ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς κι αν απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας, τότε ακόμα καλύτερα! Επιπλέον, μπορεί να προβείς σε μια «θεάρεστη» πράξη, βοηθώντας κάποιον/α που βρίσκεται σε δύσκολη θέση κι όταν κάνεις το καλό, από κάπου θα σου έρθει και η ανάλογη απάντηση! Παράλληλα, ο Άρης στον Τοξότη σε ωθεί να αναζητήσεις την περιπέτεια κάπου εκεί… έξω, κάτι όμως που όσο κι αν σε εξιτάρει θα συνοδευτεί από λάθη, αστοχίες και την έκθεσή σου σε «αόρατους» κινδύνους, οπότε είναι χίλιες φορές προτιμότερο να επιλέξεις τα «ήρεμα νερά».

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να αξιοποιήσεις τα πολλά πλεονεκτήματα που θα έχεις σε μια παρέα ή την συμμετοχή σου σε μια ομάδα με όραμα, αποκαθιστώντας τμήμα της… χαμένης ευτυχίας σου. Επιπλέον, μπορεί να εμψυχώσεις κόσμο που περνά δύσκολα, όχι όμως με χρήματα, αφού ο Άρης στον Τοξότη πριμοδοτεί φαινόμενα εξαπάτησης στις συναλλαγές σου. Αν μάλιστα σου κατέβει καμιά «φαεινή» ιδέα για να επενδύσεις ή να αναζητήσεις το «Ελντοράντο» σου… μάζεψέ την γρήγορα πίσω, αφού μόνον χασούρα θα σου φέρει. Πρόσεξε ακόμη τα προϊόντα «μαϊμού».

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς τονίζει την γοητεία σου και είτε με αλήθειες, είτε με ψέματα, σου δίνει στο χέρι τα «κλειδιά» μιας προσωπικής αναγνώρισης. Επιπλέον, ευνοεί καλλιτεχνικές και ανθρωπιστικές δράσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη… εκνευρίζεται από τις επιτυχίες σου και με όχημα τους ανταγωνιστές σου αποπειράται να «σου σκάψει το λάκκο» με ποικίλες συκοφαντίες. Μην εμπιστεύεσαι λοιπόν τους άλλους και πολύ περισσότερο εκείνους/ες που σου κάνουν «τα γλυκά ματάκια» και το παίζουν «συνεργάτες», αφού ποιος ξέρει τι σου «σούρνουν» πίσω από την πλάτη σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σε καλεί να ξεχάσεις όλα εκείνα που σου φέρνουν λύπη στην καρδιά και να δώσεις προτεραιότητα σε ταξίδια, εξόδους και την ψυχαγωγία σου με «ανάλαφρες» παραστάσεις. Επιπλέον, μπορεί να λάβεις μια καλή είδηση αλλά και να εξωραΐσεις την εμφάνισή σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη φέρνει μπερδεμένες καταστάσεις στα εργασιακά σου, όπου οι «πισώπλατες μαχαιριές» έχουν τον πρώτο λόγο ίσως μάλιστα ο «κύκλος των συνωμοτών» να ενοχοποιήσει κάποιον/α που είναι εντελώς αθώος/α. Τα «σκάγια» βέβαια μπορεί να πάρουν κι εσένα, οπότε έχε τα μάτια σου ανοιχτά.

ΛΕΩΝ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου δημιουργεί μια αίσθηση πληρότητας και ικανοποίησης, μέσα από λεπτές συγκινήσεις, που συμπληρώνουν την τροφοδοσία σου με όλα τα καλά. Εξυπακούεται πως κι εσύ θα εξαντλήσεις την γενναιοδωρία σου προς τα πρόσωπα που αγαπάς ή… δείχνουν πως σε αγαπούν, με σκοπό να εκμεταλλευτούν την εύνοιά σου. Ίσως μάλιστα να ξεσπάσει «μάχη» μεταξύ των θαυμαστών σου, με κτυπήματα όμως «κάτω από τη ζώνη», fake news και δήθεν αποκαλύψεις, γι’ αυτό κι εσύ μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα. Επιπλέον «μην δίνεις τα άγια στα σκυλιά»

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου, σε «νταντεύει» με προσφορές κάθε είδους και γλυκόλογα, με την γοητεία σου να «εκπορθεί» τους πάντες και τα πάντα! Επιπλέον, μια πρόταση συνεργασίας σου προσφέρει τη δυνατότητα να καλύψεις εύκολα τις ανάγκες σου και να πετύχεις στόχους, πάνω όμως που πάει να «κλείσει η δουλειά», εμφανίζεται ο Άρης, που τα κάνει «κουλουβάχατα», μέσα από ερωτικές αντιζηλίες! Φαίνεται μάλιστα πως η κρυφή ζήλεια που «τρώει» κάποιον/α, δεν θα εκδηλωθεί ευθέως αλλά με ύπουλο τρόπο. Παράλληλα, οφείλεις να επαγρυπνείς για τυχόν ζημιές στον χώρο σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου δίνει… άδεια από την δουλειά και αρκετό ελεύθερο χρόνο για να κάνεις τα «μποτέ» σου και να πάρεις σβάρνα τα νυχτερινά κέντρα φρέσκος/ια και λαχταριστός/η! Και βέβαια έχοντας καλή διάθεση, θα είσαι αρκετά γαλαντόμος/α απέναντι σε άτομα που σου ζητούν βοήθεια. Στις εξόδους σου ωστόσο… καιροφυλακτεί ο Άρης, που δεν το ‘χει σε τίποτα να μετατρέψει μια απλή διαδικασία σε σταυρόλεξο για δύσκολους λύτες. Ο δρόμος σου είναι σπαρμένος με λάδια –μεταφορικά και κυριολεκτικά- ενώ δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας παραπληροφόρησης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου υπόσχεται «τον ουρανό με τα’ άστρα» κι αν κοινωνήσεις στα… μυστήρια της, σίγουρα θα αποκομίσεις «μεθυστικές» εμπειρίες. Η ημέρα λοιπόν προσφέρεται για διασκεδάσεις κάθε είδους αλλά πολύ περισσότερο εκείνες που συνοδεύονται από «εκστατικές» παραστάσεις. Επιπλέον η δημιουργική έμπνευσή σου «πιάνει ταβάνι». Κατά τα άλλα βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη απειλεί να σε «ξαφρίσει», εκμεταλλευόμενος μια συναισθηματική αδυναμία σου ή την χαλάρωση των «μέτρων ασφαλείας» που συνήθως λαμβάνεις. Να όμως που κάποιες φορές… αξίζει να είσαι καχύποπτος/η!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς σου προσφέρει την ευκαιρία να περάσεις σούπερ σε ένα σπίτι ή μια εκδήλωση σε εσωτερικό χώρο, ενδέχεται όμως να δεχθείς και επισκέψεις που θα σε κάνουν να νιώσεις πολύ όμορφα. Αυτήν την αίσθηση ευτυχίας όμως πάει να χαλάσει ο Άρης στο ζώδιό σου κι αν τα καταφέρει θα φταις κι εσύ γι’ αυτό, αφού θα αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε μια περιπέτεια στο άγνωστο. Η τιμιότητα είναι το τελευταίο πράγμα που «κυκλοφορεί» σήμερα στην πιάτσα, ας μην πέσεις θύμα λοιπόν μιας δόλιας μόχλευσης. Αντίθετα, χορεύοντας και τραγουδώντας θα ξορκίσεις το κακό!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς προσπαθεί να κάνει το χειλάκι σου να… χαμογελάσει, δώσε λοιπόν κι εσύ μια ευκαιρία στην χαρά να «τρυπώσει» στη ζωή σου, αφήνοντας στην άκρη τις –σώνει και καλά- ποιοτικές προδιαγραφές σου. Μερικές φορές η ευτυχία κρύβεται στα πολύ απλά πράγματα. Επιπλέον, ένα ταξίδι θα γαληνέψει την ψυχή σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στον Τοξότη εξακολουθεί να δημιουργεί ίντριγκες τόσο στη δουλειά σου, όσο και στα προσωπικά σου, ίσως μάλιστα αυτοί οι δύο τομείς να συνδέονται μεταξύ τους και μέχρι να «κατακαθίσει ο κουρνιαχτός» να είσαι επιφυλακτικός/η σε όσα σου λένε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στους Ιχθύς αρχίζει τα… κεράσματα και είτε αυτά είναι προς εσένα, είτε από εσένα, η ουσία είναι πως διαμορφώνεται μια κατάσταση ευδαιμονίας, που όσο «πλαστή» κι αν είναι, δεν παύει να τροφοδοτεί την αισιοδοξία σου και την πίστη σου πως όλα θα πάνε καλά. Αυτή όμως είναι η… μια όψη του νομίσματος, αφού ο Άρης στον Τοξότη πασχίζει να χαλάσει το καλό κλίμα βάζοντας κρυφά «φιτιλιές» και δημιουργώντας φρούδες ελπίδες σε συναισθηματικό επίπεδο. Αν πάντως προκύψει παρεξήγηση μεταξύ φίλων, είναι σχεδόν βέβαιο πως κάποιος/α έχει συμφέρον από αυτό και το προκάλεσε… εντέχνως!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, είναι το διαβατήριο σου για να μπεις στις καρδιές των άλλων, έστω και «σαν μια βασίλισσα τσιγγάνα» που λέει και το τραγούδι. Επιπλέον, σου δίνει την ευκαιρία να διασκεδάσεις ακόμη κι αν τα μέσα που διαθέτεις είναι φτωχά. Η διάθεση είναι που μετράει, ίσως κι ένα… ποτηράκι παραπάνω! Παράλληλα όμως, ο Άρης στον Τοξότη, φέρνει γύρω σου άτομα που δεν έχουν τις καλύτερες των προθέσεων απέναντί σου κι αν πιστέψεις στα όσα σου λένε, σίγουρα θα «την πατήσεις», έχεις όμως την δυνατότητα να τα κατατροπώσεις με τα ίδια τους τα όπλα, ταράζοντάς τα στο… ψέμα!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/01: Εκμεταλλεύσου κάθε κοινωνική ευκαιρία ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ