ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/05 ΑΠΟ ΤΟ ASTROLOGY.GR 

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει μια αστάθεια στο οικογενειακό σου περιβάλλον, με διαδοχικές επισκέψεις και εναλλαγές καταστάσεων και όλη αυτή η κινητικότητα θα σε εξωθήσει να αναλάβεις πρωτοβουλίες που σε κάποιους/ες θα αρέσουν, σε κάποιους/ες άλλους/ες όμως… όχι! Κι εδώ το κακό είναι ότι θα υπάρξουν υπόγειες αντιδράσεις και μηχανορραφίες, ιδίως αν θίγονται οικονομικά συμφέροντα. Επιπλέον, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού μεταβάλλει την «εχθρική» στάση κάποιων σε φιλική και το αντίστροφο, ίσως όμως και να σε ταλαιπωρήσει με ένα ξαφνικό, όσο και σπάνιο θέμα υγείας.

ΤΑΥΡΟΣ

Με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού το «απρόσμενο» γίνεται… main stream και μπορεί να σου τύχουν του… κόσμου τα απίθανα στις διαπροσωπικές σχέσεις σου, καλό είναι όμως να μην πάρεις τοις μετρητοίς κάποιες ακραίες αντιδράσεις, αφού γίνονται μόνο και μόνο για να σε προκαλέσουν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, δημιουργώντας συνάμα κάποια νέα ενδιαφέροντα. Από πλευράς σου πάντως προσπάθησε να μην αναλωθείς σε επουσιώδη θέματα ούτε να «άγεσαι και φέρεσαι» από απόψεις ή τα καπρίτσια τρίτων.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου, δίνοντας λύσεις όπου χρειαστεί, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι για το οποίο θα έπρεπε όντως να ανησυχείς, αφού μετά από διαδοχικά έξοδα αλλά και έσοδα, ο ισολογισμός σου θα έρθει στα «ίσα» του. Παράλληλα βέβαια, μέσα από μια σειρά αλλαγών και ανατροπών στην καριέρα σου αλλά και τις σχέσεις σου με τους «ισχυρούς», το εξάγωνο Άρη-Ουρανού σου δίνει να καταλάβεις ότι ανεξάρτητα από τα σχέδια που κάνεις, το σύμπαν έχει τα δικά του για σένα και καλά θα κάνεις να συγκατανεύσεις και να… επαυξήσεις!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να βρίσκεσαι σε εγρήγορση, αφού κατά την διάρκεια της ημέρας ενδέχεται να υπάρξουν αμφίσημες καταστάσεις που θα πρέπει να διαχειριστείς. Επιπλέον, η διάθεση σου θα είναι κυμαινόμενη, κάτι που μπορεί να επηρεάσει προσωρινά τις σχέσεις σου. Παράλληλα, το εξάγωνο Άρη-Ουρανού συνηγορεί στο να συνειδητοποιήσεις πράγματα μέσα από μια νέα γνώση αν όμως «λειτουργήσεις» την όψη μόνον στα τρέχοντα και καθημερινά, τότε μαζί με τις ευπρόσδεκτες και ευχάριστες εκπλήξεις θα υπάρξουν και άλλες που δεν θα σου αρέσουν καθόλου!

ΛΕΩΝ

Το εξάγωνο Άρη-Ουρανού φέρνει ανατροπές στην καριέρα και τα οικονομικά σου κι αν τυχόν «γαντζωθείς» στην πρότερη κατάσταση, απλά θα σου πέσουν πιο… βαριές οι αλλαγές! Κάνε λοιπόν την «επανάστασή» σου και θα πετύχεις! Παράλληλα, βέβαια η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να μην αγνοήσεις κάποια προειδοποιητικά μηνύματα στην υγεία σου και να μην ξεπεράσεις τις αντοχές σου, αντίθετα «κλέψε» χρόνο για να χαλαρώσεις κοντά στην φύση ή σε κάποιο ησυχαστήριο. Επιπλέον, καλείσαι να δώσεις «σάρκα και οστά» στις ανησυχίες σου, στα πλαίσια μιας δημιουργικής μοναχικότητας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού δεν θέλει και πολύ για έρθουν όλα… τούμπα μέσα σε μια στιγμή, γι’ αυτό μην «δένεις» τίποτε αλλά και να μην δίνεις υποσχέσεις για πράγματα που δεν εξαρτώνται από σένα. Επιπλέον, η αλλαγή πλαισίου σε μια συνεργασία θα σε αναγκάσει να διαφοροποιήσεις την πολιτική σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, κάποια άτομα όμως θα σε «ζαλίσουν» με τις συναισθηματικές αδυναμίες τους. Ίσως μάλιστα ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος να σε «παίξει» προκειμένου να πετύχει κάτι αλλά εσύ μην «τσιμπάς»!

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο ενδέχεται να δημιουργήσει μια αβεβαιότητα στο επαγγελματικό περιβάλλον σου, εξ αιτίας κυρίως κάποιων συναλλαγών με άτομα που έχουν διαφορετική αντίληψη των πραγμάτων, αυτό όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να ξεδιπλώσεις τις διπλωματικές ικανότητες σου. Θα πρέπει ωστόσο να κινηθείς σε μια ανανεωτική κατεύθυνση, αφού με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού δείχνει μάλλον… αδύνατο το να διατηρηθεί η ίδια τάξη πραγμάτων, τόσο στα εργασιακά, όσο και στα οικονομικά σου. Επιπλέον ενδέχεται να αλλάξεις μια θεραπεία, ίσως όμως και να υποστείς ένα αλλεργικό σοκ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα πολλαπλασιαστούν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα έχουν απαραίτητα και κάποια… ουσία! Μπορείς ωστόσο να επικεντρωθείς και σε διαβάσματα ή ακόμα καλύτερα να γράψεις κάτι εσύ. Παράλληλα, με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού φαίνεται πως έφτασε η ώρα και η στιγμή να αναδείξεις τις πιο ιδιαίτερες και δημιουργικές πτυχές σου, κινούμενος/η πρωτοποριακά. Από την άλλη πλευρά όμως φαίνεται πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε «στέλνει» με τα καμώματά του και μια ρήξη είναι πολύ πιθανή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού τα πράγματα στο σπίτι ή το γραφείο σου μπορεί να γίνουν κάνουν άνω-κάτω εκεί που δεν το περιμένεις και το ιδανικό βέβαια θα ήταν να προκαλέσεις εσύ τις αλλαγές-καινοτομίες, ώστε να είναι στην κατεύθυνση που επιθυμείς. Παράλληλα, η Σελήνη στον Καρκίνο φέρνει διαρκείς εναλλαγές εσόδων-εξόδων και μέχρι να αποκατασταθεί η… τάξη δεν είναι σκόπιμο να βγάλεις οριστικά συμπεράσματα ή να χαράξεις μια πολιτική βασισμένη σε δεδομένα που αύριο μπορεί να μην υπάρχουν. Κατά τα άλλα βέβαια είναι εύκολο να ικανοποιηθεί ένα «καπρίτσιο» σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να φανείς πιο ευέλικτος/η στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου και να μην δίνεις υπερβολική σημασία σε συμπεριφορές που διέπονται από υπερβολικό συναισθηματισμό, ούτε όμως και να τις «καυτηριάζεις», εκτός βέβαια κι αν κάποιος/α επιχειρήσει να σε «εκβιάσει» συναισθηματικά. Παράλληλα, με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού οφείλεις να επικεντρωθείς σε όλα εκείνα που εκφράζουν την αλήθεια σου, όσο ανατρεπτικά κι αν είναι για την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να αποκτήσεις πολύ ιδιαίτερα ρούχα και αξεσουάρ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε καλεί να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα σχετικά με την σωματική και ψυχική σου ευεξία αλλά και να μη ξεπεράσεις τα όρια της αντοχής σου, αφήνοντας στην άκρη κάθε εργασία που δεν επείγει. Επιπλέον, αν έχεις ζώα ή φυτά στην επίβλεψή σου, φρόντισε και για αυτά. Παράλληλα, με το εξάγωνο Άρη-Ουρανού, δείχνει δύσκολο το να φρενάρεις επιθυμίες, ίσως μάλιστα να καλύψεις ανάγκες που δεν συμπεριλαμβάνονται στις βασικές. Φύλαξε όμως κάτι και για το σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού εκεί θα «χτυπήσει» ο «αστάθμητος παράγοντας»!

ΙΧΘΕΙΣ

Το εξάγωνο Άρη-Ουρανού σε κατευθύνει στο να υιοθετήσεις νέες μεθόδους και πολιτικές, αφού μια «συνηθισμένη» ή πιο συμβατική προσέγγιση θα σε κάνει πιθανότατα θύμα μιας δυσάρεστης έκπληξης ή ανατροπής. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Καρκίνο σου δημιουργεί την ανάγκη-επιθυμία να νιώσεις όμορφα και να εκφράσεις τα συναισθήματά σου, η ανταπόκριση ωστόσο που θα λάβεις δεν θα είναι πάντα στα μέτρα σου. Πολύ καλύτερη τύχη θα έχεις αν εκφράσεις τον δημιουργικό εαυτό σου, μέσα από δραστηριότητες που δεν επηρεάζονται αρνητικά από τις ανθρώπινες αδυναμίες.

The post ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ 26/05: δραστήρια, ευχάριστη και δημιουργική μέρα Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ! appeared first on Sfera 102,2.

ΠΗΓΗ