ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/10 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στο ζώδιό σου σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», αφού μπορεί να αντιμετωπίσεις ποικίλες προκλήσεις, ίσως μάλιστα να πρόκειται για παλιές υποθέσεις και έχθρες που αναζωπυρώνονται. Από την άλλη πλευρά ενδέχεται να ξαναζήσεις «επικές» στιγμές του παρελθόντος, έστω και σαν μια παρένθεση. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να επικεντρωθείς σε ένα οικονομικό θέμα, που έχει «κολλήσει», αναζητώντας εναλλακτικές λύσεις ή κάνοντας τις αναγκαίες διορθωτικές ενέργειες. Επιπλέον όμως συνηγορεί στο να βρεις κάτι «ξεχασμένο», που έχει αξία.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής απέναντί σου μπορεί να επαναφέρει στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος, δίνοντας σου μια δεύτερη ευκαιρία για να διορθώσεις οτιδήποτε δεν πήγε καλά. Ίσως μάλιστα να αναβιώσει μια συνεργασία ή να συναντηθείς με πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό και σας συνδέουν κοινές εμπειρίες. Παράλληλα, με τον Άρη στον 12ο ηλιακό οίκο σου, καλείσαι να διαχειριστείς φοβίες, απωθημένα αλλά και παρασκηνιακές ενέργειες που σε θίγουν. Επιπλέον, μπορεί να «φορτσάρεις για να διορθώσεις κάτι που «στράβωσε», αν όμως υπερβείς τις αντοχές σου, μπορεί και να «τα παίξεις»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον 11ο ηλιακό οίκο σου… επιμένει να προκαλεί τριβές και ανακατατάξεις στο φιλικό σου περιβάλλον κι όσο πιθανό είναι να απογοητευτείς από την εγωιστική στάση κάποιου/ας απέναντί σου, άλλο τόσο είναι να κάνεις μια εξαιρετικά «θερμή» γνωριμία, ενώ δεν αποκλείεται να αναλάβεις δράση και σε μια συλλογικότητα. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να επανεξετάσεις ζητήματα που αφορούν στα εργασιακά σου και στην περίπτωση που υπάρξουν ελλείψεις σε υλικό ή τον εξοπλισμό σου να ανατρέξεις στις αποθήκες σου. Επιπλέον μπορεί να επανεμφανιστεί μια παλιά σου πελατεία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Άρη στον 10ο ηλιακό οίκο σου να σε «τρέχει» στην καριέρα σου αλλά και την κοινωνική σου ζωή είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αμφιταλαντεύσεις και «τριβές» με άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων . Επιπλέον, όπως θα διαπιστώσεις δεν θα κάνεις… προκοπή αν δεν επιλύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος, ενώ «παίζει» και το να υιοθετήσεις παλιές όσο και δοκιμασμένες λύσεις, ιδιαίτερα αν δεις ότι οι νέες δεν «τραβάνε». Παράλληλα και ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό συνηγορεί σε αναβιώσεις καταστάσεων και σε… επαναφορές πρώην!

ΛΕΩΝ

Το ενδιαφέρον σου φαίνεται να εστιάζεται σε θέματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένεια σου, ενδέχεται μάλιστα να ανακαλύψεις και κάτι πολύτιμο στον χώρο σου ή να μάθεις πολλά από διηγήσεις, παλιές φωτογραφίες κλπ. Ωστόσο, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό δεν προσφέρεται για νέες πρωτοβουλίες. Παράλληλα, ο Άρης στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να καλύψεις τα όποια κενά στο μορφωτικό σου επίπεδο ή την τεχνική σου κατάρτιση. Επιπλέον όμως, είναι πιθανό να θορυβηθείς από μια νομική υπόθεση, που δεν έχει κλείσει οριστικά ή από απαιτήσεις συγγενών που επανέρχονται… δριμύτεροι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον 8ο ηλιακό οίκο σου σε βάζει να κυνηγάς το χρήμα, ξεκινώντας από αυτά που σου χρωστάνε, ενδέχεται όμως να σου δημιουργήσει και κάποιες έντονες επιθυμίες που θα «πρέπει» να εκπληρώσεις, με συνέπεια στο τέλος της ημέρας να έρθεις «μια η άλλη». Παράλληλα, επαφές και συναντήσεις με πρεσβύτερους, αλλά και η διάθεσή σου να μάθεις περισσότερα για το παρελθόν, θα σου προσφέρουν επιπλέον πληροφορίες και γνώσεις. Από την άλλη πλευρά όμως, με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από καθυστερήσεις ή αναποδιές σε όσα κάνεις.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης απέναντί σου προσδίδει έναν οξύ τόνο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι ίσως προς στιγμή να προκύψει μια διάσταση ανάμεσα στο συναίσθημα και την λογική σου, η οποία θα καθρεφτιστεί στις επιλογές σου, ότι κι αν «στραβώσει» όμως, στην πορεία θα φτιάξει. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε ωθεί να επικεντρωθείς σε ζητήματα τροφοδοσίας ή οικονομικής διαχείρισης, ίσως μάλιστα μια υπόθεσή που «κρατάει» από παλιά να βρει πλέον τον δρόμο της. Επιπλέον είναι πιθανό να «ξεθάψεις» και κάτι που θεωρούσες χαμένο ή να αποκτήσεις ένα παλαιό αντικείμενο αξίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου θα ασχοληθείς… θες δεν θες με πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος. Κι από την μια πλευρά ενδέχεται να ανασύρεις και πράγματα που σε πλήγωσαν, από την άλλη όμως θα έχεις την ευκαιρία να διορθώσεις τα κακώς κείμενα. Παράλληλα, ο Άρης στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να τακτοποιήσεις μια σειρά από εργασίες, που εκκρεμούν, ότι είναι να κάνεις όμως κάνε το μόνος σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα χάσεις χρόνο με καβγάδες «για ψύλλου πήδημα». Επιπλέον όμως, μπορεί να ταλαιπωρηθείς από έναν οξύ πόνο, που είναι «κληρονομιά» από το παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον 5ο ηλιακό οίκο σου «απαιτεί» να ζήσεις την κάθε στιγμή σου ή να αφοσιωθείς ολόψυχα σε ένα ενδιαφέρον σου, υπολογίζοντας μόνον σε όσους/ες συμφωνούν μαζί σου, αφού με τους άλλους θα υπάρξουν αψιμαχίες που είναι χαμένος χρόνος. Παράλληλα, ένα μυστικό βγαίνει στην επιφάνεια, βοηθώντας σε να καταλάβεις το τι ακριβώς έχει «παιχτεί» παρασκηνιακά. Επιπλέον, με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό θα χρειαστεί να ξαναδείς ένα θέμα υγείας που νόμιζες πως είχε ξεπεραστεί οριστικά αλλά μάλλον χρειάζονται κάποια «μερεμέτια» ακόμη για να συμβεί αυτό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ασχοληθείς με ζητήματα του σπιτιού ή της οικογένειάς σου, τακτοποιώντας άμεσα όσες εκκρεμότητες υπάρχουν, είτε περιουσιακές, είτε κατασκευαστικές. Ίσως μάλιστα να δεχθείς έκτακτες επισκέψεις ή να μεταβείς εσύ σε έναν άλλο χώρο με σκοπό να δοθεί ένα τέλος σε μια υπόθεση που «σέρνεται». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να αναβιώσει φιλίες και ενδιαφέροντα του παρελθόντος, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε ένα reunion. Αν όμως υπάρχουν εκκρεμότητες με πιστωτικά ιδρύματα, θα χρειαστεί να προσπαθήσεις… ξανά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να διευθετήσεις κάποιες εκκρεμότητες του παρελθόντος, ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα, έστω κι αν χρειαστεί να πάνε πίσω κάποιες από τις τρέχουσες δραστηριότητές σου. Από την άλλη πλευρά όμως έχεις να ωφεληθείς πολλά από πρότερες προσπάθειες σου, αφού το «έτοιμο υλικό» που βρίσκεται στην διάθεση σου αρκεί για να γίνει η δουλειά σου. Παράλληλα και ο Άρης στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε ωθεί να ανατρέξεις σε παλιές κατακτήσεις, ίσως όμως να σε… εκνευρίσει μέσα από αυθαιρεσίες γειτόνων-συγγενών ή τεχνικού τύπου αβαρίες.

ΙΧΘΥΕΣ

Με τον Άρη στον 2ο ηλιακό οίκο σου οι ανάγκες και οι επιθυμίες σου αλλάζουν διαρκώς και καλό είναι να ελέγξεις την καταναλωτική σου συμπεριφορά, ώστε να μην κάνεις περιττές αγορές, την στιγμή που θα μπορούσες να αποταμιεύσεις και κάτι. Παράλληλα με τον ο ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου ή να βρεθείς σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά. Επιπλέον, σε καλεί να επανεκκινήσεις έναν κύκλο σπουδών ή να ασχοληθείς με μια νομική υπόθεση, που άπτεται των περιουσιακών σου ή σχετίζεται με κάποιον/α συγγενή σου.

ΠΗΓΗ