ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/08 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σηματοδοτεί πιο απολαυστικές στιγμές στο σπίτι ή την οικογένειά σου, ενώ είναι πιθανό να δεχθείς μια επίσκεψη που θα σε αφήσει καθ’ όλα ικανοποιημένο/η! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού μπορεί να σε φέρει στα πρόθυρα μιας αλλαγής ή ανατροπής στα εργασιακά σου και σε κάθε περίπτωση το σωστό από την πλευρά σου είναι το να μπεις πρόθυμα σε μια νέα ρότα, αφήνοντας πίσω σου όλα εκείνα που σε κάνουν να πλήττεις ή να «βολοδέρνεις» από αδράνεια. Επιπλέον, φαίνεται πως ένα ζήτημα υγείας απαιτεί «επαναστατικές» ή πρωτοποριακές λύσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία θα σε βοηθήσει να «ξεσκάσεις» με μια καλή παρέα, ενώ είναι στο πρόγραμμα κι ένα μικρό ταξίδι. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού δεν… συνάδει με «φυσιολογικές» καταστάσεις στα προσωπικά σου κι αν θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα, είναι πολύ πιθανό να βρεθείς προ εκπλήξεως και με την απορία ζωγραφισμένη στο πρόσωπό σου. Κι εδώ το παράδοξο είναι πως μια «ελεύθερη σχέση» θα αποδειχθεί πολύ πιο ασφαλής για σένα. Επιπλέον, αν έχεις παιδιά, να είσαι διαρκώς δίπλα τους αφού μπορεί να προκύψει το οτιδήποτε «στα καλά καθούμενα».

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σου φέρνει «και του πουλιού το γάλα» και σε κάνει πιο τυχερό/η σε οικονομικά θέματα. το μόνο που σου μένει λοιπόν είναι να κάνεις μια «λογική» διαχείριση. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει μάλλον απροσδόκητες καταστάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου και φαίνεται πως δεν έχεις άλλη λύση από το να υιοθετήσεις ή να προκαλέσεις αλλαγές, είτε πρόκειται για μια νέα πολιτική, είτε για εργασίες που θα ανανεώσουν πλήρως τον χώρο σου . Επιπλέον, είναι πιθανό να αλλάξεις ξαφνικά περιβάλλον ή να δεχθείς απρόσκλητους μουσαφίρηδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία δουλεύει για λογαριασμό σου και σε βοηθά να νοιώσεις μια συναισθηματική και υλική πληρότητα, ακόμη κι αν σε κάποιες περιπτώσεις το… παρακάνεις με τις απαιτήσεις σου! Βάλε λοιπόν τώρα που γυρίζει… Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε φέρνει ενώπιον ακραίων ή σπάνιων καταστάσεων στην καθημερινότητα σου κι αν πρέπει να ανησυχείς για κάτι είναι οι –υποτιθέμενα- ασφαλείς διαδικασίες αλλά και ότι… πετάει ή πέφτει από ψηλά! Επιπλέον, ίσως να συμβεί κάτι ξαφνικό στην ζωή ενός συγγενούς σου ή μια απρόσμενη τροπή σε ένα νομικό θέμα σου.

ΛΕΩΝ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σε καλεί να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, ενώ φαίνεται πως πολλά από εκείνα που χρειάζεσαι θα έρθουν χωρίς να κοπιάσεις, ως «Θείο δώρο» αν απλά εκφράσεις τις επιθυμίες σου, αφού το σύμπαν… ακούει! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει τα πάνω κάτω στον οικονομικό τομέα και σε κάθε περίπτωση είναι σκόπιμο να μην ακολουθήσεις «την πεπατημένη» στα επενδυτικά πλάνα σου αλλά να ρισκάρεις, αφού μόνον έτσι θα δικαιωθείς, Αντίθετα βαδίζοντας «στα σίγουρα» μόνον δυσάρεστες εκπλήξεις θα αποκομίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ερμής στο ζώδιό σου επηρεάζεται από τον Ουρανό και αυτή η ανατρεπτική «σύμπραξη» σε κάνει να αλλάξεις πολλά στην ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε καταπιέζουν, κάτι όμως που είναι φυσικό να εγείρει αντιδράσεις από την πλευρά όσων είχαν «βολευτεί» με την ανοχή σου. Υπάρχει ωστόσο και το ενδεχόμενο να «σου έρθει ο ουρανός σφοντύλι» από εξωγενείς παράγοντες. Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σου προσφέρει χαρούμενες και… προσοδοφόρες στιγμές μέσα από φιλικές ή… ερωτικές παρέες κι αν σε στενοχωρεί το οτιδήποτε σε αυτές να απευθυνθείς!

ΖΥΓΟΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία διευρύνει τους ορίζοντές σου στην καριέρα αλλά και την κοινωνική σου ζωή, το καλό μάλιστα είναι πως οι πρωτοβουλίες σου θα έχουν και οικονομικό αντίκρισμα. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει αποκαλύψεις, δίνοντάς σου να καταλάβεις πως δεν μπορείς «να βάζεις το χέρι σου στην φωτιά» για τίποτε και για κανέναν. Ενδέχεται βέβαια όλα αυτά να προκύψουν ύστερα από ένα δικό σου ψάξιμο στα παρασκήνια. Επιπλέον μπορεί να ταλαιπωρηθείς από ένα ξαφνικό θέμα υγείας, γι’ αυτό αν δεις κάποια «περίεργα» σημάδια μην τα αγνοήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι ευχάριστες στιγμές που σου φέρνει η αντίθεση Αφροδίτης-Δία, σου αρκούν για να δεις την ζωή σου θετικά, ίσως μάλιστα να σου δοθεί η ευκαιρία για ένα ταξίδι, ενώ ευνοούνται και οι συναλλαγές σου με το εξωτερικό. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού φέρνει μια απρόβλεπτη εξέλιξη με ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος κι όχι απαραίτητα για κάποιον σημαντικό λόγο. Επιπλέον η συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια αλλά και οι πιο προσωπικές επαφές σου μπορεί να συνδυαστούν με «ελευθεριότητες» που δεν… σηκώνει ο οργανισμός σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία ευνοεί τα οικονομικά σου και ίσως τελικά να… ξεχάσεις ότι σε βασανίζει, μέσα από την απόκτηση πραγμάτων που πάντα ήθελες και μάλιστα με εύκολο τρόπο. Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού, να πριμοδοτεί αλλαγές στις δουλειές σου, δεν έχεις παρά να χαράξεις μια νέα πορεία, αφήνοντας πίσω σου ότι ή όποιον/α σε κρατούσε δέσμιο των καταστάσεων. Μπορείς βέβαια να προβείς και σε «χειρουργικής ακρίβειας» παρεμβάσεις ή να αξιοποιήσεις τα πλεονεκτήματα της σύγχρονης τεχνολογίας, πηγαίνοντας… έτη φωτός μπροστά από τους ανταγωνιστές σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σου φέρνει περισσότερες διασκεδαστικές στιγμές στην καθημερινότητα σου αλλά και γνωριμίες που είναι «στα κυβικά σου», από κοινωνική και οικονομική άποψη. Κι όταν σου δίνουν γάιδαρο, μην τον κοιτάς στα δόντια! Παράλληλα βέβαια, με το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού είναι πολύ πιθανό να σου τύχει κάτι, που θα ανατρέψει τις ισορροπίες σου και όσα –νόμιζες- πως ήξερες. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου μπορεί να συμβεί το «απίθανο», από την άλλη πλευρά όμως, έχεις να ωφεληθείς από την ενασχόλησή σου με «πρωτοποριακές» θεωρίες και ειδικά πεδία γνώσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Με την αντίθεση Αφροδίτης-Δία ανοίγει ο δρόμος για καλύτερες συνθήκες στα εργασιακά σου, αφού οι ώρες απασχόλησης σου μειώνονται, υπέρ των απολαύσεων ή της ξεκούρασης σου. Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε θέλει «κυνηγό» της έκπληξης και του… απίθανού, αφού ίσως σου εμφανιστεί μια σπάνια ευκαιρία για να αυξήσεις το εισόδημα σου κι εδώ είναι που καλείσαι να ρισκάρεις. Αντίθετα «σίγουρα» δεν υπάρχουν κι αν ποντάρεις σε αυτά, εσύ θα χάσεις. Θα πρέπει ωστόσο να έχεις τον νου σου και στα «αρπακτικά», που μπορεί να «κτυπήσουν»… έτσι ξαφνικά!

ΙΧΘΕΙΣ

Η αντίθεση Αφροδίτης-Δία σε μυεί στα πλεονεκτήματα της καλής ζωής είτε γίνεις μέλος μιας παρέας, είτε καρπωθείς τα πλεονεκτήματα μιας ακόμη πιο… προσωπικής επαφής! Παράλληλα βέβαια, το τρίγωνο Ερμή-Ουρανού σε καλεί να λειτουργήσεις έξω από σχήματα και κανόνες, αφού έτσι θα πετύχεις πολλά περισσότερα, αν όμως δεν το πράξεις, τότε το πιθανότερο είναι να γευθείς μια ξαφνική ανατροπή των ισορροπιών στην ζωή σου. Επιπλέον, οι συνεργασίες σου περνούν σε ένα… ειδικό καθεστώς, όπου οι πιο «αδέσμευτες» έχουν προοπτικές, ενώ οι «νορμάλ» πνέουν τα λοίσθια!

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/08 : ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΥΝΟΟΥΝΤΑΙ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ