ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/01 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να διεκδικήσεις το δίκιο σου σε οικονομικά ζητήματα αλλά και να μαζέψεις όσα σου… λείπουν, από την άλλη πλευρά όμως σε κάνει λιγότερο εγκρατή και δεν αποκλείεται τελικά να τα ξοδέψεις όλα, για να ικανοποιήσεις μια «επιτακτική» ανάγκη ή επιθυμία σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε βοηθά να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου με πρόσωπα που διακρίνονται για τις ειδικές γνώσεις τους αλλά και για την καπατσοσύνη τους και δεν αποκλείεται να σου δοθούν ιδέες και λύσεις που θα διευρύνουν συνολικά τις προοπτικές σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί την ανάληψη ενός έργου που πρέπει να γίνει γρήγορα, αν όμως δεν κατέχεις καλά το αντικείμενο μπορεί τελικά από μια δουλειά να ξεφυτρώσουν… δέκα! Επιπλέον, κάνε μια σωστή κατανομή των δυνάμεών σου, προβλέποντας και για κάποια κενά που θα σε βοηθήσουν να φορτώσεις τις «μπαταρίες» σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, αφού θα συναντήσεις και άτομα πολύ ενημερωμένα για ζητήματα που απασχολούν κι εσένα, ίσως μάλιστα να σου ανοίξουν και «πόρτες» που δεν είχες στα υπόψη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί την ανάληψη ενός έργου που πρέπει να γίνει γρήγορα, αν όμως δεν κατέχεις καλά το αντικείμενο μπορεί τελικά από μια δουλειά να ξεφυτρώσουν… δέκα! Επιπλέον, κάνε μια σωστή κατανομή των δυνάμεών σου, προβλέποντας και για κάποια κενά που θα σε βοηθήσουν να φορτώσεις τις «μπαταρίες» σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε καλεί να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου, αφού θα συναντήσεις και άτομα πολύ ενημερωμένα για ζητήματα που απασχολούν κι εσένα, ίσως μάλιστα να σου ανοίξουν και «πόρτες» που δεν είχες στα υπόψη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί δράσεις και εντάσεις στο φιλικό σου περιβάλλον ή/και με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο, ίσως όμως να δρομολογηθεί και ένα συλλογικό εγχείρημα, που όσο «επαναστατικά» κι αν ξεκινήσει, θα «ξεφουσκώσει» στην συνέχεια, οπότε ότι είναι να κάνεις κάνε το άμεσα. Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο σε ενθαρρύνει να αποκτήσεις κάτι που «κάνει την διαφορά», ενώ επιπλέον σε βοηθά να διευθετήσεις μια σειρά από ζητήματα σχετικά με τα οικονομικά σου, μέσα από επαφές και διαμεσολαβήσεις, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια ενίσχυση σε είδος.

ΛΕΩΝ

Ο Άρης στον Ταύρο σε ωθεί να αναλάβεις ηγετικό ρόλο στα πράγματα, έστω κι αν σε πρώτη φάση χρειαστεί να αποκρούσεις θέσεις που αντίκεινται στις δικές σου. Εξ άλλου… δημοκρατία έχουμε, φαίνεται μάλιστα πως οι ποικίλες «κόντρες» θα σου βγουν τελικά σε καλό. Παράλληλα, ο Ερμής απέναντί σου καθιστά βασική προτεραιότητά σου την δικτύωση και τις δημόσιες σχέσεις σου, αφού μέσω αυτών πολλά πράγματα θα γίνουν ευκολότερα για σένα σε πολλούς τομείς. Φαίνεται μάλιστα πως μια συμφωνία ή μια νομική πράξη θα σου δώσει το «οκ» για να προχωρήσεις στα σχέδιά σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο βάζει «φωτιά» στην καθημερινότητά σου, καλό είναι όμως να μείνεις μακριά από στείρες αντιπαραθέσεις, που έχουν κυρίως εγωιστικά κίνητρα. Αντίθετα, αν επικεντρωθείς σε εκείνα που προάγουν τις πνευματικές αναζητήσεις σου, έχεις να μάθεις πολλά και… γρήγορα! Παράλληλα, στα εργασιακά σου, ο Ερμής στον Υδροχόο «δουλεύει» για σένα και δεν έχεις παρά να αξιοποιήσεις τα «κονέ» σου. Ίσως μάλιστα να πετύχεις μια συμφωνία η ρύθμιση που σου λύνει τα χέρια, ενώ ανάλογα θετικές είναι και οι προοπτικές για να βρεις μια δουλειά, που σε εκφράζει.

ΖΥΓΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σου δίνει το κίνητρο για να αβγατίσεις τα λεφτά σου, ενώ αν αναζητάς χρηματοδότες ή εγγυητές, φέρσου λίγο πιο αποφασιστικά και θα… πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα! Επιπλέον μπορεί να κερδίσεις, παίρνοντας ένα ρίσκο αλλά ίσως να ξοδέψεις… όλα τα χρήματά σου για να ικανοποιήσεις κάποιο «βίτσιο» σου! Παράλληλα. με τον Ερμής στον Υδροχόο μπορείς να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο και στις δημιουργίες σου ή σε εκείνα που σε ευχαριστούν, έχοντας μάλιστα και μια καλή παρέα να σε συντροφεύει στο «σήμερα» αλλά και τα… όνειρά σου για το αύριο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Άρης απέναντί σου σε φέρνει κοντά σε πρόσωπα, που την μια λένε άσπρο και την άλλη μαύρο, πριμοδοτώντας εντάσεις στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου. Ίσως μάλιστα προς στιγμή να εκνευριστείς εξ αιτίας συμπεριφορών ή αντιδράσεων των άλλων, κάνε όμως μια… βόλτα να ξεθυμάνεις, αφού πολλά στραβά μπορεί να γίνουν από μια «απερισκεψία». Παράλληλα, ο Ερμής στον Υδροχόο ορίζει την συνεννόηση και την διπλωματία ως πολύ πιο πρόσφορες σε οικογενειακά θέματα, ενώ είναι πιθανό να βρεις τις «άκρες» σου σε ζητήματα που αφορούν τα περιουσιακά σου ή μια μίσθωση ακινήτου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί μια φάση διεκδικήσεων στα εργασιακά σου κι όσο πιο επίμονη είναι η στάση σου, τόσα περισσότερα θα εξασφαλίσεις. Επίμονη όμως, όχι επιθετική, αφού μπορεί να χάσεις το δίκιο σου ένεκα της συμπεριφοράς σου. Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από ένα περαστικό αλλά οξύ θέμα στην υγεία σου. Παράλληλα, με τον Ερμής στον Υδροχόο οι δημόσιες σχέσεις σου βελτιώνονται –το ίδιο και οι γνώσεις σου γύρω από πρακτικά ζητήματα- ίσως μάλιστα η παρουσία σου σε μια κοινωνική εκδήλωση να γίνει αφορμή για να ενημερωθείς και να δοθούν λύσεις σε θέματα που σε απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί «σκαμπανεβάσματα» και διεκδικήσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, αν όμως δεν πάρεις τα πράγματα και τόσο στα σοβαρά και τα αφήσεις να «κυλήσουν», θα μείνεις σίγουρα με το… χαμόγελο της ικανοποίησης στα χείλη! «Παίζει» βέβαια και το να ανησυχήσεις από «σκανταλιές» των αγαπημένων σου! Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο μπορεί να αποκτήσεις κάτι ξεχωριστό, αν όμως θελήσεις να επενδύσεις, καλό είναι να μην πας στα σίγουρα, αφού οι αληθινές προοπτικές κρύβονται σε κάτι που μπορεί και να… σνομπάρεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σηματοδοτεί δυναμικές πρωτοβουλίες αλλά και εντάσεις στο σπίτι ή/και το οικογενειακό σου περιβάλλον, κάτι που σίγουρα θα σε «ξεβολέψει» ή θα σε ενοχλήσει, από την άλλη πλευρά όμως θα έχεις την ευκαιρία να διεκπεραιώσεις τάχιστα ότι είχες από καιρό στο μυαλό σου και δεν «τσούλαγε». Παράλληλα, ο Ερμής στο ζώδιό σου συνηγορεί σε διαβάσματα αλλά και σε… διακηρύξεις και κατά την διάρκεια της ημέρας θα αναλάβεις την πρωτοβουλία σε ποικίλα ζητήματα, είτε επιστημονικής φύσεως είτε κοινωνικής. Επιπλέον, μην διστάσεις να εκφράσεις τις πιο ιδιαίτερες κλίσεις σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Άρης στον Ταύρο σου προσφέρει το «αλατοπίπερο», που λείπει από την ζωή σου, μέσα από δράσεις που σε «εξιτάρουν», είτε διά ζώσης, είτε διαδικτυακές, ενώ μπορεί και να «στρωθείς» στο διάβασμα ή να μάθεις μια τεχνική Από την άλλη πλευρά βέβαια είναι πιθανό να σου προκύψουν και διαμάχες με γείτονες ή συγγενείς, που παρεμβαίνουν στην ζωή σου. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Υδροχόο, ένα παρασκηνιακό «αλισβερίσι» θα σου αποκαλύψει ενδιαφέροντα μυστικά. Επιπλέον, θα σου δοθούν εναλλακτικές σε θέματα υγείας ή διατροφής, μέσω ατόμων, που ξέρουν πολλά γύρω από το θέμα σου.

ΠΗΓΗ