ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Νέα Σελήνη να τονίζει τους οικογενειακούς δεσμούς και να σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο και «αναζητητή» της αγκαλιάς, μπορεί να χάσεις κάτι από τον δυναμισμό σου, από την άλλη πλευρά όμως δείχνει έτοιμος/η για να συνδέσεις την ζωή σου με κάποιον/α άλλον/η. Επιπλέον είναι πιθανό να ασχοληθείς με το παρελθόν και ζητήματα της Παράδοσης. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να λάβεις ένα σπουδαίο δώρο ή ένα έκτακτο «επίδομα», κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί και σε αγορές ή αποκτήματα που θα βελτιώσουν κατακόρυφα την ψυχολογία σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε κάνει πιο αισιόδοξο κι «έξω καρδιά», κάτι που με την σειρά του θα δώσει νέα πνοή στο σύνολο των δραστηριοτήτων σου. Επιπλέον, η προσωπική γοητεία σου θα σου ανοίξει πολλές «πόρτες», ίσως μάλιστα να σου γίνει μια πολύ «αβανταδόρικη» πρόταση συνεργασίας . Παράλληλα, η Νέα Σελήνη σε οδηγεί σε ένα… μυστικό μέρος, γεμάτο μυστικά και αναμνήσεις, ενδέχεται όμως να κυριαρχηθείς και από «ανεξήγητες» τάσεις ενδοσκόπησης που θα σε φέρουν σε συναισθηματική αδυναμία. Επιπλέον, σε παραπέμπει σε παραδοσιακές συνταγές υγείας κι ομορφιάς.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Νέα Σελήνη σε φέρνει πιο κοντά με πρόσωπα ή καταστάσεις από το παρελθόν σου, ίσως μάλιστα να συγκινηθείς υπέρ το δέον από όσα θα βιώσεις. Επιπλέον, είναι πιθανό να ενταχθείς σε μια «κοινότητα» που έχει ως αντικείμενό της την διατήρηση της Παράδοσης ή την προάσπιση των πατροπαράδοτων θεσμών. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να… αδιαφορήσεις για όλα αυτά και να απολαύσει υπηρεσίες ευεξίας, αφήνοντα κατά μέρος καθήκοντα, υποχρεώσεις και κάθε τι το στενόχωρο. Μπορείς ακόμη να παραγγείλεις διαδικτυακά, ρούχα και αξεσουάρ της αρεσκείας σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό βάζει την δική της σφραγίδα στις εξελίξεις, δρομολογώντας συναλλαγές με πρόσωπα που πέρα από την επαγγελματική σχέση που έχετε, μπορεί να αποτελέσουν τον στενό πυρήνα σε μελλοντικές εξελίξεις.. Επιπλέον όμως, τα οικογενειακά και τα περιουσιακά ζητήματα βγαίνουν στην επιφάνεια, με κάποιες «εξισώσεις» να μην… βγαίνουν! Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα να κερδίσεις την εύνοια ενός οικονομικά ισχυρού όσο και σημαίνοντος προσώπου, εξασφαλίζοντας τουλάχιστον την καλοπέρασή σου.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό σε κάνει αρκετά νοσταλγικό και ευαίσθητο/η στις προσεγγίσεις σου, ίσως μάλιστα να εντρυφήσεις σε μύθους ή θρύλους αλλά και να ξαναβρεθείς με πρόσωπα, με τα οποία υπάρχουν δυνατοί δεσμοί. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο, σου προσδίδει μια κοινωνική λάμψη, ενώ ταυτόχρονα κάνει την επίτευξη των στόχων σου εύκολη και απλή, φαίνεται μάλιστα να αρκεί γι’ αυτό η προσωπική σου παρουσία και το «σεξ απήλ» που εκπέμπεις. Το μόνο… κακό είναι ότι δεν θα έχεις το πολυπληθές κοινό που θα ήθελες αλλά σε κάθε περίπτωση οι δημόσιες σχέσεις σου «φυσάνε».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Κριό θα σε βοηθήσει να ρυθμίσεις ασφαλιστικά ή φορολογικά ζητήματα, ενώ δεν αποκλείεται να λάβεις ένα κληροδότημα υλικής μα και συναισθηματικής αξίας. Όσο για τις πωλήσεις, μην τις κάνεις αν είναι να «ραγίσει» η καρδιά σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο κάνει την καθημερινότητά σου πιο «δροσερή» κι ευχάριστη και δεν έχεις παρά να πεις το ναι σε κάθε πρόταση για… πάρλα και κους-κους, μπορείς ωστόσο να απολαύσεις και θεάματα στην TV ή το διαδίκτυο! Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις κάτι που ομορφαίνει και διευκολύνει την ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη ενθαρρύνει τις πιο «κλειστές» τάσεις σου και ενισχύει την τάση σου για cocooning, κοντά σε πρόσωπα που σου παρέχουν συναισθηματική κυρίως ασφάλεια. Όσο για τις συνεργασίες σου, προηγούνται εκείνες με «βετεράνους» ή πρεσβύτερους, που κατέχουν πολλά μυστικά της δουλειάς. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου φέρνει αυξημένα έσοδα, που με την σειρά τους θα σου επιτρέψουν να χαρείς την ζωή αλλά και να προσφέρεις το κάτι παραπάνω σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Και βέβαια μην διστάσεις να δοκιμάσεις την τύχη σου, όπου υπάρχει ενδεχόμενο κέρδους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Αφροδίτη απέναντί σου, σου προσφέρει περισσότερες εναλλακτικές λύσεις και υποστηρίξεις από τους άλλους, δεν αποκλείεται όμως τελικά να διαταραχθούν και κάποιες υπάρχουσες ισορροπίες, αφού πάντα «ο εχθρός του καλού, είναι το… καλύτερο»! Σε κάθε περίπτωση πάντως η καλοπέρασή σου δείχνει εξασφαλισμένη. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη… αναζητά ένα κλίμα ομοψυχίας στην δουλειά σου, που είναι «μαγιά» για την συνέχεια. Επιπλέον μπορεί να αξιοποιήσεις αποθηκευμένο υλικό αλλά και τις συμβουλές κάποιων «γηραιών», είτε για τις δουλειές σου, είτε για ένα θέμα υγείας ή διατροφής που σε απασχολεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη σε κάνει πολύ πιο ευαίσθητο/η και ευσυγκίνητο/η, με «κίνδυνο» να υποκύψεις σε συναισθηματικές αδυναμίες, πολύ περισσότερο που φέρνει στην ζωή σου πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία για χαρές αλλά και για… λύπες! Όσο για την δημιουργικότητά σου κινείται σε «ρετρό» ρυθμούς. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τις εργασιακές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να λάβεις μια πολύ καλή είδηση ή να δικτυωθείς ακόμη περισσότερο Αν τώρα επιθυμείς κυρίως να ξεκουραστείς, ουδέν πρόβλημα! Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα pet.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Νέα Σελήνη σηματοδοτεί εξελίξεις στα περιουσιακά σου αλλά και «ζεστές» καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, με την συναισθηματική επαφή και τα μοιράσματα να κυριαρχούν. Επιπλέον, μπορεί να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου ή να αναμορφώσεις τον χώρο σου με παλαιά υλικά ή κληροδοτήματα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου παρέχει την εναλλακτική μιας διασκέδασης κοντά σε πρόσωπα που τα «πας» και σε «πάνε». Επιπλέον, δεν αποκλείεται να χαρείς από τις εξελίξεις στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου, ενώ «παίζει» κι ένα κέρδος σε τυχερό παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί ζητήματα σχετικά με το σπίτι ή την οικογένειά σου, το μόνο που σου μένει λοιπόν είναι να αποδεχθείς και να απολαύσεις τις ευκολίες που σου προσφέρονται. Επιπλέον, μπορεί να φιλοξενήσεις ένα σημαντικό πρόσωπο ή να βρεθείς εσύ σε ένα πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον με καλή παρέα. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη φέρνει ένα μάλλον νοσταλγικό μοτίβο στην καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να «βουτήξεις» στο παρελθόν, προκειμένου να αντλήσεις ιδέες και εμπνεύσεις. Μπορεί ακόμη να υπάρξουν μοιράσματα και να έρθεις πιο κοντά με ένα συγγενικό σου πρόσωπο ή γείτονα.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Νέα Σελήνη σου φέρνει «δώρα και προικιά», ενώ οι αγορές που θα κάνεις θα στοχεύουν πρωτίστως στην κάλυψη των αναγκών του σπιτιού σου αλλά ίσως και στην ικανοποίηση ενός προσώπου, που το θέλεις… ακόμη πιο κοντά σου! Τα κριτήριά σου ωστόσο δεν είναι αντικειμενικά κι εύκολα κάποιος/α μπορεί να σε «τουμπάρει». Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Ταύρο αυξάνει τις πιθανότητές σου για να περάσεις όμορφα με καλή παρέα απολαμβάνοντας ευχάριστες στιγμές, θεάματα και ακροάματα. Επιπλέον, έχοντας τα κατάλληλα «κονέ», μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον που θα απλουστεύσει κάποιες διαδικασίες.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/03: Προσπάθησε να διαχειριστείς τις καταστάσεις ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ