ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου προσφέρει την δυνατότητα χαλάρωσης και ξεκούρασης, ώστε να έρθεις «στα ίσα σου». Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις «καθοδήγηση» από ένα σημαδιακό όνειρο ή… απ’ ευθείας από τον «φύλακα άγγελό» σου! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σηματοδοτεί «κομβικές» εξελίξεις στα οικονομικά σου, με το αποτέλεσμα να μην εξαρτάται τόσο από τους δικούς σου χειρισμούς, όσο από τις βουλές εκείνων που «λύνουν και δένουν», χρησιμοποιώντας ενίοτε και αθέμιτα μέσα κι αν «μπεις στο κόλπο», πρόσεξε μήπως δεσμευτείς με έναν τρόπο που σε «δένει χειροπόδαρα».

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να ονειρευτείς έναν καλύτερο κόσμο, μην πιστέψεις όμως ποτέ ότι όλα αυτά τα ωραία μπορεί να πραγματοποιηθούν. Επιπλέον, μπορείς να εμψυχώσεις κόσμο αλλά όχι τοις… μετρητοίς! Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου σηματοδοτεί ένα ξεκαθάρισμα σε σχέση με τα προσωπικά σου ή μια συνεργασία, ίσως μάλιστα να σου δοθεί η αφορμή για να το πράξεις ύστερα από όσα θα σου ψιθυρίσει ένα «πουλάκι». Είναι ωστόσο πιθανό να μπεις σε μια νέα και «ανθυγιεινή» κατάσταση, εν ονόματι μιας κακώς εννοούμενης ασφάλειας, που μοιάζει περισσότερο με πειθαναγκασμό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στους Ιχθύς προσδίδει μια ασάφεια στις επιδιώξεις σου, ενώ ένα ζήτημα είναι και το ποιός θα… προλάβει να «παραμυθιάσει» τον άλλον! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σηματοδοτεί «υποχθόνιες» κινήσεις στα εργασιακά σου με κάποιον/α να σε «θάβει» όσο δεν πάει, ενώ την ίδια στιγμή σου κάνει τα γλυκά μάτια! Επιπλέον ενδέχεται να στενοχωρηθείς από κάτι δυσάρεστο που θα συμβεί στην ζωή ενός συγγενούς σου ή σε ένα pet που έχεις κι αν τυχόν βασανίζεσαι από κάποιο θέμα υγείας δεν έχεις παρά να «κόψεις μαχαίρι» ότι αποδεδειγμένα σε βλάπτει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε βοηθά να καλλιεργήσεις τις μεταφυσικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις σου, φέρνει όμως γύρω σου και πολλούς ψεύτες! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Σκορπιό θα χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση σχετική με ένα προσωπικό ζήτημα, και μην… δειλιάσεις αφού είναι προς το συμφέρον σου να μην επιμείνεις σε μια «χαμένη» προοπτική, που θα σε μπλέξει χειρότερα στην συνέχεια, ίσως μάλιστα να βγάλει και τον χειρότερο εαυτό σου. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, φαίνεται να βασανίζονται κρυφά από κάτι, προσπάθησε λοιπόν να επικοινωνήσεις περισσότερο μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε βάζει να ονειρεύεσαι πλούτη και παλάτια, με πιθανότερη συνέπεια το να πέσεις θύμα της γενναιοδωρίας σου απέναντι σε άτομα που ξέρουν να… απομυζούν! Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σηματοδοτεί ξεκαθαρίσματα στον χώρο σου αλλά και το κλείσιμο μιας οικογενειακή υπόθεσης με τρόπο που μπορεί και να… μην σου αρέσει! Επιπλέον, θα συνειδητοποιήσεις ότι προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντά του, κάποιος/α δεν διστάζει τελικά μπροστά σε τίποτα, προκειμένου να πετύχει αυτό που θέλει και σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχεις παρά να τον/την κάνεις πέρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με την Σελήνη απέναντί σου, μπορεί να σου γίνει μια «πολλά υποσχόμενη» πρόταση συνεργασίας, που βέβαια θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις όπως το κάθε τι που στερείται ρεαλισμού. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σε καλεί να διαλευκάνεις μια σειρά από «μυστήριες» υποθέσεις, είτε πρόκειται για προσωπικά θέματα, είτε για… θεωρίες συνωμοσίας, που κρύβουν κάποιες αλήθειες. Από την άλλη πλευρά, στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου είναι πιθανό να υποστείς μια σοβαρή ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς αλλά και να πέσεις θύμα μιας κακόβουλης όσο και υποβολιμαίας «αποκάλυψης».

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σηματοδοτεί μεταβολές στα εργασιακά σου, με τις καλές δημόσιες σχέσεις σου όμως το πιθανότερο είναι να βρεθείς τελικά σε καλύτερη θέση. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό συνηγορεί σε μια αποζημίωση ή κληρονομιά, συνάμα όμως ρίχνει «αυλαία», πιστοποιώντας το κλείσιμο ενός οικονομικού κύκλου και μια νέα αρχή. Αν λοιπόν θελήσεις να απαλλαγείς από πρότερες δεσμεύσεις, με το όποιο κόστος, τότε καλώς, αν όμως «κολλήσεις», αναζητώντας σώνει και καλά μια κάποια λύση στα αδιέξοδά σου, τότε κινδυνεύεις να πέσεις θύμα «κορακιών» ή τοκογλύφων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς συνηγορεί σε μια συναισθηματική αβεβαιότητα, ίσως όμως η ανησυχία σου να είναι δικαιολογημένη σε σχέση με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που «δεν ξέρει που πατεί και που βαδίζει». Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου δικαιώνει την καχυποψία σου για πρόσωπα και πράγματα, θα ήταν ωστόσο πολύ πιο υγιές να επικεντρωθείς στα μυστήρια του κόσμου τούτου κι όχι να αναλωθείς σε υποθέσεις επί προσωπικού. Επιπλέον, ένα συγγενικό σου πρόσωπο φαίνεται να ζει «μαύρες» μέρες, ωστόσο μια δυσάρεστη είδηση θα σε «φτιάξει», ίσα-ίσα για να ξαναθυμηθείς το…black humor σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε θέλει «εντός» και σε διαρκή… ονειροπόληση, είναι μια ευκαιρία λοιπόν να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, εξωραΐζοντας πλευρές της οικογενειακής σου ζωής. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό συνηγορεί σε αποκαλύψεις μυστικών, με τους «καλοθελητές» βέβαια να ελέγχονται για την… τιμιότητά τους, ίσως όμως να μπεις στον πειρασμό να παραβιάσεις τα «προσωπικά δεδομένα» κάποιων, κάτι που θα σου στοιχίσει σε εμπιστοσύνη ή αξιοπιστία. Επιπλέον, μπορεί να σε πιάσει το… κακό το μάτι και να μην μπορείς να κάνεις τίποτα αν δεν αποτοξινωθείς ενεργειακά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σου φέρνει ότι πιο… αναξιόπιστο κυκλοφορεί και το πρώτο σου μέλημα είναι να εντοπίσεις τους… ψεύτες και τα fake news που διαδίδουν. Παράλληλα, ο Ερμής στον Σκορπιό σε παραπέμπει σε όχι και τόσο ευχάριστα ζητήματα φίλων, ίσως όμως χρειαστεί να διαγράψεις οριστικά από την ζωή σου, όποιον/α αποδείχτηκε «λίγος/η» για σένα, ύστερα από όσα θα μάθεις ή θα σου εκμυστηρευθούν. Αν πάλι σου τύχει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, πρόσεξε μήπως οι σκοποί της είναι πολύ πιο «σκοτεινοί» από αυτούς που δηλώνονται επισήμως.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς παράγει μια «εκτός τόπου και χρόνου» αισιοδοξία για τα οικονομικά σου και προκειμένου να προβείς σε εντελώς άστοχες κινήσεις είναι προτιμότερο να προσφέρεις όπου υπάρχει ανάγκη. Παράλληλα βέβαια, ο Ερμής στον Σκορπιό καθιστά ανέφικτη κάθε προσπάθεια ελιγμών στην καριέρα σου ή σε μια κεντρική υπόθεση που σε «καίει» και είτε θα ενδώσεις σε πρακτικές που δεν συνάδουν με τις ηθικές αξίες σου, προκειμένου να «προκόψεις», είτε θα σταθείς εμπόδιο σε «σκοτεινές» πρακτικές, ξέροντας πώς ένα… κάποιο τίμημα θα το πληρώσεις!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου «μαζεύει» κάθε κατατρεγμένο/η κι εσύ βέβαια δεν θα χάσεις την ευκαιρία να βοηθήσεις. Πρόσεξε ωστόσο μήπως κάποια «κατεστραμμένη» περίπτωση σε… πάρει μαζί της! Κατά τα άλλα, αν μεν επικεντρωθείς στις πνευματικές ή φιλοσοφικές αναζητήσεις σου, τότε ο Ερμής στον Σκορπιό μπορεί να σε βοηθήσει να φτάσεις στην ουσία της υπόθεσης. Αντίθετα όμως στην καθημερινότητά σου, η διάθεση σου ενδέχεται να «μαυρίσει», ύστερα από κάτι που θα δεις ή θα μάθεις. Επιπλέον, ενώ έχε τον νου σου για κατασκοπευτικές δράσεις σε βάρος σου, είτε στο διαδίκτυο, είτε στο περιβάλλον σου.

ΠΗΓΗ