ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής απέναντί σου μπορεί να δημιουργήσει επιπλοκές στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, εξ αιτίας ενός ζητήματος που αντιμετωπίζεις περισσότερο συναισθηματικά από όσο θα έπρεπε. Παράλληλα, η ημέρα δεν είναι εύκολη για εξωστρεφείς δραστηριότητες κι ίσως να ταλαιπωρηθείς αν αποφασίσεις να μετακινηθείς για λόγους αναψυχής και μόνον. Αντίθετα, με την Σελήνη στον Τοξότη να παραπέμπει σε αναγκαστικές επιλογές, οφείλεις να τηρήσεις τα δέοντα και το πρωτόκολλο, σε βάρος των «θέλω» σου. Το διάβασμα πάντως όχι μόνο επιτρέπεται αλλά… επιβάλλεται!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Τοξότη να σε βάζει σε καταναλωτικούς πειρασμούς, οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός στις αγορές σου, αφού μπορεί να «φορτωθείς» με σκάρτα ή ελαττωματικά προϊόντα. Επιπλέον αν σου ζητηθούν δανεικά και τα δώσεις, θεώρησέ ντα ως… χαμένα! Αντίθετα όμως μπορείς να «τρέξεις» μια σημαντική πώληση, που θα σου δώσει την δυνατότητα να κλείσεις κάποιες «τρύπες» στον ισολογισμό σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό σου συνιστά να εφαρμόσεις «με το νι και με το σίγμα» μια θεραπευτική αγωγή αλλά και να μην αδιαφορήσεις για τις λεπτομέρειες στα εργασιακά σου..

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη απέναντί σου, σε ωθεί να ασχοληθείς με υποθέσεις άλλων, το αποτέλεσμα των ενεργειών σου ωστόσο δεν θα σε ικανοποιήσει. Ίσως μάλιστα, να σου ασκηθεί αυστηρή κριτική από έναν συνεργάτη ή τον κοινωνικό σου περίγυρο, κάτι που μπορεί να περιπλέξει τα πράγματα αλλά και να αναδείξει προβλήματα που τόσο καιρό ήταν «κάτω από το χαλί». Παράλληλα, με τον Ερμή στον Ζυγό μπορεί μεν να «τα δώσεις όλα» προκειμένου να ευχαριστήσεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είναι όμως ζήτημα το αν θα αναγνωριστούν οι κόποι σου, ίσως μάλιστα να χαλάσουν όλα από μια «απίθανη» λεπτομέρεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον Ζυγό μπορεί να σε φέρει σε «απόγνωση» με αφορμή κι αιτία ένα οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα, που κολλάει σε λεπτομέρειες ακατανόητες για σένα αλλά μέχρι να διευθετηθούν δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς. Παράλληλα, η μέρα θα αποδειχθεί περισσότερο κουραστική από όσο υπολόγιζες και καλό είναι να μοιράσεις έγκαιρα τις δουλειές ανάλογα με τις δεξιότητες του καθενός. Αν όμως τα πάρεις όλα επάνω σου τότε θα μείνεις με το παράπονο ότι εσύ κοπιάζεις κι οι άλλοι… κάθονται! Επιπλέον, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να κάνεις δίαιτα και να περιορίσεις συνήθειες που σε βλάπτουν.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Τοξότη δοκιμάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου κι ίσως μάθεις κάτι που θα σε στενοχωρήσει. Αν όμως απογοητευθείς από την συμπεριφορά κάποιου/ας, το «μήνυμα» είναι ότι αν δώσεις «χώρο», απλά σου ζητάνε κι άλλο! Επιπλέον δεν πρέπει να επενδύσεις σε άτομα ή προοπτικές αφού τα αποτελέσματα θα είναι πολύ φτωχά, ούτε και να ενθουσιάζεσαι. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό θέτει εμπόδια στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ίσως μάλιστα να ταλαιπωρηθείς και στο διαδίκτυο, μπορείς ωστόσο να μελετήσεις στοιχεία και δεδομένα, ώστε να είσαι προετοιμασμένος/η.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη αναδεικνύει πιέσεις σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένεια σου και αφού μια στενοχώρια θα την… πάρεις φρόντισε τουλάχιστον να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, ορίζοντας τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις του καθενός. Επιπλέον καλείσαι να ξεφορτωθείς κάποια αντικείμενα που δεν έχουν πια χώρο στην ζωή σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό μπορεί να ματαιώσει μια αγορά εξ αιτίας μιας έκτακτης υποχρέωσης που θα προκύψει, ενώ σοβαρές αντενδείξεις υπάρχουν και για τυχόν επενδυτικά σχέδια. Ωστόσο η τάση σου να «ψειρίζεις» τα πράγματα θα σε δικαιώσει.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε θέλει πιο σοβαρό/η και προσεκτικό με τις λεπτομέρειες, έστω κι αν με αυτόν τον τρόπο καθυστερήσεις περισσότερο ή περιοριστούν οι χαρές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη «απαιτεί» να θέσεις όρια στην σχέση σου με ένα γείτονα ή συγγενή σου, που μάλλον κοιτά την ευκολία του και ζητά περισσότερα από αυτά που μπορείς να δώσεις. Επιπλέον, ίσως αναβάλεις κάποιες δράσεις σου λόγω έκτακτων υποχρεώσεων, ενώ αν ταξιδέψεις, καλό είναι να γίνει για επαγγελματικούς λόγους, αφού κάθε απόπειρά σου να το συνδυάσεις με διασκέδαση, θα «σκοντάψει».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει ένα… στερητικό σύνδρομο, αφού κάποια πράγματα που θέλεις, αντί να έρχονται προς εσένα… φεύγουν! Επιπλέον οφείλεις να είσαι φειδωλός στα έξοδα σου, αφού οι αγορές δεν θα «σου βγουν», ενώ θα υπάρξει και μια έκτακτη ανάγκη. όχι απαραίτητα δική σου αλλά κάποιου του στενού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό σε θέλει προσεκτικό σε σχέση με μια σύμβαση εργασίας. Αν πάλι σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, να μην προχωρήσεις άμεσα σε μια θεραπευτική αγωγή αλλά να περιμένεις μέχρι να διευκρινιστούν όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο ενθουσιώδη, κάτι όμως που δεν συνάδει με την αντικειμενική πραγματικότητα και τελικά μπορεί να «σου κοπούν τα φτερά» με όλα αυτά που θα γίνουν ή… δεν θα γίνουν. Δώσε λοιπόν προτεραιότητα σε εκείνα που καλώς ή κακώς πρέπει να γίνουν, αφήνοντας κατά μέρος την διάθεσή σου για μια «εύκολη» ζωή. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό μπορεί να σε εγκλωβίσει σε μια παρέα που θέλεις μεν να ξεφορτωθείς αλλά κοινές υποχρεώσεις ή δεσμεύσεις σε εμποδίζουν να το πράξεις, ενώ δεν αποκλείεται να σου «φορτωθεί» κι ένα προβληματικό ή «σπαστικό» άτομο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Ζυγό σου φέρνει αυξημένα καθήκοντα και μια περίπλοκη υπόθεση στην οποία πρέπει να βρεις λύσεις αλλά αν δεις πως δεν βγαίνει άκρη, απευθύνσου στους ειδικούς. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη να αναδεικνύει μεταξύ άλλων θέματα υγείας, που η αφετηρία τους ανάγεται σε μια περίοδο που πιέστηκες υπέρ το δέον, το σωστό θα ήταν να κάνεις πρώτα μια «στάση» ως προς τις εξωτερικές δράσεις σου κι ύστερα να πάρεις τις αποφάσεις σου. Ωστόσο λάβε υπόψη σου ότι θα υπάρξουν κι εκκρεμότητες προερχόμενες από κακούς ή επιπόλαιους χειρισμούς άλλων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε πιέζει να ανταποκριθείς σε  υποχρεώσεις που συνδέονται είτε με ένα φιλικό σου άτομο, είτε με μια συλλογική προσπάθεια, να ξέρεις όμως πως ότι προσφέρεις δεν θα «πιάσει τόπο», ίσως μάλιστα να απογοητευθείς από την επικριτική υποδοχή των παρεμβάσεών σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στις μετακινήσεις σου, δεν αποκλείεται μάλιστα να χαλάσει και ένα μέσον που χρησιμοποιείς, ενώ σε κάθε περίπτωση η άγνοια κάποιων λεπτομερειών θα αποβεί καθοριστική. Μελέτησε πρώτα λοιπόν κι αν δεν ξέρεις κάτι απευθύνσου στους ειδικούς.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε πιέζει να ανταποκριθείς σε καθήκοντα και υποχρεώσεις, που μπορεί να είναι και… άλλων, χωρίς να υπολογίζεις σε εξωτερική βοήθεια παρά μόνον στις δικές σου προσπάθειες. Ίσως μάλιστα να βιώσεις μια απόρριψη από ένα ισχυρό πρόσωπο ή να συνειδητοποιήσεις ότι σε χρησιμοποιεί για να σε πετάξει μετά «σαν την τρίχα από το ζυμάρι»! Παράλληλα, ο Ερμής στον Ζυγό σε καλεί να προσπεράσεις αγορές και έξοδα, που αποσκοπούν στην ψυχαγωγία σου, αφού προέχει το να εκπληρώσεις τις υποχρεώσεις σου και να προσανατολιστείς στην κάλυψη των λειτουργικών αναγκών σου.

 

ΠΗΓΗ