ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 25/11 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Δήμητρα στους Ιχθύς θα σου αποκαλύψει προσωπικά μυστικά –κάτι που θα σε φέρει σε πλεονεκτική θέση- ενώ δεν αποκλείεται να διευκολυνθείς από την κρυφή μεσολάβηση κάποιου/ας υπέρ σου. Αλλά κι εσύ μπορεί να συμμετάσχεις σε μια φιλική «συνωμοσία» για καλό σκοπό. Παράλληλα, με την Σελήνη στο ζώδιό σου να σε ωθεί σε πρωτοβουλίες, όσο πιθανό είναι να «μπεις στο μάτι» κάποιου/ας, άλλο τόσο είναι το να προσελκύσεις άτομα που εκτιμούν τον δυναμισμό και την ειλικρίνειά σου. Επιπλέον, η μέρα προσφέρεται για αθλητικές δραστηριότητες και… εκτόνωση με ποικίλες εργασίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Δήμητρα στους Ιχθύς διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, τόσο με άτομα, που έχουν όντως κοινωνικό έρεισμα και θα σε βοηθήσουν να φτάσεις ακόμη πιο ψηλά, όσο όμως και με κάποια που άλλο δηλώνουν κι άλλο είναι. «Παίζει» ακόμη η ένταξή σου σε μια ομαδική προσπάθεια. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Κριό είναι πιθανό να αποκαλυφθούν παρασκηνιακές ενέργειες που σε θίγουν, ίσως μάλιστα να γίνεις «ταύρος μαινόμενος»! Επιπλέον όμως τσέκαρε την υγεία σου και απόφυγε τις καταχρήσεις, αφού δεν θέλει και πολύ για να σε βγεις «νοκ άουτ» από μια υπερεκτίμηση των δυνάμεών σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Δήμητρα στους Ιχθύς σε καλεί να «ξανοιχτείς» κοινωνικά και επαγγελματικά, αφού η συγκυρία είναι πολύ καλή για να προωθήσεις τον εαυτό σου και το έργο σου, είναι μάλιστα πιθανό να λάβεις στήριξη από ένα ισχυρό πρόσωπο ή να σου δοθεί «βήμα». Ευνοείται ακόμη η σύναψη μιας συμφωνίας. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό μπορεί να υπάρξουν κόντρες και αντιζηλίες στο φιλικό σου περιβάλλον και σε μια τέτοια περίπτωση καλό θα ήταν να μην φυτρώνεις εκεί που δεν σε σπέρνουν. Από την άλλη πλευρά βέβαια, μια νέα φιλία σου θα αποδειχθεί πολύ δημιουργική μέσα από μια ευγενή άμιλλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Δήμητρα στους Ιχθύς διευρύνει τις δημόσιες σχέσεις σου με «διακεκριμένα» πρόσωπα και μένει σε σένα να τα εκμεταλλευτείς για την προώθηση των θεμάτων σου. Επιπλέον, αναμένονται θετικές εξελίξεις σε μια νομική υπόθεσή σου, ενώ μπορεί να κάνεις και τα χαρτιά σου για να επισημοποιηθεί κάτι. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να αναλάβεις δράση και είναι πιθανό να πετύχεις πολλά μέσα σε λίγο χρόνο, δεν θα λείψουν ωστόσο και οι αντεγκλήσεις με άτομα που έχουν διαφορετική άποψη, όλα αυτά όμως δεν θα έχουν συνέχεια κι αν έχει γίνει η δουλειά σου… σκασίλα σου!

ΛΕΩΝ

Η Δήμητρα στους Ιχθύς φέρνει μια οικονομική ανάταση αν όχι… ανάσταση και με τα έσοδα που θα προκύψουν θα μπορέσεις τουλάχιστον να «μπαλώσεις» τρύπες στον προϋπολογισμό σου. «Παίζει» ωστόσο και μια ρύθμιση χρεών ή μια χρηματοδότηση, ύστερα από τις καλές συστάσεις που θα πάρεις. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Κριό μπορεί να σου προκύψει μια επείγουσα κατάσταση που θα σε κάνει να… τρέχεις και να μην φτάνεις, πρόσεξε όμως μήπως βιαστείς και «στουκάρεις»! Επιπλέον, η ανάγκη σου να υπερασπιστείς το δίκιο ίσως να γίνει αφορμή κι αιτία για μια οξεία αντιπαράθεση..

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Δήμητρα απέναντί σου σηματοδοτεί πλεονεκτήματα και ευκολίες μέσω άλλων είναι μάλιστα πιθανό να επισημοποιηθεί και μια συνεργασία σου. Επιπλέον η αποδοχή σου από το κοινό πιάνει «ταβάνι» κι αν έχεις να του δώσεις κάτι, μην… ντραπείς! Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να επαγρυπνείς σε οικονομικά ζητήματα, είτε για να κάνεις μια γερή «μπάζα», είτε για να αποκρούσεις επιθετικές διεκδικήσεις σε βάρος σου. Επιπλέον, μπορεί να προκύψουν έκτακτα έξοδα που δεν καλύπτουν δικές σου ανάγκες αλλά τα… καπρίτσια ενός δικού σου ανθρώπου!

ΖΥΓΟΣ

Η Δήμητρα στους Ιχθύς φέρνει οφέλη στα εργασιακά σου, αρκεί κι εσύ να μην είσαι «αργοκίνητο καράβι» και να εκμεταλλευτείς μια επίσημη πρόταση που θα σου γίνει. Η ημέρα προσφέρεται επίσης για προσλήψεις προσωπικού και διαφημιστικές καμπάνιες. Αν πάλι θες να… την κάνεις κοπάνα, μπορείς να ελπίζεις σε μια «κάλυψη». Παράλληλα βέβαια με την Σελήνη απέναντί σου, είναι πιθανό να τα τσουγκρίσεις με κάποιον/α που συμπεριφέρεται επεκτατικά ή πολύ εγωιστικά. Από την άλλη πλευρά όμως, θα βρεις άτομα που θα σου κάνουν τα χατίρια επειδή απλά «σε πάνε».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Δήμητρα στους Ιχθύς σου προσφέρει μια πλειάδα επιλογών αλλά και ευχάριστων διλημμάτων σε προσωπικά ζητήματα και αν μη τι άλλο θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις μια «κοσμική» ζωή της αρεσκείας σου, έστω και διαδικτυακά. Επιπλέον, ένα αγαπημένο σου πρόσωπο βρίσκεται στα πρόθυρα μιας διάκρισης. Παράλληλα, η Σελήνη στον Κριό σε ωθεί να ασχοληθείς με διάφορες εργασίες, εδώ όμως είναι που καλείσαι να κάνεις ορθή διαχείριση των δυνάμεών σου αλλά κι εκείνων που μπλέκονται στα πόδια σου χωρίς να γνωρίζουν τι πράττουν, ώστε να μην γίνουν όλα «κουλουβάχατα»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Δήμητρα στους Ιχθύς φέρνει μια κινητικότητα στα οικογενειακά σου και είναι πιθανό να προχωρήσουν μια σειρά από υποθέσεις, αρχής γενομένης από τα περιουσιακά σου. Επιπλέον, μπορεί να «δώσει» μια μετακόμιση ή μια μίσθωση ακινήτου, Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Κριό τα έντονα συναισθήματά σου δεν… μαζεύονται, είτε πρόκειται για ερωτοδουλειές, που μάλιστα γίνονται «στο φτερό», είτε για δράσεις που σε κάνουν να νοιώθεις πιο «ζωντανός/η». Ενδέχεται βέβαια και να… συγχυστείς με ένα αγαπημένο σου πρόσωπο αλλά σύντομα θα φιλιώσετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Δήμητρα στους Ιχθύς προάγει τις δημόσιες σχέσεις σου και τελικά κάποια πράγματα θα γίνουν ευκολότερα για σένα μέσω τρίτων. Ίσως πάλι να κάνεις τα χαρτιά σου για μια υπόθεση, ενώ «παίζει κι ένα συμβόλαιο με πάροχο επικοινωνίας. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Κριό να παραπέμπει σε εντάσεις στο σπίτι ή την οικογένειά σου, θα χρειαστεί να «πατήσεις πόδι» χωρίς ωστόσο να μεροληπτήσεις, αφού έτσι θα τα κάνεις χειρότερα. Επιπλέον, η πατερναλιστική στάση σου μπορεί να εκληφθεί ως καταπίεση κι όλα αυτά βέβαια ισχύουν και στην περίπτωση που θα φιλοξενηθείς εκτός έδρας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Δήμητρα στους Ιχθύς ευνοεί τα οικονομικά σου, είτε μέσα από δικές σου προσπάθειες, είτε μέσα από συνεργασίες ή/και καλές συστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, ενισχύει την αγοραστική σου δύναμη, κάτι που θα σου επιτρέψει να κινηθείς πιο άνετα και να σου φύγουν άγχη και… καημοί! Παράλληλα, με την Σελήνη στον Κριό να πριμοδοτεί εντάσεις στην καθημερινότητά σου οφείλεις κατ’ αρχάς να παρακάμψεις εκείνες που προέρχονται από αντιπαράθεση εγωισμών και να δώσεις προτεραιότητα στις πρακτικές λύσεις. Πρόσεξε ωστόσο μήπως συμβεί και κάποιο ατύχημα λόγω βιασύνης.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Δήμητρα στο ζώδιό σου σε καλεί να βγεις από την αδράνειά σου και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες σου για δικτύωση και επικοινωνία. Εξ άλλου η επαφή σου με σημαίνοντα πρόσωπα είναι σε αυτήν την φάση πολύ προωθητική για την εξέλιξη και την πρόοδό σου και μην την υποτιμάς. Παράλληλα βέβαια, με την Σελήνη στον Κριό να σε κατευθύνει σε σχετικά ριψοκίνδυνες οικονομικές επιλογές, μπορεί εύκολα να βρεθείς από το «όλα» στο «τίποτα» και αντίστροφα! Επιπλέον, μπορεί να προκύψει μια έντονη διαφωνία με κάποιον/α που… σκορπάς ανεύθυνα τα λεφτά του/της!

ΠΗΓΗ