ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη σε καλεί να κάνεις το «μεγάλο βήμα» σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ μπορεί να συμβάλλει καταλυτικά και στην θετική εξέλιξη ενός περιουσιακού θέματος. Επιπλέον, μπορεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου σε κόσμο ή να βρεθείς σε μια ανάλογη εκδήλωση «εκτός έδρας», παίρνοντας «πόντους» και στην καριέρα σου, που έχει πάρει για τα καλά «την ανιούσα». Στον αντίποδα όμως, με τον Κρόνο στον Υδροχόο, μια φιλία σου μπορεί να βρεθεί σε «στενωπό» και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να κινηθείς ακριβοδίκαια, αποφεύγοντας τις ακρότητες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να σου φέρει μια «μοναδική» όσο και ευχάριστη είδηση, ενώ ευνοεί τα ταξίδια, τις εκδρομές αλλά και την απόκτηση ενός μέσου, μοναδικού στο είδος του. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο βρίσκεται «στα πάνω του», κάτι που θα έχει θετικές συνέπειες και στην δική σου ζωή. Παράλληλα όμως, κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις σου δεν… μπορούν να περιμένουν και ο Κρόνος στον Υδροχόο σε παραπέμπει σε επιπλέον ευθύνες, που θα «κόψουν» κάτι από τον ελεύθερο χρόνο σου. Επιπλέον, επιβάλλεται να βάλεις φρένο σε κάποιον/α, που δεν φέρεται υπεύθυνα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ανεξάρτητα με τον πλούτο που σου προσφέρεται σαν προοπτική, ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω σε καλεί να είσαι πολύ επιφυλακτικός/η απέναντι σε μια πρόταση οικονομικού περιεχομένου, αφού είναι πιθανό να γίνεται εκ του πονηρού ή να κρύβει μελλοντικές παγίδες, ιδιαίτερα στην περίπτωση μιας χρηματοδότησης. Αν βέβαια είσαι τυχερός/η μπορεί να λάβεις και μια κληρονομιά ή μια αποζημίωση. Παράλληλα, με τον Άρη στους Ιχθύς, ένα πρόσωπο που «έχει λόγο» στην ζωή σου, διαφωνεί με τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα κι ίσως τελικά δεν αποφύγεις μια «ηχηρή» σύγκρουση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη σε καθιστά αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή στις εξελίξεις και είναι πιθανό να κάνεις μια «κίνηση ματ», ενώ σε κάθε περίπτωση θα σε φέρει κοντά σε άτομα που σε συμπαθούν ιδιαίτερα ή εκτιμούν το έργο και την στάση σου, με αποτέλεσμα κάποια πράγματα να γίνουν πολύ πιο εύκολα για σένα. Επιπλέον, η σύναψη μιας συμφωνίας φαίνεται να σου ανοίγει τον δρόμο προς την επιτυχία και καλό είναι να μην χάσεις την ευκαιρία. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε καλεί να αποφύγεις τα περιττά έξοδα και κυρίως να μην δανείσεις χρήματα, αφού δεν θα σου επιστραφούν.

ΛΕΩΝ

Η Ηλιακή έκλειψη σε βοηθά να βελτιώσεις την ψυχική και σωματική σου ευεξία, με την συνδρομή ατόμων που ξέρουν από αυτά ή μιας θεραπευτικής προσέγγισης, που… όμοιά της δεν υπάρχει! Επιπλέον, κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες θα σε βοηθήσουν να δράσεις εκ του ασφαλούς στην δουλειά σου, ίσως μάλιστα να ξεμπροστιαστούν και οι «κακοί». Παράλληλα όμως με τον Κρόνο απέναντί σου, θα πρέπει να είσαι πολύ επιφυλακτικός και τυπικός/η με τις συνεργασίες σου, ώστε να αποφευχθούν παρεξηγήσεις. Επιπλέον υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να γίνεις αντικείμενο μιας αυστηρής κριτικής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη σε καλεί να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα που σου παρέχουν φίλοι/ες και γνωστοί/ες, διασκεδάζοντας αλλά και δρομολογώντας δράσεις που σε ωφελούν. Επιπλέον, ένας συλλογικός φορέας μπορεί να παίξει καταλυτικό και θετικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε καλεί να φροντίσεις την υγεία και την διατροφή σου, περιορίζοντας συνήθειες που σε βλάπτουν, ίσως όμως χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε ένα πρόσωπο που έχει την ανάγκη σου, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβεις υπό την προστασία σου ζώα ή φυτά που υποφέρουν.

ΖΥΓΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη μπορεί να συμβάλλει σε μια επαγγελματική ή κοινωνική επιτυχία, μοναδική στο είδος της, ίσως μάλιστα να πάρεις μια πρωτοβουλία, σπάνια για τα δεδομένα σου. Επιπλέον, ένα ισχυρό πρόσωπο φαίνεται να τα «ποντάρει» όλα επάνω σου και δεν έχεις παρά να δικαιώσεις την επιλογή του. Από την άλλη πλευρά όμως, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε «βασανίζει» με ζητήματα των αγαπημένων σου κι εδώ είναι που πρέπει να διαχειριστείς «σοφά» τα πράγματα, τηρώντας το μέτρο και αποφεύγοντας να πάρεις μια «τελειωτική» απόφαση, αφού το ζητούμενο είναι ο συμβιβασμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη σου δίνει κίνητρο και ευνοεί τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ανοίγοντας «πόρτες» και στο εξωτερικό, ίσως μάλιστα να κλείσεις μια συμφωνία. Επιπλέον, είναι πιθανό να πετύχεις κάτι «μεγάλο» στις σπουδές σου ή σε μια νομική υπόθεση, ιδιαίτερα αν το διακύβευμα είναι οικονομικό. Παράλληλα όμως ο Κρόνος στον Υδροχόο μεγεθύνει τις οικογενειακές ευθύνες σου, ενώ δεν ευνοεί «επεκτατικές» κινήσεις σε περιουσιακά ζητήματα αλλά μια μάλλον συμβιβαστική πολιτική. Επιπλέον, ένας οικείος σου βρίσκεται σε δύσκολη θέση και σίγουρα θα χρειαστεί την συνδρομή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Ηλιακή έκλειψη ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως μπορέσεις να αγοράσεις κάτι που «έχεις βάλει στο μάτι» εδώ και καιρό, ενώ «παίζει» και μια ιδιαίτερα πετυχημένη επένδυση. Επιπλέον, αν αναζητάς κάποιου είδους εγγύηση ή χρηματοδότηση, θα την λάβεις και μάλιστα με καλούς όρους Από την άλλη πλευρά, ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνει καθυστερήσεις ή «εμπλοκές» στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ιδιαίτερα εκείνες που έχουν αμιγώς ψυχαγωγικό χαρακτήρα. Όσον αφορά όμως σε διαβάσματα μελέτες και καθημερινές υποχρεώσεις, θα έχεις την ευκαιρία να βάλεις τα πράγματα σε μια τάξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Ηλιακή έκλειψη προάγει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι όχι με… όποιον κι όποιον αλλά με άτομα που «λύνουν και δένουν» στον τομέα τους! Είναι λοιπόν μια ευκαιρία να «ξανοιχτείς» κοινωνικά ελπίζοντας στα καλύτερα και ιδιαίτερα σε μια συνεργασία, που θα σε ενθαρρύνει «να ανοίξεις τα φτερά σου», μπορεί ωστόσο να καρπωθείς τα οφέλη και από μια διάκριση ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε καλεί να είσαι φειδωλός/η στα έξοδά σου, φροντίζοντας πρωτίστως για την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Από την άλλη πλευρά όμως ευνοεί τις πωλήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Ηλιακή έκλειψη προοιωνίζει ένα επιτυχημένο «άνοιγμα» στην δουλειά σου, ενώ δεν αποκλείεται να δικτυωθείς με πρόσωπα ή φορείς που θα σου προσφέρουν κάθε δυνατή υποστήριξη αρκεί κι εσύ να ταχθείς με το μέρος τους. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας-διατροφής, θα βρεις τις απαντήσεις που ψάχνεις. Παράλληλα όμως με τον Κρόνο στο ζώδιό σου, η πολιτική του μοιράσματος των ευθυνών είναι εκείνη που θα σε δικαιώσει. Μπορεί ωστόσο να αναλάβεις από μόνος/η σου μια «δύσκολη» πρωτοβουλία αλλά και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε κάποιον/α.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Ηλιακή έκλειψη σε φέρνει κοντά σε άτομα συμβατά και… βάλε με τις ιδέες ή τον τρόπο ζωής σου, κάτι που μπορεί να σε βοηθήσει ώστε να εμπλουτίσεις και να αναπτύξεις ακόμη περισσότερο τα δημιουργικά ενδιαφέροντα σου. Ίσως μάλιστα να πάρεις μια μεγάλη χαρά ή ικανοποίηση από ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ενώ «παίζει» και μια εγκυμοσύνη! Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Υδροχόο σε καλεί να μεριμνήσεις για την υγεία ή την διατροφή σου, περικόπτοντας κάποιες «αμαρτωλές» συνήθειες. Επιπλέον, στην δουλειά σου αναμένονται καθυστερήσεις και εμπόδια ή θέματα με το προσωπικό.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/06 : ΝΕΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ , ΝΕΑ ΞΕΚΙΝΗΜΑΤΑ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ