ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 23/12 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε ωθεί να κτυπήσεις το κακό –όποιο κι αν είναι αυτό- στην ρίζα του, στα προσωπικά σου ωστόσο στην αρνητική του εκδοχή μπορεί να σε κάνει υποχείριο ενός πάθους ή/και μιας μάλλον αυτοκαταστροφικής ψυχολογίας Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας συνηγορεί σε περισσότερες επαφές και γνωριμίες, που με δεδομένα τα περιοριστικά μέτρα το πιθανότερο είναι να γίνουν διαδικτυακά ή τηλεφωνικά, σε κάθε περίπτωση όμως θα προσθέσουν μια πιο «δροσερή» νότα στην καθημερινότητά σου, μέσα από… κουτσομπολιά για προσωπικά θέματα!

ΤΑΥΡΟΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας, τα έσοδά σου τείνουν να αυξηθούν, ενώ μπορεί να λάβεις αλλά και να κάνεις δώρα βελτιώνοντας και τις δημόσιες σχέσεις σου. Επιπλέον, θέματα που αφορούν στην φορολογία ή ένα δάνειο, μπαίνουν σε καλό δρόμο, με την συνδρομή ίσως φίλων ή ενός συλλογικού φορέα. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να… εντοπίσεις όποιον/α δρα υπόγεια και σε βάρος σου, είτε στο εργασιακό σου περιβάλλον είτε σε σχέση με μια νομική υπόθεση που σε απασχολεί, ενώ καλό είναι να «κόψεις μαχαίρι» μια συνήθεια που βλάπτει την υγεία σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας κάνει την ζωή σου πολύ πιο ευχάριστη, ενώ με «όπλο» τις καλές δημόσιες σχέσεις σου μπορείς να παρακάμψεις εμπόδια, ακόμη και τους περιορισμούς του lockdown! Το πιθανότερο βέβαια είναι να αναλωθείς σε «ανάλαφρα» θέματα, σε κάθε περίπτωση όμως, η «τσαχπινιά» σου είναι εκείνη που θα σε βοηθήσει να κερδίσεις τους άλλους! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε καλεί να απαλλαγείς από ένα «φιλικό» πρόσωπο που επιδιώκει «να σου πιει το αίμα» ή να σε χειραγωγήσει, ενώ απόφυγε να ανοίξεις παρτίδες με πιστωτικά ιδρύματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα έλκει πρόσωπα ή κυκλώματα που κινούνται υπόγεια και χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα, οπότε να είσαι υποψιασμένος/η αλλά και σωστά εξοπλισμένος στην περίπτωση που αποφασίσεις να τα βάλεις μαζί τους, γιατί εδώ… δεν παίζουν! Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας φέρνει ευκολίες και εξυπηρετήσεις στις δουλειές σου, δίνοντάς σου περισσότερο χρόνο για ξεκούραση αλλά και συζητήσεις που θα σου φτιάξουν την διάθεση. Επιπλέον «μεταξύ τύρου και αχλαδιού» μπορεί να βρεθούν λύσεις σε πολλά από αυτά που σε απασχολούν.

ΛΕΩΝ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας οι διαπροσωπικές σχέσεις σου αποκτούν πιο ευχάριστα χαρακτηριστικά, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια ανταλλαγή δώρων που θα σε φέρει πιο κοντά με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Επιπλέον, μπορείς να πετύχεις το καλύτερο για σένα σε φορολογικά ή ασφαλιστικά θέματα, ενώ αν ψάχνεις για χρηματοδότηση, θα την βρεις. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια μεγάλη «σφαγή» στα εργασιακά σου ή ένα θέμα υγείας που απαιτεί άμεση και ριζική αντιμετώπιση, ενώ έχε τον νου σου και σε έναν συγγενή ή γείτονά σου, που κινείται κακόβουλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας συνηγορεί σε μια πιο πλούσια κοινωνική ζωή και σε γνωριμίες που όλο και κάτι καλό έχουν να σου προσφέρουν, έστω και στα πλαίσια μιας «ανάλαφρης» ομήγυρης. Επιπλέον σηματοδοτεί μια εορταστική ατμόσφαιρα στο σπίτι ή την δική σου φιλοξενία σε ένα άνετο και χαρούμενο περιβάλλον. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα να «πιάνει» τα οικονομικά σου, σίγουρα υπάρχουν άγνωστες παράμετροι, που αν δεν τις γνωρίζεις είναι προτιμότερο «να κάτσεις στα αβγά σου». Το αυτό ισχύει και για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα να επηρεάζει τις σχέσεις-συνεργασίες σου αλλά και το σπίτι ή τα περιουσιακά σου, είναι πιθανό να βρεθείς προ τετελεσμένων ή να πέσεις θύμα ενός εκβιασμού, που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση, μπορείς όμως να τελειώσεις κι εσύ μια κατάσταση, που δεν πάει άλλο. Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας να συνηγορεί σε μια πιο πλούσια κοινωνική ζωή, δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που θα σου δοθεί για να «διασκεδάσεις» τα περιοριστικά μέτρα, ενώ μπορεί να λάβεις μια καλή είδηση για ένα εργασιακό σου θέμα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας ένα «σουαρέ» με αγαπημένα πρόσωπα θα σε κάνει πιο χαρούμενο, έστω κι αν κάποια στιγμή το κλίμα γίνει πολύ «ανάλαφρο» για τα δεδομένα σου. Μάλιστα, η ημέρα προσφέρεται για αγορές και δώρα, ενώ μπορεί να λάβεις καλά νέα για ένα οικονομικό σου ζήτημα. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σε «χώνει» σε μια άλλη πραγματικότητα όπου συγγενικά σου πρόσωπα είτε «παίζουν βρώμικα», είτε έχουν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα. Επιπλέον στα εργασιακά αλλά και την υγεία σου καλείσαι να δώσεις ένα τέλος σε «ανθυγιεινές» καταστάσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας αναδεικνύει την γοητεία και την παιχνιδιάρικη διάθεσή σου σε… ρυθμιστικούς παράγοντες, ως προς την καλοπέρασή σου αλλά και την βελτίωση των δημοσίων σχέσεών σου. Φρόντισε ωστόσο να μην αναλωθείς αποκλειστικά και μόνον στο τι κάνει ο ένας κι ο άλλος. Επιπλέον, μια μάζωξη σε σπίτι είναι το καλύτερο «φάρμακο» για τα περιοριστικά μέτρα. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση τα οικονομικά σου, ενώ ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε έχει ένα σοβαρό πρόβλημα, είτε δεν φέρεται σωστά απέναντί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια μάλλον δυσάρεστη ή ενοχλητική εξέλιξη στο σπίτι ή την οικογένειά σου, είτε πρόκειται για ένα «εσωτερικό» ή περιουσιακό ζήτημα είτε για αποχετευτικές ή άλλου είδους σχετικές εργασίες, που θα προκύψουν εκτάκτως. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας φέρνει «δροσερές» νότες στην ζωή σου, μέσα από σχόλια και κουτσομπολιά για προσωπικά θέματα, ίσως μάλιστα να συμμετάσχεις σε μια «συνομωσία» με καλό σκοπό! Επιπλέον, σε καλεί να σπάσεις τον «πάγο» ενός αυστηρού πρωτοκόλλου στα εργασιακά σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας να συνηγορεί σε γνωριμίες και την διαμόρφωση ενός παρεΐστικου κλίματος, δεν έχεις παρά να χαρείς τα όσα συμβαίνουν, στα μέτρα του δυνατού βεβαίως λόγω των περιοριστικών μέτρων. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις αλλά και να κάνεις δώρα, αφού τα οικονομικά σου είναι σε καλή κατάσταση. Παράλληλα βέβαια, το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί κακόβουλες κινήσεις σε βάρος σου ή «εκκαθαρίσεις» στα εργασιακά σου, ίσως όμως να «σκάσει μύτη» κι ένα θέμα υγείας που «δούλευε» υπόγεια, όλο το προηγούμενο διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δήμητρας σου δίνει «πόντους» μέσω της συμμετοχής σου σε μια κοινωνική εκδήλωση, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή και με έναν ισχυρό παράγοντα, που μπορεί να σου «ανοίξει πόρτες» και γενικότερα να σε βοηθήσει να δικτυωθείς. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για αγορές ρούχων αξεσουάρ και οτιδήποτε άλλο σε κάνει να δείχνεις πιο όμορφος/η! Παράλληλα βέβαια, με το τετράγωνο Άρη-Πλούτωνα κάτι δυσάρεστο «πλανάται» πάνω από τα οικονομικά αλλά και τις φιλίες σου, ενώ σε καμία περίπτωση μην επιχειρήσεις να καταφύγεις σε έναν δανεισμό.

ΠΗΓΗ