ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/02 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει «επί σκηνής», ενισχύοντας την τάση σου για πρωτοβουλίες και… αυθαιρεσίες, κάτι που αναπόφευκτα θα προκαλέσει θετικές αλλά και αρνητικές αντιδράσεις από τα άτομα του περιβάλλοντός σου, Όσο για τα συναισθήματά σου θυμίζουν ασανσέρ, αφού περνάς από τον ενθουσιασμό στην απογοήτευση κι άντε πάλι από την αρχή! Παράλληλα, με τον ανάδρομο Ερμή στον 12ο ηλιακό οίκο σου ενδέχεται να μπεις σε μια διαδικασία εσωτερικής διερεύνησης, ίσως όμως να δεις κι ένα εξαιρετικά διαφωτιστικό όνειρο. Επιπλέον και οι μοναχικές στιγμές σου αποδεικνύονται δημιουργικές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε καλεί να διεκπεραιώσεις ποικίλες εργασίες, που θα βάλουν σε μια τάξη τα πράγματα, χωρίς ωστόσο να «ζοριστείς», αφού σε αυτήν την φάση η υγεία σου είναι ευαίσθητη και πρακτικά χρειάζεσαι περισσότερο ύπνο και ξεκούραση. Ας μην υπερτιμάς λοιπόν τις αντοχές σου και «κλέψε» χρόνο για να απολαύσεις υπηρεσίες ευεξίας. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 11ο ηλιακό οίκο σου μπορεί να επαναφέρει στην ζωή σου ένα πρόσωπο που έχεις να δεις καιρό, ενώ είναι πιθανό να ενεργοποιηθείς ξανά σε μια κοινωνική ή πολιτική δραστηριότητα.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους/ες και αγαπημένα πρόσωπα, κυρίως για να διασκεδάσεις μαζί τους και να ανταλλάξετε απόψεις, δεν θα λείψουν ωστόσο και κάποιες δραματοποιημένες υπερβολές στις αντιδράσεις τους ή αντιπαραθέσεις εγωισμών. Από την άλλη, μπορεί να συμμετάσχεις ένθερμα σε μια συλλογική προσπάθεια. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε οδηγεί σε μια ανασκόπηση γύρω από όλα εκείνα που δεν έγιναν ή έγιναν με ελλιπή τρόπο και θα μπορούσαν να διορθωθούν. Επιπλέον μπορεί να ασχοληθείς με κάτι που είχες αφήσει ανολοκλήρωτο στο παρελθόν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σου δίνει πρωταγωνιστικό ρόλο στις εξελίξεις και το βέβαιο είναι ότι θα χρειαστεί να «τριφτείς» με άτομα που έχουν όλως διόλου διαφορετικές αντιλήψεις από τις δικές σου ή είναι τόσο εκνευριστικά, που θα θες να τα… βαρέσεις! Από την άλλη πλευρά βέβαια, μπορείς να εκμεταλλευτείς την «φανατική» προσήλωση που δείχνει προς το πρόσωπό σου ένα «ισχυρό» άτομο. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο με το οποίο είχες «παρτίδες» και παλιά, κατά τα άλλα όμως μπορεί να «κολλήσει» ένα νομικό θέμα σου.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Κριό προωθεί ταξίδια ή κοινωνικές εκδηλώσεις και δεν έχεις παρά να ανταποκριθείς στο κέλευσμά της! Επιπλέον, οι επαφές με ξένους/ες έχουν τον πρώτο λόγο, ίσως μάλιστα να σου τύχει και μια… παράπλευρη ερωτική περιπέτεια με τις όποιες δεσμεύσεις έχεις να υποχωρούν, εν ονόματι μιας «εφήμερης» απόλαυσης. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 8ο ηλιακό οίκο σου επαναφέρει στο προσκήνιο μια οικονομική υπόθεση του παρελθόντος, προκειμένου να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, ίσως όμως να μπλοκάρει κι ένα οικονομικό ζήτημα που το θεωρούσες «παιχνιδάκι».

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε θέλει λιγότερο «σφιχτό» στα οικονομικά σου και πιο χαλαρό/η σε σχέση με κανόνες ή προαπαιτούμενα που συνήθως θέτεις, αφού το σύμπαν γνωρίζει καλύτερα και θα σου προσφέρει «στο πιάτο» ότι ποθεί η καρδιά σου. Εξ άλλου «μια ζωή την έχεις»! Μπορείς ακόμη να προσφέρεις όπου κρίνεις αλλά και να αποδεχθείς ανάλογες κινήσεις από άλλους/ες, χωρίς να «το βασανίζεις». Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 7ο ηλιακό οίκο σου σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα από το παρελθόν σου, ενώ δρομολογεί και την συνεργασία σου με κάποιον/α που επανέρχεται στην ζωή σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό «αντικαθιστά» την συνήθως «μετρημένη» προσέγγισή σου με έντονες επιθυμίες που δεν… συμμαζεύονται κι αργά ή γρήγορα θα «υποκύψεις» σε αυτές! Είναι βλέπεις και οι άλλοι που σε παρασύρουν, ωστόσο θα υπάρξουν και κάποιες διακυμάνσεις από τον ενθουσιασμό στην… αδιαφορία και αντίστροφα! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε βοηθά να εξοπλιστείς με τα κατάλληλα εργαλεία στην δουλειά σου, αξιοποιώντας ότι έχεις στα «συρτάρια» και τις αποθήκες σου, ενώ μπορεί να σου ξαναφέρει πίσω μια πελατεία, που θεωρούσες χαμένη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε παραπέμπει σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την υγεία ή την διατροφή σου και καλό είναι να αποφύγεις κάθε τι που θα ταλαιπωρήσει τον οργανισμό σου. Όσο για το κλίμα στα εργασιακά σου είναι «πότε έτσι και πότε αλλιώς», σε κάθε περίπτωση όμως η προσωπική σου γοητεία μπορεί να αποβεί καθοριστική και υπέρ σου. Από την άλλη πλευρά, ο ανάδρομος Ερμής στον 5ο ηλιακό οίκο σου φέρνει πολλές αναμνήσεις, ίσως κι ένα «σπέσιαλ» πρόσωπο από το παρελθόν σου, εδώ όμως είναι που μπορεί να εγκλωβιστείς ανάμεσα στο «χθες» και το «σήμερα»!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε θέλει «στις επάλξεις», ιδιαίτερα σε προσωπικά ζητήματα! Έχεις βέβαια και το δικαίωμα να «ξεδώσεις» στις πίστες ή αλλού χωρίς να έχεις κατά νου ερωτοτροπίες και μόνον, το πιθανότερο όμως είναι να σε βάλουν οι άλλοι στο «κόλπο», θες δεν θες. Αν βέβαια έχεις παιδιά, μπορεί να είναι εκείνα που θα τραβήξουν την προσοχή σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 4ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να «ξεψαχνίσεις» τον χώρο σου, αφού… όλο και κάτι θα βρεις αλλά και να διευκρινίσεις συζητώντας, τόσο τις σχέσεις, όσο και τα περιουσιακά σου με οικεία πρόσωπα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε θέλει σε εγρήγορση σε ζητήματα στέγης ή στα του οίκου σου, σε κάθε περίπτωση όμως θα υπάρξουν εξελίξεις που θα δημιουργήσουν μια προσωρινή αναστάτωση, ίσως μάλιστα να βγουν στην φόρα οι… εγωισμοί! Επιπλέον όμως μπορεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 3ο ηλιακό οίκο σου σε στρέφει στην διερεύνηση του παρελθόντος, ενώ μπορεί να οδηγήσει τα βήματά σου σε ένα μέρος που σου θυμίζει πολλά. Συνάμα όμως σε κάνει πολύ πιο υποκειμενικό στις κρίσεις σου, ενώ μπορεί να υψώσει και απρόσμενα εμπόδια στις μετακινήσεις σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Κριό σε βάζει να τριγυρνάς πέρα-δώθε και να μαζεύεις πληροφορίες επί παντός επιστητού και το βέβαιο είναι πως θα νιώσεις πιο «ζωντανός/η» μέσα από αυτές τις διαδικασίες, ακόμη κι αν σε κάποιες φάσεις υπάρξουν «τριβές» ή συναλλαγές με «στόκους» ή αντιφρονούντες, που θα σε εκνευρίσουν. Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στον 2ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να γεμίσεις τις αποθήκες σου, ενώ δεν αποκλείεται να έχεις μια επιστροφή, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος. Μπορεί ωστόσο και να μην βρίσκεις κάτι που θες. Επιπλέον, μια παλιά οικονομική υπόθεση ζητά την λύση της,

ΙΧΘΕΙΣ

Η Σελήνη στον Κριό φέρνει μια διακριτή οικονομική αστάθεια, οφειλόμενη σε δυνατές επιθυμίες, που πρέπει να εκπληρωθούν άμεσα, σε βάρος φυσικά της τσέπης σου. Από την άλλη πλευρά βέβαια έχεις και να… λαμβάνεις, είτε σε χρήμα, είτε σε είδος κι επειδή κάποια πράγματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα, μην αρχίσεις τις… τσιγκουνιές! Παράλληλα, ο ανάδρομος Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει πιο επιρρεπή σε παρελθοντικές ιστορίες κάτι που μπορεί να αποτυπωθεί σε επαφές με άτομα που «κουβαλάνε» κοινές μνήμες με σένα. Επιπλέον, καλείσαι να διορθώσεις ατέλειες και λάθη του παρελθόντος.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/02 : ΤΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ