ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/09 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω, το αποτέλεσμα των προσπαθειών στην καριέρα σου θα κριθεί από την επάρκειά σου κι όχι τόσο από την τύχη σου. Κι αν βέβαια αγνοήσεις κανόνες και δεοντολογίες, το μόνο που θα πετύχεις είναι να δυσκολέψεις ακόμη περισσότερο την ζωή σου. Παράλληλα, ένας μάλλον… αγριεμένος Ήλιος απέναντί σου επηρεάζει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, ίσως λοιπόν να «σου την πέσει» κάποιος/α και σε κάνει έξω φρενών, με τον Άρη στο ζώδιό σου ωστόσο, δεν αποκλείεται να γίνεις κι εσύ πιο εύθικτος/η ή απαιτητικός/η, με την ειρήνη «να παίζεται στα ζάρια»!

ΤΑΥΡΟΣ

Με την Σελήνη στον Αιγόκερω η ημέρα είναι κατάλληλη για διαβάσματα, μελέτες και εργασίες ταξινόμησης, όχι όμως για εξωστρεφείς δράσεις, ψυχαγωγικού χαρακτήρα. «Παίζει» βέβαια ένα ταξίδι για δουλειά. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό σχηματίζει αντίθεση με τον αστρικό Άρη, κάτι που μπορεί να προκαλέσει κάτι έντονο και επείγον στην εργασία σου αλλά σε κάθε περίπτωση χειρίσου το θέμα σου με σύνεση και χωρίς ακρότητες, έχοντας τον νου σου στο πως θα γίνει η δουλειά σου κι όχι στο ποιος/α θα έχει το «πάνω χέρι». Αν πάλι σε «χτυπήσει» στην υγεία σου, θα είναι κάτι οξύ αλλά περαστικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να προσαρμοστείς στην αντικειμενική οικονομική πραγματικότητα και να μην δημιουργήσεις επιπλέον υποχρεώσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό με την προτροπή του αστρικού Άρη σε ωθεί να δράσεις άμεσα, προκειμένου να υλοποιήσεις ένα δημιουργικό πρότζεκτ. Επιπλέον όμως φέρνει εντάσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα, είναι πιθανό μάλιστα να «ξεφύγει» η όλη κατάσταση, δες το όμως σαν μια ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Αν πάλι έχεις μικρά παιδιά, καλό είναι να τα έχεις από κοντά, για να τα προλάβεις, πριν γίνει η… ζημιά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη απέναντί σου ορίζει τους άλλους ως κινητήριο μοχλό των εξελίξεων, ωστόσο παρά τα αρχικά ενθαρρυντικά μηνύματα, οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου θα περάσουν σε ένα προσωρινό καθεστώς αβεβαιότητας και κρίσης. Στην περίπτωση δε, που σου γίνει μια πρόταση, μελέτησέ την πολύ προσεκτικά. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό «μπολιάζεται με την ενέργεια του Άρη, φέρνοντας εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου και είτε πρόκειται για ζημιές που πρέπει να αποκατασταθούν, είτε για ζητήματα συμπεριφοράς προς ή από τους οικείους σου, πρέπει να γίνουν μελετημένες ή συμβιβαστικές κινήσεις.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω φέρνει πιέσεις στα εργασιακά σου κι ίσως να επιφορτιστείς με επιπλέον ευθύνες χωρίς να λάβεις σπουδαία ανταλλάγματα ή να υποστείς μια κριτική για κάτι που δεν φταις. Επιπλέον, είναι σκόπιμο να ασχοληθείς με την υγεία και την διατροφή σου, πριν κτυπήσει το «καμπανάκι». Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον αστρικό Άρη σε ωθεί να φορτσάρεις προκειμένου να διεκπεραιωθούν κάποιες άμεσες προτεραιότητες, ωστόσο δεν πρέπει να βιάζεσαι, ούτε να κάνεις του κεφαλιού σου, αφού υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος ή μιας αντιδικίας που δεν θα βγάλει κανέναν ωφελημένο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω ξεκινά… ενθουσιαστικά αλλά στην συνέχεια σε φέρνει ενώπιον απογοητεύσεων ή προβλημάτων στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα και  το σοφότερο από την πλευρά σου θα ήταν η στήριξή σου στα όσα κάνουν ή αντιμετωπίζουν κι όχι μια άγονη κριτική. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό, με την παρότρυνση του αστρικού Άρη σε ωθεί να καλύψεις τις υλικές ανάγκες ή επιθυμίες σου «μια κι έξω», κάτι βέβαια που έχει το ρίσκο του. Αν πάντως κερδίσεις κάτι, μην παραλείψεις να κάνεις μια «θυσία» στους… θεούς, προσφέροντας από το περίσσευμά σου!

ΖΥΓΟΣ

Με τον Ήλιο στο ζώδιό σου να δέχεται την επιρροή του αστρικού Άρη, η υπομονή σου μπορεί να στερέψει γρήγορα ή αντίθετα να πέσεις πάνω σε άτομα που δεν έχουν μέτρο στις επιλογές τους και τελικά να γίνει το «μάλε-βράσε» Προνόησε ακόμη για το ενδεχόμενο ενός ατυχήματος, ενώ αν καταλάβεις πως δεν έχεις δυνάμεις, μην συνεχίσεις. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σηματοδοτεί εξελίξεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, φρόντισε ωστόσο να μην τα πάρεις όλα πάνω σου. Επιπλέον, αν δεχθείς επισκέπτες, μην τους δίνεις και πολύ θάρρος, ενώ σε περιουσιακά ζητήματα, απλά… περίμενε!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω προδιαθέτει σε περισσότερες επαφές και μετακινήσεις, όπως επίσης και σε μια αναζήτηση των απαιτούμενων εγγράφων ή αρχείων, ενώ όμως όλα ξεκινούν καλά, η κατάληξή τους δεν είναι ανάλογη και αν αρχίσεις να σκέφτεσαι τι πήγε λάθος, το πιθανότερο είναι να καταλήξεις στις… αγαπημένες σου θεωρίες συνωμοσίας. Όχι άδικα όμως, αφού με τον Ήλιο και τον Άρη να ενεργοποιούν από κοινού τον άξονα 6ου και 12ου οίκου, υπάρχουν άτομα που σε διαβάλλουν. Επιπλέον, ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από μια περαστική αλλά οξεία ενόχληση στην υγεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Εσύ μπορεί να θες πλούτη και μεγαλεία, ωστόσο με την Σελήνη στον Αιγόκερω είναι σκόπιμο να αποφύγεις κάθε περιττό έξοδο και να κινηθείς με πρώτο σου μέλημα την κάλυψη των υποχρεώσεών σου. Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον αστρικό Άρη στον Κριό σε ωθεί να ασχοληθείς με τα κοινά κι ίσως με αυτήν την «διέξοδο» να κερδίσεις τελικά έναν νέο φίλο ή ομοϊδεάτη μέσα από την συμπόρευσή σας για κοινωνικά θέματα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, είναι πιθανό να «σπάσει» μια τρέχουσα φιλία σου, ειδικά αν μπουν μπροστά οι εγωισμοί η τα προσωπικά συμφέροντα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου, σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος/η για όλα. Επιπλέον, τεστάρει τον επαγγελματισμό σου κάτω όμως από συναισθηματική πίεση κι αν υποκύψεις σε αδυναμίες της στιγμής, θα σε πιάσουν οι ενοχές και θα γίνεις «βασιλικότερος του βασιλέως»! Παράλληλα και μέσω του αστρικού Άρη, ο Ήλιος στον Ζυγό φέρνει «τριβές» και διαπραγματεύσεις, μέσα από τις οποίες θα αναδείξεις τα προσόντα και τις ικανότητές σου, σε πείσμα όλων εκείνων που αντιτίθενται στα σχέδιά σου. Οφείλεις ωστόσο να ξεκινήσεις από αυτά που γνωρίζεις καλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να επικεντρωθείς στην υγεία και την διατροφή σου, αποφεύγοντας καταχρήσεις ή υπερβολές και κόβοντας τις βλαβερές συνήθειες, πολύ περισσότερο που σε περιμένει ένας σχετικά μεγάλος φόρτος εργασιών, πολύ διαφορετικών μεταξύ τους. Παράλληλα, ο Ήλιος στον Ζυγό επηρεάζεται από τον αστρικό Άρη, επιταχύνοντας διαδικασίες και αναδεικνύοντας ζητήματα δικαίου, κάτι βέβαια που θα οξύνει το πνεύμα σου αλλά μπορεί να σε οδηγήσει σε διαξιφισμούς ή ακόμη και μια νομική διαμάχη. Επιπλέον, η μέρα σου θα έχει κάποιες πολύ καλές αλλά και… κακές στιγμές!

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σε πιέζει να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, παίρνοντας όμως επάνω σου ευθύνες που δεν σου αναλογούν και αντιμετωπίζοντας φαινόμενα αχαριστίας. Ίσως πάλι να μάθεις κάτι δυσάρεστο για έναν φίλο ή μια φίλη σου ή να απογοητευτείς από μια «αδικία της ζωής».Παράλληλα με τον Ήλιο στο Ζυγό να δέχεται τα «πυρά» του αστρικού Άρη θα πρέπει να χειριστείς με μέτρο τις επιθυμίες και τα οικονομικά σου, αφού δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Κι αν τύχει να κερδίσεις ή να χάσεις κάτι «μεγάλο», να ξέρεις πως πολύ σύντομα το «φύλλο» θα γυρίσει!

ΠΗΓΗ