ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Για έναν περίπου μήνα, η Νέα Σελήνη του Απριλίου θα τείνει να αλλάξει το status στα οικονομικά σου κι είναι προς το συμφέρον σου να… επαυξήσεις σε ανατροπές και πειραματισμούς! Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο δοκιμάζουν τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και στην αρνητική εκδοχή μπορεί να συμβάλλουν σε παρεξηγήσεις με «κολλητούς/ες», που δεν συμμερίζονται τον τρόπο που χειρίζεσαι τα πράγματα ή δεν συμφωνείς εσύ με την στάση που κρατάνε. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα σου δώσει το έναυσμα να συνειδητοποιήσεις ποιος/α αξίζει να στέκεται δίπλα σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου σε φέρνει ενώπιον προσώπων ή καταστάσεων που δεν αντιμετωπίζονται με την «συνήθη» λογική και σε μια τέτοια περίπτωση καλείσαι να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική προσέγγισης. Επιπλέον καλό είναι να είσαι ανοικτός/η στους πειραματισμούς και στην διαφορετικότητα που σε αυτήν την φάση αντί να χωρίζει, ενώνει. Παράλληλα, με τον Άρη και τον Κρόνο στον Υδροχόο, ίσως χρειαστεί να αναλάβεις δράση σε καθεστώς ανταλλαγής κατηγοριών ή απόδοσης ευθυνών αλλά όταν η  άμιλλα αντικαθιστά την αντιδικία, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πολύ καλύτερα

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου δρομολογεί την αποκάλυψη ενός μυστικού που μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου  Επιπλέον βέβαια, φέρνει ανατροπές, που θα αλλάξουν πολλά τόσο στην καθημερινότητά σου, όσο και στην εργασία σου. Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο σε ωθούν να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις τις ιδέες και τις γνώσεις σου κι από ότι φαίνεται αυτό μπορεί να ξεκινήσει από την ανταλλαγή απόψεων με γνωστούς/ες, που πάντα θα έχουν κάτι να σου πουν. Στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου ωστόσο αναμένονται εμπόδια, που θα πρέπει να… υπερπηδήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου σε φέρνει πιο κοντά σε νέα πρόσωπα και «ξένους», που όμως είναι πιο υποστηρικτικοί απέναντί σου, απ’ όσο οι «δικοί σου», ίσως γιατί δεν δεσμεύονται από συμβάσεις ή δεν τους έχεις καλομάθει, ευκαιρία λοιπόν να δουν και τον/την… άλλο/η Καρκίνο!  Επιπλέον βέβαια ενδέχεται να ασχοληθείς και με τα… παράξενα στην ζωή ενός φίλου σου. Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο σε βάζουν να ρυθμίσεις τις οικονομικές εκκρεμότητές σου, θα πρέπει όμως να έχεις ως κύριο «όπλο» την συνεννόηση και την διπλωματία, αφού μόνον με έναν τέτοιο τρόπο θα τα καταφέρεις.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου σου προτείνει να υιοθετήσεις μια νέα πολιτική, ιδιαίτερα αν η συνήθης δεν… πιάνει ή έχεις βρεθεί προ αδιεξόδου. Επιπλέον, είναι πιθανό να εκπλαγείς από την αλλαγή στάσης κάποιου, αναγνώρισε όμως το δικαίωμα και στους άλλους να κινηθούν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες. Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο σε καλούν να πετύχεις μια δύσκολη ισορροπία στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και επειδή θα βρεις απέναντί σου άτομα με εντελώς διαφορετικές βλέψεις και συμπεριφορές, οφείλεις κι εσύ να προσαρμοστείς… κατά περίπτωση!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου είναι ακριβώς αυτό που… χρειάζεσαι για να «περάσεις» ιδέες και αντιλήψεις που διαφέρουν από εκείνες του «μέσου όρου» και προκαλούν το θετικό ή αρνητικό ενδιαφέρον των γύρω σου. Επιπλέον μπορεί να μάθεις-ακούσεις κάτι που θα σε εκπλήξει. Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο σε ωθούν να επικεντρωθείς στις εργασιακές σχέσεις σου, εφαρμόζοντας πλάνα και τεχνικές που θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις ότι σου… φράζει τον δρόμο! Έχε όμως τον νου σου και στην υγεία ή την διατροφή σου, αποφεύγοντας τις υπερβολές, είτε σε στερήσεις, είτε σε καταχρήσεις.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου δρομολογεί αλλαγές και ανατροπές στο οικονομικό σου καθεστώς και μέχρι τις 21 Μαΐου θα συμβούν πράγματα που θα σε εκπλήξουν δυσάρεστα αλλά και… ευχάριστα! Κατά τα άλλα είναι πιθανό να αγοράσεις οτιδήποτε το απίθανο. Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο θέτουν διλήμματα στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι εσύ οφείλεις για μια ακόμη φορά να φερθείς συμβιβαστικά και να επικεντρωθείς στο τι μπορεί να γίνει για να βελτιωθεί η κατάσταση, έστω κι αν η στάση κάποιου/ας δεν συνάδει με τους… κανόνες ευγενείας!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου σε θέλει ανατρεπτικό/η και πρωτοποριακό/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, έστω κι αν κάτι τέτοιο ξενίσει εκείνους/ες, που σε θεωρούν δεδομένο ή απλά έχουν βολευτεί σε μια κατάσταση που τους… συμφέρει. Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνουν πιέσεις και στενοχώριες στο οικογενειακό σου περιβάλλον, ίσως μάλιστα να νοιώσεις εγκλωβισμένος/η ανάμεσα στα «θέλω» σου και τα «πρέπει». Επιπλέον μπορεί να αναδείξει ένα οικογενειακό ή περιουσιακό ζήτημα που θεωρούσες λήξαν αλλά πρέπει να το διαπραγματευτείς εκ νέου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη του Απριλίου μπορεί να σου προσφέρει μια απρόσμενη λύση σε ένα επαγγελματικό θέμα που σε απασχολεί ή να προκαλέσει μια αλλαγή πόστου κι αυτό δεν ισχύει μόνον για σήμερα αλλά μέχρι και τις 21 Μαΐου. Στο ίδιο διάστημα φαίνεται να αλλάζουν πράγματα στην διατροφή σου.  Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο σε ωθούν να «τρέξεις» θέματα σχετικά με την επιμόρφωση σου αλλά και να βάλεις με… τρόπο στην θέση του έναν γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο, που αυθαιρετεί σε βάρος σου. Επιπλέον, αναμένεται να… δοκιμαστείς με βλάβες και τεχνικά προβλήματα

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο σε ωθούν να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική, αφού οι εξελίξεις είναι «μια κρύο, μια ζέστη». Σε κάθε περίπτωση όμως το καλύτερο θα ήταν να τηρήσεις μια στάση αναμονής, διασφαλίζοντας συνάμα τα κυριαρχικά συμφέροντά σου και μόνον στην περίπτωση που σου επιβληθούν κάποιες καταστάσεις άρχισε να ψάχνεις άμεσους τρόπους οικονομικής ανάκαμψης. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου θα… ήθελε πολύ να έχεις ένα pet για νε το φροντίζεις και να εκφράσεις τις ευαισθησίες σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε θέλουν δυναμικό/η αλλά και «γειωμένο/η», ώστε να πετύχεις ότι σχεδιάζεις. Το «μότο» είναι ένα βήμα πίσω και δύο μπροστά και σίγουρα η πείρα που έχεις αποκομίσει στην ζωή σου θα «μετρήσει». Αν βέβαια δεν την διαθέτεις, τότε θα «ψηθείς» από τις ίδιες τις εξελίξεις! Επιπλέον, πρόσεξε μήπως πάθεις κάποια ζημιά εξ αιτίας μιας «άτσαλης» ή βιαστικής κίνησης. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας συμβάλλει στο να χαρίσεις ή να σου χαρίσουν κάτι, στις «κανονικές οικονομικές συναλλαγές σου όμως, το πιθανότερο είναι να κάνεις άστοχες κινήσεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου καλείσαι να επιμεληθείς τον χώρο σου, δημιουργώντας ένα ζεστό κλίμα, είτε για να ευχαριστήσεις κάποιον/α καλεσμένο/η, είτε για την… πάρτη σου! Ίσως όμως να βρεθείς κι εσύ φιλοξενούμενος/η σε ένα «παλάτι». Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Κρόνος στον Υδροχόο φέρνουν πιέσεις και εντάσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, σου δείχνουν όμως και τον δρόμο για να ξεσκεπάσεις παρασκηνιακές ενέργειες. Επιπλέον, αν σε απασχολεί κάποιο θέμα υγείας, καλείσαι να ακολουθήσεις μια ισορροπημένη θεραπεία, χωρίς σπασμωδικές αντιδράσεις κι υπερβολές.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/04: Ιδιαίτερα ευχάριστες εξελίξεις ΚΡΥΒΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ