ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/07 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να επηρεάζεται από τον Ουρανό, κάποιες ανακατατάξεις ή σπάνιες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου θα σου δημιουργήσουν μια… ευεξία, αφού είσαι φίλα προσκείμενος/η σε οτιδήποτε «σπάζει» την ρουτίνα. Ίσως μάλιστα να δεχθείς απρόσκλητους επισκέπτες που θα σε συναρπάσουν ή να βρεθείς σε ένα πολύ ιδιαίτερο περιβάλλον. Αν όμως είσαι «ταγμένος/η» στην Παράδοση, τότε μια οικογενειακή μάζωξη μπορεί να μετατραπεί σε «τρελοκομείο»! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μεγάλη εναλλαγή εσόδων και εξόδων.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου σε φέρνει σε επαφή με άτομα, που δεν κάνουν «εκπτώσεις» σε αυτά που ζητά από σένα, σε αντάλλαγμα της στήριξής του κι αν τελικά ενδώσεις, κινδυνεύεις να γίνεις υποχείριό του ή να χάσεις την ελευθερία σου. Δες λοιπόν αν αξίζει το τίμημα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Καρκίνο δρομολογεί κοινωνικές επαφές, μετακινήσεις και ταξίδια, που ξεχωρίζουν για την ιδιαιτερότητά και την σπανιότητά τους, ενώ μπορεί να λάβεις και μια απρόσμενη είδηση. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις «προχωρημένα» ρούχα, αξεσουάρ η μια συσκευή τελευταίας τεχνολογίας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε κάνει να θέλεις να αποκτήσεις πράγματα που θεωρείς πως στερήθηκες στην ζωή σου, με συνέπεια να εξανεμιστούν οι οικονομίες σου, από την άλλη πλευρά όμως ενισχύει τις πιθανότητες για να έχεις κι ένα έξτρα έσοδο ή να αποκτήσεις κάτι που φαντάζει μεν σαν πολυτέλεια αλλά ανεβάζει το πρεστίζ σου! Αν πάλι μπεις στην διαδικασία να «κυνηγάς» το χρήμα, τότε πόνταρε στην έκπληξη και δεν θα χάσεις! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό να «δείχνει» την υγεία σου, οφείλεις να κόψεις κάθε συνήθεια που την βλάπτει κι αν νοιώσεις ατονία, να ξεκουραστείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου «παθαίνει Ουρανό» και τείνει να αλλάξει πολλά τόσο στις κεντρικές επιλογές σου, όσο και την εμφάνισή σου κι εδώ είναι που δεν πρέπει να κάνεις «σκόντο» σε πρωτοτυπία και διαφορετικότητα, αφού με αυτά τα στοιχεία θα αναδειχθείς! Αντίθετα οι «συμβατικές» επιλογές δεν έχουν και τόση πέραση. Όσο για τα προσωπικά σου θα έχεις την πρόκληση μιας διαδικασίας που δεν συνηθίζεις. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό οξύνει τα πάθη με τα πρόσωπα που αγαπάς και μένει να δεις το ποιος/α τελικά αν θα είναι αυτός/η που θα αιφνιδιάσει και ποιος/α θα αιφνιδιαστεί.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Σκορπιό φέρνει μια αναστάτωση στο σπίτι και την οικογένειά σου, μέσω της οποίας όμως θα αποκαλυφθούν πολλά… κρυμμένα! Είναι πιθανό επίσης να βρεθείς και σε μια άλλη «έδρα». Παράλληλα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να γίνεται… Ουράνια, μπορεί να αιφνιδιαστείς από αποκαλύψεις καταστάσεων που δεν σου περνούσαν από το μυαλό. Επιπλέον, η ημέρα προσφέρεται για να αλλάξεις μια θεραπευτική αγωγή ή να μπεις σε ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα διατροφής, ενδέχεται ωστόσο να προβληματιστείς και από κάποιες «περίεργες» αντιδράσεις του οργανισμού σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Σκορπιό σε βοηθά να αντλήσεις πληροφορίες επί παντός επιστητού, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια σημαντική εκμυστήρευση, όσον αφορά όμως στις μετακινήσεις σου είναι πιθανόν να «πέσεις» πάνω σε κάτι δυσάρεστο. Παράλληλα, η Αφροδίτη στον Καρκίνο σε τροφοδοτεί με νέες γνωριμίες που σίγουρα θα αλλάξουν τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ίσως μάλιστα να γίνουν και κάποιες απρόβλεπτες «καραμπόλες»! Από την άλλη πλευρά βέβαια, δεν αποκλείεται να ενοχληθείς από την προκλητική συμπεριφορά ενός φίλου ή μιας φίλης που δείχνει να «μην σέβεται».

ΖΥΓΟΣ

Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο είναι πιθανό να «τριφτείς» με πρόσωπα ή καταστάσεις που σε ξενίζουν αλλά τι… συνθέτης είσαι! Τελικά μάλιστα, θα διαπιστώσεις πως κάποιες αλλαγές έχουν το γούστο τους, χώρια που σε συμφέρουν. Επιπλέον μπορεί κι εσύ να «το τερματίσεις» με επιλογές που είναι… τουλάχιστον εκκεντρικές! Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να ρυθμίσεις τις οικονομικές υποθέσεις σου, Από την άλλη πλευρά βέβαια σε κάνει πιο… αχόρταγο/η, με συνέπεια να εξανεμίσεις το αποθεματικό σου για να νοιώσεις την επιθυμητή πληρότητα σε αγαθά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε καθιστά κομβικό παράγοντα στις εξελίξεις,, ενώ οξύνει και τα πάθη σου, με κίνδυνο να «ξεφύγει» η όλη κατάσταση! Παράλληλα με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να επηρεάζεται από τον Ουρανό, τίποτε δεν πηγαίνει σύμφωνα με το πρόγραμμα, γι’ αυτό κι εσύ οφείλεις να είσαι ανοικτός/η στις εκπλήξεις και το απρόβλεπτο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είναι πιθανό να βρεθείς για πρώτη φορά σε ένα μέρος που θα σε γοητεύσει αλλά και να γνωρίσεις πολύ ιδιαίτερα άτομα. Επιπλέον οι στιλιστικές επιλογές σου τείνουν να γίνουν ακραίες ή εκκεντρικές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με τον Ουρανό να μπαίνει στα «χωράφια» της Αφροδίτης στον Καρκίνο. θα αποκτήσεις μια απρόσμενη πρόσβαση σε κεφάλαια ή παροχές, όλα αυτά όμως μπορεί να είναι και δανεικά, οπότε πρόσεξε λίγο το πώς θα διαχειριστείς το πλεόνασμα σου. Ακόμη, πριν κάνεις κάποια… extreme αγορά, δες μήπως μπορείς να ζητήσεις και να λάβεις αυτό που θέλεις υπό την μορφή ενός δώρου. Παράλληλα βέβαια η Σελήνη στον Σκορπιό ενισχύει «υποχθόνιες» ή παρασκηνιακές ενέργειες, που θα πρέπει να αντιληφθείς έγκαιρα για να μην πάθεις κάποια «ζημιά». Επιπλέον, φρόντισε την υγεία και την διατροφή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την Αφροδίτη απέναντί σου να σου κάνει… Ουράνια «τσαλιμάκια» πολλά είναι εκείνα που θα σε αιφνιδιάσουν ευχάριστα με την μόνη διαφορά πως από πλευράς σου θα πρέπει να γίνεις πολύ πιο ανοικτός/η στην… ελευθερία, αφού σε διαφορετική περίπτωση μάλλον θα «σοκαριστείς» από την στάση ή την συμπεριφορά κάποιων, που θεωρούσες ως «δεδομένους/ες». Επιπλέον, η «τρέλα» έχει σήμερα τον πρώτο λόγο, γι’ αυτό «πούλα» κι εσύ! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό σου γνωρίζει άτομα που ναι μεν διαθέτουν χρήμα κι εξουσία αλλά δεν είναι δα και τα καλύτερα παιδιά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την Σελήνη στον Σκορπιό βάζεις ή προκύπτουν νέα πλάνα στην ζωή σου, καλείσαι όμως να «ξετρυπώσεις» και τους «κακούς», που επιχειρούν να σε φέρουν προ τετελεσμένων στην καριέρα σου. Παράλληλα, με την Αφροδίτη στον Καρκίνο να… αλλάζει προτιμήσεις, κάποια ζητήματα σχετικά με τα εργασιακά σου, θα λάβουν μια απροσδόκητη τροπή, που μάλλον σε ευνοεί. Επιπλέον, μπορεί να αποκτήσεις ένα σπάνιο pet, ενώ η ημέρα προσφέρεται για «επαναστατικές» αλλαγές στην διατροφή και τον τρόπο ζωής σου. Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να παρουσιάσεις μια απρόσμενη δυσανεξία.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο αλλάζει ρότα και… μυαλά και μπορεί να σε ωθήσει σε μια «πρωτόφαντη» ή πειραματική δραστηριότητα, μέσα από την οποία θα βρεις τον εαυτό σου ή θα ανακαλύψεις νέες δυνατότητες. Όσον αφορά δε τις διαπροσωπικές σχέσεις σου το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εκπλήξεις και αποκαλύψεις αλλά τελικά η… αλήθεια θα λάμψει, ανεξάρτητα με το αν «πονάει» ή όχι! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Σκορπιό θα βρεις απαντήσεις σε διάφορα μυστήρια και να εμβαθύνεις τις γνώσεις σου, αν όμως έχεις ανοικτή μια νομική υπόθεση, θα γίνουν πολλά «κάτω από το τραπέζι».

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/08 : Αναζήτησε νέα ενδιαφέροντα και εμπειρίες ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ