ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/03 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα ο Ήλιος στο ζώδιό σου δεν «σηκώνει» ανευθυνότητες και σου ζητά να πάρεις την κατάσταση πολύ στα σοβαρά και να μην παραβείς κανόνες. Επιπλέον, ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να σε στενοχωρήσει με μια εξέλιξη στην ζωή ενός προσώπου που εκτιμάς, ενώ αν σου προταθεί να συμμετάσχεις σε μια συλλογική δράση, το πιθανότερο είναι να «σε χώσουν». Από την άλλη πλευρά μπορείς να προσφερθείς για να εμψυχώσεις πρόσωπα που περνούν δύσκολα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου εξασφαλίζει όσα ακριβώς χρειάζεσαι για το «ζην» και το «ευ ζην»!

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, σου επιτρέπει να… τεμπελιάσεις και να χαρείς τα όσα έχεις, ο Κρόνος στον Υδροχόο σου προσθέτει επιπλέον ευθύνες και πιέσεις και το σοφότερο εκ μέρους σου θα ήταν να αναζητήσεις την μέση οδό αλλά και να θέσεις έγκαιρα τα όριά σου και να μην αναλάβεις όλα αυτά που θα θελήσουν να σου «φορτώσουν», χωρίς να λάβεις μια ξεκάθαρη διαβεβαίωση ότι πρώτον θα αμειφθείς για αυτά και δεύτερον ότι θα έχεις το γενικό κουμάντο. Επιπλέον, ο Ήλιος στον 12ο ηλιακό οίκο σου σε καλεί να τηρήσεις σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής και προστασίας.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο πηγαίνει… ασορτί με τα περιοριστικά μέτρα, αφού βάζει στο «στόχαστρο» τις επαφές και τις μετακινήσεις σου κι εδώ είναι που δεν πρέπει να κάνεις παρανομίες, παραβιάζοντας την όποια απαγόρευση, αφού θα το… πληρώσεις! Από την άλλη πλευρά όμως σου δίνει και κίνητρο για να εντρυφήσεις σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή μια τεχνική. Επιπλέον, ο Ήλιος στον 11ο ηλιακό οίκο σου, σου ζητά να συμπαρασταθείς σε έναν φίλο ή μια φίλη αλλά μέχρι εκεί που «σε παίρνει». Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου «αποδεικνύει» ότι οι μοναχικές στιγμές έχουν και τα καλά τους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ήλιος στον 10ο ηλιακό οίκο σου, δεν ευνοεί νέα ξεκινήματα, αντίθετα σου ζητά να «σώσεις» μια κατάσταση, παίρνοντας πάνω σου την ευθύνη. Επιπλέον, ο Κρόνος στον Υδροχόο μπορεί να σου φέρει μια σύγκρουση ή στενοχώρια οικονομικής φύσεως, ενώ αν δανείσεις σε κάποιον/α, θεώρησέ τα χρήματά σου εκ προοιμίου… χαμένα! Εννοείται δε ότι οφείλεις να αποφύγεις τις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, δίνοντας προτεραιότητα στην ρύθμιση χρεών και οφειλών. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σε καλεί να αξιοποιήσεις τις βοήθειες φίλων και γνωστών.

ΛΕΩΝ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε θέλει συμβιβαστικό/η και πολύ πιο συγκρατημένο/η απέναντι στις προκλήσεις και τις εντάσεις που σου τυχαίνουν κι αν δεις ότι κάτι δεν προχωρά, μην επιμείνεις. Μπορείς ωστόσο να αναλάβεις μια «αποστολή», αρκεί να θέσεις τα όριά σου και να μην σε πιάσουν «Κώτσο». Επιπλέον, ο Ήλιος στον 9ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει πιο διαβαστερό/η αλλά στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου μπορεί να σου «ξεφουρνίσει» κι ένα νομικό κώλυμα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου επιτρέπει να ζητήσεις βοήθεια από ένα ισχυρό πρόσωπο και να την… πάρεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε πιέζει να διευθετήσεις εκκρεμότητες στην δουλειά σου, καλύπτοντας εν μέρει τις απαιτήσεις όλων και χωρίς να «ρίξεις» κανέναν, ούτε όμως και τον εαυτό σου. Επιπλέον, τα θέματα υγείας έχουν τον πρώτο λόγο και κάνεις πολύ καλά να επιμένεις στην τήρηση κάποιων κανόνων. Επιπλέον, ο Ήλιος στον 8ο ηλιακό οίκο σου φέρνει περικοπές στα έσοδά σου ή μια έκτακτη ανάγκη που δεν μπορείς να αγνοήσεις. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου προσφέρει χαρούμενες διεξόδους μέσα από επαφές, συνομιλίες αλλά και θεάματα ή ακροάματα. εντός οικίας φυσικά.

ΖΥΓΟΣ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε καλεί να συμβιβάσεις τα «πρέπει» με τα «θέλω» σου στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, ενώ αν έχεις παιδιά είναι πιθανό να προκύψει κάποια αναποδιά, που θα σου χαλάσει τη μέρα γι’ αυτό μην κάνεις πολλά σχέδια, χωρίς τον «ξενοδόχο». Επιπλέον, ο Ήλιος απέναντί σου κάνει δύσκαμπτη κάθε συνεργασία σου, ενώ αν περιμένεις πράγματα από τους άλλους, μάλλον θα απογοητευθείς. Αντίθετα, καλείσαι να στηρίξεις έναν δικό σου άνθρωπο. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου εξασφαλίζει μια καλή ποιότητα ζωής μέσα από αγαθά και προσφορές που σε κάνουν να νιώθεις πλήρης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε πιέζει να δώσεις προτεραιότητα σε εκείνα που πρέπει να γίνουν, αφού σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρξουν κενά που θα τα βρεις μπροστά σου. Ίσως μάλιστα να προκύψει ένα σχετικά σοβαρό οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα, σε κάθε περίπτωση όμως, αρκέσου σε διορθωτικές κινήσεις και «μπαλώματα». Επιπλέον, ο Ήλιος στον 6ο ηλιακό οίκο σου σε θέλει σχολαστικό/η σε ζητήματα υγιεινής και καθαριότητας, ενώ θα σου δυσκολέψει την ζωή στα εργασιακά σου, φορτώνοντάς σε με επιπλέον ευθύνες. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου δίνει λύσεις μέσω των άλλων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε χρίζει «συμβουλάτορα» για τους άλλους, ενώ έχεις να κερδίσεις πολλά αν αφιερώσεις περισσότερο χρόνο σε διαβάσματα και μελέτες. Αντίθετα στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου αναμένονται καθυστερήσεις κι εμπόδια, και μην σου μπουν ιδέες να αγνοήσεις νόμους και περιορισμούς, αφού θα κληθείς να δώσεις λόγο για αυτό. Επιπλέον, ο Ήλιος στον 5ο ηλιακό οίκο σου φέρνει δυσκολίες και στερήσεις στις σχέσεις σου με αγαπημένα πρόσωπα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου παρέχει την δυνατότητα να ξεκουραστείς ενώ ένα pet γίνεται η χαρά της ζωής σου !

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο επηρεάζει αρνητικά τα οικονομικά σου και οφείλεις να είσαι φειδωλός/η στην διαχείρισή τους αλλά και λιτοδίαιτος/η, αποφεύγοντας τα κάθε είδους «ανοίγματα». Επιπλέον, με τον Ήλιο στον Κριό είναι πιθανό να προκύψουν έκτακτες ανάγκες για το σπίτι και την οικογένεια, ενώ ένα οικείο σου πρόσωπο φαίνεται να είναι σε δύσκολη θέση και χρειάζεται την συμπαράστασή σου. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου «χρυσώνει το χάπι», μέσα από παιχνίδια κι ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σου ή τα παιδιά σου, οπότε μην τα βλέπεις όλα… μαύρα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Κρόνος στο ζώδιό σου, σε πιέζει να αναλάβεις ευθύνες που δεν σου αναλογούν κι εδώ θα πρέπει να αποφασίσεις αν θα «σκοτωθείς» για τους άλλους ή αν θα θέσεις τα όριά σου, δίνοντας «σήμα» για το μέχρι που μπορεί να φτάσει η υπομονή σου. Επιπλέον, ο Ήλιος στον 3ο ηλιακό οίκο σου προσφέρεται μόνον για διαβάσματα ή για «βαρετές» εργασίες που πρέπει να γίνουν, αν όμως δεις ότι κάτι δεν «σε πάει», μην επιμείνεις. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο εξακολουθεί να σου προσφέρει ευχάριστες στιγμές στο σπίτι και «μένοντας εντός» θα έχεις και τα… τυχερά σου!

ΙΧΘΕΙΣ

Ο Κρόνος στον Υδροχόο σε θέλει προνοητικό/η και πιο προσεκτικό/η σε ζητήματα υγείας ή διατροφής, αφού μια αδιαθεσία μπορεί να «σε πάει πίσω». Ίσως όμως χρειαστεί να περιθάλψεις ένα δικό σου άτομο ή να μάθεις πολλά για το πώς το κάνουν αυτό. Επιπλέον, σε εργασιακά και οικονομικά ζητήματα καλό είναι να κρατήσεις… πολύ μικρό «καλάθι» και να αποφύγεις ανοίγματα και περιττά έξοδα. Παράλληλα βέβαια, η Αφροδίτη στον Ταύρο σου προσφέρει την εναλλακτική μιας «δροσερής» παρέας, είτε τηλεφωνικής, είτε διαδικτυακής, ενώ μπορεί να δεις καλό κι από έναν γείτονα ή συγγενή.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/03: βρίσκεσαι σε μια εξαιρετικά καλή θέση για να εφεύρεις νέες ιδέες ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ