ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 24/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με τον Άρη στο ζώδιό σου, μπορεί να βιώσεις σχεδόν ταυτόχρονα τα καλά και τα στραβά του, αφού από την μια πλευρά θα σε βοηθήσει να πετύχεις άμεσα έναν στόχο σου, από την άλλη όμως ενδέχεται να κάνει… εσένα «στόχο» κάποιων εντάσεων ή πρακτικών αυθαιρεσίας. Σε όλη την διάρκεια της ημέρας λοιπόν, η δράση γίνεται εκ των ων ουκ άνευ, είτε πρόκειται για άμυνα, είτε για επίθεση. Επιπλέον, ο Ερμής απέναντί σου προσφέρεται για μια πρόσκαιρη αλλά και αποτελεσματική συμμαχία. Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω θα σε στριμώξει με πρόσθετα καθήκοντα, από τις οποία θα κριθείς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Άρη αναδεικνύει μια σωματική ή ψυχική δυσαρμονία που έχει επιπτώσεις και στην υγεία σου. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να έχεις τον νου σου και σε εκείνα που γίνονται στο παρασκήνιο, αφού… όλο και κάποιος/α θα προσπαθήσει να σε υπονομεύσει και να σε συκοφαντήσει κι άντε μετά να «καθαρίσεις»! Επιπλέον, στα εργασιακά σου γίνεται «της παλαβής» και καλό είναι να μην πάρεις θέση σε ζητήματα που δεν σε αφορούν, για να μην σε πάρει καμιά «αδέσποτη»! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει τυπικό και… νομιμόφρονα στις συναλλαγές και τις κινήσεις σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με την αντίθεση Ερμή-Άρη δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου κάτι που μπορεί να έχει… συνέπειες στις διαπροσωπικές σχέσεις σου! Επιπλέον σε κάνει πολύ πιο δημιουργικό και δραστήριο/α στον κοινωνικό τομέα ίσως μάλιστα να νιώσεις την ανάγκη να συνδράμεις με μαχητικό τρόπο σε μια υπόθεση φίλου/ης ή σε ένα συλλογικό εγχείρημα. Κι αν τύχει να «ανάψουν τα αίματα» και τσακωθείς, είναι κάτι που οφείλεται στην «ζέση» της στιγμής, οπότε μην «το δέσεις κόμπο»! Παράλληλα, με τον Κρόνο στον Αιγόκερω τα οικονομικά σου δεν είναι και τόσο ανθηρά και θα χρειαστούν περικοπές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Άρη σε θέλει «ετοιμοπόλεμο/η», προκειμένου να αντιμετωπίσεις έκτακτες καταστάσεις, είτε στην οικογένεια, είτε στην καριέρα σου. Επιπλέον θα «ξεκολλήσει» μια υπόθεση που σε απασχολεί, ίσως μάλιστα να γίνουν πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, όλα αυτά όμως δεν θα γίνουν χωρίς καβγάδες και από ένα σημείο κι ύστερα θα μετρήσει το ποιος/α θα επιδείξει την μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Παράλληλα βέβαια, με τον Κρόνο απέναντί σου ένας «δικός σου» άνθρωπος, είτε αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, είτε έχει «μουλαρώσει» και δεν το κουνάει ρούπι από τις απόψεις του!

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση Ερμή-Άρη εντείνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, πρόσεξε όμως μήπως από την βιασύνη σου προκληθεί ατύχημα ή «αρπαχτείς» για ένα μάλλον επουσιώδες θέμα… εγωισμού! Ίσως μάλιστα «να γίνει χαμός» με έναν γείτονα ή συγγενή σου. Έχεις δικαίωμα ωστόσο να τα υπερβείς όλα αυτά και να επικεντρωθείς στην βελτίωση του μορφωτικού σου επιπέδου ή σε μια νομική υπόθεση, εκμεταλλευόμενος κάποιο «παράθυρο». Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω δεν προσφέρεται για ανοίγματα στην δουλειά σου, ενώ «παίζει» κι ένα θέμα υγείας που πρέπει να φροντίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Άρη «ταρακουνάει» τα οικονομικά σου κι όσο πιθανό είναι να δικαιωθείς από κάποιες κερδοφόρες εμπνεύσεις σου, άλλο τόσο κινδυνεύεις να τα χάσεις όλα από μια άστοχη παρόρμηση ή ακόμη και από την δράση κάποιων «περιθωριακών». Όπως κι αν έχει πάντως θα χρειαστεί να διεκδικήσεις πράγματα, είτε μέσω μιας νομικής οδού, είτε από… μόνος/η σου! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει μια στενοχώρια σε προσωπικό σου θέμα, ενώ αν έχεις παιδιά, να θυμάσαι ότι έχουν περισσότερο ανάγκη την συμπαράστασή σου από την… αδυσώπητη κριτική σου!

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση Ερμή-Άρη φέρνει μια επιθετικότητα στην συμπεριφορά είτε την δική σου, είτε των άλλων απέναντι σου, αυξάνοντας κατά τι την αβεβαιότητα σου, ιδιαίτερα σε σχέση με το μέλλον που μπορεί να έχει μια συνεργασία σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια οι όποιες παρεξηγήσεις δημιουργηθούν, θα λειτουργήσουν καταλυτικά ως προς το να ειπωθούν πράγματα που ο καθένας τα κράταγε μέσα του, με την αλήθεια να… λάμπει!  Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε «φρενάρει» μέσα από μια οικογενειακή ή περιουσιακή υπόθεση, που εξελίσσεται προβληματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την αντίθεση Ερμή-Άρη θα υπάρξουν περισσότερες εστίες έντασης στο εργασιακό σου περιβάλλον, από την άλλη πλευρά όμως θα αποκτήσεις το κίνητρο για να ασχοληθείς με διάφορες τεχνικές εργασίες, ολοκληρώνοντας μέσα σε λίγο σχετικά χρόνο το πλάνο και τα σχέδιά σου. «Παίζει» ακόμη μια συνδικαλιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων σου, μερίδιο στις εξελίξεις διεκδικεί ωστόσο και η υγεία σου με ένα οξύ σύμπτωμα να σου θυμίζει πώς δεν είσαι… θεός! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνει εμπόδια και καθυστερήσεις στις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ «παίζει» και μια βλάβη.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση Ερμή-Άρη δημιουργεί τις προϋποθέσεις για ένα «θερμό επεισόδιο» στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, είτε με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, είτε με φίλο/η, ότι κι αν συμβεί πάντως δεν θα έχει απαραίτητα δυσάρεστη συνέχεια, ίσα-ίσα που θα γίνει αφορμή για να επιλυθούν ζητήματα, ύστερα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που θα δοθούν. Η «κακιά ώρα» να περάσει μόνον κι ύστερα πάλι φιλιωμένοι θα είστε! Παράλληλα βέβαια, ο Κρόνος στον Αιγόκερω ασκεί πιέσεις στα οικονομικά σου κι εκείνο που προέχει είναι το να καλύψεις ανάγκες ή υποχρεώσεις κι όχι τα… καπρίτσια κάποιου/ας!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση Ερμή-Άρη εντείνει την ανησυχία σου γύρω από ένα οικογενειακό ή/και επαγγελματικό  ζήτημα, ενδέχεται μάλιστα να προκαλέσει επεισόδια-καβγάδες που θα σε βγάλουν από την βολή σου και θα σε κάνουν να… τρέχεις και να μην φτάνεις! Αν βέβαια το αποτέλεσμα είναι θετικό –που μπορεί να είναι- τότε «περασμένα ξεχασμένα». Επιπλέον «παίζει» και μια μετακόμιση ή… έξωση, μπορεί ωστόσο να επιταχυνθούν και οι διαδικασίες κατασκευών ή της αποκατάστασης μιας ζημιάς στον χώρο σου. Παράλληλα, ο Κρόνος στο ζώδιό σου σε θέλει υπεύθυνο, αυστηρό αλλά και δίκαιο «αφεντικό».

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την αντίθεση Ερμή-Άρη μπορεί να μάθεις πολλά και σε σύντομο χρόνο αλλά και να βρεις τις κατάλληλες «πατέντες» σε μια σειρά από ζητήματα. Ίσως πάλι να κάνεις σε μια μέρα ότι δεν έκανες σε ένα… χρόνο, πρόσεξε ωστόσο μήπως λόγω της φούριας σου προκληθεί κάποιο ατύχημα. Επιπλέον αναμένεται να ξεσπάσει «μάχη» γύρω από απόψεις που εκφράζεις ή υποστηρίζεις, δεν χρειάζεται όμως να προβείς σε ενέργειες παράτυπες έναντι του νόμου ή αυθαίρετες. Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλει πιο προσεκτικό σε θέματα υγείας αλλά και σε οτιδήποτε άλλο θα μπορούσε να σε «φυλακίσει».

ΙΧΘΥΕΣ

Η αντίθεση Ερμή-Άρη θα αναδείξει επείγοντα θέματα στα οικονομικά σου κι ίσως χρειαστεί να κινηθείς άμεσα, είτε για να αρπάξεις μια ευκαιρία «από τα μαλλιά», είτε για να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν απειλές κι αν σου συμβεί κάτι τέτοιο, πέρα από τα νόμιμα μέσα που θα χρησιμοποιήσεις, ίσως χρειαστεί και λίγο… φοβέρα! Επιπλέον, μπορεί να κυριευτείς από έναν καταναλωτισμό, που καλό είναι να ελέγξεις, πριν μείνεις «πανί με πανί»! Παράλληλα, ο Κρόνος στον Αιγόκερω λειτουργεί απογοητευτικά σε σχέση με ένα πρόσωπο ή συλλογικό φορέα που έχεις δώσει τα πάντα για το καλό τους.

ΠΗΓΗ