ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε παραπέμπει σε θέματα του σπιτιού ή/και της οικογένειάς σου, με τις καταστάσεις ωστόσο να μην καταλήγουν κάπου συγκεκριμένα, οπότε κι εσύ μη «δένεις» τίποτα. Επιπλέον, πέρα από τις εσωτερικές ανακατατάξεις και αλλαγές, είναι πιθανό να δεχθείς επισκέψεις ή να μεταβείς εσύ σε έναν άλλο χώρο. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο πριμοδοτεί την κοινωνική ανάδειξή σου και σηματοδοτεί οφέλη από φίλους/ες ή από πρόσωπα που ξεχωρίζουν στον τομέα τους κι έχουν σπουδαίες «άκρες», μένει όμως το να εκμεταλλευτείς άμεσα την ευκαιρία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Ερμή στον Υδροχόο να προσεγγίζει τον Δία, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να προβληθείς και να προωθήσεις οτιδήποτε σε «ανεβάζει» στα μάτια της κοινωνίας αλλά και να έρθεις σε επαφή με «ισχυρούς» κύκλους που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνο μπαίνουν στο πρόγραμμα οι επαφές με νέους/ες αλλά κυρίως με παλιούς/ες γνωστούς/ες, με κάθε δυνατό τρόπο, από εκεί και ύστερα όμως μένει το να μην αναλωθείς σε… κουτσομπολιά και μόνον αλλά να μάθεις και κάτι πιο ουσιαστικό!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο να «δείχνει» τα οικονομικά σου αλλά και τις επιθυμίες σου, το πιθανότερο είναι να παλινδρομείς για ένα διάστημα από το «έχω» στον «δεν έχω» κι από το «θέλω» στο «δεν θέλω»! Τελικά όμως μπορεί να ξεκινήσεις μια αποταμίευση ή να «φορτώσεις» σε προμήθειες και κάθε τι αναγκαίο σε ένα… lockdown! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο συνηγορεί σε νέες γνωριμίες αλλά φέρνει και ευκολίες στις σπουδές ή σε μια νομική υπόθεση που σε απασχολεί. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια σημαντική βοήθεια από συγγενή ή γνωστό/η σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων, συνάμα όμως σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η και επιρρεπή σε συναισθηματικές αδυναμίες, ίσως μάλιστα να αρχίσεις να γκρινιάζεις ή/και να παρελθοντολογείς… ακατάσχετα, μέχρι τουλάχιστον να βρεις ή να δώσεις μια ζεστή αγκαλιά, που θα «θεραπεύσει» τα πάντα! Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από οικονομικά θέματα ίσως μάλιστα να έχεις και τα «τυχερά» σου. Ίσως πάλι να σου δοθεί μια σπουδαία όσο και ελπιδοφόρα υπόσχεση, μένει ωστόσο το να πραγματοποιηθεί!

ΛΕΩΝ

Ο Ερμής απέναντί σου σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου και παρά τους όποιους περιορισμούς λόγω κορωνοϊού θα έχεις την ευκαιρία να καλοπεράσεις! Επιπλέον, ενώ είναι πιθανό να καρπωθείς την επιτυχία ενός συνεργάτη σου.Παράλληλα, με την Σελήνη στον Καρκίνο να «δείχνει» την σωματική και ψυχική σου ευεξία, καλό είναι να ξεκουραστείς ή/και να μπεις σε μια ενδοσκόπηση αναζητώντας τις ρίζες μιας «κακοδαιμονίας», που σε κατατρέχει και σε αυτό μπορεί να σε βοηθήσει κι ένα όνειρο που θα δεις. Ίσως πάλι να μυηθείς σε παραδοσιακές ή εναλλακτικές θεραπείες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που είχες να δεις καιρό, ενώ «παίζουν» και συλλογικές δράσεις σχετικές με την Παράδοση ή με ζητήματα ανθρωπιστικού ενδιαφέροντος. Μπορεί ωστόσο να ταλαιπωρηθείς… ελαφρώς κι από την συμπεριφορά ενός φίλου ή μιας φίλης, που δεν εννοεί να βγει από το τέλμα που έχει πέσει. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο «δουλεύει» για σένα στα εργασιακά σου και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου, χωρίς χρονοτριβή. Έτσι κι αλλιώς οι ικανότητές σου είναι δεδομένες, απλά τώρα έχεις και την τύχη με το μέρος σου.

ΖΥΓΟΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο καριέρα και οικογένεια γίνονται… ένα, ενώ αποκτούν προτεραιότητα εκκρεμότητες ή θέματα του παρελθόντος. Σε κάθε περίπτωση πάντως ο ρόλος σου στις εξελίξεις θα είναι πρωταγωνιστικός και για μια ακόμη φορά θα κληθείς να «παντρέψεις» το συναίσθημα με την λογική, είτε μέσα σου, είτε γύρω σου. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Υδροχόο σηματοδοτεί ευχάριστες εξελίξεις στην ζωή σου ή την ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ με δεδομένο το ότι η τύχη σου βρίσκεται στα καλύτερά της, δεν έχεις παρά να την δοκιμάσεις και θα σε… ανταμείψει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής στον Υδροχόο σηματοδοτεί ευχάριστες ή θετικές εξελίξεις σε οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, ενώ δεν αποκλείεται να εμπλουτίσεις τον χώρο σου με νέα αποκτήματα ή ακόμη και να μετακομίσεις, αναβαθμίζοντας την ποιότητα της ζωής σου. Παράλληλα, ηΣελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου είτε διά ζώσης, είτε τηλεφωνικά-διαδικτυακά. Επιπλέον, συνηγορεί σε μια στροφή στο παρελθόν, που έχει δύο σκέλη, το ένα το… νοσταλγικό και το άλλο που σε κατευθύνει στην ενασχόλησή σου με την Παράδοση ή μια «αρχαία» γνώση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε βάζει να διαλέξεις ανάμεσα σε εκείνα που υπαγορεύει το συμφέρον σου και σε αυτά που προκύπτουν από τις συναισθηματικές αδυναμίες σου, με τις δεύτερες να έχουν το… προβάδισμα! Επιπλέον όμως μπορεί να λάβεις ένα οικονομικό βοήθημα ή ένα κληροδότημα, ενώ μπορεί να «φορτώσεις» σε προμήθειες. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο μια καλή είδηση θα σου φτιάξει την διάθεση, ίσως μάλιστα να απαλλαγείς από άγχη και υποχρεώσεις. Θετικό πρόσημο έχουν και οι σχέσεις σου με συγγενείς αλλά και οι αγορές μέσων επικοινωνίας ή μεταφοράς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη απέναντί σου, σε φέρνει σε επαφή με άτομα που χρησιμοποιούν το συναίσθημα για να πετύχουν αυτό που θέλουν, αφήνοντας σε σένα τον ρόλο του ισχυρού προστάτη. Ίσως όμως να κάνει κι εσένα πολύ πιο ευαίσθητο/η και πιο ευάλωτο/η σε καταστάσεις που υπό άλλες συνθήκες θα αντιμετώπιζες «ρεαλιστικά». Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο φέρνει καλά νέα για τα οικονομικά σου κι αν δεν κερδίσεις κάτι με την βοήθεια της τύχης, είναι πιθανό να λάβεις ένα σημαντικό δώρο ή επίδομα. Αν τώρα μπεις στην διαδικασία να ξοδέψεις και κάτι παραπάνω, μην το φέρεις… βαρέως!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή στο ζώδιό σου να προσεγγίζει τον Δία, πέρα από την ευρεία αποδοχή των ιδεών ή/και των σχεδίων σου μπορεί να έρθεις σε επαφή με άτομα που θα προωθήσουν τις υποθέσεις σου αλλά και να αποκτήσεις ένα μέσον επικοινωνίας. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν στην σωματική ή/και ψυχική σου ευεξία. Επιπλέον, συνηγορεί στην ενασχόλησή σου με μια παραδοσιακή θεραπεία ή τεχνική, ενώ στις δουλειές σου θα εξυπηρετηθείς από πράγματα κι εξοπλισμό που θα βρεις στην αποθήκη σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει στην ζωή σου την δύναμη της αγκαλιάς, που είναι και η «συγκολλητική ουσία» ανάμεσα σε σένα και τους ανθρώπους που αγαπάς, Ωστόσο μέχρι να «επικυρωθεί» η ασφάλεια και η αποδοχή σου, θα υπάρξει μια κυκλοθυμία ή μια συναισθηματική αβεβαιότητα. Επιπλέον σε στρέφει σε ρετρό επιλογές. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο κάποια παρασκηνιακά δρώμενα θα σε ωφελήσουν, ενώ ίσως μάθεις κι ένα μυστικό, που θα σε κάνει να «ανασάνεις». Ίσως πάλι να σου δοθούν σχετικά ακριβές μεν αλλά αποτελεσματικές λύσεις σε θέματα υγείας ή διατροφής.

ΠΗΓΗ