ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνουν αυξημένα καθήκοντα αλλά και διεκδικήσεις, με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου να είναι άλλοτε νικηφόρο κι άλλοτε όχι, αφού έχεις να κάνεις με εξαιρετικά περίπλοκες καταστάσεις. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη και τον Ερμή στους Ιχθύς μπορεί να δημοσιοποιηθούν κάποια «προσωπικά δεδομένα» σου, ίσως όμως και να προβείς εσύ στην αποκάλυψη ενός παρασκηνίου. Επιπλέον, μπορεί να ενημερωθείς για ζητήματα σωματικής ή ψυχικής ευεξίας, κάτι που με τις πιέσεις που σου ασκούνται στην καριέρα σου έρχεται ως «μάνα εξ ουρανού».

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη και τον Ερμή στους Ιχθύς, μια φιλική συντροφιά μπορεί να σου προσφέρει περισσότερες στιγμές χαλάρωσης ή διασκέδασης αλλά και να σε εμπνεύσει για μια προσπάθεια που θα γίνει από κοινού. Αν όμως σου ζητηθεί να συνεισφέρεις οικονομικά ή να «σκιστείς» για το κοινό καλό, διατήρησε τις επιφυλάξεις σου, αφού «κάποιο λάκκο έχει η φάβα». Παράλληλα, ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω φέρνουν εντάσεις που αν «ξεφύγουν» μπορεί να σε φτάσουν μέχρι τα δικαστήρια. Σε ζητήματα επιμόρφωσης ωστόσο είναι το «δέκα το καλό» για σένα!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Με τον Ερμή και την Σελήνη στους Ιχθύς καλείσαι να εξαργυρώσεις τους κόπους σου, κατακτώντας μια θέση ή έναν στόχο που σου αξίζει. Αν μάλιστα οι δραστηριότητές σου απευθύνονται στο κοινό, τότε έχεις έναν λόγο παραπάνω να νιώσεις ευτυχής από το αποτέλεσμα, ενώ σε κάθε περίπτωση το όνομα σου θα ακουστεί. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε κάνουν πολύ πιο αγχωμένο/η, σε σχέση με αυτά που έχεις ή… δεν έχεις, πρόσεξε όμως μήπως πας για τα πολλά και χάσεις και τα λίγα! Επιπλέον, μην προβείς σε μια σημαντική αγορά ή επένδυση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη και ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλούν να δημοσιοποιήσεις ιδέες ή σχέδια, αφού μπορεί να τύχουν μιας ευρείας ανταπόκρισης. Από την άλλη πλευρά βέβαια, ενδέχεται να αναλωθείς σε συζητήσεις «περί ανέμων και υδάτων» αλλά και να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Κρόνος απέναντί σου περιπλέκουν τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι όσο πιθανό είναι να βρεις κάποιον/α αξιόπιστο/η συνοδοιπόρο, άλλο τόσο είναι και το να «τα τσουγκρίσεις» με έναν δικό σου άνθρωπο, που «πήρε ψηλά τον αμανέ» και δεν σε υπολογίζει.

ΛΕΩΝ

Αν σε «καίει» το οικονομικό και ψάχνεις τρόπους για να βρεις τα αναγκαία κεφάλαια ή να αυξήσεις το εισόδημα σου, με την Σελήνη και τον Ερμή στους Ιχθύς να προσφέρει «έξυπνες» λύσεις, όλα μπορούν να εξελιχθούν καλά, αρκεί να κάνεις μια στοιχειώδη έρευνα αγοράς και να μην παρασύρεσαι από φήμες και υποθέσεις. Παράλληλα βέβαια ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω σου κτυπάνε «καμπανάκι» για την υγεία σου, ενώ «συναγερμός» σημαίνει και στα εργασιακά σου, όπου κάποια πλεονεκτήματά σου παύουν να υφίστανται και πρέπει να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη και ο Ερμής στους Ιχθύς σε φέρνουν σε επαφή με νεαρά αλλά και «ψυχανεμισμένα» άτομα, που σου δίνουν ιδέες και εναλλακτικές, καλό είναι όμως να έχεις ξεκαθαρίσει μέσα στο μυαλό σου τι ακριβώς ζητάς, διαφορετικά μπορεί να άγεσαι και να φέρεσαι από τις απόψεις τρίτων. Επιπλέον η ημέρα είναι γόνιμη για να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή τα σχέδιά σου αλλά και για να υπογράψεις μια συμφωνία. Παράλληλα βέβαια, με τον ο Άρη και τον Κρόνο στον Αιγόκερω Άρη μπορεί να προκύψουν δυσκολίες και επείγουσες καταστάσεις με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη και ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλούν να επιμεληθείς πρακτικών θεμάτων που αφορούν είτε στον εξοπλισμό σου, είτε σε έγγραφα που απαιτούνται για να γίνουν οι δουλειές σου. Επιπλέον, η ημέρα είναι κατάλληλη για να αναζητήσεις εργασία ή να στείλεις το βιογραφικό σου αλλά και για να συζητήσεις οποιοδήποτε εργασιακό θέμα σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω αλλάζουν το σκηνικό και σου φέρνουν «φουρτούνες» στο σπίτι ή την οικογένειά σου, υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να εγκλωβιστείς κάπου και να μην έχεις από πού να φύγεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη και τον Ερμή στους Ιχθύς να «τρέφουν» το ερευνητικό σου δαιμόνιο σε σχέση με το τι έγινε αλλά και το τι θα… μπορούσε να συμβεί στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, το πρώτο ζητούμενό σου είναι να εμψυχώσεις και να εμψυχωθείς, κάνοντας ενίοτε και τα στραβά μάτια. Παράλληλα βέβαια, φαίνεται πως «παίζουν» παρεξηγήσεις άτομα που παρεμβαίνουν στην ζωή σου. Επιπλέον, ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλουν πιο προσεκτικό/η στην οδήγηση και τελικά είναι προτιμότερο να ρίξεις το βάρος των προσπαθειών σου στον πνευματικό τομέα, παρά να τρέχεις και να τα… τσουγκρίζεις!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη και ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλούν να «ανοίξεις» το σπίτι σου ή να συμμετάσχεις σε μια κοινωνική εκδήλωση που γίνεται σε άλλο χώρο, μετακομίζοντας προσωρινά. Επιπλέον είναι πιθανό να αποκτήσεις οικιακά είδη αλλά και να υπογράψεις ένα συμβόλαιο για τα περιουσιακά σου. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε ωθούν να καταναλώσεις ή να διεκδικήσεις περισσότερα αλλά συνάμα σε καλούν να προστατέψεις τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές. Ίσως μάλιστα να προκύψει «θερμό επεισόδιο» και φτάσεις μέχρι τα δικαστήρια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Άρης και ο Κρόνος στο ζώδιό σου φέρνουν σύνθετα προβλήματα, αν όμως δράσεις αποφασιστικά και μεθοδικά, θα καταφέρεις να λύσεις τα περισσότερα. Μην «φορτσάρεις» μόνον σε τομείς που δεν γνωρίζεις καλά, αφού το πιθανότερο είναι να βρεθείς σε αδιέξοδο. Επιπλέον σε οικογενειακά ή περιουσιακά θέματα, απαιτούνται συμβιβασμοί. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη και ο Ερμής στους Ιχθύς σε καλούν να αποσαφηνίσεις οτιδήποτε το «θολό», ενώ δεν αποκλείεται να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις αλλά και να γνωρίσεις αρκετά νέα πρόσωπα με μάλλον… ασαφείς προθέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με τον Ερμή και την Σελήνη στους Ιχθύς καλείσαι να βρεις μια «καπάτσα» λύση σε ένα οικονομικό ζήτημα κι ύστερα… βλέπεις, αφού εκείνο που προέχει είναι το να καλυφθούν άμεσα τα τρέχοντα. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω σε θέλουν πιο προσεκτικό/η σε σχέση με το τι διαμείβεται στα παρασκήνια, αφού μια προσωπική αντιζηλία μπορεί τελικά να εξελιχθεί σε μεγάλο… μπελά για σένα, ιδιαίτερα αν εμπλέκονται συγγενικά σου πρόσωπα! Επιπλέον είναι σκόπιμο να μην ταλαιπωρήσεις τον εαυτό σου με κοπιαστικές εργασίες, αφού οι αντοχές σου δεν είναι αξεπέραστες.

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη και ο Ερμής στο ζώδιό σου σε καλούν να λειτουργήσεις εμψυχωτικά τόσο σε σένα, όσο και στους άλλους. Επιπλέον, σε βοηθούν να επικοινωνήσεις τις ιδέες ή τα σχέδιά σου, ενώ γενικότερα η ημέρα έχει για σένα έναν πλούσιο επικοινωνιακό χαρακτήρα, με αλλεπάλληλες επαφές και μετακινήσεις. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης και ο Κρόνος στον Αιγόκερω πριμοδοτούν εντάσεις και απορρίψεις στις σχέσεις σου, με κάποιον/α «κολλητό/η» ή κι εσένα να παίρνετε τα κουβαδάκια σας για άλλη παραλία. Αν πάλι συμμετέχεις σε κάτι ομαδικό, αναμένονται διασπάσεις και… διαγραφές!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/02: ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ