ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει αλλαγές κι απρόσμενες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου και σίγουρα αυτό το σπάσιμο της ρουτίνας σου ταιριάζει γάντι. Επιπλέον, σηματοδοτεί μια θετική ανατροπή στα οικονομικά σου αλλά και αγορές ειδών τα οποία δεν είναι βασικά, αλλά ικανοποιούν μια «παραξενιά» σου. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 3ο ηλιακό οίκο σου διανθίζει την καθημερινότητά σου με χαρούμενες στιγμές και ευχάριστα περιστατικά, δεν έχεις λοιπόν παρά να ανοίξεις το «παράθυρό» σου στον έξω κόσμο. Η ημέρα προσφέρεται επίσης για αγορές ρούχων και αξεσουάρ.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού να σε κάνει επιρρεπή στις ξαφνικές ανατροπές, ενδέχεται να αλλάξουν πολλά στην ζωή σου κι αν το φοβάσαι αυτό δεν έχεις παρά να προκαλέσεις εσύ πρώτος την τύχη σου, «σπάζοντας» την εικόνα που έχουν οι άλλοι για σένα. Επιπλέον, μπορεί να έχεις απροσδόκητα συναπαντήματα. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 2ο ηλιακό οίκο σου διατηρεί ενεργό τον παράγοντα τύχη σε σχέση με την υλοποίηση των επιθυμιών και των αναγκών σου κι είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που επιθυμείς, ίσως μάλιστα να σου το χαρίσουν ως μια ένδειξη συμπάθειας και αγάπης προς το πρόσωπό σου.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να σου φέρει απρόσμενα καλά νέα για ένα εργασιακό ή/και οικονομικό σου ζήτημα αλλά και να σε προστατέψει από δόλιες πρακτικές, έστω και την τελευταία στιγμή. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις κάποιο θέμα υγείας, θα μάθεις για μια πρωτοποριακή θεραπεία. Παράλληλα, η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε καθιστά πρώτο φαβορί στις προτιμήσεις των άλλων, είτε διαθέτεις τα… προσόντα είτε όχι, αφού τον πρώτο λόγο έχει η γοητεία που εκπέμπεις και εισπράττουν οι άλλοι από σένα. Από εκεί και ύστερα, μένει μόνο να διαχειριστείς σωστά το ατού σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε ωθεί να δείξεις ένα διαφορετικό πρόσωπο, εκπλήσσοντας ευχάριστα ή… δυσάρεστα, όσους/ες σε θεωρούσαν προβλέψιμο/η! Επιπλέον, μπορεί να γνωρίσεις κάποια ξεχωριστά πρόσωπα, που ασχολούνται με «εξεζητημένα» θέματα, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις και σε μια πρωτοποριακή συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, ίσως μάλιστα να δεις κι ένα υπέροχο όνειρο, που θα σου αλλάξει την ψυχολογία προς το καλύτερο. Επιπλέον, μπορεί να μάθεις αισθηματικά μυστικά των άλλων.

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει μια αποκάλυψη, που θα σε κάνει να αναθαρρήσεις. Επιπλέον, αναδεικνύει τα σπάνια προσόντα σου και αναζωογονεί τις επαγγελματικές προοπτικές σου, ίσως μάλιστα να πάρεις το «πράσινο φως» για να ξεκινήσεις κάτι, ακριβώς την ώρα που σκεφτόσουν να τα παρατήσεις! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 11ο ηλιακό οίκο σου, σου δίνει το πλεονέκτημα σε κοινωνικές εκδηλώσεις και φιλικές συναθροίσεις, πέρα από το κέφι και την χαρά μάλιστα μπορεί να αποκομίσεις και διακριτές βοήθειες σε ζητήματα που σε απασχολούν, γι’ αυτό βγες έξω και κάνε τα κονέ σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σε φέρνει σε επαφή με άτομα, που έχουν ιδιαίτερες κλίσεις και σπάνια ενδιαφέροντα, ίσως μάλιστα να μπεις και σε ένα κλαμπ «για λίγους». Επιπλέον, πριμοδοτεί ένα απρόσμενο ταξίδι, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις και κάποια «πικάντικα» παραλειπόμενα αλλά και να μυηθείς σε ειδικές γνώσεις. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου κάνει πολύ πιο εύκολες κάποιες διαβουλεύσεις, που αφορούν άμεσα ή έμμεσα στην κοινωνική ανάδειξή σου και σίγουρα ένα από τα πιο ισχυρά «όπλα» σου στις διαπραγματεύσεις είναι και οι «άκρες» που διαθέτεις.

ΖΥΓΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει μια απρόσμενη όσο και ευνοϊκή αλλαγή στην καριέρα σου ή την σχέση σου με τους «ισχυρούς». Επιπλέον, είναι πιθανό να «τονωθούν» τα οικονομικά σου από εκεί που δεν το περιμένεις, ενώ η ημέρα προσφέρεται για αγορές, έστω κι αν το… μάτι σου πέφτει σε ότι πιο «εξεζητημένο» κυκλοφορεί! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 9ο ηλιακό οίκο σου, σηματοδοτεί περισσότερες ευχάριστες στιγμές στην καθημερινότητά σου, συνοδευόμενες από θετικά σχόλια, ενώ επεκτείνει το πεδίο δράσης σου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στο εξωτερικό!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού σηματοδοτεί εκπλήξεις στην καθημερινότητά σου, ενώ μπορεί να σου προκύψει κι ένα έκτακτο ταξίδι. Επιπλέον, αλλάζει το πλαίσιο των σχέσεων και των συνεργασιών σου και το «ξεβόλεμά» σου θα συνδυαστεί με νέες και… απίθανες προοπτικές και το μόνο που απομένει είναι να τολμήσεις ξεφεύγοντας από τα τετριμμένα. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον 8ο ηλιακό οίκο σου, πέρα από τα «τυχερά» που θα έχεις είναι πιθανό να εκμεταλλευτείς ένα «παράθυρο» ρυθμίσεων, ιδιαίτερα σε σχέση με φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα αλλά και να βρεις χρηματοδοτες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει κέρδη από το… πουθενά και δεν έχεις παρά να ποντάρεις στην έκπληξη για να τα καρπωθείς. Επιπλέον, φέρνει αλλαγές στα εργασιακά σου και τα καλά νέα είναι πως η θέση σου μπορεί να αναβαθμιστεί, εκεί που δεν το περίμενες, αρκεί βέβαια κι εσύ να πεις «ναι» στην πρόκληση. Παράλληλα, η Αφροδίτη απέναντί σου σε κάνει πολύ πιο αποδεκτό/η ακόμη και όταν «πουλάς» εξυπνάδες, με συνέπεια την βελτίωση της ψυχολογίας σου αλλά και κάποιες διακριτές βοήθειες που θα λάβεις. Δεν αποκλείεται φυσικά να προκύψει και μια συνεργασία που θα σε διευκολύνει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει μια «αδόκιμη» συνεργασία, η οποία όμως είναι η κατάλληλη για σένα. Επιπλέον, σηματοδοτεί ένα «γύρισμα» της τύχης, ενώ δίνει… άλλο τόνο στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα κι από την μια πλευρά θα εκπλαγείς ευχάριστα, από την άλλη όμως ενδέχεται να αιφνιδιαστείς από την «αλλόκοτη» αντίδραση κάποιου/ας, που δεν σε έχει συνηθίσει σε τέτοια. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 6ο ηλιακό οίκο σου, χαλαρώνει τα εργασιακά «δεσμά» σου, χωρίς κάποιο κόστος, αντίθετα όπως θα διαπιστώσεις με το γέλιο και την χαρά όλα γίνονται εύκολα και αποδοτικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού, σε καλεί να δώσεις μεγαλύτερη προτεραιότητα στους «ξένους» παρά στους δικούς ανθρώπους, αφού από τους τελευταίους δεν θα δεις… χαΐρι! Επιπλέον, σηματοδοτεί αλλαγές ή απρόσμενες επισκέψεις στο σπίτι, ενώ στα εργασιακά σου κάτι… απελευθερωτικό είναι στα σκαριά! Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 5ο ηλιακό οίκο σου εξακολουθεί να σε έχει στα… όπα-όπα προσφέροντάς σου περισσότερες ευκαιρίες για διασκέδαση, ενώ η ανταπόκριση στα φλερτ επαφίενται στην διακριτική σου ευχέρεια. Αν πάλι έχεις παιδιά, κάτι καλό «ψήνεται» στην ζωή τους.

ΙΧΘΕΙΣ

Το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει μια απρόσμενη εξέλιξη στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, κόντρα σε κάθε λογική. Επιπλέον, εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με απρόοπτα και μικρές ή μεγαλύτερες ανατροπές, ίσως μάλιστα ένα ταξίδι ή μια διαδικτυακή αναζήτηση να σου αποκαλύψουν αλήθειες. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να φτιάξεις το σπιτικό σου, είτε με αγορές επίπλων, είτε προσδίδοντάς του ένα πιο «αεράτο» στυλ. Ίσως πάλι να τακτοποιήσεις υπέρ σου ένα περιουσιακό θέμα ή να κερδίσεις από μια μίσθωση.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/07 : Η σημερινή μέρα είναι τέλεια για νέες ιδέες ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ