ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/04 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε ωθεί να «ξεκαθαρίσεις το τοπίο» στην προσωπική σου ζωή, ωστόσο η φόρτιση που συνοδεύει τις προσπάθειές σου, μπορεί τελικά να σε κάνει να χάσεις το δίκιο σου, εξαιτίας της συμπεριφοράς σου, απέναντι στους άλλους. Ας ρίξεις λοιπόν την ενέργειά σου σε αυτά που μπορείς να κάνεις μόνος/η σου ή στα μαστορέματα και την άθληση σου. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ταύρο το ενδιαφέρον σου περιστρέφεται και γύρω από οικονομικά θέματα, όπου όμως δεν είναι σκόπιμο να αγχωθείς με κάτι που αύριο μπορεί να μην ισχύει. Απλά… σκέψου πριν αγοράσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε θέτει ενώπιον ποικίλων προκλήσεων, ενώ πρόσωπα και πράγματα για τα οποία μέχρι πρότινος ήσουν σίγουρος/η, σου δημιουργούν ανησυχία, πολύ περισσότερο αν υπάρξουν διφορούμενες αντιδράσεις απέναντί σου. Την ίδια στιγμή βέβαια, μπορεί να… εισπράξεις το κάτι τι σου και να τα ξεχάσεις όλα! Παράλληλα, ο Ερμής στον Κριό μπορεί να σε ταλαιπωρήσει με ένα έντονο αλλά περαστικό θέμα υγείας, ενώ φέρνει και κάποιες έκρυθμες καταστάσεις στην δουλειά σου, με την μια πλευρά να απαιτεί εμφατικά και την άλλη να αντιστέκεται… αυθαιρετώντας!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα και να θες δεν θα μπορέσεις να αδιαφορήσεις για όλα αυτά που συμβαίνουν στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αφού ο Ερμής στον Κριό «σπάει» το… μορατόριουμ της Αφροδίτης, αναπαράγοντας αντιζηλίες και ανταγωνισμούς, που θα μπορούσαν να σου χαλάσουν όχι μόνον την ηρεμία αλλά και μια κοινή προσπάθεια. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν είτε στην εργασία σου, είτε στην υγεία και την διατροφή σου, δίνοντας όμως σημασία και στην συναισθηματική σου κατάσταση, αφού από αυτήν ξεκινούν τα καλά και τα άσχημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ερμής στον Κριό σε ωθεί να δώσεις την δική σου απάντηση σε μια υπόθεση που έχει «τραβήξει» πέραν του δέοντος και είναι λογικό να υπάρξουν αντιδράσεις από κάποιους/ες που ενοχλούνται ή θεωρούν πως θίγονται οικονομικά. Όμως ομελέτα χωρίς να σπάσεις αβγά, δεν γίνεται κι αν δεν «τρίξεις τα δόντια» δεν θα έχεις αποτέλεσμα. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Ταύρο μια νέα γνωριμία μπορεί να αντιπροσωπεύσει όλα εκείνα που θα ήθελες να βρεις σε μια φιλία και ιδιαίτερα σε πρακτικά ζητήματα, που «απαιτούν» μια ομαδική προσπάθεια. Επιπλέον, ένας φίλος ή μια φίλη θα σου «σταθούν».

ΛΕΩΝ

Με την Σελήνη στην «κορυφή» του ζωδιακού χάρτη σου, ανήκεις στους πρωταγωνιστές της ημέρας κάτι που μπορεί να πολλαπλασιάσει τις προκλήσεις ή τις ευθύνες σου αλλά και να αναδείξει τις ικανότητές σου. Ποτέ μην ξεχάσεις ωστόσο ότι είναι το χρήμα που κινεί την Ιστορία! Παράλληλα με τον Ερμή στον Κριό, εκείνο που προέχει είναι να γίνουν οι δουλειές σου άμεσα και γρήγορα, έλα όμως που θα σου τύχουν και άτομα που δεν «στροφάρουν» ή βάζουν τους τύπους πάνω από την ουσία! Πέρα όμως από τους μάλλον αναπόφευκτους καβγάδες, πρόσεξε μήπως κτυπήσεις ή τραυματιστείς σε μια μετακίνησή σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο σε κάνει πιο επικοινωνιακό/η και εννοείται πως από την στιγμή που εξακολουθούν να ισχύουν περιορισμοί στις εξόδους σου, μπορείς να… βγάλεις το άχτι σου στα κοινωνικά δίκτυα ή σε διαδικτυακά δρώμενα! «Παίζουν» ωστόσο και διαβάσματα ή μελέτες, Παράλληλα το τετράγωνο Ερμή-Άρη σου δίνει το κίνητρο για να μαζέψεις όλο το χρήμα, προκειμένου να αποκτήσεις κάτι που θέλεις πολύ, αφήνοντας εκτός «νυμφώνος» ότι δεν επείγει. Επιπλέον, μπορεί να έχεις συναλλαγές με άτομα που χαρακτηρίζονται από έλλειψη υπομονής ή απλά θέλουν να σου πάρουν αυτά που έχεις!

ΖΥΓΟΣ

Ο Ερμής απέναντί σου με την συνέργεια του Άρη προσδίδει στις εξελίξεις μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική χροιά με τους εγωισμούς και τα πάθη να «παίρνουν κεφάλια» και να ορίζουν τελικά το με ποιόν/α γίνεται να συμπορευτείς και με ποιόν/α όχι, πέρα από ευγένειες και «τσιριμόνιες». Επιπλέον, μια άμεση παρέμβασή σου θα αποδειχθεί «σωτήρια». Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο εγείρει «θέματα» στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να παρασυρθείς και σε καταναλωτικές υπερβολές, τελικά όμως όπως θα διαπιστώσεις ο ισολογισμός σου θα έρθει «στα ίσα του» και ο συναγερμός θα λήξει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε καλεί να διαπραγματευτείς, «παντρεύοντας» ίσως πρόσωπα ή καταστάσεις με αντίθετες αφετηρίες αλλά και τις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες με τις βουλές των άλλων και σίγουρα θα χρειαστείς μεγαλύτερη ευελιξία από αυτήν που συνήθως διαθέτεις. Μπορείς βέβαια να… αγνοήσεις τα όσα συμβαίνουν γύρω σου αναστέλλοντας απλά για αύριο κάποια από τα σχέδιά σου. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Κριό να φέρνει κάποιες επείγουσες εργασίες, είναι προτιμότερο να τις κάνεις μόνος/η σου, αφού η εμπλοκή άλλων θα προκαλέσει εντάσεις και καβγάδες

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής στον Κριό σου προσδίδει ζωντάνια, συνάμα όμως φέρνει και «πολεμικές» ή ανταγωνιστικές καταστάσεις που σου χαλάνε την ησυχία, είτε στο άμεσο περιβάλλον σου, είτε στις πιο στενές σχέσεις σου. Αν πάλι έχεις να κάνεις με μικρά αλλά και… μεγάλα παιδιά, να ξέρεις πως οι απαγορεύσεις θα λειτουργήσουν… ανάποδα! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο φέρνει αρκετές εργασίες και μάλιστα σε όλως διόλου διαφορετικά «μέτωπα», οπότε σίγουρα θα χρειαστείς και έναν στοιχειώδη καταμερισμό για να μην χάσεις τον μπούσουλα. Επιπλέον σε θέλει πιο προσεκτικό με την υγεία και την διατροφή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Ερμής στον Κριό φέρνει εντάσεις μεταξύ οικείων, με αιτία κι αφορμή ένα οικονομικό ζήτημα αλλά μπορεί να προκληθούν και ζημιές στο σπίτι, που θα σε αναγκάσουν σε έκτακτα έξοδα. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα καταφέρεις να κάνεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, εφ’ όσον ασχοληθείς με δουλειές του σπιτιού, χωρίς να έχεις μέσα στα πόδια σου… ενοχλητικούς ή παρείσακτους! Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και σίγουρα μπορείς να συνδυάσεις «το τερπνόν μετά του ωφελίμου». Επιπλέον, είναι πιθανό να κερδίσεις κάτι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο αναθερμαίνει το ενδιαφέρον σου για ποικίλες οικογενειακές υποθέσεις, που όμως αργά ή γρήγορα θα βρουν τον δρόμο τους. Έτσι λοιπόν δείξε ευελιξία απέναντι στις καταστάσεις και μην τα παίρνεις όλα εγωιστικά, πολύ περισσότερο που με τον Ερμή στον Κριό δεν θέλει και πολύ για να προκληθεί μια μίνι σύρραξη στο περιβάλλον σου ή να πέσεις πάνω σε «φουριόζικα» άτομα, που δεν υπολογίζουν και πολύ τους άλλους προκειμένου να περάσει το δικό τους. Επιπλέον, η βιασύνη σου μπορεί να προκαλέσει ένα ατύχημα, ιδιαίτερα αν ασχοληθείς με κάτι στο οποίο δεν έχεις εμπειρία..

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο πολλαπλασιάζει τις διαδικτυακές επαφές σου, ενώ σε τροφοδοτεί με σχόλια και πληροφορίες που καλείσαι να αξιολογήσεις ή να «φιλτράρεις», ώστε να ασχοληθείς με εκείνα που έχουν πραγματικά σημασία. Παράλληλα βέβαια ο Ερμής στον Κριό ανακινεί οικονομικά ζητήματα, ξεκινώντας από την διασφάλιση των κεκτημένων σου, που κάποιος/α τα… ορέγεται κρυφά! Δεν αποκλείεται ωστόσο να παρασυρθείς σε μια επίδειξη οικονομικής ισχύος για να «κερδίσεις» κάποιον/α, με συνέπεια να μείνεις… ρέστος/η κι εκεί θα δεις το πόσο σε υπολογίζουν όταν πια δεν «έχεις».

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/04 : Μοιράσου σήμερα απόψεις, σχέδια και σκέψεις με άτομα που εμπιστεύεσαι ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ