα, φαίνεται να επικρατεί μια χαλαρότητα στην διαχείριση των οικονομικών σου κι είναι εύκολο να εξανεμιστούν χρήματα για λόγους… πρεστίζ!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ποσειδώνας απέναντί σου, σου τα παρουσιάζει όλα όμορφα κι ωραία αλλά το μόνο ουσιαστικό κέρδος από αυτό είναι η καλή ψυχολογία σου, αφού η πραγματικότητα είναι διαφορετική. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο δοκιμάζουν τια αντοχές και τις ικανότητές σου, φέρνοντας πιεστικές αναγκαιότητες στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα χρειαστεί να φορτωθείς με επιπλέον καθήκοντα. Καλό είναι επίσης να δώσεις μεγαλύτερη σημασία σε θέματα υγείας ή διατροφής, δεν αποκλείεται όμως το όποιο πρόβλημα να είναι κάποιου/ας άλλου/ης κι εσύ απλά να παράσχεις τις υπηρεσίες σου.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο προσδίδουν μια μάλλον… μαζοχιστική χροιά σε όσα κάνεις και το «πονάω αλλά μου αρέσει» είναι για σένα το «μότο» αυτής της περιόδου. Αν όμως συμπεριφέρεσαι λες και χρωστάς σε κάποιον/α, το πιθανότερο είναι κάποια στιγμή οι ενοχές να «γυρίσουν» σε θυμό και «να χαθεί η μπάλα» ιδιαίτερα σε συναισθηματικά ζητήματα. Επιπλέον, καλείσαι να «σκύψεις» πάνω σε ότι απασχολεί προσφιλή και αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα, βέβαια, η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου, σηματοδοτεί μια «χαλαρή» καθημερινότητα, με ευχάριστα δρώμενα στο διαδίκτυο ή το τηλέφωνο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνουν πιέσεις αλλά και έκτακτες αναγκαιότητες στο σπίτι ή την οικογένειά σου, σε κάθε περίπτωση όμως μην βιαστείς να δράσεις, πριν τσεκάρεις το τι ακριβώς συμβαίνει και την επάρκειά σου σε μέσα και προαπαιτούμενα. Επιπλέον, ίσως να χρειαστούν τεχνικές εργασίες στο σπίτι σου, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψουν θέματα με την οικοσκευή σου. Παράλληλα βέβαια η Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου αίρει ψυχολογικούς περιορισμούς σε σχέση με αυτά που έχεις ή… δεν έχεις, με συνέπεια να γίνεις πολύ πιο «άνετος/η» ως προς την διαχείριση των οικονομικών σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου σε βοηθά να κρύψεις ατέλειες και να πάρεις με «μαλαγανιές» αυτό που θέλεις κι όλοι/ες να είναι ευχαριστημένοι/ες! Ανάλογη πολιτική ωστόσο μπορεί να ακολουθήσει και κάποιος/α άλλος/η απέναντί σου… Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο σε παραπέμπουν σε δράσεις σχετικές με την επιμόρφωσή σου, από την άλλη πλευρά όμως σε θέλει πολύ πιο προσεκτικό/η στις μετακινήσεις σου ή τον χειρισμό συσκευών και εργαλείων που θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιές. Επιπλέον, η σχέση σου με έναν γείτονα ή συγγενή περνά από κρίση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο σε ωθούν να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική, αφού οι εξελίξεις είναι «μια κρύο, μια ζέστη». Σε κάθε περίπτωση όμως το καλύτερο θα ήταν να τηρήσεις μια στάση αναμονής, διασφαλίζοντας συνάμα τα κυριαρχικά συμφέροντά σου και μόνον στην περίπτωση που σου επιβληθούν κάποιες καταστάσεις άρχισε να ψάχνεις άμεσους τρόπους οικονομικής ανάκαμψης. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου θα… ήθελε πολύ να έχεις ένα pet για νε το φροντίζεις και να εκφράσεις τις ευαισθησίες σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε θέλουν δυναμικό/η αλλά και «γειωμένο/η», ώστε να πετύχεις ότι σχεδιάζεις. Το «μότο» είναι ένα βήμα πίσω και δύο μπροστά και σίγουρα η πείρα που έχεις αποκομίσει στην ζωή σου θα «μετρήσει». Αν βέβαια δεν την διαθέτεις, τότε θα «ψηθείς» από τις ίδιες τις εξελίξεις! Επιπλέον, πρόσεξε μήπως πάθεις κάποια ζημιά εξ αιτίας μιας «άτσαλης» ή βιαστικής κίνησης. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας συμβάλλει στο να χαρίσεις ή να σου χαρίσουν κάτι, στις «κανονικές οικονομικές συναλλαγές σου όμως, το πιθανότερο είναι να κάνεις άστοχες κινήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να επιμεληθείς τον χώρο σου, δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα, είτε για να ευχαριστήσεις κάποιον/α καλεσμένο/η, είτε για την… πάρτη σου! Ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ φιλοξενούμενος/η σε ένα «παλάτι». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνουν πιέσεις και εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, σου δείχνουν όμως και τον δρόμο για να ξεσκεπάσεις παρασκηνιακές ενέργειες. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, καλείσαι να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη θεραπεία, χωρίς σπασμωδικές αντιδράσεις κι υπερβολές.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/04: Ευχάριστη, θετική και αρκετά τυχερή προβλέπεται η σημερινή μέρα ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ