ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου να σου κάνει την ζωή πιο δύσκολη, πέρα από τα δικά σου θα αναλάβεις και καθήκοντα άλλων κι εδώ είναι που θα πρέπει να διαχωρίσεις τις ευθύνες σου, αφού τελικά θα κατηγορηθείς για όσα έπραξες ή δεν έπραξες. Επιπλέον, αν σου προταθεί μια συνεργασία, εξέτασε προσεκτικά τις δεσμεύσεις που συνεπάγεται για σένα και τα «ψιλά γράμματα», αφού ντο πιθανότερο είναι να «σε ρίξουν». Εννοείται δε ότι δεν κάνει το οτιδήποτε χωρίς να έχεις μια τυπική κατοχύρωση. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη προσφέρεται περισσότερο για διαβάσματα κι όχι για εξόδους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Τοξότη να επηρεάζει τα οικονομικά σου, κάποια στιγμή θα «ζοριστείς» από τα απανωτά έξοδα, τα οποία μάλιστα καλύπτουν ανάγκες άλλων κι όχι δικές σου. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να εργαστείς περισσότερο αλλά το πιθανότερο είναι να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε άτομα που μόνον κριτική ξέρουν να κάνουν. Κάλλιο… ανενεργός λοιπόν, παρά  κατηγορούμενος/η! Εξ άλλου έχεις να φροντίσεις και τα δικά σου θέματα σε υγεία  εργασία και περιουσιακά, ενώ και οι μετακινήσεις-επαφές σου θα έχουν έναν αυξημένο βαθμό δυσκολίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την Σελήνη απέναντί σου, έχεις την τάση να «ξανοιχτείς» κοινωνικά, κάποια πράγματα όμως μπορεί να «κολλήσουν» ή να πάρουν λάθος δρόμο. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να σε «προσγειώσει» σε μια πραγματικότητα που δεν σου αρέσει, ιδιαίτερα σε συναισθηματικά ή οικονομικά ζητήματα, ενώ και οι μετακινήσεις-έξοδοί σου αποκτούν έναν υποχρεωτικό χαρακτήρα, με την χαρά και την διασκέδαση να περιμένουν… καλύτερες μέρες!  Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο δοκιμάζεται στα δύσκολα και θέλει εμψύχωση για να μην «μπλοκάρει» από το άγχος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σηματοδοτεί αυξημένες υποχρεώσεις για το σπίτι και την οικογένειά σου, ενώ ένα  περιουσιακό θέμα σου μπορεί να κολλήσει ή να «στραβώσει» εξ αιτίας κάποιων προαπαιτούμενων που δεν έχουν εκπληρωθεί ακόμη. Κι επειδή είναι οι άλλοι που φταίνε γι’ αυτό, δεν χρειάζεται να «σκιστείς» για να διορθώσεις τα λάθη τους, ας αναλάβει κάποια στιγμή ο καθένας τις δικές του ευθύνες και το κόστος των επιλογών του. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη να «δείχνει» την υγεία σου, αν προκύψει κάποια ενόχληση, μην την αγνοήσεις και πράξε τα δέοντα.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Τοξότη στρέφει το ενδιαφέρον σου στα αγαπημένα σου πρόσωπα, με την μεταξύ σας συνεννόηση ή επαφή όμως να μην είναι πάντα ανέμελη. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε παραπέμπει σε μια όχι και τόσο ευχάριστη καθημερινότητα, επιβαρυμένη με «πληκτικές» υποχρεώσεις αλλά και με εμπόδια στις μετακινήσεις και τις επαφές σου κι εδώ είναι που θα μετρήσουν οι «καβάτζες» που έχεις σε εξοπλισμό αλλά και οι γνώσεις σου σε τεχνικά θέματα. Κι αν δεν ξέρεις κάτι, ευκαιρία να το μάθεις. Επιπλέον βέβαια ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από δερματικά προβλήματα ή μια δυσανεξία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη  φέρνει μια διακριτή αναστάτωση στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν δεν θες να χαθεί ο έλεγχος θα πρέπει να επιβάλλεις έγκαιρα τους κανόνες σου. Παράλληλα με το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου επιβάλλεται να αποφύγεις τα περιττά έξοδα κι ας σε πουν… τσιγκούνη/α, επιλέγοντας να τακτοποιήσεις πρώτα τις υποχρεώσεις σου. Φρόντισε επίσης να είσαι τυπικά εντάξει στις συναλλαγές σου αλλά και να βάλεις στην θέση του όποιον/α τεμπελιάζει ή δεν καταλαβαίνει την κρισιμότητα των καταστάσεων, όσο κοντά σου κι αν βρίσκεται από συναισθηματική άποψη.

ΖΥΓΟΣ

Με τον Κρόνο να σε… περιμένει στη γωνία, την ημέρα σου δεν την λες και χαρούμενη, αντίθετα κάποια πράγματα που θα συμβούν σε σένα ή την οικογένειά σου θα σε «ρίξουν» ψυχολογικά. Επιπλέον, με τον Ερμή στο ζώδιό σου είσαι το «κλειδί» στην διατήρηση των ισορροπιών κι επειδή τα λάθη δεν συγχωρούνται, είναι προτιμότερο να γίνεις ο «κακός της υπόθεσης», παρά να τρέχεις για να καλύψεις αυτά που θα έπρεπε να είχαν κάνει κάποιοι/ες άλλοι/ες. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Τοξότη  θα πολλαπλασιαστούν οι επαφές και οι μετακινήσεις σου, έχοντας όμως έναν υποχρεωτικό χαρακτήρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να είσαι πιο «σφιχτός/η» στις αγορές και προσεκτικός/η στις οικονομικές επιλογές σου κι αν εισπράξεις κάτι μην βιαστείς να το ξοδέψεις. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου, σου συνιστά είτε να μπεις σε ένα πρόγραμμα διατροφής, είτε να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου, περικόπτοντας συνήθειες που σε βλάπτουν. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά, προνόησε και για εκείνα, ενώ μάλλον πρέπει να περιορίσεις και τις προσδοκίες σου για ψυχαγωγία, αφού η ημέρα έχει για σένα έξτρα δουλειές ή υποχρεώσεις και το πρώτο ζητούμενο είναι να ξεκουραστείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου ο ρόλος σου γίνεται πρωταγωνιστικός, επειδή όμως σήμερα η τύχη σου δεν «φτουράει», θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να διασφαλίσεις κάποια πράγματα. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε πιέζει να «σκύψεις» πάνω στα προβλήματα των φίλων σου ή της κοινωνίας, δεν είναι σκόπιμο ωστόσο να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν, αφού στο τέλος θα κουραστείς από την όλη κατάσταση, χώρια που θα εκμεταλλευτούν το φιλότιμό σου. Επιπλέον, η ημέρα δεν είναι καλή για τα οικονομικά σου, ούτε για ψυχαγωγικές εξόδους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου είναι «βούτυρο στο ψωμί σου» όσον αφορά προσωπικά και επαγγελματικά θέματα και αναμένεται να περάσεις επιτυχημένα τις «εξετάσεις» σου. Ωστόσο θα χρειαστεί να καλύψεις και τις ελλείψεις-αδυναμίες κάποιων, που «δεν κατέχουν» από δύσκολες συνθήκες κι εδώ είναι που καλείσαι να φερθείς ακριβοδίκαια, αφού άλλοι/ες δεν ξέρουν και πρέπει να τους σταθείς κι άλλοι/ες δεν… θέλουν και πάνε γυρεύοντας για κυρώσεις.  Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Τοξότη σε καλεί να ξεκουραστείς και να φροντίσεις για την υγεία σου, καταπολεμώντας κυρίως το άγχος σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε θέλει πρακτικό/η και επιμελή στην καθημερινότητά σου, βάζοντας στην άκρη κάποιες ψυχαγωγικές δράσεις προκειμένου να γίνει η δουλειά σου. Αναμένονται μάλιστα και καθυστερήσεις ή τεχνικά προβλήματα, που θα δοκιμάσουν την υπομονή σου αλλά και την δυνατότητά σου να δίνεις λύσεις σε δύσκολα προβλήματα. Επιπλέον, ένα θέμα υγείας φαίνεται ταλαιπωρεί εσένα ή έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη φέρνει νέες γνωριμίες, οι οποίες ωστόσο με τα επιτακτικά ζητήματα που μπαίνουν, μάλλον θα σε κουράσουν με τις απαιτήσεις τους.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Τοξότη «δείχνει» τις κοινωνικές και επαγγελματικές σου επιδιώξεις, ίσως όμως να χάσεις τον στόχο σου, εξ αιτίας μιας κακώς εννοούμενης πολυφωνίας. Παράλληλα, το τετράγωνο Ερμή-Κρόνου σε καλεί να είσαι προσεκτικός/η στην διαχείριση των οικονομικών σου, δίνοντας  προτεραιότητα στην κάλυψη των υποχρεώσεών σου κι αποφεύγοντας αχρείαστες αγορές. Επιπλέον, μην δανείσεις χρήματα κι εδώ είναι που ισχύει το «οι καλοί λογαριασμοί, κάνουν τους καλούς φίλους», μπορείς ωστόσο να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου σε κάποιον/α που περνά δύσκολα.

ΠΗΓΗ