ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους αυξάνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου αλλά μάλλον δεν σε βοηθά να επικεντρωθείς σε ένα θέμα ή μια δραστηριότητα, εξ αιτίας των διαρκών εναλλαγών στις διαθέσεις των άλλων αλλά και μιας δικής σου αβεβαιότητας ή πολυδιάσπασης. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε καλεί να «τα βρεις» με τον εαυτό σου, φροντίζοντας συνάμα να αποστασιοποιηθείς από φήμες και παρασκηνιακές ενέργειες. Αντίθετα, ένα όνειρο μπορεί να σε διαφωτίσει για το ποια είναι η κατάσταση στην πραγματικότητα, ανεξάρτητα με το τι νομίζεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να εξασφαλίσεις πλήρως τα αναγκαία, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος και σίγουρα μπορείς να τα καταφέρεις, παρά την αβεβαιότητα που θα σου προκαλέσουν κάποιες διακυμάνσεις κατά την διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά με κάποια «φευγάτα» άτομα, με καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές αναζητήσεις. Ωστόσο μπορεί να προκύψει κι ένα θέμα εμπιστοσύνης με ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, που σου τα παρουσιάζει όλα ρόδινα ενώ… δεν είναι!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιο σου σε ωθεί να ασχοληθείς με πολλά, μπορεί ωστόσο να δώσεις προτεραιότητα σε μάλλον ανούσιες υποθέσεις, προσπερνώντας κάτι άλλο σοβαρό, γι’ αυτό ξεκίνα από αυτά που πρέπει να γίνουν. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα η τάση σου προς το… παραμύθι διογκώνεται και η μια όψη του νομίσματος έχει να κάνει με την δική σου δυνατότητα «να κάνεις το άσπρο, μαύρο» ξεγλιστρώντας από τα δύσκολα. Η άλλη όμως αποτυπώνει πρόσωπα που σου τάζουν ή καλλιεργούν μια άτοπη αισιοδοξία, προκειμένου να σε έχουν… του χεριού τους!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους φέρνει τρεχάματα για εργασιακά και οικονομικά ζητήματα μην φας όμως όλη την ημέρα σου με αυτά αφού είναι εξ ίσου σημαντικό το να ηρεμήσεις και να ξεκουραστείς. Επιπλέον, μπορεί να επισκεφθείς κάποιον ειδικό για την υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα προσδίδει μια ιδιαίτερη «αύρα» στις επαφές ή τις μετακινήσεις σου και είναι πιθανό να βιώσεις κάτι μεταφυσικό ή «παραμυθένιο» Επιπλέον όμως ενδέχεται να συμβάλλει σε ακυρώσεις δράσεων αλλά και σε λάθη ή παρεξηγήσεις στις συνεννοήσεις σου.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια και να «ανοίξεις» τον κύκλο σου, κρατώντας όμως μια απόσταση τόσο από τις υπερβολικά ανάλαφρες συμπεριφορές, όσο και από άτομα που λένε πολλά αλλά ένας… θεός ξέρει «τι καπνό φουμάρουν»! Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να σου «φουσκώνει τα μυαλά» σε οικονομικά ζητήματα, κινδυνεύεις είτε να ξοδέψεις όλο το αποθεματικό σου, προκειμένου να ικανοποιήσεις ανάγκες, που στην πραγματικότητα δεν έχεις, είτε να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης από «επιτήδειους».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να σε «τρέξει», είτε για την αντιμετώπιση κάποιων έκτακτων καταστάσεων, είτε για την άμεση αξιοποίηση μιας ευκαιρίας. Σε κάθε περίπτωση οφείλεις να αντιμετωπίσεις ευέλικτα την κατάσταση, αφού τα δεδομένα θα αλλάζουν διαρκώς προς την… αντίθετη κατεύθυνση! Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε βοηθά να κρύψεις τις αδυναμίες σου, αν όμως σου προταθεί κάτι, στην καλύτερη περίπτωση κινείται στην σφαίρα της ουτοπίας και στην χειρότερη του δόλου. Κι όσο εσύ διατείνεσαι ότι «σιχαίνεσαι το ψέμα», τόσο αυτό θα σε… πολιορκεί!

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους τονίζει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, με μια αρκετή δόση όμως άγχους, καλείσαι λοιπόν να αξιολογήσεις αυτά που έχουν πραγματική αξία για σένα και να προσπεράσεις κάθε άσχετη ή ανούσια παρέμβαση. Καλό είναι επίσης να αφιερώσεις χρόνο στην εκμάθηση μιας τεχνικής και την επιμόρφωσή σου. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να επηρεάζει τα εργασιακά σου, πολλά είναι εκείνα που… δεν θα γίνουν, ίσως όμως αυτό να σου βγει τελικά σε καλό. Επιπλέον είναι μια ευκαιρία να «κλέψεις» χρόνο για να ηρεμήσεις κοντά στην φύση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα ενδέχεται να προκύψουν κάποια έκτακτα έξοδα που ίσως σε αγχώσουν, ωστόσο η Νέα Σελήνη στους Διδύμους δεν θα σε αφήσει παραπονεμένο/η, φέρνοντας μάλλον απρόσμενες οικονομικές βοήθειες. Θα πρέπει κι εσύ όμως να περιορίσεις τα αχρείαστα έξοδα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα σε ωθεί να εμψυχώσεις και να ενθαρρύνεις πρόσωπα που εμφανίζονται να βρίσκονται σε δύσκολη θέση, κατά τα άλλα όμως στις πιο στενές σχέσεις σου είναι σκόπιμο να διατηρήσεις σοβαρές επιφυλάξεις, αφού τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται ή σου παρουσιάζονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να γίνεις πιο διαλλακτικός στις επαφές και τις συνεργασίες σου, αφού θα «πέσεις» επάνω σε άτομα με διαφορετικές αντιλήψεις, που δεν το λες κι εύκολο να «παντρευτούν», προσπάθησε ωστόσο να διαπραγματευτείς το καλύτερο για σένα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να εξωραΐσεις τον χώρο σου αλλά και να ονειρευτείς έναν καλύτερο κόσμο για σένα και τους οικείους σου. Όσον αφορά όμως σε περιουσιακά θέματα, επικρατεί… χάος, ίσως μάλιστα κάποιος/α να σου δίνει πλαστά στοιχεία ή απλά σου τάζει για να σε «τουμπάρει»!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους σε καλεί να ασχοληθείς με τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας σου, χωρίς όμως να ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου. Επιπλέον, μπορεί να υπάρξουν επαφές και συναντήσεις για ένα εργασιακό σου ζήτημα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει μεν να «ξεχαστείς» μέσα από ένα ταξίδι ή μια φιλοσοφική αναζήτηση, όσον αφορά όμως σε καθαρά πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, είτε εσύ μπερδεύεσαι, είτε οι άλλοι…. ονειροβατούν, με συνέπεια πολλά από τα σχέδιά σου να ακυρωθούν ή να πάνε «στον βρόντο».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στρέφει το ενδιαφέρον σου στις ανάγκες ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου κι αν έχεις παιδιά, το πρώτο ζητούμενο είναι να ξεπεράσουν κάποιες μαθησιακές δυσκολίες ή ένα προσωπικό θέμα που τα απασχολεί. Παράλληλα, με το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα να δημιουργεί «πλαστές» ανάγκες, ενδέχεται να προβείς σε αχρείαστες αγορές ή να «τσιμπήσεις» σε μια υποτιθέμενη προσφορά, που όμως κρύβει παγίδες. Επιπλέον, οφείλεις να είσαι λιγότερο αφηρημένος/η, αφού δεν θέλει και πολύ για να τα… κάνεις θάλασσα στις συναλλαγές σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους ενδέχεται να συμβάλλει σε μια μικρή οικογενειακή αναστάτωση, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς προσωρινά από μεταβολές που δεν είναι της αρεσκείας σου ή την αναγκαστική συνύπαρξη με άτομα που οι απόψεις σας διαφέρουν πολύ. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Ποσειδώνα προάγει τις καλλιτεχνικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις σου, ενώ σε βοηθά να κρύψεις κάθε αδυναμία σου, ωστόσο μια… ανάλογη πολιτική ακολουθούν και οι άλλοι απέναντί σου και δεν θα πρέπει να παρασυρθείς από κολακείες, αφού απλά στοχεύουν στο να γίνεις εκμεταλλεύσιμος/η.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/05 : Κάνε σχέδια για τα επαγγελματικά σου ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ