ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς «φωτίζει» τα παρασκήνια, προστατεύοντάς σε από τις κακοτοπιές, με την συνδρομή ενδεχομένως φίλων ή ατόμων που σε συμπαθούν ιδιαίτερα. Επιπλέον, μια κρυφή στήριξη ή συμφωνία σε κάνει να νοιώθεις πιο ασφαλής. Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα διεγείρει τα πάθη σου, κάτι που μπορεί να έχει δυσάρεστες συνέπειες στην τσέπη σου, ιδιαίτερα αν πιστεύεις πως θα κερδίσεις σε μια όλως διόλου «στημένη» κατάσταση. Αν όμως ανήκεις στους τυχερούς, τότε θα ωφεληθείς από απώλειες άλλων ή την υποστήριξη ενός ισχυρού ατόμου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς φέρνει νέες γνωριμίες, οι οποίες ωστόσο κορωνοϊού… παρόντος περιορίζονται ως επί το πλείστον στο διαδίκτυο ή το τηλέφωνο. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν θα βρεις πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε κοινά οράματα, ίσως μάλιστα να δρομολογηθεί και ένα συλλογικό εγχείρημα. Παράλληλα βέβαια το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σε κάνει ιδιαίτερα απόλυτο απέναντι σε πρόσωπα ή καταστάσεις που σε «καίνε» κι εδώ είναι που καλείσαι να χρησιμοποιήσεις την λογική σου, ώστε να μην παρασυρθείς σε μάλλον  αυτοκαταστροφικές πρακτικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σε καλεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να διαπραγματευθείς μια συμφωνία, αφού η ημέρα είναι τυχερή ως προς την ανάδειξη του έργου και της προσωπικότητάς σου, ίσως μάλιστα να λάβεις τα εύσημα για ένα εγχείρημα σου. Παράλληλα βέβαια με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα οφείλεις να επικεντρωθείς και στην υγεία σου, προσέχοντας μην εκτεθείς σε τοξικές ουσίες ή μολυσματικούς παράγοντες. Ίσως πάλι να «τρομάξεις» με την εκδήλωση κάποιων απωθημένων σου αλλά φύλαξε και τα νώτα σου από «σκοτεινές» πρακτικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Ήλιο στους Ιχθύς μπορεί να κάνεις τα χαρτιά σου για μια υπόθεση ή να ενημερωθείς διεξοδικά για ποικίλα ζητήματα, γλυτώνοντας χρόνο και χρήμα. Επιπλέον, ένας γνωστός ή συγγενής είναι σε καλό «φεγγάρι», κάτι που θα επηρεάσει κι εσένα θετικά. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα να σε ρίχνει σε «βαθιά νερά» μπορεί να συμβεί κάτι καταλυτικό είτε μέσα σου, είτε σε ένα πρόσωπο με το οποίο σχετίζεσαι στενά, μην πάει ο νούς σου όμως μόνον στο κακό αφού μπορεί και να «κλειδώσεις» μια σχέση, συνειδητοποιώντας την αξία που έχει για σένα.

ΛΕΩΝ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς φέρνει νέα και θετικά δεδομένα στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να ευνοηθείς από τα καλά λόγια που θα πει κάποιος/α για σένα. Επιπλέον, μια ρύθμιση ή συμφωνία θα σου δώσει τις «ανάσες» που χρειάζεσαι. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σε βάζει σε δίλημμα για το αν θα μπεις σε μια κατάσταση που ναι μεν σου υπόσχεται πολλά, συνάμα όμως, στερεί αρκετές από τις ελευθερίες σου, αφού θα πρέπει να ταχθείς ολοκληρωτικά κάπου. Ίσως μάλιστα να σου προταθεί να «κάνεις τα στραβά μάτια» ή να υιοθετήσεις μεθόδους, ηθικά επιλήψιμες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος απέναντί σου σε φέρνει πιο κοντά σε μια επίσημη συμφωνία ή συνεργασία, ίσως μάλιστα να αξιοποιήσεις και μια καλή γνωριμία που έχεις. Μπορεί ωστόσο απλά να επωφεληθείς κι εσύ από την διάκριση-επιτυχία ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί μια δυσάρεστη είδηση ή ένα «κακό συναπάντημα», είτε για σένα, είτε για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως όμως και να πάθεις μια ζημιά στα μέσα που χρησιμοποιείς. Αντίθετα, ως προς τις πνευματικές αναζητήσεις σου, έχεις το… οκ για να ανακαλύψεις μυστικά και να συνειδητοποιήσεις αλήθειες.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς ευνοεί κάθε διαδικασία που συνδέεται με τα εργασιακά σου, είτε ψάχνεις για δουλειά, είτε θες να αναβαθμίσεις την θέση σου, ενώ αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τις καλές δημόσιες σχέσεις σου. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σηματοδοτεί τελειωτικές καταστάσεις στα οικονομικά ή τα οικογενειακά-περιουσιακά σου, κι αν μεν χάσεις κάτι, μην επιμείνεις σε μια προοπτική που τελικά θα σε «χώσει» πιο βαθιά στο πρόβλημα. Αν όμως είσαι τυχερός/η, τότε θα λάβεις μια αποζημίωση ή κληρονομιά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σηματοδοτεί μια «διακεκριμένη» γνωριμία αλλά και διαβουλεύσεις με αγαπημένα πρόσωπα, με το συνεργατικό κλίμα να αποτελεί την «μαγιά» θετικών εξελίξεων, ίσως μάλιστα να υπάρξει και μια επίσημη πράξη πιστοποίησης των όσων θα συμφωνηθούν. Παράλληλα, με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα έχεις την ευκαιρία για να αποκοπείς οριστικά από εξαρτήσεις και παθογένειες του παρελθόντος, ξεκινώντας μια νέα πορεία. Αντίθετα όμως αν «φας κόλλημα» με κάτι που έγινε και δεν ξεγίνεται, θα κάνεις τελικά ζημιά και σε σένα και στους άλλους.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς δρομολογεί θετικές εξελίξεις στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον και θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις κάποιες αλλαγές ή παρεμβάσεις που είχες από καιρό στο μυαλό σου. Επιπλέον μπορεί να υπογράψεις ένα συμβόλαιο ή να προβείς σε μια μίσθωση. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα φέρνει μια αναπότρεπτη και σίγουρα δυσάρεστη για κάποιον/α εξέλιξη στην δουλειά σου και μένει να δεις αν θα είσαι το θύμα ή ο κερδισμένος της υπόθεσης. Όσο για την υγεία και την διατροφή σου, καθάρισε την βρωμιά γύρω σου και μπες σε ένα πρόγραμμα αποτοξίνωσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς φέρνει αυξημένες επαφές, οι οποίες βέβαια μέσα στο lockdown μπορεί να είναι κυρίως διαδικτυακές ή τηλεφωνικές. Πέρα όμως από υπογραφές και πιστοποιήσεις, φρόντισε να μην σπαταλήσεις όλον τον χρόνο σου με συζητήσεις για το τι κάνει ο ένας κι ο άλλος. Παράλληλα, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα σε ωθεί να υποστηρίξεις με πάθος κάτι ή κάποιον/α, βάζει ωστόσο και σε πρώτο πλάνο τα συναισθηματικά «κολλήματα» σου και δεν θες και πολύ για να μπεις σε έναν κύκλο ζήλειας και καχυποψίας. Μπορεί ωστόσο να συμβεί και κάτι «καθοριστικό» σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Ήλιος στους Ιχθύς σηματοδοτεί έξτρα έσοδα κι… επειδή το χρήμα πρέπει να «γυρίζει» δεν αποκλείεται τελικά να τα ξοδέψεις αρκετά, προκειμένου να ικανοποιήσεις πρωτίστως δικές σου επιθυμίες αλλά και κάποιες των αγαπημένων σου προσώπων. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα οικογενειακό ή επαγγελματικό σου ζήτημα κι από την στιγμή που η μοίρα σου δείχνει τα σημάδια της δεν έχεις παρά να τα ακολουθήσεις, είτε σου αρέσουν είτε όχι. Επιπλέον είναι πιθανό να ανακαλύψεις κάτι «βρώμικο» ή τοξικό στον χώρο σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σε καλεί να βγεις από την «κρυψώνα» σου και να ξεχωρίσεις μέσα στο πλήθος κι εδώ το θέμα είναι να το πράξεις μέσα από έργα ή δημιουργικές εφαρμογές κι όχι να το… πάθεις μέσα από αποκαλύψεις που σε εκθέτουν! Μια συμφωνία πάντως μπορεί να σου δώσει περισσότερα credits. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Άρη-Πλούτωνα μπορεί να πάθεις μια ζημιά ή να μάθεις κάτι δυσάρεστο. Επιπλέον, καλείσαι να αντισταθείς σε «αμαρτωλούς» πειρασμούς στο διαδίκτυο και να δώσεις έμφαση στις πνευματικές αναζητήσεις σου, αφού έτσι θα συνειδητοποιήσεις αλήθειες.

ΠΗΓΗ