ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα σε ωθεί να καθαρίσεις «την κόπρο του Αυγεία», επειδή ωστόσο θα αντιμετωπίσεις πρόσωπα ή κυκλώματα που κινούνται υπόγεια και χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα, να είσαι σωστά εξοπλισμένος για να μην «σε φάνε λάχανο». Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας και διατροφής, αφού δεν αποκλείεται να ταλαιπωρηθείς από μια κακή επιλογή σου. Επιπλέον όμως, σου δίνει το δικαίωμα να ξαποστάσεις κοντά στην φύση και μακριά από τις εντάσεις της καθημερινότητας, ενώ δεν αποκλείεται να δεις κι ένα «σημαδιακό» όνειρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε φέρνει πιο κοντά σε ομοϊδεάτες και φίλους/ες, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί και μια δράση από κοινού, είτε ψυχαγωγικού, είτε κοινωνικού χαρακτήρα, έστω και μέσω διαδικτύου. Επιπλέον, μπορεί να θορυβηθείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός φίλου ή μιας φίλης αλλά στην ουσία πρόκειται για «λάθος συναγερμό». Παράλληλα βέβαια, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δυσάρεστη εμπειρία. Επιπλέον σε θέλει πιο καχύποπτο/η στις συναλλαγές σου με γνωστούς/ες και συγγενείς, αφού μπορεί να λειτουργήσουν εις βάρος σου κι όχι βέβαια «συμπτωματικά»

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με την Σελήνη στους Ιχθύς μπορεί να σου έρθει η… όρεξη να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα, είτε επαγγελματικά, είτε κοινωνικά αλλά το πιθανότερο τελικά είναι να κάνεις μια τρύπα στο νερό ή να μην βγάζεις άκρη με τίποτε, οπότε για να μην κατηγορηθείς για… διασπορά ψευδών ειδήσεων είναι προτιμότερο να ρηλαξάρεις και να ασχοληθείς μόνον με ζητήματα ψυχικής και σωματικής ευεξίας. Παράλληλα, με την σύνοδο Άρη-Πλούτωνα να «πιάνει» τα οικονομικά σου, σίγουρα υπάρχουν άγνωστες παράμετροι, που αν δεν τις γνωρίζεις είναι προτιμότερο «να κάτσεις στα αβγά σου»

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με την σύνοδο Άρη-Πλούτωνα να επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις ή τις συνεργασίες σου, είναι πιθανό να βρεθείς προ τετελεσμένων ή να πέσεις θύμα ενός εκβιασμού, που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση, μπορείς όμως να τελειώσεις κι εσύ μια κατάσταση. Παράλληλα, με την Σελήνη στους Ιχθύς αναμένεται να πολλαπλασιαστούν οι επαφές σου, είτε οι διαδικτυακές, είτε οι τηλεφωνικές, πρόσεξε ωστόσο μήπως χάσεις την ώρα σου σε ανούσιες συζητήσεις και «αληθοφανή» σενάρια που όμως δεν ισχύουν με την… καμία! Αντίθετα η ενασχόλησή σου με την γνώση και την φιλοσοφία θα είναι πολύ πιο γόνιμη.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε κάνει πολύ πιο αισιόδοξο σε οικονομικά ζητήματα, κάτι που θα επηρεάσει την καταναλωτική σου συμπεριφορά, πρόσεξε όμως μήπως προμηθευτείς είδη που δεν χρειάζεσαι ή καλύψεις αποκλειστικά και μόνον πλαστές ανάγκες. Επιπλέον, αν σκέφτεσαι να επενδύσεις κάπου, καλύτερα να… χαρίσεις τα λεφτά σου κάπου που θα πιάσουν τόπο! Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να κόψεις μια ανθυγιεινή συνήθεια. Επιπλέον στα εργασιακά σου καλείσαι να δώσεις ένα τέλος σε «ανθυγιεινές» καταστάσεις και να καθαρίσεις την «βρωμιά» με οποιοδήποτε κόστος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, βγάζοντας στον «αφρό» αδυναμίες που τις καθιστούν λιγότερο λειτουργικές. Αλλά και στην περίπτωση που επικρατεί απόλυτη… ησυχία και δεν συμβαίνει τίποτε, μην ξεγελαστείς και νομίσεις ότι όλα είναι μέλι-γάλα. Τα σιγανά ποτάμια να φοβάσαι! Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει σε δύσκολη ή στενόχωρη θέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, σε ψυχολογικό επίπεδο ωστόσο είναι μια καλή ευκαιρία για να βγάλεις τα εσώψυχά σου και να συνειδητοποιήσεις τι θέλεις και τι δεν θέλεις.

ΖΥΓΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια μάλλον δυσάρεστη εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είναι όμως πιθανό και το να προβείς σε αποχετευτικές «εκκαθαρίσεις» και σε ένα γενικό «ξεβρόμισμα». Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει νέα δεδομένα στην δουλειά σου, από την πλευρά σου ωστόσο οφείλεις να θέσεις τις προτεραιότητές σου, ώστε να μην πελαγοδρομείς από το ένα θέμα στο άλλο. Επιπλέον, καλό είναι να φροντίσεις περισσότερο για την υγεία και την διατροφή σου, με την καθοδήγηση των ειδικών όμως κι όχι με βάση αυτά που.. ψυχανεμίζεσαι!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς φέρνει νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή και στις σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα κι εδώ πρόσεξε μήπως τελικά από όλα αυτά που φαντάζεσαι ή υποψιάζεσαι, δεν ισχύει τίποτε, αφού «αλλού τα κακαρίσματα κι αλλού γεννούν οι κότες» Επιπλέον όμως ανοίγει τον δρόμο σε δημιουργικές εφαρμογές που θα σε κάνουν να νιώσεις ότι «πετάς»! Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα σε ωθεί να αντιμετωπίσεις κακόβουλες κινήσεις που γίνονται σε βάρος σου, υιοθετώντας και κάποιες «σκληρές» λύσεις απέναντι στους δράστες! Επιπλέον, μπορεί να δεις ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς στρέφει το ενδιαφέρον σου σε οικογενειακά θέματα και σε ένα οικείο σου πρόσωπο που χρήζει βοηθείας, ενώ δεν αποκλείεται να δεχθείς εκτάκτως επισκέψεις ή να αλλάξεις προσωρινά «έδρα», αναζητώντας ίσως μια άμεση επαφή με την φύση ή με το «μέσα» σου. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα σου εφιστά την προσοχή στον οικονομικό τομέα, όπου μάλλον παίζονται «βρώμικα παιχνίδια» κι εύκολα μπορεί να πέσεις θύμα τους. Αν λοιπόν… δεν ξέρεις, τότε φύλαξε τα νώτα σου και μην «ξανοίγεσαι», ενώ μην επιχειρήσεις να καταφύγεις σε δανειστές και τοκογλύφους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε ωθεί να κάνεις μια γενική εκκαθάριση, προκειμένου να κτυπήσεις το κακό στην ρίζα του, στα προσωπικά σου ωστόσο μπορεί και να υποκύψεις σε πάθη που θα σε χαντακώσουν, αφού τα απωθημένα σου και η libido σου δεν… κρατιούνται! Επιπλέον, πρόσεξε μην πέσεις σε καμιά τρύπα. Παράλληλα, η Σελήνη στους Ιχθύς εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με νέες παραστάσεις και γνωριμίες –μάλλον διαδικτυακές- ενώ δεν αποκλείεται να μπεις σε έναν νέο κύκλο σπουδών ή επιμόρφωσης. Φέρνει ωστόσο και… μπόλικα fake news ή σενάρια εκτός τόπου και χρόνου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς απελευθερώνει την καταναλωτική σου συμπεριφορά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κάνεις και εύστοχες αγορές. Αντίθετα θα τα πας πολύ καλύτερα αν κινηθείς στα πλαίσια μιας ανταλλακτικής οικονομίας. Επιπλέον, είναι πιθανό να χαρίσεις ή να σου χαρίσουν κάτι. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να λάβεις δραστικά μέτρα στην υγεία και την διατροφή σου, ίσως όμως να πρόκειται για την συνδρομή σου σε θέματα που ταλαιπωρούν έναν «δικό σου» άνθρωπο. Επιπλέον, φαίνεται πως κάποιος/α «σου την έχει στημένη» κι αν δεν τον/την βρεις έγκαιρα, θα πάθεις ζημιά!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου ορίζει την έναρξη ενός νέου κύκλου δραστηριοτήτων για σένα, όχι όμως με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες, αφού φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν. Από την άλλη πλευρά όμως η καλλιτεχνική έμπνευσή σου κορυφώνεται, ενώ πολύτιμες λύσεις θα έρθουν από την διαίσθησή σου. Παράλληλα, η σύνοδος Άρη-Πλούτωνα οδηγεί σε ένα ξεκαθάρισμα στις φιλικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να διαπιστώσεις ότι κάποιος/α έπαιξε βρώμικο παιχνίδι σε βάρος σου. Επιπλέον, μπορεί να λήξει οριστικά η συμμετοχή σου σε κάτι ομαδικό ή συλλογικό.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/03 : μην απογοητεύεσαι και βάλε στόχους ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ