ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω σου προσφέρει την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις πολλές από τις υποθέσεις σου με… ανέλπιστα εύκολο τρόπο, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια τιμητική διάκριση. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, όχι όμως μόνον «με τα ψέματα» αλλά ποντάροντας στην δουλειά σου και τις δεξιότητές σου. Παράλληλα βέβαια, σε σχέση με τις φιλίες αλλά και τις συλλογικές δράσεις σου, ο Κρόνος στον 11ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο προσεκτικό/η, αφού δεν αποκλείεται να κοπιάσεις για χατίρι άλλων και συνάμα να απογοητευτείς από την στάση τους

ΤΑΥΡΟΣ

Με τον Κρόνο στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε ρόλο… εξεταστή η ημέρα σου δεν θα εξελιχθεί και τόσο… ξεκούραστα, αφού αναμένεται να προκύψουν αναποδιές αλλά και έκτακτα καθήκοντα, που θα σου «φάνε» πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Αιγόκερω σε καλεί να επικοινωνήσεις με περισσότερο κόσμο, να ταξιδέψεις ή να διαβάσεις προκειμένου να αποκτήσεις μια διευρυμένη άποψη για τα τεκταινόμενα. Επιπλέον, μια ευχάριστη είδηση ή νομική εξέλιξη θα σου αναπτερώσει το ηθικό, ενώ είναι πολύ πιθανό να προοδεύσεις και στις σπουδές σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να αποκτήσεις ή να κερδίσεις κάτι αποκλειστικά και μόνον με την βοήθεια της τύχης. Από την άλλη πλευρά βέβαια τίθεται… σαφώς ένα θέμα διαχείρισης, αφού ότι κερδίζεις εύκολα, εύκολα το ξοδεύεις. Παράλληλα, ως προς τις εξωτερικές δράσεις σου και νομικά ζητήματα, εμπόδια και καθυστερήσεις απειλούν να σε «φρενάρουν», αντίθετα όμως, με τον Κρόνο στον 9ο ηλιακό οίκο σου η ενασχόλησή σου με ένα γνωστικό αντικείμενο ή την εκμάθηση μιας τεχνικής θα σου προσφέρει ακόμη περισσότερα εφόδια ζωής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Δία απέναντί σου, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να αναζητήσεις συνεργάτες που όχι μόνον θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο στον 8ο ηλιακό οίκο σου μια οικονομική υπόθεσή σου μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες, γι’ αυτό μην αμελήσεις κάποια «τυπικά» ζητήματα. Επιπλέον καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές αγορές, όχι μόνον γιατί δεν θα σου «βγουν» αλλά κι επειδή όλο και κάποια έκτακτη υποχρέωση θα προκύψει, αναγκάζοντάς σε να «ξηλωθείς», θες δεν θες!

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος απέναντί σου, σου βάζει δύσκολα και παρότι τα κάνεις όλα τέλεια, το αποτέλεσμα βγαίνει λάθος! Επιπλέον, μπορεί να «κολλήσει» μια συνεργασία ή συμφωνία, εξ αιτίας κάποιων αστάθμητων παραγόντων που δεν είχες υπολογίσει, ενώ είναι πιθανό να «φορτωθείς» το πρόβλημα ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Αιγόκερω, διευρύνει ακόμη περισσότερο τους ορίζοντες στα εργασιακά σου και ίσως πρέπει να δεις πιο… φιλικά μια προοπτική που δεν έχει μεν τις «ποιοτικές» προδιαγραφές που αρμόζουν σε έναν «πρίγκιπα» αλλά έχει… χρήμα με ουρά!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Δίας στον Αιγόκερω συμβάλλει στην αναζωογόνηση των ενδιαφερόντων σου και της δημιουργικότητας σου, με την συνδρομή μάλιστα προσώπων που «τα πας» και «σε πάνε» αλλά σε ευνοεί κι αν προσβλέπεις σε οφέλη για τα οποία τον πρώτο λόγο έχει η τύχη. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, ενδέχεται να χαρείς από μια επιτυχία τους. Κατά τα άλλα βέβαια, με τον Κρόνο στον 6ο ηλιακό οίκο σου, αναμένεται να «φορτωθείς» υποχρεώσεις και καθήκοντα, που όσο να ‘ναι θα σε κουράσουν, γι’ αυτό… φύλαξε δυνάμεις! Παράλληλα, συνέχισε να είσαι προσεκτικός/η σε θέματα υγείας και διατροφής

ΖΥΓΟΣ

Με τον Δία στον 4ο ηλιακό οίκο σου θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία να επωφεληθείς από εξελίξεις σχετικές με τα περιουσιακά σου, ενώ εξακολουθεί να «ψήνεται» μια μεταβολή που θα χαροποιήσει τόσο εσένα, όσο και τους δικούς σου. Επιπλέον, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εμπλουτίσεις-επεκτείνεις τον χώρο σου. Παράλληλα βέβαια με τον Κρόνο στον 5ο ηλιακό οίκο σου, στο συναισθηματικό «μέτωπο» τα πράγματα μπορεί να μην εξελιχθούν κατά πως τα θέλεις κι είναι πιθανό να δοκιμάσεις μια μικρή απογοήτευση. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά προνόησε για την ασφάλεια και την καλή τους υγεία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος στον 4ο ηλιακό οίκο σου αναδεικνύει ένα σχετικά περίπλοκο περιουσιακό ή οικογενειακό ζήτημα, που οφείλεις να χειριστείς με σύνεση και προσοχή, τηρώντας τις ισορροπίες. Επιπλέον, είναι πιθανό να περιθάλψεις κάποιον οικείο σου, σχετικά μεγάλης ηλικίας. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον Αιγόκερω σε παροτρύνει να επικοινωνήσεις με τον έξω κόσμο, αφού θα έχεις πολύ ενθαρρυντικά αποτελέσματα, όσον αφορά τα ταξίδια αλλά και τις σπουδές ή την επιμόρφωσή σου. Ακόμη μπορεί να ωφεληθείς από την απόκτηση ή την χρήση ενός μέσου, που θα κάνει την ζωή σου ευκολότερη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Δία στον Αιγόκερω υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα για τα οικονομικά σου, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να ξοδευτείς πριν… λάβεις ανά χείρας το παραδάκι, προβαίνοντας μάλιστα σε αχρείαστες σπατάλες. Επιπλέον, η πρόσβασή σου σε μια πηγή χρηματοδότησης είναι περίπου δεδομένη, σκέψου όμως μήπως τελικά δεν χρειάζεσαι αυτήν την ενίσχυση. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με «αγχωτικά» πέρα δώθε ή κουραστικές επαφές, ενώ φαίνεται πως ένα συγγενικό σου πρόσωπο περνά δύσκολα και θα χρειαστεί την συνδρομή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Δίας στο ζώδιό σου σε καθιστά εξαιρετικά τυχερό/η αλλά όχι και «άτρωτο/η», ιδιαίτερα απέναντι σε ανταγωνιστές σου που έχουν μάθει να παίρνουν εύκολα αυτό που τους προσφέρεται, την ίδια στιγμή που εσύ το «ψειρίζεις». Μήπως όμως θα έπρεπε κάποια στιγμή να «δανειστείς» αυτήν την νοοτροπία, αφού έτσι κι αλλιώς τις ικανότητες τις έχεις; Αντίθετα με τον Κρόνο στον 2ο ηλιακό οίκο σου, έχεις κάθε λόγο να είσαι επιφυλακτικός φειδωλός και προνοητικός σε οικονομικά θέματα, πολύ περισσότερο που ενδέχεται να προκύψουν έξοδα ή μια υποχρέωση που δεν μπορεί να περιμένει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε πιέζει να γίνεις πιο ρεαλιστής. Επιπλέον, καλείσαι να προσφέρεις τις γνώσεις και την εμπειρία σου σε ένα πρόσωπο που περνά δύσκολα, ας μην πάρεις όμως πολύ «φανατικά» τον ρόλο του «σωτήρα». Το σωστό είναι να δώσει εκείνος/η την λύση. Παράλληλα, με τον Δία στον Αιγόκερω είναι πιθανό να σου αποκαλυφθούν πληροφορίες, που είτε θα σε βοηθήσουν να παρακάμψεις τα όποια εμπόδια, είτε απλά θα σε γλιτώσουν από επερχόμενους μπελάδες. Οφείλεις ωστόσο να φροντίσεις και για την σωματική ή ψυχική σου ευεξία, τώρα που οι συνθήκες είναι ευνοϊκές.

ΙΧΘΕΙΣ

Στην περίπτωση που αντιμετωπίζεις πιέσεις και διλήμματα, αντί να τα περνάς μόνος σου και να αγχώνεσαι για μια λύση, κάνοντας ενίοτε και «βλακείες», δες τι βοήθειες μπορείς να πάρεις από φίλους/ες και γνωστούς/ες, αφού με τον Δία στον Αιγόκερω σε συμφέρει ούτως ή άλλως να δράσεις ομαδικά. «Ξανοίξου» λοιπόν και δεν θα χάσεις! Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο στον 12ο ηλιακό οίκο σου δείχνει απαραίτητο το να «ξαποστάσεις» κάπου μόνος/η σου, ώστε να «τα βρεις» με τον εαυτό σου, ενώ καλό είναι να περιορίζεις ή να κόψεις μια κακή συνήθεια, πριν προκύψει θέμα με την υγεία σου.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/06: σήμερα καλό είναι να αποφύγεις συζητήσεις που αφορούν στο παρελθόν ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ