ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 22/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου… μακάρι να μπορούσες να εξέλθεις ή να ταξιδέψεις, μείνε ωστόσο στα όσα ευχάριστα σου προσφέρουν οι διαδικτυακές επαφές σου και τα σχετικά θεάματα ή ακροάματα. Επιπλέον, θα μάθεις κάτι ευχάριστο ενώ θα αποκτήσεις ρούχα και αξεσουάρ που σε κάνουν να φαντάζεις ακόμη πιο όμορφος/η. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Έριδος στο ζώδιό σου παραπέμπει σε «μάχες» στα εργασιακά σου, με την έκβασή τους να είναι ενίοτε… καταστροφική! «Παίζει» ωστόσο και ο κίνδυνος να «αρπάξεις» κορωνοϊό ή ένα «συγγενή» του.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου φέρνει οικονομικές ευκολίες κι εξυπηρετήσεις, διώχνοντας μακριά κάθε σχετικό άγχος σου. Κάνε λοιπόν το… κομμάτι σου και απόλαυσε τα όσα σου προσφέρονται, μην παραλείψεις ωστόσο να προσφέρεις και σε όσους/ες αγαπάς, αφού θα σου το ανταποδώσουν στο πολλαπλάσιο. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Έριδος στον Κριό φέρνει έναν «πανικό» για ζητήματα υγείας. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες ζημιές ή αυθαιρεσίες στο εργασιακό σου περιβάλλον, όπου καλείσαι να προασπίσεις δυναμικά τα συμφέροντά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Αφροδίτη απέναντί σου συνηγορεί σε ευχάριστες εξελίξεις και δημιουργεί γόνιμες συνθήκες στις συνεργασίες και τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και δεν έχεις παρά να είσαι περισσότερο ανοικτός/η σε προτάσεις. Επιπλέον παίρνεις «πόντους» λόγω της γοητείας που ασκείς, Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Έριδος στον Κριό εντείνει τους ανταγωνισμούς στις φιλικές σου σχέσεις, ίσως όμως και να χρειαστεί η επείγουσα συνδρομή σου σε ένα πρόσωπο που εκτιμάς κι αντιμετωπίζει κάποιο οξύ θέμα υγείας. «Παίζει» ακόμη η «στράτευσή» σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Από την μια πλευρά, η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε… ξάπλες, με πολλά θέματα από αυτά που σε απασχολούν να τα αναλαμβάνουν άλλοι. Επιπλέον, είναι πιθανό να σου προσφέρουν ένα «πακέτο» ευεξίας αλλά και να αποκτήσεις ένα pet. Από την άλλη πλευρά όμως, η σύνοδος Άρη-Έριδος στον Κριό σου ζητά να επιστρατεύσεις την μαχητικότητά σου, ειδικά σε εργασιακά-επαγγελματικά θέματα, αφού κάποιοι/ες αυθαιρετούν σε βάρος σου. Ίσως πάλι να σε «τρέξει» μια ζημιά στον εξοπλισμό που χρησιμοποιείς, επιβεβαιώνοντας την… κακή σχέση που έχεις με την τεχνολογία!

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου φέρνει περισσότερες χαρές και διασκεδάσεις, και μην παραλείψεις να αναδείξεις τις πιο δημιουργικές σου πτυχές μέσα από το παιχνίδι. Όσο για τα αγαπημένα σου πρόσωπα… αυξάνονται και πληθύνονται, ενώ δεν αποκλείεται να πάρεις μια μεγάλη χαρά από ένα παιδί σου. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Έριδος στον Κριό μπορεί να φέρει μια νομική αντιπαράθεση για εργασιακά ή ιατρικά θέματα. Επιπλέον, πρόσεξε πολύ στις μετακινήσεις σου, αφού ελλοχεύει ο κίνδυνος ατυχήματος ή ενός… κακού συναπαντήματος με τον κορωνοϊό!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε μια ευνοϊκή για σένα περιουσιακή ρύθμιση, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια βοήθεια από την οικογένειά σου. Αν πάλι ψάχνεις για σπίτι, θα βρεις αυτό που ζητάς. Επιπλέον, σε βοηθά να εξωραΐσεις τον χώρο σου και να περάσεις όμορφα… εντός, είτε στον δικό σου χώρο, είτε αλλού. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Άρη-Έριδος στον Κριό σηματοδοτεί μια ένταση ή «κρίση πανικού» που μπορεί και να σωματοποιηθεί καθώς εργάζεσαι. Ενδέχεται πάλι να ξοδευτείς για ένα θέμα υγείας ή για να αποκαταστήσεις ζημιές κι ελλείψεις στον εξοπλισμό σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε μια ευνοϊκή για σένα περιουσιακή ρύθμιση, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις μια βοήθεια από την οικογένειά σου. Αν πάλι ψάχνεις για σπίτι, θα βρεις αυτό που ζητάς. Επιπλέον, σε βοηθά να εξωραΐσεις τον χώρο σου και να περάσεις όμορφα… εντός, είτε στον δικό σου χώρο, είτε αλλού. Παράλληλα όμως, η σύνοδος Άρη-Έριδος στον Κριό σηματοδοτεί μια ένταση ή «κρίση πανικού» που μπορεί και να σωματοποιηθεί καθώς εργάζεσαι. Ενδέχεται πάλι να ξοδευτείς για ένα θέμα υγείας ή για να αποκαταστήσεις ζημιές κι ελλείψεις στον εξοπλισμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τα ταξίδια και τις εξόδους σε αναστολή, η Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου θα σου προσφέρει τις χαρές της μέσα από ευχάριστες ειδήσεις αλλά και γνωριμίες, ενώ είναι πιθανό να αποκτήσεις ρούχα και αξεσουάρ που σε «ανεβάζουν». Παράλληλα όμως, η σύνοδος Άρη-Έριδος στον Κριό κάνει τις διαθέσεις των άλλων απέναντι σου πιο επιθετικές, ίσως μάλιστα να τα «τσουγκρίσεις» με έναν συνεργάτη σου ή να μπλέξεις με δικαστήρια, με αφορμή κι αιτία τα επαγγελματικά σου. Επιπλέον, ένας δικός σου άνθρωπος φαίνεται να κινδυνεύει από ένα εργατικό ατύχημα ή τον κορωνοϊό αυτοπροσώπως.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου και σε θέλει πιο κοινωνικό/η και ανοικτό/η σε προτάσεις, ώστε να εκμεταλλευτείς την θετική προαίρεση των άλλων προς το πρόσωπό σου. Επιπλέον, ίσως προβείς σε μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση, που θα κάνει τους άλλους να σε θαυμάσουν ακόμη περισσότερο. Παράλληλα βέβαια, με την σύνοδο Άρη-Έριδος στον Κριό μπορεί να «ξυπνήσεις» απότομα από μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται κι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε πρόκειται για μια μεταξύ σας ένταση είτε για ένα δικό του θέμα υγείας ή εργασιακό που χρήζει… επιστράτευσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Από την μια πλευρά, η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να αποκαταστήσεις την ψυχική και σωματική σου υγεία, παρέχοντάς σου συνάμα μια σειρά από… ενημερώσεις για τα παρασκηνιακά δρώμενα προσωπικών υποθέσεων. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα pet. Από την άλλη πλευρά όμως, η σύνοδος Άρη-Έριδος στον Κριό δεν σε αφήνει σε ησυχία, προκαλώντας εντάσεις στο σπίτι ή/και την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για ενδοοικογενειακές υποθέσεις, είτε για ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα, «Παίζει» ακόμη να επισκεφθείς ένα νοσοκομείο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου προσδίδει ένα θετικό πρόσημο στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και το ιδανικό για σένα θα ήταν να βρεθείς με φίλους/ες αλλά σε καθεστώς περιορισμού, κάνε ότι καλύτερο μπορείς γι’ αυτό! Ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια ανταλλαγή δώρων, που θα κάνει το κλίμα ακόμη πιο «πανηγυρικό». Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Έριδος στον Κριό μπορεί να προκαλέσει ζημιές στον εξοπλισμό σου. Επιπλέον, καλείσαι να εξαλείψεις ενδεχόμενες εστίες μόλυνσης στο περιβάλλον σου αλλά και να προσέξεις τους χειρισμούς σου με συσκευές ή εργαλεία.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου ευνοεί κάθε τι σημαντικό για σένα, ίσως μάλιστα να υπάρξει και η μεσολάβηση ενός υψηλά ιστάμενου προσώπου που «σε πάει», έχοντας ίσως και… άλλες βλέψεις για το άτομό σου! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις υπέροχα αξεσουάρ ομορφιάς και να ανανεώσεις την εμφάνισή σου. Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Έριδος στον Κριό συνηγορεί σε οικονομικές «ανακατωσούρες» και διεκδικήσεις σε καθεστώς έντασης, ίσως μάλιστα να σου προκύψουν και έκτακτα έξοδα για ένα θέμα υγείας ή την αποκατάσταση μιας ζημιάς.

 

ΠΗΓΗ