ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου τείνεις να διεκδικήσεις τα δίκια σου με μεγαλύτερη έμφαση, ρισκάροντας θεωρητικά κάποιες από τις ισορροπίες της ζωής σου αλλά όλο αυτό μάλλον σε καλό θα σου βγει, αφού θα δώσεις ένα σαφές «στίγμα» για το τι επιδιώκεις και κυρίως το τι… δεν θέλεις! Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα διεγείρει τις δημιουργικές τάσεις σου κι είναι πιθανό να πετύχεις πράγματα που θα σε κάνουν να καμαρώνεις, όσον αφορά όμως σε προσωπικά και συναισθηματικά θέματα η αστάθειά σου «τα σπάει». Αν πάλι έχεις παιδιά, έχε τα από κοντά, για κάθε ενδεχόμενο!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να παρευρεθείς σε μια κοινωνική εκδήλωση, αφού σε κάθε περίπτωση θα λάμψεις με την παρουσία σου. Επιπλέον παρά τις όποιες… γκρίνιες μπορείς να βρεις λύσεις και σε οικογενειακά ή περιουσιακά ζητήματα. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό είναι πιθανό να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές καταστάσεις, που θα σε κάνουν «να πέσεις από τα σύννεφα», αν όμως είχες «διαβάσει» τα σημάδια νωρίτερα, ίσως και να είχες προλάβει τα χειρότερα. Ωστόσο στην υγεία σου μπορεί να σου προκύψει ένα έντονο αλλά περαστικό θέμα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε παροτρύνει να «ξεπορτίσεις» ή να ενημερωθείς για τα τεκταινόμενα αλλά και να μην το πράξεις, οι πληροφορίες θα έρθουν να σε… βρουν! Από εκεί και ύστερα το θέμα είναι να επικεντρωθείς στα ουσιαστικά. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό η περίοδος για σένα χαρακτηρίζεται από μαχητικές κοινωνικές δραστηριότητες και πρωτοβουλίες, χωρίς να αποκλείεται και η πολιτική σου «στράτευση». Από την άλλη πλευρά όμως δεν αποκλείεται να διακοπεί μια τρέχουσα φιλία σου, εξ αιτίας της αντιπαράθεσης εγωισμών ή τις εκατέρωθεν αυθαίρετες πρακτικές

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Στα επαγγελματικά σου, οι εξελίξεις τρέχουν ίσως γρηγορότερα από όσο θα επιθυμούσες, ίσως μάλιστα να ενοχληθείς από την προχειρότητα ή την βιασύνη με την οποία αντιμετωπίζουν κάποιοι/ες τις καταστάσεις, με συνέπεια να τα «τσουγκρίσεις» μαζί τους. Έτσι κι αλλιώς όμως, με τον Άρη στον Κριό η αμεσότητα είναι που δίνει λύσεις, οπότε πάρε εσύ την πρωτοβουλία για να τους/τις προλάβεις! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Λέοντα τα οικονομικά σου θυμίζουν… ασανσέρ, αν είναι όμως να κάνεις δώρα δίνοντας χαρά σε αγαπημένα σου πρόσωπα, τότε… χαλάλι τα έξοδα!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά πρωταγωνιστή των εξελίξεων αλλά και «στόχο» των κοσμικών δυνάμεων, είναι σκόπιμο λοιπόν να «βγάλεις» τον καλύτερο εαυτό σου, προσπερνώντας εγωισμούς και άσκοπες εκκεντρικότητες. Αντίθετα η αυτοθυσία σου για όποιον αγαπάς θα εκτιμηθεί δεόντως. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό τείνει να σε ανακατέψει με τις ζωές γνωστών ή συγγενών και μπορεί τελικά να βρεθείς εν μέσω «πυρών» που ανταλλάσουν μεταξύ τους, με προοπτική μάλιστα να δοθεί συνέχεια στις δικαστικές αίθουσες. Αντίθετα το να εντρυφήσεις σε γνωστικά πεδία θα έχει γόνιμα αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα μια υπόθεση σου μπορεί να λάβει νέα τροπή, ύστερα από μια κρυφή στήριξη ή την αποκάλυψη ενός μυστικού, δώσε βάση όμως και σε ένα θέμα υγείας που θα έπρεπε να έχει ήδη αντιμετωπιστεί κι αν δεν έχεις τα μέσα, τουλάχιστον ξεκουράσου. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό μπορείς να κερδίσεις περισσότερα λειτουργώντας με το ένστικτό σου και παίρνοντας ένα σχετικό ρίσκο. Επιπλέον μπορεί να ωφεληθείς από ένα «παράθυρο» και να προβείς σε μια σημαντική περιουσιακή ρύθμιση. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχε τον νου σου και στα «αρπακτικά».

ΖΥΓΟΣ

Με τον Άρη απέναντί σου πρέπει -θες, δεν θες- να υπολογίσεις και τους άλλους, είτε ως πιθανούς συμμάχους, είτε όμως και ως αντιπάλους κι επειδή σε αυτήν την φάση τα πράγματα είναι το ίδιο κοντά σε μια συμπόρευση και σε μια ρήξη, φρόντισε τουλάχιστον να μην… χάσεις στις σχετικές διαπραγματεύσεις! Αν τώρα «σου την πέσουν» άγαρμπα, υπάρχουν και τα δικαστήρια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σου φέρνει μια νέα και πολλά υποσχόμενη φιλία αλλά ίσως να αποκομίσεις και μια αίσθηση μεγαλείου μέσα από την συμμετοχή σου σε ένα κλαμπ ή μια συλλογική προσπάθεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα να σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις, δεν έχεις παρά να επικεντρωθείς στους στόχους και το έργο σου, μένοντας αξιοπρεπής και χωρίς να προσβάλλεις ή να υποσκάψεις όσους/ες διαφωνούν με την πολιτική σου. Παράλληλα, ο Άρης στον Κριό σε ωθεί να διεκπεραιώσεις μια σειρά εργασιών κι εδώ θα «μετρήσουν» τόσο η εμπειρία σου, όσο και η αποφασιστικότητά σου, αφού σίγουρα θα χρειαστεί να επιδείξεις πυγμή απέναντί σε αυθαιρεσίες άλλων. Επιπλέον βέβαια, μην αμελήσεις την υγεία σου, αφού μια ενόχληση μπορεί να σε… ταράξει στον πόνο!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Κριό αναδεικνύει ζητήματα σχετικά με αγαπημένα σου πρόσωπα, όχι όμως απαραίτητα με… ήπιο τρόπο! Και βέβαια η ένταση έχει την καλή πλευρά της, ιδιαίτερα σε σχέση με την από κοινού συμπόρευση για την επίτευξη ενός σκοπού, έχει όμως και την… κακή, αφού μπορεί να γίνει «χαμός» από μια ασήμαντη αφορμή. Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μια ζωηρή κινητικότητα στην καθημερινότητά σου, με τις επαφές και τις μετακινήσεις σου να είναι περισσότερες του συνηθισμένου και πέρα από καταναλωτής ψυχαγωγικών θεαμάτων μπορείς να γίνεις και ο… παραγωγός τους!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Κριό το πάει… φιρί-φιρί για να σε «ταράξει» με εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένεια σου κι αν δεν κρατήσεις την ψυχραιμία σου, επιβάλλοντας συνάμα ένα συγκεκριμένο «διοικητικό» πλάνο, μπορεί «να χάσεις τα αβγά και τα καλάθια». Αν πάλι εκκρεμούν τεχνικές εργασίες στον χώρο σου, μην τις αφήσεις σε «άσχετους» . Παράλληλα, η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να καλύψεις επιθυμίες και ανάγκες, μην «κολλάς» όμως στις επωνυμίες των προϊόντων, για να μην πληρώσεις «τον κούκο, αηδόνι» Δρομολογείται επίσης και μια ρύθμιση χρεών και γενικότερα φορολογικών υποθέσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου συμβάλλει σε «ζυμώσεις» στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, με τα δεδομένα να αλλάζουν διαρκώς και από αυτήν την άποψη είναι σκόπιμο να περιμένεις και να μην βγάζεις πρόωρα συμπεράσματα. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα ενταθούν, ίσως μάλιστα ένας ανταγωνισμός να «θρέψει» και να φουντώσει το ενδιαφέρον σου. Να θυμάσαι ωστόσο ότι μια διαμάχη μπορεί εύκολα να πάρει διαστάσεις και μάλιστα νομικές. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις το μορφωτικό σου επίπεδο ή να μάθεις μια νέα τεχνική.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σου ανοίγει μια σειρά από νέες εργασίες κι εσύ καλείσαι να κάνεις μια ορθή διαχείριση του χρόνου και των δυνάμεών σου, ώστε να έχεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Επιπλέον, σε καλεί να πάρεις τις αποφάσεις σου γύρω από θέματα υγείας και διατροφής. Παράλληλα, με τον Άρη στον Κριό τα δεδομένα στον οικονομικό τομέα αλλάζουν γρήγορα γι’ αυτό μην βραδυπορείς και κυρίως μην… χαζεύεις! Αν δε ρισκάρεις λίγο παραπάνω θα δικαιωθείς, όσο κι αν διαμαρτύρονται κάποιοι/ες, χώρια που μια έντονη διαφωνία θα γίνει αφορμή κι αιτία για να παρθούν αποφάσεις που έχουν ήδη καθυστερήσει.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/07 : Είναι μια ισχυρή περίοδος για να εστιάσεις στους μακροπρόθεσμους στόχους ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ