ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/06 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Λέοντα να σου προσφέρει μια πλειάδα επιλογών αλλά και να δημιουργεί… ενθουσιαστικά διλήμματα σε προσωπικά ζητήματα, καλείσαι απλά να αφεθείς στην ροή των γεγονότων και να κινηθείς ελεύθερα και χωρίς πρόγραμμα. Παράλληλα, με τον Άρη στους Ιχθύς είναι πιθανό να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές ενέργειες που σε θίγουν, εσύ όμως μην μείνεις μόνον σε αυτά που φαίνονται αφού ξέρεις ότι πάντα ο πραγματικός ένοχος κατηγορεί κάποιον άλλον! Επιπλέον απόφυγε τις καταχρήσεις, αφού δεν θέλει και πολύ για να σε βγεις «οφ» από μια υπερεκτίμηση των δυνάμεών σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει μια ζωηρή κινητικότητα στα οικογενειακά σου και είναι πιθανό να προχωρήσουν μια σειρά από υποθέσεις που είχαν κολλήσει, ίσως όμως κάποια στιγμή να κουραστείς ή να… ζαλιστείς από τα πολλά πήγαινε -έλα στον χώρο σου! Μπορεί όμως κι εσύ να φιλοξενηθείς προσωρινά σε μια άλλη έδρα.Παράλληλα, με τον Άρη στους Ιχθύς μπορεί να υπάρξουν κόντρες και κατηγορίες στο φιλικό σου περιβάλλον και σε μια τέτοια περίπτωση καλό θα ήταν να μην τα παίρνεις όλα «κατά γράμμα» αλλά και να μην ανακατεύεσαι σε υποθέσεις που δεν σε αφορούν προσωπικά.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα εμπλουτίζει την καθημερινότητά σου με εξόδους και ταξίδια, δίνοντάς σου την ευκαιρία για μια μικρή «απόδραση», ενδέχεται όμως να «την βγάλεις» μπροστά στην οθόνη του κινητού ή του υπολογιστή σου. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα μέσον ή μια συσκευή που ανεβάζει το πρεστίζ σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Ιχθύς φέρνει εντάσεις στα επαγγελματικά σου αλλά και αντεγκλήσεις για το ποιος/α θα αναλάβει την αρχηγία, με τα κριτήρια να είναι άκρως υποκειμενικά, κάτι που αναπόφευκτα θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από εκείνα που θα λύσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, ενώ στην περίπτωση που δεν έχεις να λαμβάνεις από πουθενά, σίγουρα θα έχεις τα «τυχερά» σου, από άτομα που είτε κερνάνε… γενικώς, είτε στοχεύουν στην δική σου και μόνον ικανοποίηση! Κι εσύ όμως μπορεί να προσφέρεις στο πρόσωπο που αγαπάς.Παράλληλα βέβαια ενδέχεται να πέσεις πάνω σε αυθαιρεσίες τρίτων ή ακόμα… χειρότερα συγγενών σου, που κάπου «έχουν χάσει την μπάλα». Επιπλέον  με τον Άρη στους Ιχθύς η διαφορετική θεώρηση περί δικαίου και ηθικής, ίσως να γίνει αφορμή για μια οξεία αντιπαράθεση!

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε αναγορεύει σε «πρόσωπο της ημέρας» χωρίς ωστόσο να διευκρινίζει το αν θα γίνεις για καλό λόγο ή απλά θα… ρεζιλευτείς! Αυτό μάλλον εξαρτάται από σένα και την ικανότητά σου να απαντάς αποτελεσματικά στις όποιες προκλήσεις. Παράλληλα, ως προς τα οικονομικά και την κάλυψη των αναγκών σου, ο Άρης στους Ιχθύς σε καλεί να επαγρυπνείς, είτε για να «ρεφάρεις» με μια κίνηση τα χαμένα, είτε για να αποκρούσεις επιθετικές διεκδικήσεις σε βάρος σου. Επιπλέον, μπορεί να αυξηθεί η τάση σου για κατανάλωση, με κίνδυνο να εξανεμίσεις όλο το αποθεματικό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σε συνάρτηση με το ενδιαφέρον που καλείσαι να συντηρήσεις για την υγεία και την διατροφή σου, η Σελήνη στον Λέοντα θα σου αποκαλύψει μυστικά και «τεχνάσματα» ικανά να σε απαλλάξουν από ότι σε αγχώνει Ίσως βέβαια να δεις κι ένα «προφητικό» όνειρο που θα σε καθοδηγήσει ως προς το τι πρέπει να κάνεις. Παράλληλα, με τον Άρη απέναντί σου, είναι πιθανό να υπάρξει και μια σύγκρουση-εκτόνωση νεύρων, με ανταλλαγή «βαριών» εκφράσεων κι όχι απαραίτητα για σοβαρό λόγο. Από την άλλη πλευρά όμως θα βρεις και «φανατικούς» συμμάχους για την επίτευξη ενός στόχου σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, τόσο με άτομα, που θα σε κάνουν να περάσεις τέλεια, όσο και με και κάποια άλλα, μάλλον… φαντασμένα που επιδιώκουν μόνον στο να τραβήξουν την προσοχή επάνω τους, χωρίς να διαθέτουν ιδιαίτερες αρετές. Παράλληλα, ο Άρης στους Ιχθύς σε ωθεί να ασχοληθείς με διάφορες εργασίες, εδώ όμως είναι που καλείσαι να κάνεις ορθή διαχείριση των δυνάμεών σου αλλά κι εκείνων που μπλέκονται στα πόδια σου χωρίς να γνωρίζουν τι πράττουν, αφού σε διαφορετική περίπτωση ένα φιλόδοξο «εδώ και τώρα» σχέδιό σου θα «ξεφουσκώσει» γρήγορα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και επαγγελματικά, αφού η συγκυρία είναι πολύ καλή για να προωθήσεις τον εαυτό σου και το έργο σου, είναι μάλιστα πιθανό να λάβεις στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο. Από την άλλη πλευρά όμως είναι πιθανό να «ξοδευτείς» με μια προσωπική σου υπόθεση που γίνεται «πρώτο θέμα», αφού με τον Άρη στους Ιχθύς τα «ζητήματα καρδιάς» αποκτούν προτεραιότητα, Επιπλέον, η τάση σου να τα παίξεις όλα για όλα σε μια «ζαριά» μπορεί να αποδειχθεί μια «σοφή» έμπνευση αλλά σε κάθε περίπτωση πάρε ότι κέρδισες και… τρέχα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σου φέρνει γνώσεις και πληροφορίες επί παντός επιστητού και μένει σε σένα να τις αξιολογήσεις. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις «σούπερ» σε ένα ταξίδι ή μια έξοδό σου, γι’ αυτό μην… κάθεσαι και ανταποκρίσου στις προσκλήσεις που λαμβάνεις ή απλά στο ένστικτό του «ξένοιαστου καβαλάρη»! Μάλιστα με τον Άρη στους Ιχθύς να παραπέμπει σε  εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου η επιλογή του να φύγεις μακριά είναι η πιο υγιής για σένα, εκτός φυσικά κι αν θεωρείς ότι με το να τσακώνεσαι διαρκώς θα καταφέρεις κάτι… σπουδαίο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα σηματοδοτεί μια οικονομική ανάταση, που θα σου επιτρέψει να κάνεις αγορές για σένα και τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Ωστόσο μην θεωρείς ότι το πιο ακριβό είναι πάντα και το πιο καλό. Επιπλέον μπορεί να βρεις «άκρες» για μια χρηματοδότηση, ενώ μπορεί να καρπωθείς και κεράσματα από την γενναιόδωρη διάθεση κάποιων. Παράλληλα βέβαια, με τον Άρη στους Ιχθύς να πριμοδοτεί εντάσεις στην καθημερινότητά σου  οφείλεις κατ’ αρχάς να παρακάμψεις εκείνες που προέρχονται από «καπρίτσια κακομαθημένων» και να δώσεις προτεραιότητα στις πρακτικές λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου αλλάζει τα δεδομένα κάθε… τρεις και λίγο, ωστόσο φέρνει και ευκολίες μέσω άλλων και είναι βέβαια προς το συμφέρον σου να ξεχωρίσεις αυτούς/ες που δεν είναι μόνον «φρου-φρου κι αρώματα». Πάντως κάποιες εκκεντρικότητες είναι στο πρόγραμμα και από την πλευρά σου. Παράλληλα και ως προς τα οικονομικά σου, με τον Άρη στους Ιχθύς να σε κατευθύνει σε πιο ριψοκίνδυνες επιλογές, μπορεί εύκολα να βρεθείς από το «όλα» στο «τίποτα» και αντίστροφα! Επιπλέον, ας είσαι σε επιφυλακή, απέναντι σε έξωθεν επιβουλές, αφού όλο και κάποιος/α θα «σου την πέσει»!

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Λέοντα φέρνει οφέλη στα εργασιακά σου, αρκεί κι εσύ να είσαι έτοιμος/η για να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις. Αν πάλι δεν εργάζεσαι, μπορείς να ελπίζεις σε βοήθειες που θα απλουστεύσουν την καθημερινότητα σου αλλά δώσε βάση και στην υγεία-διατροφή σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει εντάσεις και ανταγωνισμούς, δες το όμως σαν μια καλή ευκαιρία για να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα, δρώντας με αμεσότητα. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για αθλητικές δραστηριότητες και μαστορέματα, αρκεί να… ξέρεις τι κάνεις!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/06 : Η επίτευξη των στόχων χρειάζονται διαρκή προσπάθεια ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ